Iluminat, dormitor

Idei frumoase pentru iluminatul dormitorului

Idei de iluminat cald pentru dormitoare

Dormitorul este refugiul tău privat – un loc de odihnă și relaxare față de restul casei. Prin urmare, iluminatul ales ar trebui să îmbunătățească caracteristicile zonei dvs. „chill out”. Ideile pentru Iluminarea dormitorului  nu au fost niciodată atât de creativi sau de inspirați. Consultați câteva dintre cele mai bune exemple aici. În dormitorul dvs. nu există loc pentru iluminare clară, în ciuda schemei de design interior. Iluminarea dormitorului Ideile se concentrează în mod natural pe furnizarea de iluminat confortabil. Acestea fiind spuse, dormitorul dvs. poate avea un anumit stil sau temă cu informațiile din schema decorativă, deci alegeți idei de iluminare a dormitorului care să completeze starea de spirit existentă.

Iluminare de lux

Ideea de iluminat pentru dormitoare

Există două aspecte diferite de luat în considerare atunci când proiectați unul Iluminarea dormitorului. În primul rând, stilul lămpilor și, în al doilea rând, calitatea și rezistența iluminării. Acest lucru devine puțin mai complicat atunci când luminile sunt încorporate pentru diferite tipuri de activități. Veți avea nevoie de iluminat pentru sarcini generale, dar este și mai interesant atunci când aveți nevoie de iluminare direcțională și iluminare ambientală pentru a crea atmosferă. Mulți oameni doresc să citească în pat – nu este nimic mai bun decât să te alinți în pat cu o carte bună. În această situație, aveți nevoie de lămpi de noptieră suficient de puternice pentru a citi. Dacă doriți doar să vă relaxați și poate să ascultați muzică, iluminatul trebuie să creeze mai multă dispoziție și estetică. Afișajele de perete fine ale luminilor cu LED-uri ar putea fi interesante în acest sens sau „luminile de zână” delicate înfășurate în jurul cadrului patului. Alternativ, puteți poziționa lumini pentru a evidenția operele de artă preferate pentru un efect deosebit de fascinant.

Ideea de iluminare caldă în dormitor

Iluminat pentru dormitoare - culoare coral

Desigur, pentru acele momente speciale, ai putea alege ceva complet diferit și să ignori complet iluminarea. Nu există nimic ca strălucirea caldă a lumânărilor care încălzește inima și sufletul. Lumina lumânărilor este, fără îndoială, cea mai romantică soluție de iluminat pentru dormitor. Așa că includeți o mulțime de candelabre elegante și lămpi de lumânare ornate în ale voastre Iluminarea dormitorului A.

de Jaz

Idei frumoase de iluminat în dormitor

Iluminat pentru dormitoare cu candelabru negru

Iluminat modern pentru dormitoare

Iluminare interesantă pentru dormitoare

Idei de iluminat pentru dormitoare luxoase

Iluminare caldă modernă în dormitor

iluminat confortabil în dormitor

Ideea de iluminat elegantă pentru dormitoare

Candelabre - iluminat pentru dormitoare

Iluminat în dormitorul alb și negru

Idei de iluminat în dormitor - cremă

Ideea de iluminat albastru în dormitor

Lampă de podea - soluție de iluminat în dormitor

Candelabru elegant pentru dormitoare

Ideea de iluminat elegant în dormitor

Cele 21 de aplicații pentru smartphone sunt, de asemenea, utile în designul interior