Idei meșteșugărești

Artizanat cu pietre – decorați-vă frumos casa și grădina

răsfățați cu pietre ramă de imagine-lumină de vânt-materiale naturale-originale

Oamenilor le place să facă obiecte de artizanat cu materiale naturale. Aceasta include, de asemenea, crenguțe, scoarță, frunze sau alte lucruri. Astăzi vrem să vă prezentăm câteva idei interesante pentru care puteți folosi pietre de diferite forme și dimensiuni. Pentru Artizanat cu pietre tot ce ai nevoie este lipici pentru majoritatea proiectelor. Puteți copia cu ușurință instrucțiunile și ideile și astfel nu numai că vă faceți plăcere, ci și celor dragi oferindu-le. Îmbunătățiți interiorul sau grădina cu decorațiuni de casă de care vă puteți mândri.

Artizanat cu pietre – un ștergător pentru apartament

pietre-tinere-inspirație-șervețel-de-baie-rotund-dreptunghi

Acest covor atractiv nu este numai minunat potrivit pentru mobilarea în stil Zen. Fiecare baie modernă este în mod minunat evidențiată în acest fel. Covorașele de podea din piatră sunt disponibile pentru vânzare, dar de ce să nu le fabricați singur? Această idee de a trage cu pietre este ușor de implementat și chiar foarte distractiv.

Artizanat cu pietre – decorarea podelei

clătinând cu pietre coș-ușor-instrucțiuni-simple-pietre de râu

Când lucrați cu pietre pentru acest proiect, ar trebui să utilizați pietricele netede și bine rotunjite. Trebuie evitate muchiile ascuțite sau colțurile, astfel încât să nu vă răniți atunci când călcați pe ele. De asemenea, acestea ar trebui să aibă aproximativ aceeași înălțime, astfel încât să se poată crea o suprafață relativ plană.

Faceți covoraș

tinere-pietre-uși-casa-design-minimalist

În plus față de pietrișul de orice culoare, veți avea nevoie și de un covor pentru ca această idee să treacă cu pietre. Alegeți un covor de cauciuc care este antiderapant. Stabiliți forma dvs. În primul rând, aranjați pietrele pe covor fără lipici. Așezați pietrele individuale cât mai aproape posibil. Puteți completa goluri mai mari cu pietre mici.

Terminați covorul

pietre-tinere-suprafață netedă-echipament-zen-cauciuc-substrat

Ultimul pas în aranjarea pietrei este lipirea pietrișului la locul său. Apoi lăsați lipiciul să se usuce bine. Când îl pliați, rețineți că acest tip de șervețel poate fi destul de greu, în funcție de cât de mare este. Apoi folosiți-l pentru a decora zona de la ușa de intrare pe hol, ușa de la patio sau podeaua din fața dușului sau a căzii.

Jocul Tinker

meșteșugurile cu pietre joacă domino-vopsea-alb-negru-copii

Dominoes este un joc clasic care este și astăzi foarte distractiv. Deoarece regulile nu sunt complicate, chiar și copiii mai mici pot înțelege jocul. Puteți face domino-uri deosebit de originale folosind pietricele alungite sau pietre de râu mai mici. Pentru obiecte de artizanat cu pietre, pur și simplu colorați-le în negru și vopsiți pe cifre cu vopsea albă. Luați un joc de domino ca șablon.

Plante artificiale cu diferență

clătind cu pietre cactus-pictură-ghiveci-aranjament-modern

Nu aveți un deget verde, dar ați dori totuși să creați o atmosferă naturală ca la plante? Apoi, puteți folosi și obiecte de artizanat din piatră în acest scop. Vopsiți pietrele ca cactușii și apoi puneți-le într-un ghiveci cu pământ sau umplute cu alte pietricele.

Decorați ghiveciul de flori

clipește cu pietre potting-box-decorating-houseplant-garden

Puteți folosi pietre mici pentru a decora un ghiveci sau borcan în acest fel. Pentru a trece cu pietre, acoperiți mai întâi recipientul cu amestec de mortar și apoi puneți o plasă pe el. Lucrați în bucăți, astfel încât amestecul de mortar să nu se întărească înainte de a pune pietrele deasupra. Proiectul va fi și mai ușor dacă utilizați o plasă care a fost deja pietricită. Înveliți pietrele cu același amestec de chit pentru a le chema și ștergeți-le curate cu un burete.

Realizarea de bijuterii cu pietre

pietre-bricolaj-bijuterii-bricolaj-pandantiv-sârmă

Puteți face cu ușurință singur bijuterii. Luați, de exemplu, orice piatră mică doriți și înfășurați-o cu sârmă pentru a face pandantive frumoase pe care le puteți folosi pentru a decora coliere și brățări. Ideea de artizanat cu pietre este, de asemenea, minunat de potrivită ca idee de cadou.

