fitness

Cum poți avea figura de vis Heidi Klums și picioare ferme

Heidi Klum, femeie de vis, campanie publicitară Maserati

Supermodelul Heidi Klum și-a impresionat întotdeauna milioane de fani cu corpul ei perfect și mai ales cu coapsele strânse. La coapsele mari și Figura de vis a lui Heidi Klum Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de exerciții dure care să îndepărteze celulita de pe coapse și să vă întărească mușchii.

Figura de vis a lui Heidi Klum poate fi realizată cu exerciții

Figura visului lui Heidi-Klum picioare-sfaturi de culturism

Înainte de a începe exercițiile, stați ferm pe piciorul drept și răsuciți degetele de la picioare spre dreapta. După aceea, îndoiți ușor genunchiul drept, ridicați piciorul puțin, apoi lăsați complet greutatea corpului pe piciorul drept. Îndoiți-vă corpul spre dreapta. Acest lucru vă va ajuta să atingeți echilibrul, care este foarte important în efectuarea corectă a exercițiilor pentru picioarele tonifiate.

Heidi se antrenează în aer liber

Heidi Klum antrenament în sporturi gratuite, practicând regimuri de stele sănătoase

După ce ați obținut echilibrul, îndoiți brațele la coate și îndreptați-le înainte la nivelul ochilor. Degetele ar trebui să fie în poziția de pumn, astfel încât atunci când le trageți spre dvs., să existe o mișcare ca un pumn. Așezați brațul drept lângă corp și extindeți brațul stâng în sus. Este important ca brațul să fie la același nivel cu podeaua. Acum ridicați piciorul stâng și îndoiți-l la genunchi. Scopul este ca genunchiul să fie în planul pumnului stâng. Puneți piciorul stâng cât mai aproape de corp. Aceasta este poziția de plecare în care ar trebui să înceapă exercițiul propriu-zis.

Heidi Klum strălucește în plină splendoare pe covorul roșu

rochie de seară heidi klum-neagră plisată pe covorul roșu

Pentru Figura de vis a lui Heidi Klum continuă:

Cu o lovitură puternică, puneți piciorul drept în poziție verticală, apoi repuneți-l repede aproape de corp. Țineți această poziție timp de 15 secunde. Faceți același lucru din nou. Vă rugăm să nu uitați să vă păstrați echilibrul. Faceți același exercițiu cu piciorul drept.

Se recomandă repetarea frecventă a acestei combinații de exerciții. În combinație cu alte exerciții, veți obține desigur rezultate mai bune.

Modelul de top prezintă propria linie de parfumuri „Shine”

Heidi Klum-prezintă exclusiv linia de strălucire-parfum

Heidi Klum în formă de corp picioare Victoria Secret prezentare de modă

Fitness cu Rihanna – sfaturi pentru o siluetă grozavă