Idei meșteșugărești

Faceți coroane de curcan de toamnă cu copii din diferite materiale pentru ușă, fereastră sau perete

Faceți coroană de toamnă cu copii în formă de curcan cu țesătură și spumă de poliester

Coroanele de toamnă sunt o idee populară de artizanat, fie pentru ușa din față, fereastră sau pentru un simplu perete din cameră. Pentru ca acest lucru să se potrivească cu adevărat sezonului, trebuie folosite culorile și motivele potrivite. Curcanul este un motiv atât de potrivit și, de asemenea, deviza ideilor noastre de coroană de toamnă DIY de astăzi. Indiferent dacă, ca adult, doriți să creați o coroană decorativă toamna sau căutați idei care să fie potrivite și pentru copii, instrucțiunile noastre sunt potrivite în ambele cazuri. Deci, dacă doriți să faceți o coroană de toamnă cu copii, ați ajuns în locul potrivit. În funcție de instrucțiuni, se utilizează diferite materiale, toate acestea ar trebui găsite într-un magazin de artizanat. Deci, suflecă-ți mânecile și organizează o după-amiază perfectă de obiecte de artizanat pentru micii bătăuși curioși și creativi.

Faceți coroană de toamnă de curcan cu copii din benzi de țesătură

Faceți coroane de toamnă cu copii din benzi colorate de țesătură și vopsea acrilică

 • Inel din polistiren (aproximativ 25 cm diametru)
 • Disc din polistiren (aprox. 12,5 cm x 2 cm)
 • Țesături în roșu, portocaliu, galben și verde
 • vopsea acrilică maro
 • pensulă
 • foarfece
 • Rigla sau banda de măsurare
 • Adeziv fierbinte și pistol de adeziv fierbinte
 • ochi mari googly (aproximativ 25 cm diametru)
 • pâslă roșie și galbenă

Această coroană de toamnă colorată pentru ușa din față, fereastră sau perete este foarte ușor și rapid de realizat, iar copiii mai mari pot ajuta cu ușurință cu lucrările meșteșugărești. Dacă faceți cununa de toamnă cu copiii, primul lucru de făcut este să vopsiți părțile din polistiren în maro, pe care copiii să le poată face minunat. Deoarece sunt necesare două straturi de vopsea pentru a obține o nuanță opacă de maro, trebuie să permiteți o pauză în care primul strat se poate usca înainte de a aplica al doilea.

Tăierea țesăturilor

Realizarea de coroane de toamnă cu copii - instrucțiuni pentru legarea benzilor de țesătură

În această pauză puteți pregăti fâșiile de țesătură. Voi decideți cât timp acestea trebuie să fie. Asigurați-vă, totuși, că toate au aceeași lungime și aproximativ aceeași lățime. În exemplu, benzile au 5 cm lățime și 53 cm lungime. Apoi luați inelul terminat și începeți să legați țesăturile de el. Pentru a face acest lucru, luați o bandă, pliați-o în mijloc, așezați inelul pe bucla pe care ați obținut-o și trageți capetele prin bucle, închizând inelul. Alternați culorile în mod regulat și glisați-le apropiate după fiecare nod, astfel încât inelul să fie complet acoperit. În acest fel, acum decorați aproximativ două treimi din inel atunci când faceți cununa de toamnă cu copii.

Faceți capul pentru coroana de toamnă cu copiii

Faceți coroane de toamnă cu copii - faceți-vă propriul curcan din spumă de poliester, pâslă și ochi googly

Acum tăiați clapa tipică de piele de curcan din cioc din pâslă roșie și tăiați ciocul din pâsla galbenă. Lipiți ochii googly pe discul de spumă finit, apoi fixați clapa roșie a pielii și, în cele din urmă, ciocul cu adeziv fierbinte. Puneți niște lipici pe fundul inelului și lipiți capul de curcan finit acolo. Acum cununa de toamnă poate fi atârnată pe ușă, fereastră sau în orice alt loc.

Bacsis: Dacă benzile de țesătură nu stau frumos, le puteți tăia mai scurt, dar atunci această coadă colorată nu ar mai arăta atât de frumoasă. În schimb, le puteți pulveriza cu amidon în timp ce stați culcat și întins. Odată ce amidonul s-a uscat, întoarceți coroana și presărați și spatele.