Macrame pentru bijuterii

bijuterii-pietre-macrame-pandantiv-idee-lanț-de-a-face-tu-singur-bijuterii

Macrame este din nou în creștere și este utilizat în diverse scopuri decorative. De exemplu, îl puteți folosi pentru a realiza bijuterii cu pietre în loc de sârmă. Dar acest proiect nu este potrivit doar ca colier. Bijuteriile sunt, de asemenea, potrivite ca pandantive pentru decorațiunile camerei. Agățați-le de tavan, perete, lampă sau fereastră.

Mandala pe pietre

instrucțiuni-pictare-pietre-mandala-mov-roz-roz

Dacă îți place să desenezi, poți încerca această idee de a trece cu pietre. Mandalele sunt renumite la nivel mondial și sunt de obicei pictate direct. Dar puteți să vă proiectați și propriul motiv pe pietre. Am furnizat mai jos instrucțiuni pentru acest exemplu. Dar mai întâi obțineți pietre de râu suficient de mari pentru a picta.

Periați și vopsiți

paletă de culori-pietre-mandala-pensulă-acrilică-culori

Poți decide singur ce culori folosești. Pentru exemplul artizanatului cu pietre, au fost folosite diferite nuanțe de culoare violet. Dar albastru, verde, galben sau o culoare neutră funcționează la fel de bine. Asta depinde în totalitate de gustul tău. Periile ar trebui să fie cât mai subțiri posibil pentru a putea vopsi forme precise cu ele.

Pregătiți fundalul

pietre-de-piatră-tip-punct-model-fă-te-singur-bolovan

În mijlocul pietrei, pictează un fundal întunecat în formă de cerc. Puteți măsura piatra în acest scop. Lăsați vopseaua să se usuce bine înainte de a continua să pictați cercurile mici. Începeți cu un punct central alb, pe care îl încadrați apoi cu altele mai mici. Puteți vedea dispunerea exactă a punctelor în fiecare diagramă de mai sus.

Efect de umbră

pietre-tinere-sugestii-simple-mostre-de-vopsea-decor-apartament

Indiferent de culoarea pe care ați ales-o pentru pictură și tencuială cu pietre, ar trebui să devină treptat mai întunecată spre exterior. Dacă nu doriți să urmați instrucțiunile exact, nu este o problemă. De asemenea, sunteți binevenit să veniți cu propriul dvs. model. Cu toate acestea, rețineți întotdeauna că fiecare strat de vopsea trebuie să se usuce înainte de a pune altul deasupra.

Picturi murale Tinker

clipește cu pietre disc-mural-idee-pădure-bancă

Combinați pietrele cu alte materiale naturale pentru a face decorațiuni interesante. O pictură murală este o idee minunată pentru a crea o atmosferă naturală. Veți avea nevoie de pietre plate pentru acest exemplu. Câțiva copaci și o bancă formată din ramuri cu oameni așezate pe ele servesc drept motive pentru obiecte de artizanat cu pietre.

Copaci colorati din pietricele

tineri-pietre-frunze-copac-inspirație-poze-lipici-copii-distracție

Pietrele pictate pot fi folosite și pentru a crea picturi murale. După ce vopsiți pietrele, aranjați-le ca un vârf de copac. De asemenea, puteți crea picturi murale de toamnă în acest mod prin combinarea pietrelor în culori calde în loc de pietre verzi. Ca trunchi de copac poți folosi bețe, dar și pietre alungite.

Idee de artizanat cu pietre

pietre-clădire-copac-pietricele-crenguță-perete-decorare-fă-o-singur

De asemenea, puteți așeza pietrele în loc să le lipiți pentru artizanat cu pietre. Dacă aveți, de exemplu, o masă sau o măsuță de cafea cu un blat de sticlă și un compartiment dedesubt, puteți crea o astfel de imagine din pietre și o puteți schimba oricând. Sunteți binevenit să combinați din nou diferite materiale naturale.

Pietre pictate pentru o pictură murală

clipește-cu-pietre-bricolaj-pictură-pictură-pietriș-lipici

Folosiți pietre mici și vopsiți pe ele modele subtile sau viu colorate. După aceea, lipiți-le pe o placă sau pe o pânză așa cum se arată, pe care apoi le puteți folosi ca decor de perete. Nu există limite din nou pentru creativitate aici. Cel mai bine este să vă orientați în funcție de stilul dvs. de mobilier.

Personaje amuzante

pietre-tinere-figuri-ochi-vopsea-inspirație-amuzantă

Aceste mici figuri, care pot fi, de asemenea, copiate rapid și ușor, fac o impresie amuzantă. Pentru obiecte de artizanat cu pietre aveți nevoie de multe mici, pe care le lipiți pe unul plat și mai mare. În cele din urmă, pur și simplu adăugați ochi cu vopsea albă și neagră și aveți semenii mici pentru interior.

Proiectează un felinar

pietre-lanterne-lanterne-mici-romantice-idee-de-decorare

Ați observat deja că nu este dificil să folosiți pietre pentru lipire. Ați avut vreodată ideea de a face un felinar cu pietre? Există multe idei cu scoici, perle, nisip și alte lucruri, dar probabil încă nu cu pietre. Utilizați pietre mici, care sunt cele mai bune culori diferite.

