DIY, VIDEO

Realizarea de bijuterii pentru copii – 11 idei colorate cu instrucțiuni pentru coliere și brățări drăguțe

bijuterii pentru copii tineri brățări colier tricotat fire ciucuri mărgele

Purtarea de bijuterii unice este foarte populară în special pentru domnișoare. Realizarea propriilor bijuterii este, de asemenea, o experiență incitantă și veselă pentru adolescenți. Dacă doriți să faceți bijuterii pentru copii, nu trebuie să cheltuiți mulți bani pe accesorii de artizanat scumpe sau să petreceți mult timp. Cu puțină creativitate și imaginație, bijuteriile originale pot fi create din cele mai simple materiale. Convinge-te!

Faceți bijuterii pentru copii – brățară din agrafe de hârtie și bandă washi

idei bricolaj bijuterii pentru copii agrafe brățară tinker

Această brățară drăguță este realizată din câteva materiale într-un timp foarte scurt. Dar bijuteria pentru copii este un adevărat punct de atracție.

Materiale necesare:

Agrafe

Bandă Washi (diferite culori și modele)

foarfece

bijuterii pentru copii instrucțiuni de bricolaj brățară agrafe de hârtie washi tape

În primul rând, agrafele sunt tăiate împreună pentru a forma un lanț. Apoi înfășurați fiecare agrafă cu niște bandă de washi și bijuteriile minunate pentru copii sunt gata.

Creați un colier din agrafe și butoane

bijuterii pentru copii tinker colier agrafe butoane proiect bricolaj ușor

Puteți face un colier fermecător, colorat pentru dragul dvs., din butoane colorate în diferite forme și dimensiuni și agrafe de hârtie.

bijuterii pentru copii pur și simplu clipește cu agrafe colorate butoane colier

Introduceți o agrafă prin orificiul unui buton și apoi atașați un alt buton la acesta. Repetați procesul aranjând alternativ agrafe și butoane până când ați atins lungimea dorită a lanțului.

Faceți bijuterii unice pentru copii – brățară din paie și bandă washi

bijuterii pentru copii obiecte de artizanat tricotat paie fir paie bratari washi

Puteți crea, de asemenea, o brățară atractivă și ceva mai opulentă pentru o doamnă conștientă de modă, din paie modelate și bandă washi. Realizarea de bijuterii originale pentru copii este foarte ușoară și aduce bucurie specială copiilor și adulților. Deci, nu este nimic care să vă împiedice să vă includeți copilul în producție.

Instrucțiuni pentru confecționarea paie de bijuterii pentru copii washi tape tricotat fire pas cu pas instrucțiuni

Materiale necesare:

Paie

Bandă Washi (diferite culori și modele)

Fire de tricotat

foarfece

rigla

bijuterii bricolaj copii idei meșteșuguri fir de tricotat paie washi bandă colorată

Mai întâi lipiți bandă washi în diferite culori pe paie. Apoi tăiați paiele colorate în bucăți de diferite dimensiuni. 6 fire fiecare cu o lungime de aproximativ 30 cm sunt tăiate din firul de tricotat. Apoi filetați tuburile mici pe fir. Apoi legați lanțurile individuale la ambele capete.

Colier cu pandantive din agrafe și perle

bijuterii pentru copii tinker colier lână agrafe de hârtie mărgele stea fluture

Următoarea noastră sugestie pentru bijuterii atractive și colorate pentru copii este acest colier fermecător cu pandantive din agrafe și perle.

Materiale necesare:

Agrafe

Mărgele Rocailles

Perle de stea

Mărgele de fluture

Fire de tricotat

foarfece

bijuterii pentru copii instructiuni de bricolaj perle fluturi stele coliere

Luați o agrafă în mână și înfășurați niște mărgele Rocailles pe ea. Decorați o altă paranteză cu margele de stea și alta cu margele de fluture. Decorați în total 8 agrafe. Tăiați o bucată suficient de lungă de fire de tricotat și filetați clemele de mărgele. În cele din urmă, legați cele două capete ale firului de tricotat.

Colier pentru paste Rigatoni

colier tăiței vopsire vopsea acrilică fire bijuterii pentru copii artizanat

Ce părere aveți de a organiza o după-amiază interesantă de artizanat cu copilul dvs. și de a crea un colier șic care devine o adevărată bijuterie de declarație în acest proces. Chiar dacă nu există perle la îndemână, cu siguranță veți găsi paste în dulapul de bucătărie ideal pentru a face bijuterii lucrate manual. Singura cerință aici este ca tăiței să aibă o gaură mare pe care să poată fileta.

Materiale necesare:

Pastele Rigatoni

Vopsele acrilice sau oje

pensulă

Frigarui Shish kebab

Fire de tricotat

foarfece

Sticlă

bijuterii pentru copii confecționând tăiței vopsea acrilică fire colier de frigarui

Periați rigatonii cu vopsea acrilică la alegere. Folosiți frigaruiele de lemn ca suport pentru paste. Apoi puneți frigăruiul cu tăiței colorate pe un pahar pentru a se usca. Tăiați o bucată de fire de tricotat și filetați pastele. Legați ambele capete ale firului împreună și tăiați bucata de fir în exces, dacă este necesar.

