Locui

Ce costă compensarea în Berlin? Exemple de preț și informații

O nouă viață în străinătate așteaptă, o casă este pe cale să fie vândută, rudele mai în vârstă se mută într-un azil de bătrâni sau există o moarte în familie – motivele pentru compensare sunt multe și variate. Dacă faci totul singur, trebuie să pui mult timp și nervi în proiect. Nu trebuie subestimate numeroasele locuri de muncă solicitante fizic. Când evaluați raportul cost-beneficiu, rezoluția bugetului de la un profesionist este o afacere bună. O companie de compensare nu are nevoie de mai mult de 8 ore de timp de lucru pentru un apartament cu 2 camere. Pe de altă parte, prețurile variază foarte mult de la o regiune la alta și depind de mulți factori. Dacă o gospodărie urmează să fie dizolvată sau eliminată la Berlin, vă puteți aștepta la următoarele costuri.

Ce include exact compensarea în Berlin?

Clearing out la Berlin - costuri, durată și sfaturi

Eliberarea înseamnă distrugerea și eliminarea camerelor individuale, apartamente sau case întregi, subsoluri, garaje și chiar case cu grădină. Obiectele și mobilierul vechi sunt, de asemenea, eliminate. Aparatele de curățat îndepărtează covoarele, rafturile de perete, lămpile, benzile pentru perdele, dulapurile suspendate, șuruburile și cuiele de pe pereți și tavan, pentru a restabili apartamentul la starea inițială. Proprietatea va fi complet golită și predată curată. „Curățat” înseamnă predarea proprietății în stare curată. Efortul fizic nu trebuie subestimat, mai ales dacă apartamentul se află la etajele superioare fără lift.

Costuri pentru compensarea Berlinului

Costuri pentru degajarea Berlinului cu un container

Prețurile pentru un Plecare la Berlin se bazează pe numărul de metri pătrați din zona care urmează să fie curățată, volumul de lucru de făcut, tipul de obiecte de eliminat și locația proprietății, de ex. podea, deal, etc. Aproximativ, trebuie să costă în jur de 500 de euro pe cameră pentru o estimare de lichidare a apartamentului. Calculul include practic toate costurile, cum ar fi sosirea și plecarea, orele lucrate, transportul și îndepărtarea gunoiului și a deșeurilor periculoase.

se elimină și obiecte și mobilier vechi

Iată câteva exemple de costuri ca ghid:

  • Pentru a curăța unul mic Apartament cu 1 camera (30 – 35 m²) costurile se ridică la aproximativ 500 până la 650 de euro.
  • La un Apartament cu 2 camere (60 m²) costurile sunt cuprinse între 800 și 1.200 de euro.
  • La un Apartament cu 3 camere (80 m²) vă puteți aștepta la aproximativ 1.500 de euro pentru o lichidare completă a apartamentului.
  • La un casa decomandata (150 m²) cu mai multe camere, inclusiv mansardă și subsol, puteți estima aproximativ 3.000 de euro.
  • Costul compensării a garaj (15 m²) sunt în medie 450 de euro.
  • Prețul pentru unul subsol, beci (15 m²) variază în funcție de cantitatea de deșeuri și accesibilitate și medii între 300 și 1000 de euro.
  • Pentru un Pod (25 m²) prețul începe de la 500 de euro și depinde și de efort și de tipul de deșeuri.

Cu toate acestea, merită întotdeauna să conveniți un preț fix cu compania de compensare, astfel încât să nu existe surprize în facturare. Prețul fix este o ofertă obligatorie de preț care servește drept bază de cost.

Îndepărtarea Berlinului pentru apartamentele Messie

Îndepărtarea Berlinului pentru apartamentele Messie

Apartamentele Messie reprezintă o provocare specială atunci când curăță. Mulți oameni cunosc aceste apartamente gunoaie din programe TV, unde lucrurile și gunoiul fără valoare nu lasă niciun spațiu în camera de zi pentru a se deplasa liber. Sindromul messie este, prin urmare, denumit „sindrom de gunoi” sau „tezaurizare compulsivă”. Costurile sunt mult peste medie, deoarece aceste apartamente sunt, de obicei, într-o stare foarte proastă. Îndepărtarea unui apartament cu 60 de metri pătrați poate costa peste 3.000 de euro.

Costurile de compensare sunt deductibile?

Costurile de compensare sunt deductibile?

La fel ca serviciile companiilor care se mută, lichidările gospodăriei, compensarea și evacuările sunt printre serviciile legate de gospodărie care pot fi solicitate în scopuri fiscale. De regulă, acestea sunt recunoscute de către fisc la o cincime din costuri. Aceasta înseamnă că, de exemplu, dacă s-au suportat costuri de 1.000 EUR pentru compensarea apartamentului dvs., biroul fiscal va recunoaște 200 EUR din acest.

Rezoluția gospodăriei de către profesionist cu un container