Decorează cupa cu pietre

pietre-tinere-idei-de-cadou-cuptor-de-cafea

Puteți proiecta o cană în același mod. Dacă are deja o culoare frumoasă, nu trebuie să o acoperiți complet cu piatra, ci doar să adăugați câteva accente ici și colo. Altfel ar părea prea masiv. Această idee de a trece cu pietre este din nou minunat de potrivită ca cadou. De asemenea, puteți utiliza pietre semiprețioase care corespund semnului zodiacal al destinatarului.

Pietre îmbrăcate

Tinker-pietre-țesătură-idee-pernă-decorare de masă

Dacă pietrele naturale sunt prea plictisitoare pentru tine și nu poți picta, atunci această variantă pentru artizanatul cu pietre este, de asemenea, o alternativă excelentă. Acesta este scopul cusutului. Nu vă speriați imediat. Nu sunt necesare abilități speciale de cusut. Așa că încearcă mai întâi.

Pâslă tăiată

pietre-de-piatră-țesături-sac-de-cusut-pietriș-material-bricolaj-proiect

Pentru obiecte de artizanat cu pietre, aveți nevoie de pâslă, pe care în primul rând o tăiați la dimensiune în funcție de forma pietrei în cauză. După aceea, veți avea nevoie de o altă piesă circulară suficient de mare pentru a acoperi piatra. Marcați opt rânduri și pe această piesă. Cel mai bine este să folosiți un creion.

Tăiați în linii

Tinere-pietre-covor-cuțit-tăiere-cerc-Tinere-idee

Apoi tăiați aceste linii cu un cuțit cutie pentru obiecte de artizanat din piatră. Puteți utiliza aceste crăpături mai târziu pentru a crea un model destul de țesut. Liniile trebuie să aibă aceeași lungime și să fie distanțate între ele. Procedați exact aici pentru a lucra cu pietre.

Coaseți țesătura împreună

instrucțiuni-pietre-clătite-ușor-începător-decorare-interior

Pentru obiecte de artizanat cu pietre, așezați piatra respectivă pe bucata de pâslă și înfășurați bucata de țesătură în jurul ei. Acum puteți coase capetele împreună, astfel încât țesătura din fetru să nu mai poată aluneca. Apoi puteți acoperi deschiderea care rămâne cu prima bucată de pâslă.

Completați îmbrăcămintea de piatră

pietre-clopot-fir-ac-cusut-bijuterii-mobilier

Acum coaseți ambele piese împreună. Acum ați terminat cu cochilia ca bază pentru a juca cu pietre. Pliurile care apar pe lateral nu sunt nicidecum enervante, ci chiar de dorit. În acest fel, piatra tare arată în curând ca o pernă moale. Acum nu mai rămâne decât decorarea.

ac si ata

pietre-tinere-coase-model-de-țesut-decor-colorat-primăvară-vară

Pentru acest decor veți avea din nou nevoie de un ac și fir colorat. Dar de data aceasta nu este cusută. Acul este destinat doar pentru a ușura filetarea firului. Creați un model colorat cu dungi așa cum se arată mai sus. Ce culori și ordine alegeți depinde în totalitate de dvs. Așa cum am menționat deja, nu există limite pentru imaginația ta atunci când clipești cu pietre.

Diverse utilizări posibile

pietre-tinere-flori-naturale-dă-departe-culori-de-fire

Decorul de piatră finisat poate fi utilizat în diferite scopuri. Fie ca un obiect obișnuit, decorativ pe masă sau bufet sau ca o greutate pentru hârtie, decorul frumos, realizat de sine, va face o impresie extraordinară din toate punctele de vedere. Acest lucru este valabil mai ales pentru că reprezintă munca dvs. personală.

Artizanat cu pietre – pietre de pas pentru grădină

pietre-de-piatră-pietre-de-pas-pietre-colorate-pietriș-rotunde-beton

Pietrele de pas ca trasee de grădină sunt romantice și populare. Le puteți face și din pietricele mici. Folosiți pietre colorate pentru a crea modele frumoase. Alegeți singură forma pietrei trepte.Pentru artizanatul cu pietre, aveți nevoie de o formă în care turnați betonul, după care puteți aranja pietrele după cum doriți. Apoi, lăsați setul de beton și pietrele dvs. de casă să fie gata.

Tinker peisaje frumoase

pietre-clădire-peisaj-vopsea-case-piatră-decor-bricolaj

Piatra pe piatră capătă un sens complet diferit cu această idee de a clinti cu pietre. Desenați orice peisaj pe o piatră mai mare. Apoi, puteți face diverse figuri din pietre mai mici, cum ar fi case, copaci, nori sau un soare în acest caz. În cele din urmă, acestea sunt lipite de piatra mai mare care va servi drept fundal. Deci, puteți crea diferite imagini și, de exemplu, puteți decora camera unui copil.