iluminat

Iluminare inovatoare cu LED cu benzile flexibile LED de la e3light

Iluminarea podelei LED Design-e3light strip lights-detector de mișcare inovator

Benzile LED estetice și practice pro Flex de la e3light reprezintă o nouă dezvoltare inovatoare pentru iluminatul sofisticat al zonei și pot fi utilizate în aproape toate situațiile camerei. the Iluminare LED cu detector de mișcare a fost dezvoltat pentru proprietarul afacerii e3light Flemming, Viktor Andersen, în timp ce își renovează casa privată din Danemarca în 2011.

Iluminat cu leduri cu benzi luminoase – o alternativă practică pentru fiecare casă

Design vestiar-iluminare rafturi-Detectoare de mișcare cu led

Iluminarea dormitorului și a dressingului său necesită un concept reglat fin, care, pe de o parte, răspundea nevoilor sale sau clientului cu discernământ și, pe de altă parte, punea în scenă situația spațială unică într-un mod atrăgător. Produsul comercial a fost dezvoltat având în vedere un nivel ridicat de protecție a mediului, astfel încât să susțină confortul modern. Conceptul a fost de a combina lumina LED convențională cu un detector de mișcare.

O bandă flexibilă LED – eficientă în fiecare cameră

Benzi led cu design senzor de mișcare-idei de cameră pentru bebeluși-iluminare estompată

Imaginați-vă, ce ar fi lumea noaptea fără lumină electrică? Lumina ne înconjoară și depindem de ea. Benzile Led per flex sunt disponibile în lungimi de 2,5 m și 5 m și pot fi împărțite la intervale de 10 cm. Sunt instalate 60 de diode pe metru. Datorită flexibilității lor, benzile pot fi adaptate nevoilor și aplicațiilor dvs. individuale. Echipate cu o sursă de alimentare, benzile LED oferă o temperatură de 3000kelvin și, prin urmare, sunt ideale pentru iluminarea ambientală. Puterea lămpii este de 4,8 W / M.

Led Strip pro Flex de la e3light

Idei de iluminare a camerei copiilor senzor de bandă flexibil cu led creativ

Benzile cu LED-uri automate sunt foarte practice și economisesc timp. Dacă podeaua este iluminată de jos de benzi cu LED-uri, arată grozav. Pe lângă efectul pur estetic, Iluminare LED Un alt avantaj cu senzorul de mișcare – copiii mici pot preveni riscul ca cei mici să fie răniți pe margini ascuțite și colțuri. Camera este iluminată atractiv, iar sănătatea copiilor este asigurată.

Iluminat cu led cu detectoare de mișcare

Design inovator de iluminat-inovație Detector de mișcare cu benzi LED-e3light

E3light reprezintă dezvoltarea durabilă și promovează utilizarea unor surse de lumină eficiente din punct de vedere energetic și ecologice. Pentru a limita impactul negativ asupra mediului, Grupul e3light soluții inovatoare de iluminat eficiente din punct de vedere energetic.

O soluție inteligentă de iluminat

Leds-dressing dressing soluție de iluminat inovatoare-dormitor

Benzi de lumină flexibile

Benzi luminoase moderne Led soluții inovatoare iluminat-bucătărie grup e3light