Covoare și covorase

Covoarele din piele la modă – covorul de designer Aspen de la Naturtex

Covoare covoare țesute manual proiectează idei de pat dormitor

Este dificil să descrii într-o singură frază ceea ce face producătorul spaniol Naturtex. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că produsele exclusive ale mărcii se bucură de o mare popularitate datorită calităților lor excelente. Textile special dezvoltate sunt utilizate pentru covoare, tapițerie și țesături decorative, panouri modulare etc. Printre modelele exclusive de covoare, covorul din piele Aspen se remarcă prin aspectul său unic și simțul plăcut. Din Covor de design este un accesoriu unic de viață care conferă apartamentului un farmec aparte.

Covor de design Aspen – o atingere individuală pentru spațiul dvs. de locuit

Covoare din piele Aspen fotolii de sufragerie

Combinat cu o canapea în stilul shabby chic casual sau cu un pat minimalist, funcționează Covor de design Fabricat din piele netedă, extravagant, dar elegant. Covorul din piele este un produs de lux care răspândește generozitate unică. Aspen este oferit în diferite culori, geometric cu cecuri, pătrate și modele dreptunghiulare și diferite dimensiuni. Covorul din piele este extrem de moale și neted. Modelul modern țesut manual aduce căldură în casa ta și arată fascinant de diferit din orice unghi.

Covor din piele de la Naturtex – un accesoriu unic de viață

Covor format țesut manual Piese de piele, design împletit, maro aspen

Echipa de designeri de la Tex natural echilibrul dintre tradiție și inovație, flexibilitate și frumusețe atemporală. Covorul din piele Aspen este un decor extraordinar pentru casă, realizat în tonuri calde de maro, care se potrivește cu interiorul tău. Oferă spațiului un flare luxos, textură și eleganță. Răsfățați-vă cu sentimentul exclusiv pentru picioare!

Covor antiderapant din piele

designteppich decorațiuni interioare din piele netedă - exclusiv

Covor neted din piele – o piesă specială de design

covor naturtex piele netedă aspen dreptunghiular împletit manual

Covor nobil țesut manual din piele în negru

produse textile naturtex covor format piele imitație piele negru-aspen

Covor de culoare simplă  

Covoare din piele Aspen Naturtex design-aspen format covor