Idei meșteșugărești

Proiectarea unei mini grădini pentru sirene: acesta este noul trend!

mini-gradina-sirena-plaja-scoici-de-mare

Proiectarea grădinilor este distractivă, mai ales atunci când totul este în miniatură! Grădina mini zen servește practic pentru a vă opri mintea și a vă implica în simpla greblare în nisip. Această grădină japoneză specială, fără plante, emană un minimalism calmant. În grădinile zânelor, pe de altă parte, creați o lume în miniatură pentru colegi de cameră foarte mici, cum ar fi zâne și elfi. Este o lume de vis minunată și romantică, cu o mulțime de flori și arată mai mult ca un peisaj forestier. „Mermaid garden” este numele noii tendințe care cucerește Instagram de câteva luni. Mini grădina pentru sirene ar trebui să arate ca un mic paradis de vacanță cu plajă și mare. Ceea ce este încă tipic pentru aceste mini-grădini și cum puteți proiecta singur acest peisaj de plajă în cele mai mici spații, puteți găsi în următoarele.

mini-grădină-sirenă-plajă-case-plante

Practic, nu există reguli atunci când proiectezi o grădină în miniatură pentru sirene. Fiecare creație arată diferit și are un farmec aparte. Lasă-te inspirat de exemplele compilate aici! Cu niște nisip colorat, pietricele, scoici și câteva figuri cu sirene, îți poți crea propria promenadă pe malul apei chiar în sufrageria ta!

plante mini vas de gradina sirena

Gălețele și vasele mari, precum și sticla sunt potrivite ca containere pentru mini grădină. Sticlă de mare, nisip, pietriș, dar și nisip de acvariu sunt folosite pentru umplere. Cojile și coralii completează frumos imaginea generală. Plantele mici, cum ar fi suculentele, tillandsia și cactușii, sunt ideale pentru plantare. Iarburile ornamentale se simt, de asemenea, ca acasă. Asigurați-vă, totuși, că toate tipurile de mușchi le place să se întindă la umbră.

Bucățile de sticlă de mare reprezintă marea

mini-grădină-sirenă-plajă-iarbă ornamentală-nisip

Dacă grădina este prevăzută cu plante reale, este important ca recipientul care trebuie plantat să aibă o gaură de scurgere a apei. Dacă ați decis un container mai mare, mai întâi îl puteți căptuși cu spumă de poliester. Acest lucru economisește o mulțime de sol de ghiveci. Nisipul este apoi întins subțire pe sol. Pentru a reprezenta marea, aranjați mărgele de sticlă sau bucăți de sticlă de mare pe o parte atât de dens încât să acopere fiecare suprafață de nisip vizibilă.

mini-grădină-sirenă-tablă-cadă-nisip-ierburi-castron de sticlă-iaz

Dacă doriți să încorporați un element de apă real în proiectare, consultați acest exemplu! O tavă de plastic este plasată pe o parte a cuvei de tablă. Dar, din moment ce materialul este transparent, puteți vedea și solul de ghiveci dedesubt.

mini-grădină-iaz-negru-pietriș

În schimb, puteți folosi doar un bol albastru sau căptuși fundul bolului transparent cu pietricele albastre. În orice caz, este o idee grozavă.

Bile de sticlă pentru agățat

mini-grădină-sirenă-sticlă-bilă-agățat

Dacă mini-grădina dvs. este amenajată într-un vas de pește sau o minge de sticlă pentru a o închide, este recomandabil să utilizați plante aeriene fără rădăcini și nisip. Tillandsia preia apa de care au nevoie pentru a supraviețui direct din aer. Cu toate acestea, dacă umiditatea este scăzută, le puteți pulveriza cu apă călduță de mai multe ori pe săptămână.

accentul este pus pe figurile sirene

mini-gradina-sirena-sticla-aranjament-plaja-palmieri

Când peisajul mic cu plante, plajă și mare este configurat până acum, cele mai importante elemente încă lipsesc: cireasa de pe tort este cifrele sirene. Nu sunt întotdeauna atât de ușor de găsit. Cutiile de jucărie pentru copii sunt o comoară, mai ales dacă fiica ta este un fan al Ariellei. În mini grădina, detaliile contează. Cufărul cu comori, palmieri, pești, stele de mare și scoici – fac ca lumea miniaturilor să prindă cu adevărat viață.

mini grădină lume subacvatică decorațiuni DIY

Cu copiii puteți face decorațiuni minunate pentru mini-grădina dvs. colorată cu motto-ul „lumea subacvatică”.

