iluminat

Proiectați ceruri înstelate cu fibre de sticlă LED pentru efecte luminoase încântătoare

Cer înstelat cu iluminare cu tavan LED-negru-tavan-piscină

Noapte după noapte miliarde de stele strălucește din cer și încântă cu strălucirea lor impresionantă. Cu toate acestea, nu puteți privi stelele în fiecare seară și din orice loc. Uneori, cerul este acoperit și vederea stelelor este blocată. Pe de altă parte, în zonele dens populate, cum ar fi orașele mari, cerul înstelat poate fi văzut chiar și în nopțile fără nori, din cauza luminilor de pe străzi și case. Dacă doriți să aduceți magia cerului înstelat în propriii dvs. pereți, puteți opta pentru un cer înstelat cu fibre de sticlă LED pentru interior. Acest tip decorativ de iluminat este potrivit pentru fiecare cameră din apartament și creează efecte minunate de iluminare în interior.

Cum funcționează cerul înstelat cu LED-uri pentru utilizare în interior?

Cerul înstelat cu LED-construire-living-original-tavan-iluminat

Privirea spre cerul înstelat noaptea favorizează relaxarea și asigură un sentiment real de bine. Prin urmare, acest tip de iluminat este perfect pentru spații de locuit precum dormitorul, camera de zi, zona de wellness, baia și camera copiilor. Dar cum funcționează de fapt tehnologia LED pentru cerul înstelat din zona de zi și poți să construiești singur iluminatul de tavan original? Răspunsurile la aceste întrebări le puteți găsi în articolul nostru!

Cer înstelat cu idei de plafon cu zonă de living cu LED-uri

Cerul înstelat cu LED-uri este o variantă drăguță pentru iluminatul cu efect care arată deosebit de frumos și decorativ în fiecare cameră. Din ce în ce mai mulți arhitecți se bazează pe această variantă pentru apartamentele de designer pentru a conferi interiorului un fler foarte special. Pentru cerul înstelat, cel mai bine este să folosiți cabluri din fibră optică care sunt adăpostite într-un tavan suspendat. Alternativ, se potrivesc și reflectoare mici încastrate în format miniatural, care descriu stelele din cerul nopții. Pentru persoana care face asta, există chiar și seturi de ceruri înstelate și lumini de tavan gata făcute pentru instalare în tavan.

cer-înstelat-condus-living-iluminat-indirect

Pentru ca tavanul să arate ca cerul înstelat, diodele individuale care emit lumină sunt dispuse aproape una de alta. Când lumina este aprinsă, toate strălucesc în același timp și creează un efect minunat, mai ales noaptea. Fibrele de sticlă LED utilizate pot fi monocrome, multicolore sau chiar cu o schimbare de culoare. Alegerea este în întregime a ta.

Cer înstelat cu LED pentru zona de zi

cerul înstelat-led-efecte-de-lumină-cameră de zi

Camera de zi este zona din casă unde se petrece cea mai mare parte a timpului când nu dormi. De aceea camera de zi ar trebui să fie confortabilă și să te invite să zăbovi. Un cer înstelat cu LED este foarte potrivit ca iluminat atractiv pentru tavan pentru această zonă. În combinație cu iluminarea indirectă, puteți pune tavanul suspendat în centrul atenției și îl puteți proiecta ca accent în cameră.

cer-înstelat-condus-tavan-suspendat-sufragerie

Deoarece atât stelele mici, cât și cele mari pot fi văzute pe cer, cerul înstelat poate fi proiectat cu lumini LED de diferite dimensiuni. Pentru stelele mici, fibrele de sticlă sunt foarte potrivite, astfel încât spoturile încastrate în format miniatural sunt cele mai potrivite pentru cele mari. Asigurați-vă că marile „stele” ar trebui să fie mai puține decât cele mici.

cer-înstelat-led-iluminat-sufragerie-alb-tavan

Deși cerul înstelat cu LED este de obicei privit ca un fel de iluminare cu efect, este posibilă și iluminarea completă a tavanului cu fibre de lumină LED. Pentru aceasta, totuși, tavanul ar trebui să fie vopsit într-o culoare deschisă, iar numărul de lumini ar trebui să fie coordonat cu dimensiunea camerei de zi.

