Arhitectură, design interior, case de vis

Fabuloasă casă pe plajă pe o insulă tropicală

Casa Frunzei din Brazilia de către Mareini & Arhitecți Patalano

casă modernă pe plajă

Acest fabulos casa pe plaja se pare că a venit dintr-un vis. Situată pe o insulă din Angra dos Reis, Brazilia, arhitectura modernă a fost inspirată de locația frumoasă și proiectată în formă de frunză. Și nu doar construcția acoperișului amintește de vegetația verde care înconjoară casa, ci și întregul concept este foarte bine gândit și corespunde ideii arhitectului că omul și natura aparțin împreună.

Casă modernă pe plajă în Brazilia

Casă de lux coasta braziliană

Structura dominantă a casa pe plaja arată foarte organic – interiorul este conectat perfect la exterior. Copertina arată ca frunzele unui copac exotic și protejează atât camerele, cât și zona de patio de căldură și de soarele puternic, atât de tipic pentru această parte a lumii. Briza ușoară este un sistem de ventilație natural datorită construcției casei deschise.

Casă pe plajă aproape de natură

casă exotică-iluminare-fațadă-litoral

Zonele deschise sunt mobilate luxos și oferă multe zone de relaxare confortabile, unde vă puteți petrece timpul liber. O piscină mare conectează vizual spațiile interioare și exterioare. Toate detaliile din design surprind pozitiv și sunt concepute în armonie cu mediul.

Interior deschis și interior interesant

Mobilier exotic pentru dormitor de lux

Ușile și ecranele din sticlă sunt pereții flexibili care pot proteja zona privată a proprietarului, dacă se dorește. Casa modernă de coastă a fost construită în întregime din materiale ecologice, au fost instalate sisteme de reciclare, un sistem colectează apa de ploaie de pe acoperiș. Sticla și cuprul servesc drept contrast, creând accente interesante. Cel modern casa pe plaja arată foarte primitor și arată confortabil. Pernele moi și tapițeria mobilierului de patio contribuie la o impresie pozitivă, iluminatul uluitor creează efecte interesante.

Teren exotic – casă în Brazilia

hamac cu patio exotic

Blat de bucatarie din lemn – lux

Contor de bucătărie din lemn de lux

Spațiu de locuit în casa de coastă din Brazilia

Zona rezidențială Coastal House Brazilia

Placare de perete din lemn în baie

Placare perete baie din lemn

Scară interesantă în curte

interesant terasa scarii

Casă de coastă în Brazilia – fațadă inovatoare și construcție deschisă

Casa de coastă Brazilia

Casă modernă de coastă, cu un design elegant

casa-moderna-de-coasta-design-elegant

Planul casei de frunze

Planul casei de frunze

Arhitecți: Mareines + Patalano