Placare de perete

Design neobișnuit de perete în stil pixel – tendințe de viață și idei de imitat

Design neobișnuit de perete-pixel-art-modern-Disney-white snow

Proiectarea pereților este un subiect important atunci când mobilează și influențează într-o mare măsură atmosfera camerei. Tencuiala, vopseaua peretelui, tapetul și decorarea sunt implicate. Acestea ar trebui combinate cu bun gust și armonios. Agățarea unei imagini sau a unui poster pe perete adaugă varietate mediului de viață, dar poate părea uzată. Design neobișnuit de perete cu modele și culori selectate individual conferă fiecărei camere un caracter foarte personal. Acest lucru este ușor de realizat cu sfaturile și ideile noastre de proiectare.

Design neobișnuit de perete în stil pixel

Design neobișnuit de perete-pixel-art-color-modern-cerb

În plus față de pictura pe scară largă în culori sau tapet selectate, există multe alte opțiuni pentru proiectarea unui perete. Mai ales când vine vorba de închirierea unui apartament, oamenii preferă să nu lucreze în decorațiuni de perete cu ace și unelte grele. Fiecare unghie lasă urme în gips-cartonul omniprezent din zilele noastre, care dispar doar după ce peretele afectat a fost umplut. Prin urmare, modificările spontane ale unui design de perete în modul galeriei de imagini sunt excluse.

Foto-realist, design neobișnuit de perete

Design neobișnuit de perete-pixel-art-modern-fotografie-culori pastelate

Cu câțiva pași simpli puteți atașa un model personal la perete sau vă puteți crea propriul motiv. Pe baza principiului sistemului modular, formele geometrice creează imagini grozave, de format mare, care pot acoperi o zonă în funcție de preferințele individuale. Acestea sunt încă denumite „pixel art”. O idee frumoasă și simplă de decor este o decorare excelentă de pereți cu o infinită varietate de motive.

Tendința vie „Pixel Art” de IXXI – un design elegant și, în același timp, neobișnuit

Proiectare neobișnuită a peretelui-colț de lectură-pictură-floral-mural-mural

IXXI oferă colaje de fotografii și imagini în stil pixel, care constau din mai multe cărți pătrate și pot varia în dimensiune. Imaginea poate fi selectată liber. O bază de date imensă și colecții speciale sunt disponibile, dar puteți încărca și utiliza unul sau mai multe fotografii singur.

Design neobișnuit de perete „Pixel Art” – elemente de legătură

Design neobișnuit de perete-pixel-art-modern-elements-link

Ansamblul funcționează rapid și fără a fi nevoie să faceți găuri sau găuri. Cardurile individuale trebuie mai întâi întinse conform instrucțiunilor, apoi fixate cu cruci de conectare special dezvoltate în acest scop și conectate între ele în ansamblu. Rezultatul este o imagine de format mare care poate fi atașată cu ușurință la perete folosind benzi de poster de înaltă calitate.

Designul neobișnuit de perete „Pixel Art” păstrează amintirile frumoase 

Design neobișnuit de perete-pixel-art-photos-wedding-memento

Există două variante ale ilustrației pentru designul neobișnuit al peretelui în stil pixel. Mai multe imagini individuale pot fi puse împreună ca un colaj. Acestea pot fi fotografii personale din excursii, fotografii de familie sau de nuntă care păstrează amintiri plăcute.

Design neobișnuit de perete „Pixel Art” cu fotografii personale

design-perete-neobișnuit-pixel-art-fotografii-imagini-dormitor

Ceva foarte special este creat sub forma unui colaj foto realizat din fotografii Polaroid, al cărui cadru alb lipsește. Efectul colajului polaroid se realizează aici fără efect haotic și rezultatul poate fi integrat foarte estetic în interior. Este soluția ideală pentru a proiecta individual o zonă goală mare, fără a fi nevoie să faceți găuri în perete.

Design neobișnuit de perete „Pixel Art” pentru bucătărie

design-perete-neobișnuit-pixel-art-bucătărie-modern-scandinav-alb-negru

În plus față de proiectarea personală a unui colaj foto Puxel Art, există opțiunea de a atașa o imagine pixel la dimensiunea dorită de dvs., ca un decor de perete excelent pe perete. Imaginea este neclară și neclară, ca și cum ai privi obiectul de la o foarte, foarte mică distanță. Se obține astfel un efect de adâncime.

