Coafuri, păr și coafuri

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 – 20 inspirații și sfaturi

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 păr-dezordonat-aspect-casual-coafură-bărbați

În ultimii ani, bărbații au acordat din ce în ce mai multă atenție tunsoarelor și aspectului lor, iar coafurile bărbaților câștigă din ce în ce mai multă importanță. Tendințele se schimbă rapid și trebuie să te adaptezi la ele. În articolul de astăzi le prezentăm pe cele actuale Tendințele coafurii pentru bărbați pentru 2016/2017, care reprezintă idei bune pentru redenumire și pot servi drept inspirație pentru un nou look.

Tendințele coafurii pentru bărbați inspirate de vedete

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 tunsoare scurtă-parte despărțire-Justin-Timberlake

Actori celebri, cântăreți și sportivi experimentează adesea cu tunsorile lor și astfel stabilesc tendințele coafurii pentru bărbații din întreaga lume. Coafurile ei arată întotdeauna îngrijite și elegante. Modelul pentru coafurile scurte pentru bărbați a fost mult timp Justin Timberlake. În prezent, își poartă părul cu o despărțire laterală și pieptănat în spate – coafura unui bărbat care subliniază forma feței.

Tendințele coafurii pentru bărbații cu păr mediu sau lung

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 kit-păr-buclat-lungime medie-harington

Când ne gândim la coafurile bărbaților pentru lungimea părului lung sau mediu, părul creț al lui Kit Harington îmi vine adesea în minte. De obicei, poartă coafura pieptănată în spate sau ocazional legată într-un coc de bărbat. O coafură bărbătească lungă are nevoie de multă grijă pentru a arăta mereu frumoasă. Un efort care merită cu siguranță.

Coafuri scurte pentru bărbați – 50 de idei la modă pentru coafarea părului

Coafura tendinței bărbătești subțire – cu mai multe fațete, schimbătoare și masculine

Coafuri pentru bărbați de lungime medie 2016 – imagini, idei și sfaturi de stil

Cele mai populare coafuri masculine

Tendințele coafurii pentru bărbați 2016/2017 great-pieptănat-înapoi-david-beckham

Fotbaliști celebri precum David Beckham au întotdeauna coafuri inovatoare, uneori extravagante, care îi inspiră pe tineri și bătrâni din întreaga lume să aibă o nouă tunsoare. Coafura scurtă tăiată cu pompadour de la fotbalistul celebru este una dintre tendințele coafurii pentru bărbați în 2016 și probabil și în 2017.

Coafuri cool pentru bărbați pentru părul gri

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 despărțire laterală-coafură pentru bărbați-scurtă-george-clooney

Coafurile la modă pentru bărbați cu despărțire laterală arată elegant chiar și pentru părul gri. Exemplul perfect este actorul George Clooney, popular printre multe femei. O astfel de tunsoare pentru bărbați poate fi purtată cu sau fără barbă. Coafura se caracterizează printr-o despărțire laterală. Puteți găsi idei bune pentru ambele în articol.

Coafuri scurte pentru bărbați cu barba de trei zile

trend-hairstyles-men-short-haircut-men-gray-hair-ryan-reynolds

Chiar și cu părul cenușiu în păr și cu barba, Ryan Reynolds este considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood. Coafura sa scurtă are o lungime uniformă pe tot capul, cu o mică diferență pe vârful capului. Este, ca să spunem așa, o variantă a sidecutului. Această coafură elegantă pentru bărbați în combinație cu o barbă de trei zile este potrivită pentru bărbații de toate vârstele.

Tendințele coafurii pentru bărbați 2016/2017 – noul look de Daniel Radcliffe

coafura-tendinte-barbati-daniel-radcliffe-barbati-coafura-par-scurt

Coafura vedetei lui Harry Potter, Daniel Radcliffe, are un stil casual, care este subliniat de o coamă abil dezordonată. Barba plină se combină cu părul și completează aspectul modern al vedetei. Prin urmare, domnii își pot scoate buclele dacă le au. Coafura casual este întotdeauna potrivită pentru viața de zi cu zi și, de asemenea, pentru ocazii speciale.

Vedetele au stabilit tendințele coafurii pentru bărbați în 2016/2017

tendințe de coafură-bărbați-breton-oblic-păr-blond-tendință-coafură-Justin-Bieber

Tinerele vedete precum cântărețul Justin Bieber își schimbă coafura și arată de mai multe ori de-a lungul anilor. Părul lung devine rapid scurt, cocul bărbătesc iarna devine pompadour vara. Noua coafură bărbătească de la Bieber cu breton lung și blond în zona frunții lasă multe opțiuni deschise pentru redenumire, astfel încât stilurile noi sunt întotdeauna posibile.

Coafuri pentru bărbați cu păr tăiat și cret

tendințe de coafură-bărbați-bărbați-actuali-coafuri-despărțire laterală-bucle-barbă-tăiată

Tendințele coafurii pentru bărbați se schimbă rapid, dar subcotarea ca o coafură pentru bărbați este aproape întotdeauna în tendință. Motivul pentru aceasta este că oferă multe opțiuni pentru coafare și se potrivește cu alte coafuri în tendințe. O coafură modernă pentru bărbați cu tăieturi cu părul cret și mai lung este una dintre tendințele pentru 2016/17. Exemplul de mai sus prezintă un lateral extrem de drastic. Părțile laterale nu sunt doar mai scurte, dar sunt complet ras, în timp ce părțile superioare din zona de sus a capului sunt destul de lungi. Buclele vin în propriile lor minunat. Barba plină luxuriantă este un contrast deosebit cu coafura laterală.