Creați-vă propria coroană de toamnă cu tul

Faceți coroane de toamnă cu copii din tul în portocaliu, roșu, galben și maro

 • Inel din polistiren
 • Vopsea acrilică în galben, maro și negru
 • minge de polistiren de dimensiuni medii pentru cap
 • două bile mici din polistirol pentru ochi
 • Con de spumă de poliester
 • cauciuc spumant roșu
 • lână maro
 • Panglici de tul în roșu, portocaliu, maro și galben (aproximativ 23 de metri fiecare)
 • scobitoare
 • Adeziv fierbinte și pistol de adeziv fierbinte
 • 3 perii burete
 • Foarfece din țesături
 • 1 bucată de carton, cel puțin la fel de lată ca panglicile de tul și de 40 până la 50 cm lungime

Bacsis: Atunci când cumpărați elemente din Styrofoam, cel mai bine este să le puneți la fața locului pentru a vă asigura că se potrivesc toate în ceea ce privește dimensiunea.

Idee de artizanat cu bile din spumă de poliester pentru un curcan de toamnă

Începeți prin a picta bucățile mai mici de polistiren (bilele și conul) atunci când creați această coroană de toamnă cu copii. Introduceți scobitori pentru a obține picioarele și ridicați elementele, astfel încât să le puteți vopsi pe toate părțile și să uscați bine piesele după aceea. Cu ajutorul unei perii de spumă (folosiți una nouă pentru fiecare culoare) vopsiți conul galben și bila mare maro și adăugați doar un punct negru la fiecare dintre bilele mici, care ar trebui să reprezinte elevii. Lăsați culorile să se usuce cel puțin o oră.

Faceți fâșii de tul pentru cununa de toamnă cu copiii

Înfășurați inelul din spumă de poliester cu lână maro și tăiați benzi de tul

Acum ia bucata de carton pe lungimea dorită. Înfășurați primul tul în jurul lungimii cartonului de 15 ori. Deci, pe fiecare parte există 15 straturi de tul, ceea ce înseamnă în cele din urmă 30 de benzi, pe care le obțineți tăind tulul deschis la ambele capete cu foarfeca (puteți lua, de asemenea, jumătate din lungime pentru carton, înfășurați tul în jurul său și, în final, tăiați doar una dintre cele două părți pentru a obține aceeași lungime).

Legați lână și tul și fixați-vă capul

Instrucțiuni artizanale pentru capul curcanului cu minge, cauciuc spumos și con

Apoi luați inelul din spumă poliuretanică și marcați zona pe care doriți să o proiectați cu lână (aproximativ o treime în exemplu). Pe spatele primei mărci, lipiți lâna cu lipici fierbinte și începeți să o înfășurați în jurul inelului. Trageți firul frumos și încordat pentru a crea tranziții uniforme și pentru a evita golurile. De îndată ce ajungeți la al doilea marcaj, puteți tăia firul și fixa capătul și cu adeziv.

Faceți o coroană simplă de toamnă cu copiii

Acum înfășurați fâșiile de tul în jurul restului inelului. Culoarea cu care începeți trebuie să fie și ultima din cealaltă parte pentru a crea simetrie frumoasă. Puteți arunca o privire mai atentă la exact cum trebuie să înnodați benzile în primul nostru ghid pentru o coroană de ușă în toamnă. Deoarece benzile de tul sunt foarte subțiri, legați întotdeauna 5 benzi pe culoare (de exemplu, mai întâi 5 roșii, apoi 5 maro, 5 galbene, 5 portocalii și din nou în față). În cele din urmă, verificați din nou toate benzile. Dacă o culoare este împinsă prea mult împreună și, prin urmare, arată mai îngustă, puteți adăuga pur și simplu o altă fâșie de tul. Apoi răsuciți capetele frumos pentru a crea volum.

Meșteșuguri de toamnă pentru începători și copii - faceți o coroană de ușă ca decor

Puneți două scobitori în bila mare și adăugați niște lipici. Introduceți bila în inel (în mijlocul zonei de lână). Tăiați clapa tipică din piele din cauciuc spumant. Utilizați conul ca șablon pentru lățimea corectă. Lipiți cauciucul spumant pe minge. Apoi lipiți o scobitoare în con, întindeți lipici și introduceți-l prin cauciucul spumos în bilă. Puneți două scobitori în capul de curcan unde doriți să fie ochii și lipiți biluțele deasupra cu niște lipici. În cele din urmă, aveți nevoie de o buclă din tul pentru a închide, pe care o legați în locul respectiv și în culoarea tul respectivă.

