DIY

Faceți-vă propria oală suspendată din diferite materiale – 9 instrucțiuni

Asigurați-vă singuri oală suspendată balcon-terasă-design interior-idei-instrucțiuni

Dacă nu aveți suficient spațiu pe podea pentru toate plantele sau dacă doriți doar să creați o zonă îngustă cu flori și plante, cel mai bine este să folosiți înălțimea camerei. Acest lucru lasă podeaua liberă pentru a se deplasa sau pentru mobilier important. Ghivecele suspendate pentru plante se pot dovedi practice nu numai în interior. Sunt, de asemenea, foarte utile pe terasa mică sau pe balconul îngust și decorează zona exterioară fără a ocupa prea mult spațiu. Dacă doriți și ghivece de flori să atârne, nu trebuie să cumpărați altele noi. În schimb, poți să faci și o oală suspendată și să folosești oalele existente sau chiar să folosești alte materiale. Am realizat câteva idei simple și frumoase pentru dvs., pe care le puteți chiar imita cu ușurință datorită instrucțiunilor.

Faceți-vă propria oală suspendată – instrucțiuni pentru scânduri

Asigurați-vă propria oală de agățat ușor-de-construit-din-lemn-decor-idee

La prima vedere devine clar că această idee este un proiect extrem de simplu. Ai nevoie doar de plăci pătrate, dreptunghiulare sau rotunde de orice dimensiune, în care găuriți găuri pentru a le putea atașa corzi. Coarda este pur și simplu filetată prin gaură și apoi se face un nod pe partea inferioară a plăcii. În acest fel, puteți proiecta mai multe niveluri în același timp și închideți mai mult decât o singură oală la un moment dat.

Asigurați-vă ghiveciul de agățat singuri scânduri de lemn-idee-pur și simplu-frânghie-frânghie

Dacă nu sunteți prea sigur pentru a plasa pur și simplu ghiveciul de flori pe o scândură care se clatină în vânt, puteți încerca o altă alternativă la această variantă sau chiar combinați ambele. Puteți echipa una sau toate plăcile cu o gaură mare în mijloc. Acest lucru ar trebui să fie suficient de mare pentru ca potul să se potrivească, dar mai îngust decât vârful potului, astfel încât să poată rămâne blocat pe tablă. Desigur, găurile pentru frânghii pentru agățat sunt, de asemenea, necesare din nou. Puteți folosi corzile pentru un design frumos de macrame.

Ghiveci de flori pentru a atârna de o nucă de cocos

Ghiveci-agățat-de-făcut-singur-cu-model-de-idee-de-cocos-geometric-albastru

Folosiți o mare varietate de materiale naturale dacă doriți să faceți singur o oală suspendată. Deci, o nucă de cocos este deosebit de potrivită. Pur și simplu folosiți jumătate din castron pentru aceasta după consum. Le curățați bine. Veți avea nevoie apoi de o gaură de picurare în mijloc, dacă doriți să plantați plantele direct în castron. Dacă nuca de cocos este utilizată doar ca plantator, nu este necesară găurirea aici. Cu toate acestea, acestea sunt necesare pentru agățarea pe laturi în ambele cazuri.

Dacă doriți, puteți elibera părul din coajă în prealabil. Dar asta este o chestiune de gust. Castronul poate fi, de asemenea, minunat pictat și proiectat, astfel încât să puteți obține rapid un design individual și unic. Când ați terminat designul și culorile sunt uscate, puteți umple castronul cu sol și planta planta în el, sau puteți închide noul ghiveci direct și pur și simplu puneți planta selectată în el.

Idee ușoare de bricolaj cu un cerc de broderie

Ghiveci-agatat-faci-tu-singur-broderie-cerc-forme-rotunde-lipire-ghiveci-de-flori-design

Un mod deosebit de ușor de a transforma un ghiveci de flori simplu într-un ghiveci de flori agățat este și acesta, pentru care poate fi folosit un inel simplu, rotund de brodat de orice dimensiune. Ghiveciul de flori este acum lipit pur și simplu în inel. Folosiți un adeziv potrivit pentru ambele materiale. Cel mai bine este să întrebați la magazinul de hardware în acest scop. Este lipit acolo unde ghiveciul atinge inelul atunci când îl puneți în inelul de broderie. Lăsați adezivul să se usuce peste noapte și așteptați cu nerăbdare noul ghiveci de agățat de flori a doua zi.

