Idei de tatuaje

Tatuaje de picior mici și înțelepte pentru femei – 25+ fotografii și sfaturi!

Idei de tatuaje pentru picioare pentru femei

Mari, mici, alb-negru sau cu culori – tatuajele sunt considerate artă. Din ce în ce mai mulți oameni își folosesc pielea ca o pânză pentru a exprima ceva. Tatuajele la picioare sunt o tendință care a crescut treptat în ultimii ani și, din motive întemeiate, desigur – sunt foarte feminine, sofisticate și arată cu adevărat interesante! Și acest tip de tatuaje sunt destul de la îndemână – le puteți accentua cu o sandală frumoasă vara sau le puteți ascunde complet sub șosete, în funcție de situație și dispoziție. Ești dispus să faci un tatuaj la picioare și te-ai gândit vreodată la asta? Aici am reunit cele mai importante informații și o mulțime de inspirație excelentă pentru dvs..

Tatuaj pentru picioare pentru femei – idei

Idei tatuaje picior mic Mandala floare de lotus femeie-

Piciorul este doar o parte foarte mică a corpului nostru și totuși posibilitățile de a plasa un tatuaj acolo sunt nelimitate. De cele mai multe ori, tatuajele la picioare se fac în jurul gleznei. Dacă v-ați decis deja un tatuaj pentru picioare, veți găsi rapid că există mii de idei și modele din care să alegeți – de la flori, pene, inimi până la litere – vă puteți lăsa imaginația să se elibereze. Dar nu trebuie să uitați că tatuajele rămân pe pielea voastră pentru totdeauna și de aceea ar trebui să alegeți ceva care are și o semnificație personală pentru dvs..

Picior tatuaj inimă litere idei tatuaj femeie

Cele mai populare modele pentru tatuaje la picioare includ ancore, flori și pene. Inimile și tatuajele piciorului mandala sunt, de asemenea, la mare căutare. Este clar că toate arată frumos și feminin, dar fiecare dintre simboluri are și o semnificație și vă vom explica pe scurt.

Tatuaj pentru picioarele ancorei – ancora provine de la navigație și simbolizează acasă, securitate, stabilitate și loialitate. Acest simbol arată că o persoană este în ton cu sine și își păstrează propriile valori.

Tatuaj inima piciorului – inima reprezintă, de obicei, dragostea într-un mod foarte clasic, desigur. Dar ar putea simboliza și curajul, compasiunea sau tristețea. În raport cu religia, o inimă reprezintă dragostea pentru Isus.

Picior Tatuaj Mandala Gleznă Tattooiden Femeie-

Tatuaj Feather Foot – o pană zboară ușor prin viață și este menită să spună exact asta. Purtătorii de tatuaje cu pene vor să-și exprime dorința de libertate.

Tatuaj picior Mandala – cuvântul mandala provine din sanscrită, înseamnă cerc și reprezintă eternitatea, echilibrul și perfecțiunea.

Idei tatuaj picior tatuaj femeie talpa piciorului

Tatuaj sub picior este cea mai recentă tendință în tatuajele picioarelor. Este ca și cum ai aduce un secret cu tine, un simbol ascuns pe care îl arăți doar atunci când vrei. Din păcate, este aproape imposibil să-ți faci un tatuaj bun acolo, motiv pentru care majoritatea studiourilor de tatuaje îl evită în totalitate. Pielea de sub picior este foarte încrețită, ceea ce face aproape imposibil ca tatuatorul să își facă un tatuaj perfect. Un alt dezavantaj este că tatuajul nu va arăta frumos prea mult timp. Acest lucru se datorează, pe de o parte, corneei și, pe de altă parte, glandelor sudoripare. Simpaticul tău tatuaj sub picior se va estompa cu siguranță în timp și va arăta ca o pată mică. Nu se poate exclude că va dispărea chiar complet.

