ingrijire dentara

Cauze ale respirației urâte – Ce putem face în legătură cu această problemă?

Cauze sfaturi idei de instrumente de prevenire a respirației urât mirositoare

Respirația urât mirositoare este o problemă foarte frecventă pentru mulți dintre noi. Dar el este înainte, ce sunt ei Respirația urât mirositoare cauzează?

Termenul clinic pentru respirație urât mirositoare se numește halitoză. Bomboanele de gumă de mestecat sau de mentă reușesc uneori să ascundă temporar respirația urât mirositoare. Cu toate acestea, aceasta nu este o soluție pe termen lung, deoarece cauzele respirației urât mirositoare sunt încă acolo și nu vor fi eliminate.

Cauze ale respirației urât – ar trebui să știți despre ele!

Problema respirației urâte măsoară împotriva sfaturilor de respirație urât mirositoare

Este bine cunoscut faptul că igiena orală deficitară și neregulată duce la respirație urât mirositoare. Bacteriile se adună în cavitatea bucală, se acumulează și distrug smalțul dinților. Acest lucru nu numai că duce la diverse boli, dar ne strică și respirația.

Alimentele și băuturile care au un miros puternic și sunt sărate, cum ar fi ceapa, usturoiul și cafeaua, sunt toate capabile să provoace respirație urât mirositoare. Ele sunt vizibile nu numai în zona gurii, ci și în tot corpul. Acest lucru se întâmplă deoarece aroma lor reușește peste tot cu sângele.

Saliva neutralizează acizii din gură, care sunt produși de numeroasele bacterii de acolo, și ajută la igiena orală, îndepărtarea celulelor moarte și îndepărtarea resturilor de alimente.

Gura uscată (xerostomia greacă) este o cauză frecventă de respirație urât mirositoare. Gura uscată este cauzată și de fumat. Nicotina, gudronul și toxinele sunt depuse pe mucoasa orală a fumătorului și se numără ca Respirația urât mirositoare cauzează.

Alte boli cronice ale amigdalelor și amigdalelor, cum ar fi pietrele amigdalelor, sunt, de asemenea, o cauză foarte cunoscută a respirației urâte. Acestea sunt resturi de alimente, mucus și bacterii care se calcifică și se lipesc de acoperișul gurii sub formă de puncte albe. Acestea pot fi eliminate cu o apă de gură. Dacă o astfel de clătire nu se face în mod regulat, se acumulează din ce în ce mai multe astfel de puncte și problema cu respirația urât mirositoare va crește.

În lupta împotriva cauzelor de respirație urât mirositoare

pasta de dinti periuta de dinti nu uita de respiratia urat mirositoare preventiva

Gripa, sinuzita, răceala sau alte boli respiratorii sunt, de asemenea, cauze frecvente ale halitozei cu respirație urât mirositoare. Explicația poate fi găsită în secrețiile care curg în gât în ​​această perioadă. Respirația devine apoi acră. Cu cât gura miroase mai rău, cu atât boala suferă mai rău. Respirația neplăcută ar putea proveni și din nas – de aici se găsește cauza.

Dacă respirația urât mirositoare a mirosului greu și acru, se numește miros cetonic. Acest lucru înseamnă adesea că există o problemă cu metabolismul, adică grăsimea este digerată în loc de glucoză – un semn sigur al diabetului. O altă opțiune ar fi o dietă săracă în carbohidrați..

the Respirația urât mirositoare cauzează s-ar putea datora și gastritei.

Unele sfaturi bune de la noi ar fi să ajutăm la combaterea respirației urât mirositoare – mâncați regulat un măr sau un morcov. Ne curăță mecanic dinții și promovează producția de salivă. Saliva singură are un efect antibacterian – așa elimină bacteriile și germenii.

Dar dacă, în ciuda tuturor măsurilor luate împotriva respirației urât mirositoare, nimic nu vă ajută, asigurați-vă că vă vizitați medicul dentist!

   Respirație urâtă bărbat femeie dinți albi respirație bună  Problemă de respirație urât mirositoare femeie igiena orală perfectă rezultate îngrijire dentară

Provoacă o îngrijire adecvată a dinților frumoși și sănătoși