Mobila de bucatarie

Mobilă de bucătărie frumoasă pentru orice gust de la Pronorm

bar de sticlă de bucătărie Pronorm minimalist

Minunat Mobila de bucatarie pentru fiecare gust puteți găsi acum la Pronorm – puteți alege conceptul care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. personale. Vă vom duce într-un tur virtual prin colecția Pronorm, unde aceste bucătării confortabile, extraordinare și frumoase vor fascina.

Mobilier de bucătărie calitativ de la Pronorm

roșu-bucătărie-blat-gri-glugă

Motto-ul companiei este – orice este posibil, bucătăria perfectă poate fi proiectată. Designerii și producătorii de mobilă fac parte dintr-o companie care produce bucătării compacte, clasice, multifuncționale. Accentul este pus pe nevoile clienților dictate de modele. Fie că locuiți într-un apartament mic sau într-o casă mare – bucătăria practică este o necesitate. Colecțiile sunt caracterizate de forme simple, concepte incredibile și construcții durabile. În orice caz, diferitele modele sunt potrivite pentru scopuri diferite – pot utiliza în mod optim spațiul disponibil sau pot crea un interior confortabil pentru o familie numeroasă sau pot combina cu pricepere bucătăria și sala de mese – totul depinde de preferințele clienților.

Mobilier de bucătărie – modele și scheme de culori

bucătărie modernă alb-negru

Deși toate piesele de mobilier și desenele sunt conectate prin eleganța lor simplă, există unele diferențe în design – mobilierul de bucătărie din colecția Y oferă spațiu practic de depozitare pentru camere mici. Lumina și culorile sunt coordonate cu o zonă limitată, bej deschis, alb și argintiu în nuanțe diferite. Colecția clasică arată la fel de strălucitoare, dar mai confortabilă și cu accente retro dulci.

Funcționalitate într-o zonă limitată – mobilier de bucătărie de la Pronom

insulă de bucătărie chiuvetă modernă

Colecția Compactline oferă concepte care sunt din nou potrivite pentru încăperile mici. Lemnul este folosit din abundență – dulapurile de bucătărie, blaturile de lucru și sistemele de rafturi interesante sunt ascunse în spatele blaturilor de bucătărie elegante. Proline 128, pe de altă parte, este o colecție care se adresează profesionistului Mobila de bucatarie este dedicat și oricărui frison profesionist sau frison hobby. Principalele caracteristici ale acestor modele sunt blaturile mari, rafturile și vasele moderne și multifuncționale.

Componentă suplimentară pentru interiorul bucătăriei

blat-bucătărie minimalist-alb-lucios

În plus față de selecția largă de mobilier de bucătărie și bucătării montate, Pronorm oferă multe componente suplimentare, cum ar fi – masă și scaune, iluminat, dulapuri și materiale elegante pentru suprafețe și idei de decor. Profesioniștii din Pronorm sunt încântați să sfătuiască fiecare client, iar cei care doresc să-și proiecteze singuri bucătăria de vis pot folosi configuratorul de pe site-ul lor pentru a regla schemele de culori și desenele.

De la Abigail

Bucătărie din lemn cu aspect rustic

aspect rustic bucatarie lemn decoratie otel inoxidabil

Blat de bucătărie rustic din stejar deschis

blat de bucătărie rustic-deschis-stejar

Proiectare bucatarie Pronorm

Mobilier minimal cu design de bucătărie Pronorm

Scaune de bar moderne, alb-negru, strălucitoare

scaune-moderne-de-bucătărie-alb-negru-strălucitor

Mânerele ușii blatului bucătăriei – blatul alb

Mânere de blat pentru bucătărie - blat de lucru alb

Dulap de bucătărie din sticlă mată

Dulap-bucătărie-sticlă mată

Banc compact alb din bucătărie-lemn

bancă compactă din lemn de bucătărie albă

Ornamente clasice pentru uși de bucătărie de colț alb

ornamente clasice de uși de bucătărie de colț alb