Locui

Idei pentru aspectul junglei – 14 accesorii pentru casă pentru mai mult exotism acasă

Cameră pentru copii - pat supraetajat - palmier verde-închis pentru cameră cu aspect junglă

Tendința tropicală câștigă avânt în moda astăzi și își găsește și drumul în sectorul interior. Jungla este o lume ciudată fascinantă, plină de viață și culori puternice, care poate aduce mult exotism în cei patru pereți ai noștri. Indiferent dacă sunt animale și păsări exotice sau plante luxuriante, vă vom oferi câteva Idei de aspect Jungle și arată cum poți implementa această tendință acasă.

Idei pentru aspectul junglei – chic tropical în dormitor

Jungla-arată-dormitor-dungi-model-tropical

Nu puteți greși cu această tendință – cu cât sunt mai colorate și mai înflorite, cu atât mai bine. Nu trebuie să cumpărați un interior complet nou, adăugați doar câteva accente tropicale. Această așternut, de exemplu, vă va transforma rapid dormitorul într-un paradis tropical. Setul de huse de plapumă poate fi cumpărat de aici.

Idei pentru aspectul junglei – tapet frunze de palmier

Tapet cu aspect de junglă-cameră de zi-cameră pentru copii-frunze de palmier

Acest tapet nețesut din colecția Honolulu de Graham & Brown este clar inspirat de jungla densă. Designul nu pare prea strălucitor și este perfect pentru un perete de accent în orice cameră – de la dormitor la sufragerie. Puteți cumpăra tapetul de aici.

Lampă ananas în galben și menta

Idei aspect junglă lampă de masă ananas cameră copii

Lampa de masă Pinacolada emană o senzație tropicală, chiar și atunci când este oprită! Luminile de ananas sunt disponibile în numeroase nuanțe pastelate și sunt, de asemenea, perfecte ca decor frumos de vară pentru masă. Lampa de masă este disponibilă aici.

Mașină de plantat cu panglică de zambilă de apă

idei-acasă-rattan-plantator-plantator-cameră-palmier

Pentru aspectul junglei, pe lângă plantele tipărite, ar trebui să folosiți cu siguranță verde adevărat, cum ar fi palmieri, ierburi, cactuși și plante suculente. O palmă interioară de dimensiuni medii, de exemplu, poate fi perfect integrată în concept. De asemenea, obțineți o jardiniere asortată ca aceasta cu panglică de zambilă de apă.

Protecție împotriva stropirii în aspectul junglei pe peretele din spate al bucătăriei 

idei-junglă-arată-bucătărie-stropi-protecție-sticlă-frunziș-plumeria-flori

Vrei mai multă culoare în bucătăria ta albă? Apoi, o protecție împotriva stropilor de sticlă colorată, cu un motiv foto, poate fi soluția perfectă pentru dvs. Stâlpi de bambus verzi, flori de plumeria albe și galbene, frunziș luxuriant – acestea sunt doar câteva dintre motivele din care puteți alege. Puteți comanda protecția împotriva stropilor de aici.

Masa laterala din lemn adevarat

idei aspect junglă cameră de zi-adevărat din lemn-masă-trunchi de copac

Materialele simple și naturale, cum ar fi lemnul real, se potrivesc bine cu modelele atrăgătoare din aspectul junglei. Această masă laterală, de exemplu, impresionează prin blatul său asimetric realizat dintr-o felie de copac întreg și arată ca o adevărată operă de artă. (disponibil aici)

perna decorativa cu model

idei jungla arata perna-model-exotic-galben-verde

Cu trucuri simple poți aduce tropicele în casa ta și poți aduce ceva exotic în viața ta. Frunzele de bananier, motivele palmelor și florile de hibiscus arată minunat pe perne și pături. O pernă decorativă cu model ca aceasta își găsește locul pe canapeaua gri deschis! (disponibil aici)

Papagali murali

idei-junglă-aspect-mural-papagal-acuarelă-aspect

Papagalii sunt animale fascinante și nu doar datorită penajului lor colorat. Dacă sunteți în căutarea unui strop de culoare adecvat pentru o cameră de zi, atunci aruncați o privire la acest tapet foto! Imprimarea digitală realistă poate fi comandată aici.

Vesela cu un model floral exotic

Seria Amazonia de la Villeroy & Boch fascinează cu motive colorate, cum ar fi flori roșii de protea, flori de pasiune mov și păsări exotice. Aceste farfurii de cină, de exemplu, sunt un adevărat punct de atracție. Nu pentru uz zilnic, dar frumos! Puteți comanda farfuriile aici.

Perdea de duș Amazonia

idei-jungla-arata-perdea-de-dus-verde-flamingo

Puteți obține, de asemenea, aspectul junglei în baie! Această perdea de duș verde smarald cu motiv Amazonia nu este prea colorată, dar transmite totuși un minunat fler tropical. Perdea de duș DENY Designs este disponibilă aici.

Ștergătură cu un motiv de floare de hibiscus

idei-jungla-arata-uși-flori-tropicale

Acest covoare convinge cu motivul său de vis și asigură o bună dispoziție chiar și la intrarea în casă. De exemplu, dacă organizezi o petrecere în grădină vara, acest covoare va lăsa o impresie de durată asupra oaspeților tăi. Combinate cu buline albe pe un fundal negru, florile magnifice de hibiscus vin în propriile lor. (Disponibil aici)

Lampă de cameră pentru copii cu un model animal prietenos

idei-jungla-arata-camera copiilor-noapte-noptiera

Aspectul junglei a fost mult timp foarte popular pentru mobilierul camerei copiilor. Motto-ul este potrivit pentru fete și băieți în același timp și poate fi implementat foarte ușor cu câteva elemente simple. Această lampă de noptieră din lemn și plastic respiră un adevărat fler de junglă în camera copiilor în cel mai scurt timp! (Cumpărați aici)

Covor pentru camera copiilor

idei-jungla-arata-camera copiilor-covor-animale-colorate

Un covor pufos oferă fiecărei camere pentru copii o notă specială și te invită să alergi, să te joci și să te îmbrățișezi. Acest covor pentru copii cu animale drăguțe africane, de exemplu, poate aduce o bună dispoziție și distracție în camera fiecărui copil. (Cumpărați aici)

Autocolante de perete maimuțe

idei-jungla-arata-camera copiilor-autocolante-perete-maimuta-palma

Autocolantele de perete sunt o modalitate ușoară de a decora creativ și frumos un perete de grădiniță. Aceste maimuțe amuzante, de exemplu, se potrivesc perfect cu motto-ul junglei și pot fi atașate cu ușurință de perete. (Comanda aici)