Idei meșteșugărești

Realizarea ciupercilor: 3 proiecte DIY pentru casă și grădină

faceți-vă singuri ciuperci diorama paie

Ne place întotdeauna să fim acasă toamna. Și cel târziu când cad primele frunze, frumoasa natură îți trezește propria creativitate. Lăsați-vă imaginația să se elibereze și faceți un decor minunat cu un aspect natural: De exemplu, puteți face ciuperci din dopuri de pâslă și vin și puteți decora diorama auto-făcută cu ele. Sau vopsiți vechile vase de lut și transformați-le în ciuperci – decorul de toamnă pentru terasă și grădină este gata în cel mai scurt timp. Sau puteți evoca ciuperci din hârtie și role de toaletă cu copiii. Îți vom arăta 3 idei și instrucțiuni de bricolaj pentru a o face singur.

Faceți ciuperci: construiți o diorama de toamnă

ciuperci tinker diorama toamna fluturi pitici hârtie

Surprindeți familia și prietenii cu un decor imaginativ – și construiți o dioramă de toamnă. Împrăștiați mușchi pe hârtie și lăsați-l să se usuce. Aranjați pitici din fetru și arici din conuri de pin pe el. Tăiați fluturii din hârtie, vopsiți-i și lipiți-i pe scobitori.

În imaginea de mai sus: arici din pâslă și conuri de pin, fluturi din hârtie și buburuzele sunt realizate din nasturi mici acoperiți cu țesătură. Punctul culminant absolut în diorama – ciupercile din polistiren și filtre de cafea.

instructiuni ciuperci tinker diorama construi decor de toamna

Dificultate: medie. Potrivit pentru adulți și adolescenți. Necesită abilitate.

Timp de gândire: 1-2 ore, în funcție de câte ciuperci doriți să faceți.

Pentru a putea face ciupercile prezentate mai sus, aveți nevoie de mici conuri din polistiren, bile din polistiren, hârtie creponată, perii fine, foarfece, cuțit sau tăietor, vopsea, lipici. Pur și simplu tăiați bilele în jumătate mai întâi, apoi faceți o gaură în mijloc, introduceți conurile în bilă și fixați-le cu lipici. Lasă să se usuce. Apoi acoperiți ciupercile cu hârtie creponată și, dacă doriți, vopsiți puncte mici cu vopsea albă.

face ciuperci hârtie diorama construi

Așa arată fascinant rezultatul final. Sfatul nostru: filtrele de cafea pot înlocui cu succes hârtia creponată. Dacă doriți, puteți lipi buburuzele de ciuperci din butoane. Pentru această idee de artizanat ai nevoie doar de puțină abilitate, o oră gratuită în weekend și răbdare. Probabil va funcționa numai după două sau trei încercări de lipire cu hârtie creponată. Deci, faceți-vă timp pentru a experimenta.

Prepararea ciupercilor din dopuri și pâslă – instrucțiuni

tinker ciuperci mușchi diorama clopot borcan

Nu numai că poți face ciuperci frumoase din hârtie și din polistirol – se folosesc și dopuri și pâslă. Instrucțiunile sunt extrem de simple, cunoașterea cusutului este de dorit, dar puteți face și ciupercile singuri cu un pistol de adeziv fierbinte sau lipici pentru pâslă. Puteți aranja ciupercile finite sub un borcan cu clopot împreună cu mușchi și un cuib de pasăre, de asemenea din pâslă și fir de cusut, și le puteți afișa pe masa de mese.

Faceți singuri ciuperci din pâslă materiale de instruire

Nivel de dificultate: ușor, potrivit pentru adulți și copii de la 7 ani.

Timp manual: 1 oră

Atenție: Nu lăsați niciodată copiii nesupravegheați atunci când manipulați ace sau lipici. Copiii nu au voie să bată cu pistolul de lipit fierbinte, există riscul de rănire.

Materialele necesare sunt dopuri de vin, bobine de lemn din fire, foi de pâslă în roșu și alb, fir de cusut în alb, polifund sau alte umpluturi adecvate la alegere pentru pălărie, ac. Opțional: lipici pentru pâslă sau pistol de lipit fierbinte.

