Idei meșteșugărești

Decorațiuni pentru ferestre Tinker toamna – 15 idei de artizanat pentru copii

Toamna vine încet, cu toate frunzele căzute ale copacilor în tonuri calde, de la galben la portocaliu până la roșu. Ce idee minunată ar fi să ai una Decorarea ferestrelor toamna pentru a trage cu copiii toate aceste frunze și alte materiale naturale?

Decorarea ferestrelor în toamnă -kids-tinker-deco-pervaz-ochelari-sfeșnic-blaetter-geamul ferestrei

Este jocul copiilor și colaborarea distractivă creează multe elemente decorative minunate. De asemenea, ar fi o idee creativă să întâmpinați cel mai colorat sezon cu puțină culoare pe geamul ferestrei.

Decorațiuni pentru ferestre Tinker toamna cu copii – faceți singuri frunze de toamnă din hârtie

Decorarea ferestrelor în toamnă -copii-tinker-pumn-hârtie-fetru-foi-colorate-portocalii-maro-galbene

Frunzele în culori calde precum roșu, portocaliu, galben și maro se găsesc în natură și în parcuri. Dacă preferați să utilizați alte materiale, puteți folosi hârtie decorativă în diferite culori. Cu ajutorul foarfecelor, se pot crea elemente decorative frumoase și pentru ca toate să aibă aceeași formă, cel mai bine este să folosiți un șablon. În caz contrar, cereți magazinului de hobby-uri foi care au fost deja decupate sau un pumn. Alegeți doar dimensiunea și culoarea potrivite.

Decorațiuni pentru ferestre Tinker toamna cu copii – instrumente

Decorarea ferestrelor în toamnă-copii-tineri-frunze-reale-de-toamnă-pumn-afară-bineînțeles-idee

Puteți face singuri motive frumoase cu ajutorul pumnilor. Din frunze naturale de toamnă în diferite forme, se creează mici figuri minunate care pot fi lipite oriunde. Copiii ar dori cu siguranță să-l folosească pentru a face o decorație de fereastră de toamnă. Pur și simplu atașați-le la geamul ferestrei cu o bandă adezivă sau un adeziv detașabil.

Artizanat cu copii din școlile elementare în toamnă și pentru Halloween – 10 sugestii

Meșteșuguri de toamnă cu copii – idei, instrucțiuni și șabloane

Colaj de toamnă cu copii care realizează obiecte de artizanat din materiale naturale & alte lucruri

Faceți decorarea cu șabloane și hârtie

Decorarea ferestrelor în toamnă -copii-șablon-șablon-pregătesc-decupate-portocalii-frunze de toamnă

O altă idee minunată pentru decorarea simplă a ferestrelor și activitatea creativă pentru copiii mici este de a face frunze de toamnă din cutii de ouă vopsite. Dispunem de cutii cu ouă în fiecare zi și sunt ușor de găsit. Căutați unul relativ alb. Faceți acest proiect interesant împreună cu copiii dvs. și asigurați-vă momente sociale deosebite împreună.

Faceți o remorcă cu copii dintr-o cutie cu ouă

Decorarea ferestrelor în toamnă -kinder-tinkering-blaetter-creative-branch-mobile

Următorul proiect de artizanat, pe care am dori să îl prezentăm, este potrivit pentru copiii de toate categoriile de vârstă. Pentru această frumoasă frunză de toamnă mobilă aveți nevoie de perii, vopsele acrilice de toamnă, o cutie de ouă sau o cutie goală de la departamentul de fructe și legume, în care sunt depozitate fructele și legumele. De asemenea, veți avea nevoie de sfori, foarfece și pudră de sclipici. Nu le oferi copiilor prea multe culori, astfel încât, în final, nu toate frunzele de toamnă să arate de parcă ar fi fost vopsite într-o culoare maro. De fapt, roșu și galben sunt suficiente.

Faceți ghirlanda sau mobilul dvs.

decor-fereastră-toamnă-copii-garnitură-ghirlandă-toamnă-frunze-portocaliu-culoare

Lăsați copiii să pună culorile direct în cutia cu ouă și să le periați cu pensula. Puteți presăra peste ea pudră de sclipici auriu până când vopseaua este încă umedă. Lăsați cutia de carton să se usuce și tăiați frunzele. Copiii mai mari pot face acest lucru singuri. Curbura naturală a cartonului face ca frunzele strălucitoare de toamnă să pară reale. Apoi, treceți un fir prin fiecare frunză și lăsați ghirlandele să atârne de o ramură de copac. Mobilul este acum gata și poate fi agățat pe fereastră, de unde răspândește o atmosferă grozavă în cameră cu culorile sale puternice.

Tinker cu frunze de toamnă de casă din cutia de ouă

decorare-ferestre-toamnă-copii-jucărie-mobil-ramură-agățat-carton de ouă

De asemenea, puteți evoca ghirlande colorate de toamnă din frunze reale de toamnă. Colectați frunze de diferite dimensiuni în nuanțe grozave de toamnă și înfășurați-le. Agățați ghirlandele de fereastră pentru a crea o vedere frumoasă. De asemenea, puteți proiecta ghirlande cu frunze uscate și mărgele în diferite culori și dimensiuni. Dacă doriți, puteți înfășura perlele pe o panglică de satin și puteți lega frunzele între perlele individuale cu niște sârmă de ambarcațiuni. Aici, însă, ai nevoie de puțină dexteritate, astfel încât frunzele subțiri să nu se rupă. Dacă doriți, puteți condimenta frumoasa ghirlandă cu alte materiale naturale. De asemenea, sunteți binevenit să filetați câteva faguri, de exemplu.

