Idei meșteșugărești

Creați-vă îngeri păzitori – 6 idei de bricolaj pe care să le oferiți cu instrucțiuni

Idei de înger păzitor - instrucțiuni-figură din lemn-idee de cadou

Dacă sunteți în căutarea unui cadou frumos cu sens, fie el pentru altcineva sau de ce nu pentru dvs., veți face alegerea corectă cu un Înger Păzitor. Ce este mai plăcut decât să spui cuiva în acest fel că îți pasă și vrei să-l protejezi. În zilele noastre există cu siguranță tot felul de modele de cumpărat sub formă de figuri, pandantive, bijuterii sau poze. Dar lucrurile făcute în casă sunt întotdeauna ceva foarte special și alegerea mai bună, nu crezi? Dacă și tu ești de aceeași părere și ai chef să faci un cadou singur, încearcă următoarele idei cu care poți face tu îngerul păzitor. Folosiți diferite materiale și tehnici pentru aceasta și faceți pe cineva fericit la ziua de naștere, botez sau nașterea unui copil!

Imagini înger păzitor cu un fler maritim

Îngerul păzitorului te încurcă de perete art-design-maritime-deco-shell

Veți obține un proiect foarte simplu cu această idee. Și cel mai bun lucru este că îl asociați cu vacanța. Sunt necesare diverse lucruri care pot fi găsite pe plajă. Acestea includ scoici, sticlă spartă lustruită de mare sau pietre plate. Midiile nici nu trebuie să fie întregi. Deci, dacă unele midii pe care le-ați strâns din greu, se sparg pe drumul spre casă, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că le puteți folosi în continuare.

Înger păzitor face-ți propriile poze-maritime-lemn-sticlă-scoici-marine

Pe o tablă de orice dimensiune, pe care o echipați în prealabil cu găuri și vopsiți după cum doriți, distribuiți mai întâi materialele pe care le-ați selectat pe bază de încercare până când ați pus împreună un înger. Apoi, puteți atașa elementele la placa de lemn cu lipici fierbinte. Dacă îl creați singur pe acest înger păzitor, încă lipsește un mic detaliu important, iar acesta este halo-ul. Cea mai rapidă modalitate de a obține acest lucru este de la o bucată de sârmă pe care o formați într-un inel.

Coaseți o copertă a broșurii în U – instrucțiuni simple și idei excelente de bricolaj

Coaseți o geantă din blugi vechi – instrucțiuni și idei simple

Reciclați blugii vechi – ceva nou poate fi modificat?

Faceți un înger simplu din lemn cu șnururi

Îngerul păzitor trage cu șnururi-curățare-cu-arcuri-cu-bilă-din-lemn-curățător

Uneori cineva poate fi uimit doar de obiectele cotidiene care pot fi folosite pentru a face cele mai frumoase decorațiuni sau cadouri. De exemplu, dacă doriți să creați un înger păzitor din lemn, sunt suficiente clemele din lemn și o minge de lemn, pe care le puteți obține în magazinul de artizanat, pe care le puteți combina apoi cu pene, țesături sau hârtie pentru haine și curățătoare de aripi și țevi pentru brațe și halou. Cu ajutorul culorii, mingea primește mai întâi păr și o față, pentru care puteți folosi și un marker. Lasă vopselele să se usuce.

Lipiți bila de agățătoare. După aceea, înfășurați curățătorul de țevi în jurul suportului pentru a obține brațe. Apoi formează un inel de curățator de țevi și lipiți-l pe spatele îngerului. În cele din urmă, lipiți penele sau țesătura în jurul corpului îngerului pentru a imita o rochie. De asemenea, puteți folosi orice material pentru aripi. Chiar și frunzele uscate sunt potrivite.

Fă-ți singur farmece norocoase – îngeri păzitori din bețișoare din lemn

Înger păzitor-fă-te-singur-jucărie-copii-înghețată-bastoane-bricolaj-stele-sârmă de pluș

Puteți face chiar și un înger păzitor din lemn cu bețe de gheață. Dacă vrei să-l faci singur pe acest înger păzitor, nu ai nevoie de multe lucruri. În ce culoare îl vopsiți, decideți pentru dumneavoastră. Acest lucru poate fi stabilit și în funcție de ocazie. De exemplu, albul, albastrul sau argintul sunt foarte potrivite pentru Crăciun, în timp ce în alte perioade ale anului se poate alege pur și simplu o culoare strălucitoare. Pentru corp aveți nevoie de trei tulpini, a căror rotunjire le-ați tăiat pe o parte. Brațele și picioarele constau fiecare din două mânere mai subțiri și capul unei bile de lemn. Părul și fața sunt pur și simplu pictate din nou, în timp ce o coroană pentru halo este formată cu un curățător de țevi și lipită pe cap.

Înger păzitor-fă-o-tu-singură-înghețată-de-înghețată-înger-înger-Crăciun-idee-ușoară

De asemenea, sunteți binevenit să faceți un astfel de înger cu copii, deoarece această idee este, de asemenea, foarte ușor de realizat. Obiectul pe care îl ține îngerul (în acest caz o poinsettia) depinde de tine. Poate fi un pachet cadou de casă, o floare sau altceva. Ai deja un înger păzitor simpatic ca cadou! De asemenea, îți poți face părul din lână.

Faceți-vă chiar îngeri păzitori amuzanți

Înger păzitor-fă-o-singur-pandantiv-cadou-cadou-badminton-păpuși-face

Dacă volanul se sparge în timp ce jucați, nu-l aruncați imediat, pentru că din el se pot face îngeri drăguți. Pentru a face acest lucru, pur și simplu înlocuiți mingea de cauciuc cu o bilă de lemn cu față și păr vopsit sau tencuit. Cel mai bun mod de a ascunde inestetica tranziție între minge și rochie, ca să spunem așa, gâtul, este cu orice baie. De exemplu, dantela se potrivește foarte bine cu aspectul net al volanului.

Înger păzitor-face-o-tu-ușor-ideea-manual-de-cadou-botez-ziua-de-naștere-naștere-bebeluș

Dacă faceți singur îngerul păzitor, veți avea nevoie de un alt volant. Apoi tăiați aripile din aceasta. Dacă doriți ca un pandantiv un înger păzitor, puteți obține și un inel de chei. Cu toate acestea, nu utilizați acest lucru pentru breloc, ci ca halou. Înainte de lipire, filetați un inel de legătură pe inelul de chei, de unde puteți atârna apoi o buclă din șir sau un lanț. Aceasta este, de asemenea, o opțiune bună dacă doriți un înger păzitor pentru mașină.

Figura îngerului păzitor din lemn

Înger păzitor-fă-o-tu-singură-cifre-din-lemn-sârmă-aripă-lac

Dacă aveți abilitățile și instrumentele unui tâmplar, sunteți binevenit să îndrăzniți să vă jucați cu această idee de înger păzitor și să faceți singur un înger păzitor din lemn, pentru care forma îngerului este tăiată dintr-o scândură de lemn. Alternativ, puteți, desigur, să creați acest formular și apoi să continuați cu restul. Figura de înger poate fi apoi pictată. Aripile constau din bucle simple de sârmă, dintre care mai multe sunt atașate la spate într-un mod decalat. O poți lăsa cu acest aspect minimalist sau poți picta pe față și alte detalii.

Vopseste pietre

Înger păzitor-fă-o-tu-singură-vopsea-piatră-vopsea-râu-piatră-idee-materiale-naturale

Cu siguranță ați văzut multe moduri de a picta pietre. De asemenea, puteți utiliza ideea de meșteșug artistic dacă doriți să creați singur un înger păzitor și să-l dați. Cât de exact îl portretizați pe înger depinde de dvs. Nu trebuie să fie ceva complicat și profesional. O imagine amuzantă este, de asemenea, potrivită și este garantată pentru a vă aduce un zâmbet pe față. Căutați doar imagini adecvate pentru benzi desenate sau desene animate pe care să le puteți folosi ca șablon.

Apoi, aveți nevoie doar de o piatră potrivită, astfel încât să puteți face singur îngerul păzitor. Pietrele de râu sunt deosebit de potrivite, deoarece au de obicei o suprafață netedă, ideală pentru vopsire și sunt disponibile și în variante mai mari. Este posibil să aveți și un râu în apropiere pe care să îl puteți examina pentru a găsi pietre adecvate atunci când veți avea ocazia. Dacă nu, îl puteți căuta la magazinul de hardware sau la centrul de grădină.