Design neobișnuit de perete – „Pixel Art” cu imagini la alegere

design-perete-neobișnuit-pixel-art-tendințe-moderne-de-viață

Alternativ, cărțile cu imagini diferite pot fi aranjate ca un mozaic. Pentru ca și designul neobișnuit al peretelui să arate elegant, experții recomandă alegerea motivului sau a imaginilor în contextul tematic cu funcția camerei și stilul de locuit. Puteți utiliza decorul de perete flexibil și personalizabil de la IXXI Aici informa.

Creați singuri un design de perete neobișnuit „Pixel Art” – utilizați hârtie de ambarcațiuni sau ambalaje

design-perete-neobișnuit-pixel-art-cărți-colorate-pastelate-te-faci

Puteți crea, de asemenea, modele neobișnuite de perete în stil pixel. În loc de elemente pătrate special realizate în acest scop, pot fi folosite suporturi de sticlă din hârtie sau plută. Acestea pot fi perfect îmbrăcate cu motive sau hârtie de ambalare și atașate la o tablă mare. Este important să coordonați diferitele motive în ceea ce privește culoarea și stilul.

Design neobișnuit de perete – creați-vă o imagine „Pixel Art”

design-perete-neobișnuit-pixel-art-imagine-culori-pastelate-te-faci

Pixel Art nu este creat doar de artiști, ci și de cei pasionați cărora le place să experimenteze. Dăm impulsul și pentru a-ți da seama de idee chiar nu ai nevoie de mult, cu excepția poate a câtorva ore de timp liber, apoi și a unei pânze de orice dimensiune, culoare, pensulă, riglă și creion. Iată instrucțiunile simple.

Imagine „Pixel Art” – împarte pânza în pixeli

design-perete-neobișnuit-pixel-art-face-propria-imagine

Pânza trebuie mai întâi împărțită în pixeli. Acestea pot fi dreptunghiulare sau pătrate sau cu o formă diferită, dar lucrurile devin mult mai complicate. Pixelii individuali sunt marcați cu creionul și rigla, dar urmele creionului ar trebui să fie cât se poate de invizibile, astfel încât efectul dorit să fie creat în cele din urmă.

Design neobișnuit de perete „Pixel Art” în culori pastelate moi

design-perete-neobișnuit-pixel-artă-imagine-culoare-instrucțiuni

Aspectul culorilor al designului de perete DIY trebuie luat în considerare foarte atent. În general, vă recomandăm să alegeți culori pastelate. Sunteți binevenit să faceți o imagine și să o filtrați pe computer, astfel încât aceasta să-și piardă contururile, să devină complet neclară și rezultă o imagine pixel.

Proiectare neobișnuită a pereților – creați singuri pictura de perete „Pixel Art” – instrucțiuni

design-perete-neobișnuit-pixel-art-pictură-pe-perete-lemn-u% cc% 88rfel-do-it-yourself

La o scară mai mare, un întreg perete poate fi proiectat în acest fel. Zona este împărțită în pixeli și rezultă o rețea. Un proiector poate fi folosit pentru a scala imaginea la dimensiunea dorită. Dacă nu sunt disponibile, fotografia poate fi urmărită manual. Este logic să faci un plan al proiectului pentru a putea urma procesul.

Creați un design neobișnuit de perete – alegeți o imagine, împărțiți peretele în pixeli

design-perete-neobișnuit-pixel-art-pictură-de-perete-fă-te-singur

Culorile care caracterizează imaginea au o importanță esențială în Pixel Art, deoarece obiectele descrise se estompează și aproape dispar. Din acest motiv este creată o paletă de culori. Culorile individuale pot fi numerotate pentru a vă ușura munca. Diferitele nuanțe sunt reprezentate pe plan prin numărul lor și astfel atașate ulterior la perete.

Design neobișnuit de perete în stil pixel cu cuburi din lemn integrate

Proiectare neobișnuită a pereților-pixel-art-pictura-pe-perete-cuburi-din-lemn

Dacă doriți, puteți include și elemente tridimensionale în designul neobișnuit al peretelui. Acest lucru creează un efect tridimensional și accentuează efectul pixelilor. În acest caz, cuburile de lemn sunt o idee foarte bună pentru a încorpora interiorul în designul pereților prin acest material, care este adesea folosit pentru construcția de mobilier și pardoseală.