Cerul înstelat cu LED creează o atmosferă bună în dormitor

cerul înstelat-condus-din-tavan-din-lemn-iluminat

Visul multor oameni este să se întindă în pat seara și să privească cerul acoperit de stele. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai dacă locuiți într-un oraș mic și patul este sub fereastră sau luminator. Dacă nu este cazul, puteți opta pentru un cer înstelat din fibră de sticlă LED și puteți invita cerul nopții în propriul dormitor.

cerul înstelat a condus efectele de lumină ale dormitorului

Nu trebuie neapărat să comandați un tavan suspendat cu fibre optice individuale. Meșterii calificați pot chiar să construiască ei înșiși cerul înstelat cu LED-uri și să obțină efecte de iluminare frumoase în dormitor sau în altă zonă de locuit. Pentru aceasta aveți nevoie de o placă din lemn, plastic, spumă dură sau fibră dură în orice formă și culoare, care este proiectată cu fibrele de sticlă și, în cele din urmă, încorporată în tavan.

cerul înstelat-cu-fibre-conduse-tavan-cameră pentru copii

Apoi ar trebui să faceți găuri în placa selectată cu un burghiu de 1 mm. Pentru cerul înstelat cu LED-uri, aveți nevoie în continuare de un set de fibre de lumină LED cu mai multe fibre de sticlă pe care le introduceți prin găurile găurite. Acest pas durează puțin mai mult, deoarece trebuie să trageți fiecare fibră individuală printr-o gaură. Când ați terminat, puteți folosi adeziv spray sau bandă pentru a ține fibrele în poziție pe spate. În etapa următoare, fibrele optice trebuie scurtate cu o clește, făcând tăieturile cât mai aproape de placă. Nu mai rămâne decât să montezi placa pe tavan și gata!

dormitor-iluminat-romantic-cu-cer-înstelat

Dacă doriți să puteți controla iluminatul din dormitor de pe pat, atunci ar trebui să optați pentru un set de ceruri înstelate cu telecomandă. Fibrele de lumină LED pot fi chiar estompate, astfel încât să puteți regla singuri intensitatea iluminării în orice moment.

Cer înstelat cu LED pentru baie

led-cer-înstelat-baie-gri-cadă

Nu este nimic mai bun pentru tine decât o baie relaxantă cu bule după o zi stresantă? Ce zici de o cadă sub cerul nopții? Nu trebuie neapărat să rezervați o cameră într-un hotel scump, puteți construi pur și simplu un cer înstelat cu LED pe tavan în baie. Pentru aceasta merită să optați pentru fibră optică reglabilă, astfel încât să puteți regla intensitatea iluminării după cum este necesar. Așa se poate crea o atmosferă reală de bine în baie.

Un cer înstelat cu LED pentru zona de wellness

cerul înstelat-led-piscină-tavan-iluminat-fibră optică

Cerul înstelat cu LED-uri este deosebit de popular pentru zonele de wellness, cum ar fi saunele, băile de aburi și piscinele. Iluminarea atractivă creează o ambianță relaxată și un spectacol natural minunat în interior. Fibrele individuale ușoare pot fi proiectate în așa fel încât să imite cu precizie cerul nopții.

cerul înstelat-led-tavan-iluminat-piscină-interioară

Dacă aveți acasă o piscină interioară privată, această iluminare de tavan este perfectă pentru zona piscinei. Mai ales seara, micile puncte de lumină se reflectă în apă și creează efecte luminoase încântătoare.

Home theater sub stele

cerul înstelat a condus bandă iluminat plafon home theater

O altă zonă din apartament care ar arăta foarte bine cu un cer înstelat cu LED-uri este home theater. Așa că poți urmări filmele tale preferate sub stele fără să ieși din apartament. Cu toate acestea, pentru această zonă se recomandă proiectarea cerului înstelat pe un tavan albastru închis sau chiar negru, astfel încât să pară mai realist.