Fă-ți singur oală suspendată – idei cu lemn

Oțeluri agățate-face-it-yourself-cutii-benzi-din-lemn-reciclate-din-lemn

De asemenea, puteți obține ghivece de flori pentru agățat sau jardiniere foarte repede reutilizând cutii vechi și mici și echipându-le cu frânghie sau șnur pentru agățat. Puteți face singur o oală suspendată reciclând în același timp. Alternativ, bețișoarele de lemn pot fi folosite pentru a vă construi propriul jardiniere. Puteți vedea cum puteți asambla sau lipi acestea în exemplul de mai sus. Lăsați goluri pentru un aspect mai interesant și astfel încât vasul interior să fie întotdeauna bine ventilat și să nu existe mucegai pe lemn.

Faceți-vă propria oală suspendată din bețe de lemn

Do-it-yourself-ghiveci-agățat-instrucțiuni-bețe-de-lemn-rotund-ghiveci-de-flori

Puteți găsi astfel de bețișoare din lemn nu numai în magazinele de hardware, ci și posibil pe mobilierul vechi, cum ar fi leagănele pentru copii sau paturile pe care nu le mai folosiți. Ai nevoie doar de patru piese – două mai lungi și două scurte. Din aceasta construiți un cadru suficient de îngust, astfel încât ghivecele de flori să poată fi agățate. Nu mai este necesar pentru asta. Cel mai bine este să fixați tijele pe care le alunecați unul cu altul cu puțin adeziv pentru o mai bună ținere. Apoi adăugați sfoară sau frânghie și gata!

Artizanat cu inele din lemn

Oțel-agățat-face-te-tu-modern-decora-culorile-inel-de-lemn-cupru

Veți avea nevoie de orice număr de inele din lemn, în funcție de dimensiunea ghiveciului, dacă doriți să faceți singur acest tip de ghiveci (cu cât este mai mare ghiveciul, cu atât sunt necesare mai multe inele). Inelul inferior trebuie să aibă un diametru mai mic decât celelalte, astfel încât ghiveciul să nu poată aluneca prin el. Lemnul poate fi acum proiectat după cum doriți cu modele și culori. Odată ce vopseaua s-a uscat, inelele sunt pur și simplu lipite între ele. Înainte de a lipi inelul de sus în loc, nu uitați să legați șnurul de acesta. Acest lucru nu mai este posibil după aceea. Acum, dați lipiciului suficient timp pentru a se usca. Apoi puneți planta plantată în ea și atârnați-o oriunde.

Ghiveci de flori în sticlă

Do-it-yourself-pot-agățat-borcan-sticlă-aer-plante-mușchi-sârmă

De asemenea, puteți face singură o oală de sticlă suspendată foarte ușor și puteți colecta materialele necesare rapid și ușor în viața de zi cu zi. Puteți folosi borcane de zidărie sau sticle de sticlă cu un gât mai larg după cum doriți. În plus, tot ce ai nevoie este sârmă sau frânghie. Umpleți borcanele cu pământ și planta respectivă. Apoi legați șirul sau sârma în jurul gâtului sticlei și recipientul poate fi închis. Puteți încerca în prealabil să echipați borcanul cu o gaură de picurare. Aveți grijă să nu spargeți paharul. Lăsați-l cu varianta fără gaură, udați întotdeauna cu ușurință sau folosiți plante iubitoare de umiditate, deoarece apa se poate acumula. Sau puteți folosi plante aeriene care se pot descurca practic fără apă.

Folosiți o tigaie veche

Pot-agățați-vă-faceți-vă-singur-cuptor-tigaie-tort-tablă-aluminiu

Tigaile de copt care pot fi folosite ca jardiniere oferă suficient spațiu pentru mai multe vase. Începătorii din domeniul meșteșugului pot face ei înșiși acest proiect pentru oala suspendată. Cu un burghiu, doar găurile mici sunt găurite sub marginea superioară. Ai nevoie de cel puțin patru dintre acestea. Ori fixezi frânghia cu noduri simple sau le decorezi cu perle drăguțe. Dacă nu îți place aspectul natural al metalului, poți chiar vopsi prin pulverizare tigaia de copt. Ce zici de un alb minimalist sau un cupru modern?

Mașină de plantat piele

Faceți-vă-singuri-faceți-piele-bricolaj-coase-maro-plante-de-interior

Da, ai citit corect. Această variantă este într-adevăr din piele. Deci, dacă mai aveți câteva resturi în jur și doriți să faceți singur o oală suspendată, atunci acesta este exact lucrul potrivit pentru dvs.! Dacă nu, cumpără doar o bucată mică. Marginea pielii ar trebui să fie prevăzută cel mai bine cu o cusătură, astfel încât să nu se destrame în timp. Deoarece veți tăia mici fante în cele patru colțuri, acestea ar trebui să fie, de asemenea, cusute înainte de a atașa cablul sau frânghia. În cele din urmă, ghiveciul de flori este pur și simplu plasat în el.