Idei meșteșugărești

Artizanat cu covorașe pentru bere – instrucțiuni și idei grozave pentru un album de album

Clopotind cu covorașe de bere frumos-mini-album-scrapbooking

V-ați gândit vreodată la ce poate fi de fapt amenajat cu suporturi de bere? Dulapurile mici de bere rotunde și pătrate sunt în mare parte din carton, iar copiii le pot folosi pentru a face figuri diferite pentru Mardi Gras și Crăciun. Suporturile pentru stilouri simple și decorațiunile creative de perete sunt deseori evocate din aceasta. Cu toate acestea, dacă îți place scrapbooking-ul, poți face un album minunat de scrapbook cu covorașe pentru bere. Este mai degrabă un mini album în care fotografiile și amintirile sunt prezentate într-un mod special. În acest articol veți găsi instrucțiuni simple, precum și multe idei minunate pentru albumul de suveniruri realizat din suporturi de bere.

Ce este un album de album?

jucărie-cu-covorașe-bere-foto-album-bricolaj-scrapbooking

Un album de album este similar cu un album foto, prin faptul că conține mult mai mult decât fotografii. În aceste albume colecționezi amintiri și spui povești întregi cu ajutorul amintirilor și a autocolantelor. Fiecare album de album are propria temă, cum ar fi primul an de viață al copilului, amintiri din vacanța la mare sau momentele populare cu animalul de companie.

Hârtia specială de scrapbooking este utilizată pentru realizarea acestor albume foto speciale, care pot fi fie simple, fie modelate. Cu un perforator de motive, din acesta pot fi create diferite forme și lipite în album împreună cu alte decorațiuni și aplicații. Rezultatul este întotdeauna un design foarte individual, care este perfect ca cadou pentru o persoană preferată.

jucărie-cu-bere-covorașe-idei-album-album

Albumele de album pot fi proiectate în diferite dimensiuni și forme. Puteți decora un album terminat cu hârtii de scrapbooking sau puteți face totul chiar de la început. Mini albumele care spun povești mari pe paginile lor mici arată deosebit de elegante și drăguțe. În loc să cumpărați șabloane gata făcute, puteți face un album frumos de album cu covorașe pentru bere. Pâslele de bere pot fi vopsite și lipite după dorință și astfel transformate în frumoase pagini ale albumului.

Album de cărți care se amestecă cu suporturi de bere – instrucțiuni

ceartă-cu-covorașe-bere-ceartă-idee-album-de-album

Când lucrați cu covorașe de bere, puteți recicla șuturi vechi și puteți folosi pâslele de bere goale. În ambele cazuri, acestea sunt complet acoperite cu hârtie colorată, astfel încât tipărirea originală să nu mai poată fi văzută. În cele din urmă, nu se poate presupune nici măcar că albumul a fost făcut din suporturi de bere.

răsucire-cu-covoare-de-bere-scrapbooking-hârtie-lipită

Dacă doriți să vă creați propriul mini album de album cu suporturi de bere, atunci aveți nevoie de un covor de bere pentru fiecare pagină a albumului. Cel mai bine este să obțineți suporturi de aceeași formă, astfel încât paginile să poată fi stivuite perfect una peste alta. Coperta albumului poate fi, de asemenea, amenajată cu suporturi de bere, dar puteți folosi suporturi ușor mai groase, cum ar fi cele din plută. Așa se poate proiecta o învelitoare groasă.

jucând-cu-covorașe-de-bere-album-de-album-găuri

Pentru a acoperi coastele, aveți nevoie de hârtii în diferite culori și modele. Desigur, puteți acoperi toate fețele cu aceeași hârtie, dar designul general arată mai creativ dacă fiecare parte are un model diferit. Alegeți culori care se potrivesc bine și au modele similare.

Pentru a face obiecte de artizanat cu covorașe pentru bere din mini albumele de album, ar trebui mai întâi să lipiți hârtia selectată pe ambele părți ale coastelor. Puteți utiliza un adeziv disponibil în comerț și tehnica șervețelului pentru aceasta. Este important ca imprimarea să fie complet acoperită și să nu poată fi decojită hârtia.

bricolaj-cu-capace-de-bere-foto-album-spiral legare

Dacă ați acoperit toate coastele cu hârtie de scrapbooking și le-ați organizat într-un album, atunci acestea ar trebui să fie legate împreună. Pentru o legare Wire-O, aveți nevoie de un sistem special de legare care să pună găurile și să facă legătura spirală. Cu toate acestea, dacă nu aveți un astfel de instrument acasă, există o metodă alternativă care poate fi utilizată.

clătind-cu-capace-bere-găuri-de-coaster-bere

Când faceți obiecte de artizanat cu covorașe de bere din carton, găurile pot fi perforate cu un simplu perforator. Numărul de găuri depinde de designul mini albumului de album. Dacă pare o carte mică, vor fi necesare două sau mai multe găuri pe marginea stângă a tuturor coastelor. Cu o singură gaură în colțul de sus, un album foto cu pagini care se clatină poate fi amenajat cu suporturi de bere. În acest caz, puteți utiliza inele de carte pentru a lega albumul.

Mini-album rotund Tinker cu suporturi de bere

jucărie-cu-covorașe-bere-mini-album-de-album-decor

Suporturile rotunde de bere sunt puțin mai mici decât cele pătrate, dar sunt la fel de potrivite pentru a face mini albume. Îl puteți folosi pentru a crea modele frumoase cu flori și a le decora colorat. Dacă includeți albumul cu inele de carte, puteți adăuga pagini noi mai târziu, dacă doriți. Dacă, pe de altă parte, ați rupt din greșeală o pagină a albumului de album, puteți să o eliminați rapid și să o înlocuiți cu una nouă.

