Locui

Răcire cu ventilatorul: sfaturi utile pentru un climat interior confortabil în zilele toride

Tulburări de concentrare, performanță redusă și stare de rău: Temperaturile peste 25 de grade pot fi foarte stresante. Și în acest an, Europa se confruntă cu o vară fierbinte. Pentru a lupta împotriva căldurii care poate fi resimțită în multe părți din Germania începând cu luna mai, mulți oameni folosesc un ventilator. Asigură un climat plăcut în cameră în zilele fierbinți de primăvară și vară. Vă oferim sfaturi utile cu privire la modul în care vă puteți răcori cu ventilatorul și la ce ar trebui să acordați atenție.

Care este cel mai eficient mod de a vă răcori cu ventilatorul?

Răcoriți-vă în biroul de acasă sau în birou cu un ventilator de masă de la Vasner

Când temperatura camerei crește peste 21 de grade Celsius, atunci este momentul potrivit pentru a vă răcori. A ventilator poate fi folosit în mai multe moduri. Puteți utiliza dispozitivul pentru ventilație dimineața devreme și seara târziu. Așezați-l cât mai aproape de podea în fața unei uși deschise a balconului și rotiți-l spre cameră. Ventilatorul va transporta aerul rece de dimineață sau de seară din exterior în interior și în acest fel va răci temperatura.

Răcire cu un ventilator cu funcție de pulverizare cu ultrasunete Câștigătorul testului de la Vasner

De asemenea, puteți utiliza un ventilator pentru a răci camera cu un spray cu ultrasunete în timpul zilei. Aceste modele sunt echipate cu un atomizor de apă. Funcția de pivotare distribuie uniform ceața și vântul în cameră și asigură astfel un efect de răcire plăcut. Alternativ, puteți așeza un castron cu apă cu gheață în fața dispozitivului și îl puteți roti spre castron. În acest fel nu reușiți doar să răcoriți oamenii și animalele din cameră, ci și să creșteți umiditatea.

Ventilatorul de podea de la Vasner în negru oferă răcire în zilele toride de vară

Spre deosebire de ventilatorul cu atomizor de apă, un ventilator cu soclu poate circula doar aerul și nu îl poate răci. Întunecarea ferestrelor cu jaluzele sau jaluzele poate ajuta la menținerea aerului din cameră rece. Apoi, puteți pune dispozitivul într-un colț, astfel încât să distribuie aerul uniform în cameră. Cu un ventilator în picioare, puteți crea, de asemenea, un flux puternic de aer și astfel puteți direcționa aerul dintr-o cameră rece orientată spre nord într-o cameră încălzită orientată spre sud.

Dacă este utilizat corect, un ventilator turn poate dirija aerul mai rece de la podea în sus, creând o adiere răcoritoare pentru biroul de acasă. De asemenea, lasă aerul să circule la biroul său.

Ventilator turn pentru birou de la Vasner quiet pentru birou și birou la domiciliu

Indiferent de varianta pe care o alegeți, un ventilator de înaltă calitate marchează și cu aceste funcții suplimentare:

  • Oscilație: termenul “oscilație” descrie mișcarea de pivotare automată. În acest fel, dispozitivul asigură o circulație uniformă a aerului.
  • Funcția timer vă permite să setați orele de pornire și oprire.

Ventilator Vasner cu câștigător al testului funcției de ceață și ultrasunete

  • Un filtru de aer cu particule înlocuibil poate curăța aerul. Această funcție este potrivită pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu astm.
  • Ventilatorul fără rotor este o opțiune pentru biroul de acasă sau birou. Este foarte silențios, deoarece nu are pale de rotor.

Răcirea cu ventilatorul: cele mai frecvente greșeli

Răcoriți-vă cu vârfurile ventilatorului pentru poziție

Dacă doriți să răciți una sau mai multe camere cu un ventilator, ar trebui să evitați următoarele greșeli:

  1. Lasă ventilatorul să ruleze toată ziua. Cel mai bine este să-l utilizați în mod specific dimineața și seara pentru ventilație și de două sau trei ori pe zi pentru a îmbunătăți circulația aerului. Nu porniți ventilatorul atunci când nimeni nu este în cameră.
  2. Nu întoarceți niciodată ventilatorul spre cap sau corp. Pentru că așa puteți prinde o inflamație musculară sau nervoasă.
  3. Nu dormi niciodată în cameră cu ventilatorul în funcțiune. Mai bine pune-l în hol sau într-o cameră de peste drum.
  4. Nu stați niciodată cu părul ud într-o cameră în care ventilatorul funcționează la viteză maximă. Mai întâi uscați-vă părul înainte de a intra în cameră.

Sursa imaginii: Vasner și

Imagine 1) Fișier Adobe Stock: # 207696956 | Autor: bongkarn

Imagine 3) Fișier Adobe Stock: # 193859684 | Autor: onzon

Imagine 6) Fișier Adobe Stock: # 166349847 | Autor: PR Image Factory