Ideea DIY pentru bijuterii colorate pentru copii – colier colorat din agrafe de hârtie

realizarea de bijuterii pentru copii simple agrafe colorate atractive

Copiilor le este deosebit de atractiv tot ce este colorat. Faceți împreună un colier colorat, realizat în întregime din agrafe de hârtie. Doar urmați instrucțiunile noastre și creați împreună un colier frumos care va adăuga acel ceva sigur unei rochii destul de monocrome.

bijuterii pentru copii tinker diy idei agrafe de culoare colorate pandantive fericite

Pregătiți 100 de agrafe și tăiați-le împreună. Măsurați lungimea lanțului de paranteze. Pentru a putea proiecta remorca, agățați pe fiecare clemă, cu excepția ultimelor două din fiecare parte, încă 3 cleme de hârtie care sunt orientate în jos. Apoi agățați încă 3 rânduri de pandantive cu clip.

Colier cu pandantiv de spălat

Idei DIY bijuterii pentru copii care lucrează ojă de spălat lână

De asemenea, puteți face bijuterii creative pentru copii din diferite piese mecanice mici, cum ar fi șaibe. Cu puțină culoare, acestea pot fi transformate în pandantive de bijuterii grozave.

Materiale necesare:

Mașină de spălat

Oja (diferite culori)

Fire de tricotat

foarfece

scobitoare

Hârtie sau note lipicioase

bijuterii pentru copii instrucțiuni de bricolaj șaibă vopsire fire de tricotat

Așezați mașina de spălat pe o bucată de hârtie sau post-it și vopsiți-o cu diferite culori de ojă. Apoi lasă-le să se usuce. Tăiați o bucată de fire de tricotat, împăturiți-o în două și infilați-o prin orificiul din șaibă. Legați sfoara de disc și înnodați ambele capete ale sfoară. Dacă este necesar, tăiați excesul de fire.

Brățară creativă cu mărgele de hârtie de casă

DIY idee bijuterii pentru copii Tinker margele de hartie fir de tricotat fire

De asemenea, sunteți binevenit să faceți o brățară extraordinară cu mărgele drăguțe de hârtie pe care le răsuciți cu mâna. Frumoasa brățară manuală poate împodobi și mâna unui copil mic pentru o ocazie specială.

Instrucțiuni pentru mărgele de hârtie tinker desenați un triunghi decupat rola lipici

Materiale necesare:

Hârtie (diferite culori și modele)

rigla

creion

Fire de tricotat

foarfece

pensulă

Adeziv Mod Podge

Shish kebab frigarui

Sticlă

Instrucțiuni pentru bricolaj bijuterii originale de perle din hârtie brățară pentru copii

Mai întâi, desenați un triunghi isoscel cu o bază de 2 cm și o latură de 15 cm fiecare pe o bucată de hârtie. Desenați și alte triunghiuri de diferite dimensiuni. Apoi tăiați-le. Înfășurați fiecare triunghi în jurul frigărui prin lipirea lipiciului pe interiorul bucății de hârtie. Aplicați și un pic de adeziv pe mărgeaua laminată finită. Lasă-le să se usuce pe un pahar timp de aproximativ 5 minute. Tăiați o bucată de fire de tricotat și folosiți frigăruia pentru a înfășura mărgelele pe ea. Legați ambele capete și tăiați orice exces de fire.

Bijuterii pentru copii ușor – colier din paie

bijuterii pentru copii tinker fire de tricotat paie colorate colier ușor

În continuare, am dori să vă arătăm o altă bijuterie grozavă pentru copii pe care o puteți replica cu ușurință acasă. Pentru drăguțul colier de paie veți avea nevoie de următoarele materiale:

Paie (diverse culori și modele)

Fire de tricotat

foarfece

instrucțiuni de bricolaj bijuterii copii colier tricotat fire de paie

Tăiați paiele în bucăți de diferite dimensiuni și filetați-le pe o bucată de fire de tricotat. Legați ambele capete ale firului și tăiați orice fir în exces. 

Faceți bijuterii colorate pentru copii – faceți lanțuri cu ciucuri

bijuterii pentru copii tineri colier colorat fir de tricotat ciucuri lucrate manual

De asemenea, puteți face o bijuterie frumoasă pentru o fată din fire de tricotat colorate. Acest colier cu ciucuri colorate va aduce culoare zilelor reci de iarnă și vă va pune într-o dispoziție bună. Pentru aceasta aveți nevoie de fire de tricotat în orice culoare, margele de metal și foarfece.

bijuterii pentru copii tineri colier lână colorat ciucuri forme

Faceți 5 ciucuri din fir de lână colorat așa cum se arată în imagine. Înfășurați ciucurile finite pe firul de tricotat. Apoi filetați o margine metalică pe fiecare parte a lanțului și înnodați capetele firului.

bijuterii pentru copii instrucțiuni colier tinker ciucuri de lână colorate

Realizarea de bijuterii pentru copii – colier atractiv cu pandantiv din șaibă și fir de lână

bijuterii pentru copii colier colorat lână fir de lână spălător bijuterii pandantiv

Materiale necesare:

Mașină de spălat

Fire de tricotat (diferite culori)

foarfece

rigla

colier de bijuterii pentru copii cu pandantiv instructiuni tinker șaibă fire de tricotat

Tăiați o bucată de aproximativ 20 cm lungime din fiecare culoare a firelor de tricotat. Îndoiți bucățile de lână în două și infilați-le prin orificiul din șaibă. Legați bucățile de fir de disc pentru a crea pandantivul colorat. Apoi tăiați o altă bucată de fir de lână de aproximativ 60 cm lungime, puneți-o din nou în două și infilați-o prin disc. Legați ambele capete ale sfoară împreună.