iluminat

Să fie lumină: acestea sunt cele mai populare tendințe de lampă în acest moment

Tendințele lămpilor de iluminat în lămpile de podea

În trecut, lămpile și luminile erau folosite doar pentru a alunga întunericul și a ilumina încăperile în care nu era suficientă lumină de zi. Astăzi corpurile de iluminat nu numai că oferă luminozitate în cameră, ci servesc și ca accesorii elegante pentru casă. Luminile în formă de bec, cablurile colorate și abajururile cu suprafețe metalice sunt printre cele mai populare tendințe ale lămpilor din ultimii ani. În articol, vă dezvăluim ce modele și modele sunt la modă în prezent și cum puteți implementa cu succes cele mai noi tendințe în domeniul iluminatului în casa dvs..

Tendințele lămpii 2018/2019

Lămpi tendințe materiale naturale pandantiv din lemn de lumină

Iluminatul este un mijloc popular de a proiecta o cameră, deoarece influențează bunăstarea noastră. Combinația potrivită de lumini de perete, podea și tavan creează o atmosferă armonioasă și poate fi foarte decorativă în același timp. Tendințele lămpilor pentru acest an și probabil și pentru anul viitor sunt deosebit de diverse și oferă ceva pentru fiecare gust. Fie că sunt lumini elegante în forme geometrice, veioze practice sau abajururi mari în stil industrial – cu iluminarea potrivită, apartamentului i se oferă o atmosferă confortabilă.

Dacă doriți să vă puneți propria casă în lumina potrivită, cu siguranță aveți dreptate cu câteva lumini noi în interior. Deoarece costurile unei renovări sunt adesea mai mult decât sunt planificate, merită să căutați oferte de economii ieftine. O gamă largă de lămpi și corpuri de iluminat este disponibilă online și cu oferte excelente, cum ar fi una Cupon pentru lumina lămpii chiar poți salva. Acesta și multe alte vouchere de iluminat pot fi găsite pe site-ul de renume mondial Picodi.

Tendințele actuale ale lămpilor: iluminare cu un stil industrial

Lampi Tendințe Design industrial Lampă peste masă

Luminile în stil industrial sunt fără îndoială una dintre cele mai populare tendințe ale lămpilor din 2018/2019. Din Stil industrial sa bucurat de o popularitate crescândă în interior în ultimii ani, iar iluminatul nu face excepție. Luminile industriale sunt de obicei fabricate din oțel sau aluminiu și, prin urmare, au farmecul retro industrial tipic. Modelele din cupru, alamă sau aspect ruginit sunt deosebit de elegante și moderne. Lămpile industriale la modă se potrivesc cu aproape orice stil de amenajare, prin care se potrivesc cel mai bine în încăperile superioare în stilul mansardă.

Lămpile mobile sunt la modă

Lămpi Tendințe Lampă de podea Lumină de citire Ton argintiu

Producătorul suedez de mobilier Ikea este unul dintre cei care stabilește tendințele în ceea ce privește designul interior. În noul catalog Ikea, lămpile nu sunt prezentate separat, ci ca o parte inseparabilă a interiorului. Acestea contribuie la atmosfera generală a camerei și completează perfect designul interior. Se poate observa o tendință clară pentru lămpile de podea, care se găsește în aproape fiecare interior. Fie ca o lampă de lectură sau ca sursă de lumină suplimentară la masa de luat masa – lămpile de podea fascinează prin designul și formele lor elegante. Cu Voucher IKEA puteți obține un avantaj de preț atunci când cumpărați.

Forme geometrice în iluminat

Lămpile tendințe de forme geometrice

Noaptea donează lumină, în timpul zilei servesc drept elemente decorative elegante în cameră. Acestea sunt luminile moderne cu design geometric, care pot fi găsite în diferite dimensiuni și culori. În combinație cu prize simple și lămpi în formă clasică de bec, aceste lumini taie o siluetă bună, mai ales în sufragerie și sufragerie. Construcția deschisă a abajurului creează o umbră incitantă care schimbă complet atmosfera din cameră.

Atmosferă prin lumină: lămpile de sticlă sunt la modă chiar acum

Lămpi tendințe lămpi din sticlă colorată lampă pandantiv sufragerie

Similar cu luminile geometrice, lămpile de sticlă dezvăluie și becul din interiorul abajurului. După aprinderea luminii, se creează efecte de iluminare deosebite, mai ales dacă sticla este colorată. Cu acasă24 voucher puteți economisi la lumini suspendate, lumini de masă și plafoane din sticlă selectate. Lămpile moderne din sticlă stabilesc accente atmosferice în cameră și asigură confort. Așa că te poți face foarte confortabil în interior chiar și în sezonul rece.