Iubesc familia

Prezent de mutare – 17 idei grozave pentru deschiderea apartamentului

Cadouri de încălzire a casei primul-apartament-cadou-cheie-breloc-casă-cheie-din-oțel inoxidabil

La o petrecere casnică, mutarea în noul apartament este sărbătorită alături de prieteni sau vecini. Cu o astfel de ocazie este obișnuit Cadouri de uz casnic care sunt destinate apartamentului în ansamblu sau se adresează direct persoanelor care se mută. În articol vă prezentăm diferite idei de cadouri pentru mutare, care vă pot ajuta să alegeți suvenirul potrivit pentru mutarea în petrecere.

Cadouri tradiționale de încălzire a casei

Cadouri casnice - cadouri-tradiționale-sare-pâine-vin-zicale

Mutarea este de obicei sărbătorită atât pentru primul, cât și pentru un apartament nou. În mod tradițional, sarea și pâinea sunt întotdeauna incluse ca daruri și, ocazional, vin. Pâinea simbolizează esențialul vieții, sarea condimentele vieții și vinul bucuria și prosperitatea. O idee tradițională, dar creativă, pentru un cadou de casă ar fi să faci singur un coș și să-l umple cu acest aliment. Sfat: dacă îi cunoașteți pe ceilalți invitați la petrecere, puteți discuta ideile de cadouri cu aceștia în prealabil, astfel încât să nu existe duplicarea cadourilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cadourile tradiționale de încălzire a casei, deoarece acestea sunt de obicei prima alegere a majorității oaspeților.

Cadou pentru mutarea în primul apartament

Cadouri pentru gospodărie întâi-apartament-personalizat-imagine-plante-suculente

Chiar înainte de nuntă, cuplurile tinere se gândesc să se mute împreună în primul lor apartament. După ce visul s-a împlinit deja, vine momentul inaugurării apartamentului. Există o selecție foarte largă de cadouri pentru primul apartament. O ramă cu fotografii sau cu o imagine creativă care simbolizează noua casă este o idee drăguță care este apreciată în special de prietenii apropiați.

Faceți-vă singuri invitația la încălzirea casei – ziceri și instrucțiuni

Cadouri de casă într-un borcan de zidărie – idei iubitoare și originale

Faceți singuri cadouri cu bere – Idei grozave pentru prăjituri de bere sau coșuri de cadouri pentru iubitorii de bere

Cadou pentru mutarea unei familii

Prezintă mutarea într-o nouă-casă-de-inaugurare-familie-cheie-inel-cheie-titular-lemn

Dacă, pe de altă parte, o întreagă familie cu copii se mută într-o casă nouă, puteți cumpăra brelocuri similare pentru ei cu un suport de chei din lemn asortat. Tabla poate fi agățată la intrarea casei și în acest fel devine un frumos decor al holului.

Mai multe idei pentru cadouri tradiționale de casă

Cadouri pentru colecție tradițional-cadou-idee-șervețel-cu-litere-ziar

Covoarele de podea sunt, de asemenea, cadouri tradiționale pentru încălzirea casei. Fiecare ușă din față are nevoie de un șervețel, care, cu litere și forme diferite, poate fi transformat într-un cadou personal.

Cadouri populare pentru încălzirea casei – plante de apartament

cadouri-mutare-într-un-apartament-nou-tradițional-mutare-în-cadou-înflorire-de-plante-de-casă-în-ghiveci

Fiecare apartament nou are nevoie de ceva verde în interior. De aceea, plantele de interior sunt o idee populară de cadou pentru a vă muta, mai ales pentru apartamentele fără grădină. Selecția aici este mare, în funcție de cerințele de îngrijire. Unele plante au nevoie de umbră, altele de lumină, deci ar trebui să alegeți una care să fie mai ușor de îngrijit. Nu vrei să îngreunezi prietenii tăi. Benjamini, orhideele înflorite și suculentele sunt foarte populare.

Faceți singur cadouri utile pentru încălzirea casei

colecții-de-cadouri-faceți-vă-singur-bricolaj-cutie-de-urgență-recipient-de-sticlă-roșu-pictură-cruce-bumbac

Un cadou realizat individual pentru a vă muta este o alternativă ieftină pentru un suvenir la petrecerea casnică. Deoarece fiecare apartament nou are nevoie de un caz de urgență, îl puteți face singur din diferite materiale și îl puteți umple cu tot felul de conținut util. Recipientele din sticlă vopsite, cutiile de încălțăminte îmbrăcate sau cutiile din lemn sunt materiale adecvate cazului de urgență.

Ideea de cadou pentru a te muta într-un apartament nou

cadouri-mutați-în-ceas-de-perete-apartament-nou-mural-decor-cheie

Ceasurile de perete sau ceasurile cu cuc vorbesc pentru confort acasă și completează mobilierul pentru casă. Dacă doriți ca cadourile de casă să se potrivească cu tema petrecerii casnice, găsiți modele cu litere și decorațiuni adecvate.

Umpleți coșul cadou cu obiecte pentru bucătărie

cadouri-mutare-în-casă-deschidere-coș-cadou-bucătărie-accesorii-semn-alimentar

Cadourile utile pentru primul apartament includ de obicei accesorii pentru camerele principale din apartament. Puteți oferi un coș cadou cu delicatese culinare și accesorii de gătit pentru bucătărie cuiva căruia îi place să gătească.

