Idei meșteșugărești

Aripi de zână Tinker ca accesoriu la costumul de zână – 6 instrucțiuni

Dacă fiica ta a decis să se îmbrace ca o zână de Halloween sau de Mardi Gras, nu trebuie să cumperi un costum special. Cu o rochie drăguță din garderobă și făcând tu însăși aripi, poți crea costumul perfect pe care micuțul tău îl va purta cu plăcere. Dacă faceți o zână și doriți să faceți aripile potrivite pentru aceasta, variantele sunt desigur nesfârșite. Pentru a vă ajuta, avem 6 instrucțiuni pentru dvs., cu care puteți face rapid și ușor Aripi de zână Tinker pentru a pune ultimele atingeri costumului.

aripile de zână zugrăvesc idei-pur și simplu-sârmă-țesătură-transparentă

Faceți aripi de zână din țesătură

aripile de zână zugrăvesc țesături-motive-flori-rochie-romantică

Puteți face aceste aripi de zână fie folosind țesături vechi, fie cumpărând altele noi. Alegeți o țesătură pentru accesoriu care are motive potrivite. Florile și culorile romantice sunt perfecte, de exemplu. Puteți oricând combina ideile de aripi finisate cu o rochie vintage drăguță sau pur și simplu puteți coase una singură.

Aripi de zână Tinker – instrucțiuni

tinere aripi de zână zână-fetiță-mică-festival-petrecere-de-Halloween

Dacă doriți să vă răsuciți singuri aripile de zână, pe lângă țesături, aveți nevoie și de sârmă, ac și fir, clești și foarfece. Dacă nu puteți sau nu doriți să coaseți, puteți folosi și lipici. Cu toate acestea, atunci nu este sigur cât timp vor dura aripile. În acest caz, cel mai bine este să folosiți clei textil atunci când faceți aripile de zână.

Aripi de înger Tinker ca accesoriu de costum – 7 idei de bricolaj

Faceți-vă singur costum de papagal: idei cu instrucțiuni pentru tineri și bătrâni

Asigurați-vă personal costumul Tinkerbell pentru femei și copii – sfaturi & Idei

Formați sârmă

aripi de zână sârmă-costum-idee-zână-carnaval-halloween

Folosiți firul pentru a face aripile de zână și faceți două aripi așa cum se arată. Puteți tăia cu ușurință excesul de sârmă cu cleștele. Apoi întindeți țesătura și așezați aripile pe spatele țesăturii. Acum puteți remodela din nou firul dacă nu sunteți mulțumit. Apoi desenați conturul firului pe țesătură.

Tăiați țesătura

aripi de zână tineri tăiere-sârmă-îndoire-aripă-diy

Țesătura este decupată aproximativ de-a lungul firului sau folosind contururile desenate. Acest lucru ar trebui să creeze o margine care poate fi ușor pliată mai târziu. Așadar, nu zgâriați țesătura. Pentru următorul pas, pentru a trage cu aripile de zână, puteți pregăti, de asemenea, niște știfturi pentru a vă ajuta.

Fă-ți singur aripi romantice

aripi de zână tinker coase-începător-idee-pur și simplu-lipici

Puteți utiliza știfturile pentru a ține țesătura în poziție după ce a fost pliată, astfel încât să nu poată aluneca în timp ce coaseți. Acesta este și momentul în care puteți folosi lipiciul. În caz contrar, luați acul și firul și începeți să coaseți firul în țesătură. Acest lucru este mai ușor decât crezi și poate fi făcut chiar de începători dacă faci aripi de zână.

Conectați aripile

aripi de zână-aripi-aripi-cravată-textil-a-a-idei-costum-idee

Apoi conectați ambele părți ale aripii cu o altă bucată de sârmă. Apoi, puteți atașa curele la acest fir, pe care le puteți folosi pentru a lega aripile de umeri. De asemenea, puteți veni cu o variantă în care aripile să fie atașate direct pe spatele rochiei. Și cu asta ați terminat deja cu jocurile cu aripa de zână.

Purtând aripi la carnaval

zână-aripi-bricolaj-inspirație-instrucțiuni-țesătură

Aceste aripi sunt decorate cu o panglică frumoasă din dantelă. Aripile pot fi, de asemenea, un decor de perete interesant pentru camera copiilor după Halloween sau după Mardi Gras. Puteți ține cont de acest lucru atunci când alegeți țesătura pentru aripi. De asemenea, îl puteți alege împreună cu fiica dvs., astfel încât să puteți face aripi de zână care să se potrivească gustului ei.

Aripi de tinker cu șablon

aripi de zână-tencuială-romantică-stofă-roz-patchwork-inspirație

Puteți realiza aceste aripi imprimând în prealabil orice șablon. Dar este de asemenea suficient dacă desenați manual forma dorită și o folosiți ca șablon. Fiica ta poate ajuta cu acest proiect de aripă de zână. Puteți afla exact cum în următoarele instrucțiuni.

Faceți aripi din bucăți de țesătură

aripi de zână-instrucțiuni-de-a-face-singur-bucăți-de-țesătură-șablon

Folosiți țesături în diferite nuanțe de o singură culoare sau țesături colorate pentru a face aripi de zână, în funcție de ceea ce vă place mai bine. Răspândiți bucăți de țesătură pe șablonul dvs. După ce le-ați distribuit după gust, așezați o bucată mare de tul deasupra bucăților și folosiți ace pentru a menține totul în formă, astfel încât nimic să nu poată aluneca din nou..