O alternativă bună la inelele de carte sunt panglicile groase din țesături, cu modele frumoase. Sunt trase prin găurile perforate și legate într-un nod strâns. În acest fel, completează întregul design și pot condimenta o copertă simplă.

jucând-cu-covorașe-bere-rotunde-mini-album-scrapbooking

Mini albumele rotunde din covorașe pentru bere sunt potrivite doar pentru fotografii foarte mici, dar sunt încă foarte populare. După ce ați decis un design pentru copertă, ar fi bine dacă acest design ar putea fi găsit peste tot în albumul foto. De exemplu, dacă ați decorat prima pagină cu flori, puteți folosi motive florale oriunde în album. Folosiți diferite pumni și decorațiuni pentru a evoca un design divers.

Album de familie creativ Tinker cu suporturi de bere

jucând-cu-alb-foto-de-familie-covorașe-de-bere

Aveți o mulțime de fotografii grozave de familie pe telefonul mobil sau pe hard disk-ul computerului, care vor fi uitate într-un timp? Puteți schimba acest lucru făcând un mini album de familie grozav cu suporturi de bere. Un album foto de familie este cadoul perfect pentru orice membru al familiei și va rămâne un mare suvenir pentru totdeauna. Cu scrapbooking puteți evoca modele unice care sunt special concepute pentru propria familie. Mai întâi, lăsați creativitatea să se elibereze și gândiți-vă la designul perfect al albumului de suveniruri.

trage-cu-capace-de-bere-face-propriul-album-de-familie

Acum colectează mai multe coastere și acoperă-le cu hârtii colorate la alegere. Apoi, ar trebui să decorați fiecare pagină a mini-albumului folosind pumni cu motive, panglici din țesături, nasturi, autocolante și alte decorațiuni după cum doriți. Puteți colecta tot felul de amintiri din vacanțe și excursii de familie și le puteți lipi pe pagini ca decorațiuni. În cele din urmă, ar trebui să selectați fotografiile, să le imprimați și să le aranjați frumos în album.

jucărie-cu-covorașe-bere-foto-album-copii-fotografii

Pentru a putea folosi fotografii puțin mai mari, vă recomandăm să folosiți suporturi de bere pătrate pentru artizanat. Cel mai bine este să alegi fotografii care să înfățișeze un moment important din viața ta și să fie asociate cu multe amintiri. De asemenea, ar trebui să fie de bună calitate, adică să nu fie neclare. Apoi decorați fotografiile cu subiecte și elemente care se potrivesc bine cu ele. Dacă sunteți priceput la desen, puteți picta și voi câteva decorațiuni pe suporturile de bere acoperite cu hârtie. Pentru a face albumul albumului să fie și mai creativ, scrieți cuvinte potrivite și de ce nu ziceri frumoase pentru familie.

Realizați un album de albume ca cadou cu suporturi de bere

bătaie-cu-covorașe-bere-cadou-naștere-băiat

Scrapbooking-ul este un hobby popular, care este foarte distractiv. Cu el puteți crea nu numai albume foto frumoase pentru dvs., ci puteți face și voi cadouri creative. Un cadou realizat manual este întotdeauna apreciat de prietenii buni și de membrii familiei și valorează mult mai mult decât orice lucru tangibil. Dacă sunteți în căutarea de idei pentru un cadou de bricolaj, puteți face un mini album original cu suporturi de bere. Designul poate fi adaptat oricărei ocazii și este întotdeauna unic.

album-foto-cadou-cu-covorașe-bere

Fie că e vorba de nașterea unui bebeluș, ziua de naștere a celui mai bun prieten al tău sau o vacanță specială, albumul de album este întotdeauna o idee bună. Dacă doriți să faceți un cadou special pentru mama de Ziua Mamei, atunci creați un mini album frumos cu suporturi de bere. Cu siguranță ar face-o să se simtă specială și iubită în această zi specială.

bricolaj-cu-capace-bere-scrapbook-mame-day-diy

Dacă creați un album foto pentru Ziua Mamei, ar trebui să acordați o mare importanță nu numai paginii de start, ci și paginilor interioare. Cel mai bine este să denumiți fiecare pagină folosind fonturi diferite. De asemenea, poți scrie câteva dorințe pentru mama, precum și o parte din motivele pentru care o iubești atât de mult.

jucărie-cu-covorașe-bere-album-de-album-decor-interior

Motive precum florile, inimile și asteriscurile se potrivesc foarte bine cu Ziua Mamei și sunt o parte esențială a mini-albumului. Cu cât includeți mai multe culori în design, cu atât va arăta mai frumos. Cu toate acestea, culorile alese ar trebui să se armonizeze între ele și să creeze o imagine de ansamblu frumoasă. Decorați legătura inelului cu arcuri și panglici colorate pentru a crea un design jucăuș.

tinere-cu-covorașe-bere-ziua-taților-album-de-album-mini-album

Tata este, de asemenea, onorat într-o zi specială. De Ziua Tatălui puteți face, de asemenea, un mini album grozav cu albumele de bere. Pentru un efect jucăuș, nu puteți acoperi coastele cu hârtie, dar lăsați-le cu imprimarea originală. Această idee este perfectă pentru iubitorii de bere și va pune cu siguranță un zâmbet pe fața lui tati. Puteți acoperi în continuare pagina de titlu cu hârtie colorată, astfel încât această surpriză să poată fi văzută numai după ce ați răsucit pagina.