Mobila

Radiator cu elemente decorative pentru decor interior elegant

Radiator design italian

Din Radiator cu elemente decorative de la Sciroccoh amintește mai mult de un ecran de sine stătător decât un radiator obișnuit. Ornamentele florale interesante îl fac să arate mai mult ca un decor elegant. Arată exotice și conferă camerei o atmosferă misterioasă. Modelele orientale și șicul fără efort care emană designul sunt adăugări elegante la orice interior.

Radiator cu elemente decorative și un design frumos

Radiatoare elemente decorative Sciroccoh

Din Radiator cu elemente decorative îți complimentează propriul design și va contribui la o ambianță confortabilă și caldă. Cel mai bun lucru al radiatorului modern este adaptabilitatea sa ridicată – se va potrivi perfect unui stil de viață elegant și luxos. Combinație perfectă de stil și eleganță – și poate acționa și ca o partiție, dacă este necesar. Fie în dormitor, living, sufragerie sau chiar în baie – caloriferele decorative din Sciroccoh atrage atenția tuturor – uneori prin culori puternice, alteori prin modele creative.

Radiator modern cu elemente decorative

Model de flori cu detaliu radiator

Proiectanții înțeleg că totul în interiorul zilelor noastre trebuie să fie coordonat și oferă sugestii adecvate pentru fiecare stil. Interesante culori îndrăznețe și modele minimaliste sau modele florale romantice și culori pastelate moi – există ceva pentru toată lumea. Din Radiator cu elemente decorative este mai potrivit pentru mobilierul clasic decât pentru cel purist sau minimalist.

Ideea de design a dormitorului cu radiatoare