Tinker cu cutie de ouă și vopsele

decorare-fereastră-toamnă-copii-jucărie-mobil-carton-ou-cutie-fă-o-singură-perie-de-vopsit

Faceți tu decorațiuni pentru fereastră cu copiii

decorare-ferestre-toamnă-copii-jucărie-copii-mobil-carton-ou-cutie-vopsea-culori

Pregătiți vopsele și perii calde

decor fereastră-toamnă-copii-jucărie-mobil-carton-ouă-culori-vopsea-vopsea-fă-o-singură

* o idee DIY de la Arborele imaginației

Dovleci din resturi de hârtie

decor fereastră-toamnă-copii-bricolaj-fereastră-geam-bucăți de hârtie-dovleci-galben-portocaliu

Un decor frumos al ferestrelor în toamnă sunt imaginile ferestrelor cu diferite motive, pe care le puteți face împreună cu copiii dvs. Pentru aceasta aveți nevoie de hârtie de construcție în portocaliu sau roșu, folie de carte autoadezivă, hârtie de țesut în culori de toamnă, precum și foarfece și stilou. Mai întâi, vopsiți dovleci pe hârtia de construcție și decupați conturul ca un cadru. Trageți-l și pe hârtia de suport a foliei. Acum puteți dezlipi hârtia de suport și lipiți rama. Rugați copilul să decupeze bucăți mici de hârtie din hârtia colorată sau să facă bucăți de hârtie și să le distribuie pe folie. Apoi puneți al doilea strat de film adeziv deasupra.

Aranjați bucăți de hârtie pe folie transparentă autoadezivă și într-un șablon

decor fereastră-toamnă-copii-frunze-dovleac-frunze-portocaliu-galben-idee-creativă

Apăsați ușor imaginea ferestrei și folosiți-o pentru a decora ferestrele din apartamentul dvs. Ca alternativă la filmul adeziv, puteți folosi desigur hârtie de calc și lipici. Puteți crea imagini de ferestre similare în diferite culori, forme și modele. Frunzele de toamnă pe care le-ați apăsat într-o carte groasă timp de o săptămână pot fi, de asemenea, prelucrate într-o fereastră rotundă sau dreptunghiulară, mare sau mică. Modul în care aranjați frunzele depinde, desigur, de dvs. și face ca decorul dvs. de toamnă să fie unic. Puteți utiliza aceiași pași pentru a proiecta un păun sau ghindă ca decor de fereastră. Un arici, mere sau pere sunt, de asemenea, motive excelente pentru decorațiunile ferestrelor din toamnă.

decor-fereastră-toamnă-copii-bricolaj-fereastră-geam-stick-pe-idee-grădiniță-hârtie

O altă idee grozavă pentru decorarea ferestrelor în toamnă sunt bufnițele cu frunze de toamnă. Colectați frunzele de toamnă și obțineți hârtie de construcție colorată. Folosind un pahar mare, desenați cercuri pe foile de hârtie și tăiați-le. Cercul mare va fi corpul bufniței. Acum aveți nevoie de două cercuri, fiecare din trei dimensiuni diferite, din care să puteți pune împreună ochii mari cu pupilele. Triunghiurile mici servesc drept cioc, iar frunzele de toamnă pot fi folosite pentru a face aripi. Cu bufnițele colorate puteți decora ferestrele și ușile balconului toamna. Acest proiect simplu de artizanat este, de asemenea, o mare activitate artizanală la care pot participa copii mari și mici.

decorarea-ferestrei-toamna-copiilor-fereastra-fereastra-geam-lipit-pe-hartie-curcan

decor-fereastră-toamnă-copii-tineri-geam-fereastră-ghindă-papiel-folie-stick pe

decor-fereastră-toamnă-copii-fereastra-fereastră-geam-lipit-pe-hârtie-folie-folie

decorarea-ferestrei-toamna-copiilor-foaie-colorate-acuarelă-culori-de-hârtie

decorarea-ferestrei-toamna-copiilor-cearșafuri-foi-agățate-decupate-hârtie-colorată

decorare-ferestre-toamnă-copii-tinker-auto-adeziv-vopsea-3d-liner-relief

fereastra-decorare-toamna-copii-tinker-auto-adeziv-folie-transparenta-frunze-desigur

decorare-ferestre-toamnă-copii-cearșafuri-foi-hobby-magazin-colorat-

decorare-ferestre-toamnă-copii-jucărie-de-hârtie-figuri-pumn-afară-colorate-colorate

decorarea-ferestrei-toamna-copii-tinker-hârtie-colorată-frunze-geam-fereastră-cadru-dreptunghiular

decorare-ferestre-toamnă-copii-tinker-hârtie-colorată-fereastră-lipici-idee-creativă

decorarea ferestrelor-toamnă-cadru-ferestre-rame-vechi-idee-vintage-poza-mini-dovleci

decorare-fereastră-toamnă-copii-tinker-halloween-păianjen-boo-wiggle-eye-negru