Tatuaj de picior cu henna ca ornament temporar pentru picioare

Tatuaj picior idei tatuaj henna femei

Tatuajele cu henna sunt realizate cu un colorant obținut din planta cu henna. Ele provin din Orient și au fost folosite în unele culturi de secole pentru a colora pielea, unghiile și părul. Pentru a crea un tatuaj cu henna, cel mai bine este să folosiți o pastă sau pudră de henna gata făcută, care este amestecată cu puțină apă. Cu cât pasta rămâne mai mult timp pe piele, cu atât va fi mai intens tatuajul piciorului cu henna. După expirarea timpului de expunere, trebuie să tamponați foarte atent tatuajul cu o cârpă și puțin ulei pentru a îndepărta rămășițele hennei. Dacă vă gândiți să vă faceți un tatuaj, ați putea folosi henna ca instrument de testare pentru a experimenta mai întâi dimensiunea și designul..

Tatuaj la picioare – doare?

Idei tatuaj femeie ancoră tatuaj picior

Da, tatuajele la picioare fac rău – dar la fel și celelalte tatuaje. Cu toate acestea, tatuajele piciorului sunt descrise ca fiind mai dureroase decât celelalte. Când pielea este foarte subțire și mai ales atunci când este pe un os, durerea cauzată de acul tatuajului este destul de incomodă. Din păcate, picioarele noastre sunt, în general, osoase și pline de terminații nervoase peste tot. Durerea este, desigur, foarte diferită de la persoană la persoană. Nimic teribil și insuportabil, dar dacă ești genul de persoană care are un prag de durere scăzut, ai putea programa pauze cu artistul tău de tatuaj sau poți alege o locație complet diferită pentru tatuaj.

Ameliorează durerea – sfaturi utile

Tatuaj picior femeie flori violet trandafir idei tatuaj

Alegeți un artist blând – Nu contează cu adevărat ce artist alegeți – oricum veți simți durere, dar unii tatuatori sunt mai atenți și mai blânzi decât alții. Cu toate acestea, odată ce v-ați decis un tatuaj pentru picioare, alegeți un artist care să nu fie prea aspru și stângaci.

Folosiți un spray pentru tatuaj sau cremă – Deși eficacitatea majorității produselor anestezice variază foarte mult pentru toată lumea, mulți sunt foarte mulțumiți de nivelul și durata medie de aproximativ 2 ore de anestezie.

Alegeți un design mic / simplu – cu cât este mai mic tatuajul, cu atât mai puțin timp vei simți durerea. Multe tatuaje la picioare sunt mici, dar încă arată uimitor de bine.

Îngrijire adecvată pentru tatuajul piciorului!

Tatuaj picior stea femeie tatuaj modele idei tatuaj

De regulă, bandajul ar trebui să rămână aprins cel puțin 2-3 ore, mai ales dacă trebuie să petreceți ziua în afară. Este interzis să purtați pantofi în primele zile sau, dacă acest lucru nu este posibil, pantofii trebuie să fie cât mai liberi, astfel încât să nu se frece de noul tău tatuaj de picior. Există două motive pentru care pantofii sunt răi pentru un tatuaj vindecător: unul, pantoful creează frecare pe suprafața piciorului care poate provoca iritații sau chiar îndepărtează o parte din cerneală și lasă un tatuaj decolorat. Cealaltă mare problemă este că sufocă tatuajul, creează transpirație și împiedică respirația. Și, după cum știți, combinația de transpirație, iritație și lipsă de aer este mediul perfect pentru bacterii și infecții.

Hidratarea este, de asemenea, foarte importantă pentru procesul de vindecare a tatuajului piciorului. Pentru a evita umflarea, ar trebui să beți cât mai multă apă posibil înainte și după ședință.

Picior tatuaj floare acuarela tatuaj femeie

Flori tatuaj picior trandafir cu pene idei tatuaj femeie

Tatuaj picior flori trandafir modele tatuaj femeie

Tatuaj picior pene femeie idei mici tatuaje

Tatuaj picior femeie flori trandafir tatuaj idei tatoo

Tatuaj picior femeie idei mici tatuaje

Tatuaj picior inima pene litere idei tatuaj femeie

Picior tatuaj inimă scrisori femeie

Tatuaj picior litere mici idei tatuaj femeie

Picior tatuaj dragoste credință speranță pentru femei-001

Tatuaj picior mandala femeie soare tendințe tatuaj

Tatuaj picior mandala femeie tatuaj proiectează idei de tatuaje

Picior tatuaj inscripții tattooiden femeie