Castel de nisip: Tăiați o bucată de șmirghel de 10 x 15 cm. Înfășurați hârtia într-o rolă și lipiți capătul împreună. Decupați un cerc de aproximativ 12 cm. Apoi puneți un punct în mijlocul cercului și trageți o linie de acolo până la margine. Tăiați acolo. Formați cercul într-un con și lipiți-l pe suprafețele tăiate. Fixați conul pe sul și decorați-l cu cochilii mici de melc de mare.

mini-gradina-sirena-mare-sticla-echeveria

Crab: Vopsiți tăiței de midii cu vopsea acrilică roșie. Tăiați un curățător de țevi roșii în patru părți egale. Răsuciți trei bucăți împreună în mijloc și lipiți-le pe partea inferioară a tăiței de scoică. Tăiați a patra piesă în două, îndoiți-o puțin și fixați-o în față ca foarfeca. Lipiți ochii googly pe și ați terminat!

Broască-țestoasă: Desenați conturul unei broaște țestoase pe o foaie de hârtie verde și tăiați-o. Lipiți un capac verde pentru sticlă PET. Lipiți o scobitoare în spate.

mini-grădină-sirenă-scoică-plante-cactus

Când aranjați decorațiunile, creați înălțimi diferite. Puneți plante înalte în spate, acestea oferă structură. În mijloc apare figura sirenei. Detaliile mai mici trebuie aranjate chiar în față.

sirena-coajă-ascuns-mini-grădină-sclipici

Există multe modalități de a pune în scenă figura sirenei. De exemplu, arată deosebit de frumos atunci când stă pe o piatră sau într-o scoică mare. Ca o prințesă pe tronul ei. O altă idee ar fi plasarea unei cochilii decorative în mijlocul mini-grădinii. Ar putea servi drept refugiu pentru sirenă atunci când pirații ajung în apropiere.

mini-grădină-sirenă-sedum-găini-nisip-pietre-pietre

Un fundal frumos pentru figura sirenei este, de asemenea, creat de pietre mari de râu stivuite, care arată ca intrarea în grota sirenelor. Ar putea duce la o comoară de o valoare incomensurabilă?

mini-gradina-sirena-teracota-ghivece-mai multe-nivele

Acest exemplu arată cum puteți crea 3 nivele de înălțimi diferite din vase de teracotă sparte. Dacă nu aveți la dispoziție vase vechi, puteți obține altele noi. Comoara sirenelor este ascunsă în partea de sus. Folosește-ți imaginația pentru a veni cu toată povestea.

margele de sticla cascada mini gradina

O cascadă ar fi cu siguranță un punct culminant absolut în mini-grădina ta pentru sirene. În funcție de dimensiunea și structura mini-grădinii dvs., implementarea nu este atât de dificilă. Puteți lipi pur și simplu mai multe margele albastre de sticlă în așa fel încât să se creeze un efect frumos de curgere.

mini-gradina-sirena-sticla-tillandsia-muschi

Dacă sunteți deja entuziasmat de noua tendință, atunci colectați o mulțime de scoici și nisip împreună cu copiii dvs. la următoarea dvs. plimbare pe plajă! Un lucru este sigur: mini-grădina pentru sirene va aduce un fler frumos de vacanță în propriii tăi pereți. Distrează-te copiind!

mini-gradina-sirena-cositor-galeata-margele-de-sticla-albastru-muschi