Faceți coroană de toamnă cu copii din fetru

Coroană de toamnă DIY cu copii cu un motiv amuzant de curcan

 • Inel din polistiren
 • lână maro
 • Simțit în orice culori de toamnă (de ex. Roșu, portocaliu și galben) și negru
 • simțit greu în alb
 • foarfece
 • Adeziv fierbinte sau lipici de artizanat

Faceți o coroană de toamnă – instrucțiuni

Materiale pentru realizarea cu lână, pâslă și lipici fierbinte

Înfășurați lână maro în jurul întregului inel atunci când faceți această coroană de toamnă cu copii. Luați-vă timp pentru a evita golurile. De asemenea, trageți firul frumos și strâns, dar fără a apăsa inelul. Lipiți începutul firului în loc și adăugați mai multe pete de lipici la fiecare câțiva centimetri. În cele din urmă, tăiați firul și fixați capătul și cu adeziv.

Faceți pene pentru cununa de toamnă cu copii și lipiți-le pe ele

Faceți pene de curcan din pâslă și lipiți-le pe coroana de toamnă

Acum tăiați penele din pâslă colorată. Faceți atât pene mai mari cât și mai mici pentru a da textura cozii. Apoi înfășurați fiecare pană așa cum se arată în imagine și lipiți capetele inferioare împreună. Astfel coada va fi mai pufoasă mai târziu.

Apoi lipiți penele de coroană de flori. Pe primul rând, utilizați arcurile mai mari, lăsând spații mici între ele. Penele din al doilea rând, care pot fi puțin mai mari (lungimea cozii poate scădea și în lungime în sus sau în jos), vin pe aceste distanțe. Finalizați cu un al treilea rând de pene. Pentru ca capetele înfășurate ale penelor să nu fie vizibile, acoperă-le cu încă câteva pene mici, pe care le-ai tăiat acum din pâslă și nu le înfășurezi. Nici acestea nu trebuie să fie perfect modelate.

Cap și picioare

Folosiți adeziv fierbinte pentru a crea o frumoasă coroană de ușă pentru toamnă

Acum trebuie totuși să te joci cu copiii cu elementele rămase pentru coroana de toamnă. Veți avea nevoie de două cercuri din fetru alb, încă două din negru pentru pupile, un triunghi portocaliu pentru cioc, o bucată roșie pentru clapeta pielii și două picioare. Lipiți fața din stânga pe partea din față a coroanei de flori, în timp ce picioarele sunt fixate în zona inferioară din spate. Agățați coroana de curcan finită direct de un cârlig sau cu ajutorul unei bucle.

Ideea pentru o coroană de curcan cu frunze

Coroană de toamnă pentru ușă, fereastră sau perete și pentru amenajare din lenjerie și frunze din fetru

 • Inel din polistiren
 • Șabloane pentru frunze sau frunze gata tăiate
 • orice bandă largă (tul, in sau altă țesătură)
 • Simțit în orice culoare de toamnă
 • Adeziv fierbinte și adeziv pentru armă sau țesătură
 • Pinii

Fixați capătul panglicii în spatele inelului cu un știft și începeți să-l înfășurați în jurul coroanei. Adăugați știfturi la fiecare câțiva centimetri, dar întotdeauna pe spate. În acest fel, nu veți fixa vizibil banda la intervale regulate, astfel încât să nu se destrame sau să se deplaseze (dacă utilizați tul, va trebui să creați straturi mai groase, deoarece este foarte transparent).

Apoi decupați o mulțime de frunze de toamnă de diferite forme și culori din pâslă folosind șabloane. Desigur, puteți cumpăra și foi gata făcute. Probabil că veți avea nevoie de aproximativ 40 de coli de hârtie. Lipiți frunzele de inel sau pur și simplu fixați-le în loc cu ace (dacă faceți coronița de toamnă cu copii, folosiți lipici!). Acum tăiați elementele rămase pentru curcan din pâslă: corpul maro, ciocul și picioarele portocalii, clapele roșii ale pielii și cercurile albe și negre pentru ochi. Veți avea nevoie și de câteva arcuri. Lipiți mai întâi penele, apoi corpul și în cele din urmă părțile rămase.