Decorează frumos coșul prezent

cadouri-mutare-in-casa-inaugurare-decorate-prezent-cos-carte-de-bucate-lumanari-accesorii bucatarie

Alte cadouri de încălzire a casei pe care le puteți adăuga la coș sunt cărțile de bucate și prosoapele de bucătărie. Sunt incluse și lumânări pentru nopțile întunecate sau în cazul unei întreruperi a curentului electric. În cele din urmă, asigurați-vă că cadourile sunt înfășurate frumos, astfel încât coșul de cadouri să devină un ochi la inaugurarea casei.

Cadouri personalizate pentru încălzirea casei

colecție-cadouri-tablă-de-tăiere-personalizată-gravată-cu-litere-nume-poză

O tăiere gravată va încânta cu siguranță destinatarul în timp ce gătește. Această idee de cadou este potrivită atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cuplurile tinere și familiile cu copii.

Cadou util pentru încălzirea casei

prezintă-mutarea-în-un-apartament-nou-practic-găleată-unelte-necesare-de-uz casnic

Dacă doriți să oferiți cadouri utile pentru a vă muta, puteți umple o găleată cu instrumente și agenți de curățare pentru gospodărie. Deci, cu siguranță veți ști că darul va fi folosit.

Etichetați o felicitare cu cuvinte pentru a vă muta

cadouri-mutare-în-primul-apartament-inaugurare-apartament-felicitare-carte-de-felicitare-te-ai făcut

Ca și în cazul petrecerilor de ziua de naștere, felicitările sunt la fel de potrivite aici. Acestea sunt fie cumpărate, fie lucrate manual cu tema ilustrată pe față. Povestile de inaugurare și dorințele personale pot fi scrise pe partea interioară a cardului.

Ideea de cadou elegantă pentru iubitorii de vin

cadouri-mutare-în-apartament-nou-raft-pentru-vin-masă-din-lemn-sticle de vin-pahare de vin

Cel mai bine este să alegeți cadoul potrivit pentru inaugurarea casei, în special pentru persoana respectivă. Dacă sunteți un iubitor de vin, de exemplu, un raft de vin cu sticle de vin este o idee bună de cadou care poate fi utilizată în casă, precum și contribuind la un interior mai elegant.

Vouchere – un cadou în numerar pentru inaugurare

colectare-cadouri-bani-bonuri-cadou-mobilier-magazin-universal-pachet-personal

Tichetele cadou pentru magazinele de mobilă se numără printre cadourile potrivite pentru mutare. Reprezentați o decizie bună dacă nu sunteți sigur ce este deja în noul apartament. Deși acesta este un tip de cadou în numerar, îl puteți face mai personal cu un ambalaj adecvat.

Cadouri decorative pentru apartament nou

cadouri-mutare-în-casă-inaugurare-pernă-pernă-copertă-literă-suculentă

Un cadou tradițional de încălzire a casei include etichete precum „Home Sweet Home” sau „Welcome Home”. Puteți găsi perne sau fețe de pernă cu litere similare în magazinele de lenjerie de pat sau pur și simplu le puteți imprima.

Cadou DIY pentru încălzirea casei – un fond de călătorie

cadouri-mutare-în-apartament-deschidere-cutie-de-bani-călătorie-fond-de-a-face-singur

Mutarea într-un apartament nou creează o mulțime de costuri și cheltuieli. În majoritatea cazurilor, chiar nu au rămas bani pentru o vacanță. Dacă doriți să faceți un cadou creativ pentru a vă muta, puteți face pur și simplu un fond de călătorie frumos dintr-un recipient de sticlă și o hârtie de artizanat, în care banii să poată fi economisiți pentru vacanță.

Cadouri originale pentru încălzirea casei pentru prieteni

colecție-cadouri-idee-originală-coș-picnic-farfurii-tacâmuri-pătură-picnic-răcitor de vin

Cadoul de încălzire a casei nu este neapărat destinat să fie folosit în jurul casei. Un coș de picnic conține tot ce aveți nevoie pentru un picnic în parc – vase, tacâmuri, pătură de picnic, răcitor de vin și suficient spațiu pentru mâncare.

Cadouri de înaltă calitate pentru a vă muta într-o casă cu zonă de grătar

colectie-cadouri-colectie-personalizata-cadouri-set-gratar-gravare-gratar-tacamuri-bere

Un cadou potrivit pentru inaugurarea unei case cu grădină și zonă de grătar este un set de grătar cu tot felul de ustensile pentru grătar. Seturile de înaltă calitate din oțel inoxidabil pot fi găsite în cazuri speciale și pot fi personalizate având numele gravat al prietenului tău.

Prezentați o operă de artă prietenilor de cel mai bun gust

cadouri-cadouri-cadouri-agățate-de-picturi-murale-roz-perne-de-canapea

Dacă doriți să le oferiți prietenilor sau rudelor un cadou de decorare a pereților de înaltă calitate, puteți cumpăra picturi murale sau chiar o operă de artă de la un artist. Astfel de cadouri pentru colectare sunt semnificativ mai ieftine, dar cu siguranță sunt foarte apreciate.