Fă-ți singur ciuperci

Primul pas este tăierea unui cerc mare cu un diametru din pâsla roșie – în funcție de alegerea dvs. între 6 cm pentru mic și 8 cm pentru ciuperci mari. Decupați trei cercuri foarte mici pentru fiecare ciupercă (diametrul nu mai mare de 8 mm – 1 cm) și un cerc mare cu un diametru de 4 cm pentru mic și 8 cm pentru ciupercile mari din pâslă albă. Tăiați capetele cercului de pâslă roșie cu foarfeca la o distanță de 1cm (vezi fotografia de mai sus).

ciuperci de cusut cusut pâslă umplere pernă

Mai întâi coaseți micile puncte albe pe cercul roșu, apoi coaseți cercurile albe și roșii împreună până la mijloc și umpleți-le cu vată. Coaseți cercurile împreună până la sfârșit. Opțional, puteți lipi toate detaliile simțite împreună.

Faceți singuri instrucțiuni despre ciuperci pentru a face tirbușoane pentru vin

La final, atașați pălăria la tulpină (dop de vin sau bobine de fir). Aici puteți lipi cele două părți împreună sau puteți tăia o gaură în mijlocul cercului alb și introduceți dopul de vin în el.

ciuperci ciuperci dopuri de vin cusut pâslă

Ciuperci Tinker – decor rece pentru grădină din vase de plante vechi

ciuperci tinere ghivece de lut instructiuni de pictura idei

Următorul proiect este foarte ușor.

Nivel de dificultate: ușor, este potrivit pentru copiii de vârstă la grădiniță.

Atenție: trebuie doar să fiți atenți atunci când alegeți culorile care sunt potrivite pentru utilizare în exterior.

Durata proiectului: timpul de prelucrare este de maximum o jumătate de oră (în funcție de cât timp vopseaua durează să se usuce, dar este posibil ca proiectul să fie realizat în două zile).

ciupercile vopsesc vase de lut spray vopsea

Materiale: ghiveci de plante de lut. Culoare – în funcție de propriile preferințe, fie spray color în alb și roșu, cât și vopsea acrilică în alb, pensulă, sticlă, creion, acoperire specială impermeabilă pentru vase de lut, adeziv pentru lut. Sau puteți cumpăra pur și simplu vopsele potrivite pentru utilizare în aer liber de la magazinul de artizanat și aplicați mai întâi culoarea de bază cu o perie mare, apoi vopsiți punctele cu o perie fină.

ciuperci ciuperci lut alb

Tinker cu ciuperci: Aplicați mai întâi un strat de spray de culoare albă, apoi lăsați-l să se usuce și, dacă este necesar, pulverizați din nou cu spray-ul de culoare. Vopsiți coasterul în consecință în roșu.

ciupercile clocotesc puncte de sticlă instrucțiuni de desen

Desenați trei cercuri pe coaster. Puteți utiliza paharul în acest scop.

ciuperci tinere sticla pictura cercuri pensula

Acum vopseste cercurile cu pensula fina.

Cum să pictezi ciuperci Instrucțiuni de lipit pe o oală de lut

La final, așezați farfuria pe ghiveciul de plante și lipiți-l. complet!

Faceți ciuperci cu copiii – două idei cu obiecte de uz casnic

Faceți-vă singuri ciuperci instrucțiuni pentru bețișoarele cu filtru de cafea

Dacă aveți copii mici, următoarele două proiecte sunt perfecte pentru copiere – în imaginea de mai sus sunt ciuperci făcute din filtre de cafea vopsite și bețe de înghețată. Puteți să le creați ca parte a unei imagini pe tema „Toamna”.

ciuperci tiner role de hârtie instrucțiuni de hârtie cupcake

Dar este și mai ușor – decupați puncte din hârtie de construcție, vopsiți filtrele de cafea cu vopsea pe bază de apă și apoi lipiți punctele de filtre. De exemplu, rolele de toaletă pot servi drept mâner.

Fie din pâslă, țesătură, hârtie creponată, filtre pentru cafea sau lemn – ciupercile de casă sunt garantate pentru a atrage atenția.