Coaseți aripile

aripi de zână-clădire-net-material-reciclat-drăguț-accesorii-de-panouri

Ultimul pas este să adăugați așa-numitele vene ale aripilor. Acest element este format din cusături și, în același timp, servește la fixarea bucăților de țesătură împreună. Dacă faceți aripile de zână, șablonul vă poate ajuta cu acest pas pentru a vedea unde curg venele. Apoi repetați totul cu partea inferioară a aripilor. Legați ambele părți ale aripii între ele cu o bandă care poate fi folosită pentru a „strânge” aripa în același timp.

Faceți aripi de zână din carton

aripi de zână-jucărie-carton-costum-bricolaj-culoare-albă

Realizarea aripilor de zână este ușoară atunci când utilizați carton. Tot ce aveți nevoie este o bucată mare de carton, un creion și vopsea acrilică albă. Desenați forma aripilor și tăiați-le. Apoi desenați modele frumoase cu vopseaua albă. Puteți utiliza modelul aripilor de fluture ca șablon.

Faceți mici aripi de zână

aripi de zână-hârtie-de-hârtie-benzi-colorate-biden-fată-îmbrăcată

Puteți face aceste aripi destul de zâne din hârtie colorată de scrapbooking. De asemenea, veți avea nevoie de un pistol de lipit fierbinte, de pâslă, de o bandă și de o foarfecă. Mai întâi, desenați forma aripilor pe hârtie scapbooking. Pentru a face acest lucru, împăturiți-l în jumătate și trageți o aripă. Așa vă asigurați că ambele aripi devin la fel. Desfaceți din nou hârtia și aveți aripile. Tăiați ambele bucăți.

Artizanat cu pâslă

aripi de zână-jucărie-de-joc-copii-ziua-de-naștere-costum-petrecere-hârtie-roz-artizanală

Apoi lipiți pâsla din spatele aripilor cu lipici fierbinte. Aceasta ar trebui să conste dintr-o bucată întreagă. Apoi lipiți și banda de pe acest spate. Pentru a face acest lucru, alegeți mijlocul fiecărei trupe. Odată ce legați aripile în poziție, puteți reduce excesul. Proiectul de a face aripile zânelor este gata.

Faceți aripi de fluture pufoase

zână-aripă-tinere-tuell-floare-accent-violet-sârmă de culoare

De asemenea, puteți face aceste minunate aripi de fluture din tul. Lipiți sârmă sau cabluri îndoite pe o bucată rotundă de pâslă sau hârtie de construcție. Apoi puteți decora piesa centrală cu o floare artificială. De asemenea, legați două curele pentru brațe. După aceea, începeți să decorați cablurile cu benzi de tul legându-le cu un nod.

Faceți-vă singuri aripi elfice – aripile Tinkerbell

fairy-wing-tinkerbell-transparent-folie-sârmă-idee-începător

Nu aveți deloc nevoie de multe materiale pentru a putea face așa aripi de zână Tinkerbell. Pe de o parte, ar trebui să obțineți sârmă și, pe de altă parte, ar trebui să obțineți hârtie de ambalare transparentă. Puteți alege să decorați aripile cu sclipici la sfârșit sau să veniți cu alte idei de design. Banda adezivă sau izolatoare sunt, de asemenea, materiale necesare.

Faceți aripi de zână cu sârmă

aripă-zână-instrucțiuni-claxonare-bandă izolatoare-sârmă-metalică

Mai întâi formați părțile individuale ale aripilor din sârmă, așa cum se arată. Apoi înfășurați capetele firului cu bandă electrică, astfel încât să nu existe riscul de rănire la capetele ascuțite. Apoi folosiți din nou bandă izolatoare pentru a atașa cele două elemente inferioare și cele două elemente superioare una la cealaltă. Pentru următorul pas, pentru a te amesteca cu aripi de zână, ai nevoie de folie.

Proiectează aripi transparente

aripi de zână-tinker-auto-adeziv-folie-make-tinker-instrucțiuni-ușor

Acestea tăie folia pentru a zbura aripile de zână mai întâi. Veți avea nevoie de două piese, fiecare puțin mai mare decât forma sârmei. Aplicați adeziv fierbinte de-a lungul cadrului de sârmă și apoi așezați-l pe folie, care ar trebui să fie cât mai tensionată posibil. Repetați acest lucru și cu celelalte trei părți. Conectați părțile superioare și inferioare ale aripii împreună.

Ideea de costum pentru fete

aripi de zână-tricou-verde-panglică-cravată-accesorii-costum-sărbătoresc

În cele din urmă, înfășurați piesa de mijloc cu banda izolatoare cu o panglică frumoasă. De asemenea, introduceți curelele sau elasticul pentru brațe. După cum sa menționat deja, acum puteți decora aripile cu sclipici. Restul costumului poate consta dintr-un corp și o fustă din tul.

Aripile Mardi Gras ca accesoriu

aripi de zână-tachelă-idee-originală-frunze-frunze-galbene-toamnă

Dacă aripile sunt destinate Halloweenului și doriți să fie cu adevărat frumos toamna, puteți folosi și frunze pentru a decora aripile. Tăiați aripile din carton și apoi lipiți frunzele pe ele. Începeți de jos și mergeți în sus. Frunzele pot fi, de asemenea, folosite doar ca accent pe ici pe colo, atunci când creați aripi de zână.