iluminat

Lampă de noapte de pe smartphone? Încărcător de telefon mobil cu o nouă funcție

Lămpi de noptieră pentru telefon mobil

O idee interesantă a fost prezentată în timpul ultimei expoziții de design din Londra – așa-numitul concept de lumină inteligentă a folosit un încărcător de telefon mobil ca construcție pentru lămpile de noapte..

Încărcător de telefon mobil și lampă de noapte într-un singur design

Incarcator lampa de noapte dormitor telefon mobil

Studioul de designer Marginile brute a prezentat recent ultimul ei proiect. Lampa de noapte combină funcționalitatea noii generații de smartphone-uri cu lampa de pe noptieră. Mulți oameni au tendința de a-și încărca telefoanele seara. Exact asta au folosit designerii și au creat un suport pentru telefonul mobil pentru noptieră. Telefonul mobil este încărcat acolo – în timp ce blițul acționează ca o lampă de masă. În acest fel puteți citi și încărca telefonul mobil în același timp. Designul economisește energie și oferă o alternativă ecologică. Colecția include cinci variante creative. Fiecare model a fost realizat din materiale din viața de zi cu zi – pahare de plastic și suporturi pentru telefoane mobile din lemn. Mai ales oamenii care călătoresc mult vor fi cu siguranță mulțumiți de idee.

Încărcător de telefon mobil cu funcții multiple

lampă modernă din lemn ecologic

Multe dispozitive și mobilier multifuncțional își găsesc un loc în casa modernă. Smartphone-urile sunt, de asemenea, foarte populare, în principal din cauza numeroaselor aplicații. Posibilitatea asta Încărcător de telefon mobil Folosirea acestuia în multe scopuri diferite este foarte atractivă. Designerii au folosit cu pricepere acest avantaj și au prezentat unul multifuncțional. Tendința este clară – telefonul mobil a devenit o parte inseparabilă a vieții noastre și va continua să găsească multe noi utilizări în viitor.

Raw Edges este o companie de design inovatoare fondată în 2006. De atunci, au prezentat multe concepte moderne și practice de cameră. Proiectele sale se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare și au primit deja mai multe premii de prestigiu.

Colecție inovatoare de lămpi de masă

Suport încărcător design original idee

Construcția lămpilor de masă este realizată din pahare de plastic și obiecte de zi cu zi

Lampă design original inovatoare idee

Smartphone-ul ca lampă de noptieră – o idee de economisire a energiei

Lampa de masă utilizează construcții rustice din lemn

Încărcător de telefon mobil cu funcții multiple

Design încărcător din lemn pentru pahare din plastic

Suport telefon mobil și încărcător

Lampă de masă albastru albastru idee de design

Lampă de masă mică pentru citit

suport telefon verde mobil lampă de masă fulger

Prezentare generală a colecției

Mobil de noapte lampă încărcător telefon mobil