Coafuri cool tăiate

tendințe-de-coafură-bărbați-șuvițe-despărțite-bărbați-coafor

Partea inferioară descrie, de obicei, moda părului în care părul din partea inferioară, laterală și posterioară a capului este tăiat scurt sau tăiat, astfel încât acesta să rămână mai lung pe partea superioară a capului. Coafurile bărbătești cu subcotare sunt diverse. Le poți combina cu barba sau poți face tatuaje interesante pentru păr. Astfel de modele vin în propriile păruri scurte și pot fi folosite și ca linie de separare între părul scurt și lung.

Tendințele coafurii pentru bărbați 2016/2017 – combinați o tunsoare cu barbă

tendințele coafurii-bărbați-coafură scurtă-tranziție-bară-mustață

Întrucât tendințele de coafură pentru bărbați din ultimii ani s-au realizat împreună cu coafurile pentru barbă, ar trebui să alegeți o combinație adecvată a celor două. Pentru fanii mustății de la barbă, se recomandă o tunsoare elegantă care să vină cu ea. Trebuie remarcat faptul că barba are nevoie de întreținere zilnică pentru a arăta întotdeauna frumos.

Tendințe de coafură pentru bărbați cu barbă plină

tendințe de coafură-bărbați-bărbați-actuali-coafură-bară-tăiat-cu-barba-volum mare

Pompadourul este o sursă de inspirație pentru coafurile bărbătești cu barbă lungă lungă. Arată cel mai bine cu o tăietură cu aceeași lungime ca și mustățile și creează iluzia optică că bărbatul este mai înalt. Părul și barba sunt conectate în mod egal între ele și formează astfel o coafură comună, prin care lungimea barbei poate varia. Alegeți o barbă de trei zile sau plină sau continuați mustățile ca o bandă îngustă și conectați-le cu așa-numitul henriquatre, care încadrează zona gurii.

Coafuri barbati pentru par gros

tendințe de coafură-bărbați-păr lung-mediu-păr-lateral-despărțire-barbă-scurtă

Pentru părul mai voluminos, de lungime medie, sunt potrivite coafurile bărbaților cu un quiff, restul părului fiind pieptănat înapoi. În combinație cu o barbă de trei zile, această coafură pentru bărbați creează un aspect elegant pentru fiecare zi. De ce să ascunzi frumosul păr cu o tăietură scurtă? Arată ce ai. Unii bărbați pot visa doar la păr luxuriant!

Coafuri moderne pentru bărbați cu volum

tendințe de coafură-bărbați-tendințe-moderne-coafură-tăietură-păr drept

O variantă creativă pentru undercut este reprezentată de o tranziție în trepte de jos în sus. Avantajul – datorită contrastului, părul arată întotdeauna stilat, chiar și fără a petrece mult timp. Volumul poate fi creat cu un pic de mousse și un uscător de păr, iar o ceară de păr ajută la coafarea de zi cu zi.

Tendințele coafurii pentru bărbații cu păr colorat

coafura-tendinte-barbati-par-blonda-par-barbati-coafura-laterala-despartire laterala

Coafurile bărbătești la modă arată cool cu ​​părul colorat și despărțirea laterală și sunt purtate în principal de tineri. Barba de trei zile este potrivită și aici, care este decizia corectă pentru bărbații și băieții cu barbă neregulată sau prea subțire. Un mare avantaj aici este îngrijirea mai ușoară, ceea ce face ca barba de trei zile să fie perfectă pentru bărbații cu lipsă de timp.

Coafuri bărbătești elegante, cu o tăietură

trend-hairstyles-men-cool-men-hairstyles-design-pompadour

Tendințele coafurii pentru bărbați în 2016/2017 subliniază un pompadour în stil creativ, cu o tăietură. Această coafură scurtă este perfectă pentru un stil urban și este populară pentru bărbații mai tineri.

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017: aspectul din pat

coafura-tendinte-barbati-vara-coafura-volum-trei-barba

Așa-zisul aspect din pat poate fi creat cu tunsori pentru bărbați care nu sunt nici prea scurte, nici prea lungi. Părul de pe gât și părți poate fi mai scurt, dar părul de sus ar trebui să aibă o lungime de cel puțin doi centimetri, astfel încât să puteți stiliza acest aspect casual.

Coafuri pentru bărbați pentru părul lung: cocul bărbătesc

tendințe de coafură-bărbați-bărbat-coc-curent-bărbați-coafuri-păr-lung

Dintre coafurile lungi pentru bărbați, cocul bărbătesc este cel mai popular. Nu trebuie să arate deloc perfect, așa că o faci singur. Chiflele pentru bărbați sunt, de asemenea, potrivite pentru coafurile tăiate cu părul superior mai lung, care este modelat într-un coc în partea de sus a capului.

Tendințe de coafură pentru bărbați 2016/2017 cu Pompadour

tendințe de coafură-bărbați-tranziție-sub-tăiere-pompadour-barbă

Coafura pompadour spate pieptănată cu tăietură poate fi combinată bine cu o barbă plină. Tendințele în părul și barba bărbaților sunt o tăietură rasă care creează o „gaură” între păr și barbă. O barbă plină la modă este modelată cu contururi clare și purtată mai mult pe bărbie. Obrajii și gâtul sunt rase bine și regulat pentru a păstra întotdeauna perfect forma bărbii.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală

tendințe-de-coafură-bărbați-barbă-laterală-despărțire-laterală-păr-drept

Cu această tăietură, părul din partea de sus a capului este mai lung și pieptănat lateral, astfel încât să acopere parțial zona tăiată a capului. Efectul se realizează cu o despărțire laterală și este potrivit atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț.