Idei meșteșugărești

Creați minioni cu copii – 12 proiecte creative de artizanat cu instrucțiuni

Minionii clătesc cu fier pe mărgele

De la primul film „Despicable Me”, lumea s-a îndrăgostit de micile creaturi galbene care servesc Superschuke Gru. Câțiva ani mai târziu, Minionii au propriul lor film și sunt una dintre cele mai populare idei pentru petreceri tematice, zile de naștere ale copiilor și deghizări pentru Carnaval și Halloween. Copiii le plac foarte mult și sunt foarte încântați de jocuri și proiecte de artizanat cu acest subiect. În acest articol, am adunat idei și instrucțiuni minunate pentru a face minioni drăguți cu copiii. lasă-te inspirat!

minions-tinker-finger-puppet-felt

Minionii au o formă simplă, deci pot fi realizați din multe materiale diferite. Am dori să vă atragem atenția asupra diferitelor idei care încurajează creativitatea în artizanat și care sunt foarte distractive în același timp. Majoritatea proiectelor meșteșugărești sunt potrivite pentru copii, dar unele pot necesita ajutor de la adulți.

Minionii fac lucruri din materiale ieftine

slujitori-tineri-cu-copii-bastoane de înghețată

Artizanatul este distractiv cu orice material, dar proiectele de artizanat cu materiale de uz casnic disponibile în comerț sunt deosebit de populare deoarece dezvoltă imaginația copiilor. Puteți face singur un Minion dintr-o rolă de toaletă goală, din ambalajul de plastic al ouălor sau din farfurii simple de hârtie. Batoanele de gheață sunt, de asemenea, potrivite pentru proiecte DIY creative și ieftine și cu ele poți face minuni distractivi rapid și ușor.

Artizanat cu hârtie mache pentru copii și adulți – rețetă, figuri și idei

Faceți-vă singuri măști de hârtie – 12 idei pentru măști de carnaval

Artizanat cu hârtie mache pentru Halloween – 5 idei grozave cu instrucțiuni

placă-de-hârtie-minion-do-it-yourself

Dacă vrei să faci minioni, ar trebui să ții cont de principalele caracteristici ale creaturilor. Sunt cu pielea galbenă și poartă, de obicei, salopetă albastră cu semn „G”, cizme negre și mănuși. Au, de asemenea, unul sau doi ochi și poartă ochelari speciali. Nu toți slujitorii au păr, așa că poți decide singur atunci când faci obiecte de artizanat dacă îi proiectezi cu sau fără păr. Iată o idee grozavă pentru un minion făcut din farfurii de hârtie galbenă și albastră. Hârtia colorată este utilizată pentru picioare și mâini, iar părul este tencuit cu produse de curățat pentru țevi negre. Ochii și ochelarii pot fi confecționați din hârtie colorată. Alternativ, puteți utiliza în continuare fetru.

minions-tinker-toilet-roll-caps caps

În loc să aruncați rolele goale de hârtie igienică, le puteți păstra și le puteți folosi pentru a evoca artizanat frumos. Din aceasta se pot face minioni amuzanți, care pot fi folosiți ca jucării pentru copii sau suporturi pentru pixuri. Puteți vopsi rulourile de hârtie igienică sau le puteți acoperi cu hârtie colorată. Vă recomandăm a doua variantă, deoarece majoritatea rulourilor sunt realizate din carton maro și nu pot fi vopsite bine. Pe de altă parte, cu hârtia colorată, puteți transforma rolele de hârtie igienică în minioni reali. Pentru aceasta veți avea nevoie de hârtie galbenă, albastră și neagră, pe care ar trebui să o decupați în funcție de formă. Capacele de sticle sunt folosite ca ochi în acest proiect, dar vă puteți gândi și la propria dvs. alternativă.

rola de toaletă-hârtie mache-hârtie

Dacă minionii tăi sunt folosiți doar ca jucării sau decorațiuni pentru camera copiilor, atunci îi poți face mai stabili. Pentru a face acest lucru, rolele de hârtie igienică sunt umplute cu ziar, astfel încât rezultă o cupolă și partea superioară este sigilată cu bandă de pictor. Apoi aplicați un strat de hârtie mache pe părțile laterale și capătul curbat și lăsați-l să se usuce.

fabricarea-hârtiei-minion-do-it-yourself

Acum Minion poate fi ușor vopsit cu vopsele acrilice. Cu niște ziare înfășurate și pictate, puteți face brațe 3D și le puteți atașa la Minion cu un pistol de lipit. Ochii mișcați se potrivesc perfect cu designul ochiului (ochilor). În cele din urmă, proiectați niște fire sub formă de păr, lipiți-l pe cap și drăguțul Minion făcut din rolă de hârtie igienică este gata.

minionii-amuzanți-din-ouă-surpriză

Pentru fanii proiectelor de upcycling, recomandăm utilizarea ambalajelor vechi din plastic realizate din ouă Ü pentru fabricarea slujitorilor. De obicei sunt galbene și forma lor este aproape exact forma Minionilor. Un ou surpriză Minion poate fi deci foarte ușor proiectat doar prin față și eventual îmbrăcăminte. Pentru a colora partea de jos a foliei de plastic albastru, puteți folosi oja albastră. Tot ce aveți nevoie pentru ochi și ochelari este niște hârtie de construcție pe care o lipiți în partea superioară a cutiei.

minioni-ü-ouă-instrucțiuni de bricolaj

Pentru adevărații fani ai Minionilor, oferim un proiect creativ DIY pentru un colier Minion. Poate fi copiat foarte repede și ușor și este cu siguranță foarte popular printre copii. Pentru a face acest lucru, ar trebui să faceți din nou servitori din ouă surpriză. Un minion este mai mult decât suficient pentru un colier. Pentru acest proiect veți avea nevoie și de o bucată de sfoară, un ac mare, hârtie alb-negru, mărgele colorate din fier, pompe și lipici.

realizând minioni-coliere

În primul pas, faceți două găuri în partea superioară a oului surpriză și infilați cablul prin ele. Decupați apoi o fâșie îngustă și neagră de hârtie și câteva cercuri din hârtie albă, gri și neagră. Apoi, lipiți hârtia pe ou pentru a modela ochiul și ochelarii. În cele din urmă, decorați șnurul cu mărgele de călcat și pampoane pentru a crea bijuterii grozave pentru copil. Puteți face coliere frumoase pentru copiii cu Minions în mai puțin de 15 minute. Sunt, de asemenea, o idee excelentă de cadou DIY pentru copiii care iubesc foarte mult micile creaturi galbene.

Faceți servitori de hârtie cu copiii

hârtie colorată șablon minion craft

Dacă sunteți în căutarea unei activități creative pentru copilul dvs. mic, atunci puteți face împreună minioni drăguți. Hârtia colorată este un material adecvat în acest scop și este potrivită pentru copii mici, precum și pentru copiii din grădiniță și școala elementară. Proiectarea minionilor din hârtie este o idee minunată pentru zilele de naștere ale copiilor și petreceri tematice cu această temă. Pentru copiii mai mici, cel mai bine este ca adulții să decupeze și să pregătească diferitele forme. Apoi rămâne sarcina copiilor să creeze un Minion drăguț din părți.

minions-tinker-galben-violet

Un alt mare proiect meșteșugăresc pentru copii sunt aceste marionete de mână de hârtie distractive pe care le pot face ca slujitori. Pentru aceasta sunt necesare plicuri albe simple, vopsele acrilice și perii pentru vopsire și carton în negru, gri și alb. Plicurile sunt mai întâi sigilate și apoi tăiate în două. Două păpuși sunt apoi făcute dintr-un plic. Acum jumătățile sunt vopsite și decorate corespunzător, astfel încât să arate ca niște minioni. Pe lângă creaturile galbene, poți face și minionii răi purpurii care apar în filmul „Despicable Me 2”.

minioni-felinare-tineri-copii-ziua-de-nastere

Cu copiii puteți face și felinare ca minioni pentru parada lui Martin. Puteți face un felinar Minion de la început folosind hârtie de calc și o bază pentru lanterne sau pur și simplu puteți decora un felinar de hârtie albă sau galbenă. Folosirea unui felinar gata făcut vă poate economisi timp și produce în continuare rezultate frumoase.

minion-lantern-tinker

Pentru a face un felinar Minion, ar trebui să vopsiți mai întâi hârtia în galben. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să folosiți vopsea spray. Apoi, ar trebui să decideți dacă doriți să aruncați doar capul sau întregul corp al minionului. Dacă numai capul este tencuit, atunci ar trebui să răsuciți ochii doar cu ochelari, gură și, dacă doriți, părul și să-l lipiți de felinar. Dacă doriți să faceți Minion cu salopete, atunci ar trebui să pictați partea de jos a felinarului în albastru.

minion-marcaj-carton-tincher

Doriți să evocați obiecte de artizanat frumoase cu copiii care pot fi apoi folosiți în viața de zi cu zi? Dacă da, atunci puteți lua în considerare fie suportul pentru stilou pentru rolă de toaletă, fie acest marcaj minion pentru copii. Pentru aceasta aveți nevoie de carton sau carton în galben, albastru, negru și gri, precum și ochi googly și ciucure. Piesele potrivite pentru corp, salopete și ochelari sunt decupate din carton și apoi lipite de marcaj.

marcaj-minion-design

Cu ajutorul ciucurii, pagina corespunzătoare din carte poate fi găsită mai repede, deci ar trebui să fie atașată în partea de sus. Pentru a face acest lucru, găuriți o gaură cu gaura și legați ciucura cu un șnur. În cele din urmă, lipiți-vă ochii și gura pe marcaj și gata!

Minion drăguț clipește cu fier pe margele

Minion șablon de artizanat de fier pe margele

Dacă dumneavoastră și copiilor dvs. vă place să faceți obiecte de artizanat cu margele de fier, atunci acest proiect de artizanat Minion este perfect pentru dvs. Pentru aceasta, sunt necesare mărgele colorate de fier, în culorile minionilor și o placă de fixare. Puteți folosi exemplul nostru ca șablon sau puteți găsi un alt șablon de artizanat adecvat pe Internet. Designul finit este călcat cu fierul de călcat și gata. De asemenea, copiii pot face acești slujitori și se pot juca cu ei sau pot decora camera copiilor.

Minionii realizează obiecte de artizanat din fetru

instrucțiuni pentru păpușă deget minion

Pâslă este un alt material popular pentru a face minioni drăguți. Poate fi cusut și lipit cu un adeziv fierbinte. De asemenea, îl puteți folosi pentru a face minioni întregi sau pentru a confecționa personal accesorii pentru un costum. Aici veți găsi o idee minunată cu instrucțiuni de artizanat pentru un Minion mic ca o marionetă de deget din fetru. În acest caz, este cusut materialul, pe care copiii ar avea nevoie de ajutorul dvs. pentru a face obiecte de artizanat.

Faceți-vă singur ochelarii Minion

ochelari-minion-te-faci-simți

Dacă copiii vor să se îmbrace în Minioni pentru Mardi Gras, Halloween sau o petrecere tematică, atunci poți să-ți faci singur un costum Minion. Îmbrăcăminte simplă poate fi folosită pentru aceasta, atâta timp cât partea de sus este galbenă și pantalonii sunt albastru. Cu toate acestea, Minionii poartă ochelari speciali pe care îi poți face din pâslă. Un ghid simplu poate fi găsit mai jos.

manual-instructiuni-minion-ochelari-copii

Dacă vrei să faci ochelari pentru micii tăi Minioni, ai nevoie de pâslă artizanală în alb, gri, maro, galben și negru. Mai întâi, decupați globii oculari albi și cercurile maronii pentru ochi. Rama ochelarilor este tăiată din pâslă gri de aceeași dimensiune ca globii oculari, dar mijlocul este decupat. În cele din urmă, o bandă neagră este lipită de cap pentru a o atașa la ochelari. Deoarece acești ochelari nu au gaură de vizionare, sunt purtați pe cap și nu pe față.