Idei de tatuaje

Tatuaje cu semnificație – Ce se află în spatele celor mai populare simboluri?

Cu un tatuaj, de obicei, doriți să faceți o declarație personală și specifică. Din acest motiv, ar trebui mai întâi să vă gândiți cu atenție la ce fel de tatuaj ați dori să vă faceți. De exemplu, crezi că tatuajele cu trandafiri sunt frumoase, dar nu știi exact ce reprezintă? Citește mai departe – în acest articol am compilat și explicat în detaliu multe tatuaje cu semnificație pentru tine!

ce înseamnă un tatuaj de trandafir idei de tatuaj pentru antebraț pentru femei

Tatuaje cu semnificație – ceas de tatuaj

Fiecare moment din viața noastră este unic. Un tatuaj cu ceas este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ar trebui întotdeauna să-i reamintească purtătorului să nu-și piardă timpul fără sens, ci să se bucure de fiecare zi. Chiar dacă semnificația cea mai evidentă a ceasului de tatuaj este, desigur, timpul, în spatele acestuia pot fi mult mai multe. De exemplu, ar putea reprezenta viața și moartea, dragostea și familia sau ca un memento al unei persoane dragi care a fost pierdută. Forma ceasului schimbă, de asemenea, semnificația tatuajului dvs. – un ceas solar este un simbol al înțelepciunii, în timp ce un ceas digital simbolizează viitorul.

Clepsidra Semnificație Tatuaj

Clepsidra cu trandafiri design tatuaj zvonuri tatuaje idei

Un tatuaj cu clepsidră este alegerea perfectă pentru oricine vă prețuiește timpul și viața. Pentru că la fel ca nisipul din ceas, timpul nu se va opri pentru nimeni sau pentru nimic. Este:

 • viata si moarte
 • Puterea și energia
 • Nou inceput
 • trecut
 • inevitabilitate

Multe alte elemente se potrivesc bine cu un tatuaj cu clepsidră.

 • Un ceas în combinație cu trandafiri sau inimi frumoase sunt printre cele mai populare tatuaje cu semnificație în rândul femeilor. Sunt considerați un simbol al vieții și al iubirii.
 • Un tatuaj de clepsidră rupt reprezintă curaj și durere și ar trebui să reamintească faptul că vremurile rele au trecut deja.
 • Motivele cu clepsidre și citate inspirate sunt deosebit de populare, cum ar fi „Nu lăsa timpul să te țină”, „Carpe Diem” (tradus în limba germană înseamnă „Folosește ziua”).

Înțeles pocket watch tattoo

Înțeles ceas de buzunar ceas cu motiv de tatuaj cu trandafiri design pentru femei

Tatuajul ceasului de buzunar se face de obicei în așa-numitul stil realist și conține alte elemente, precum trandafiri, cranii sau citate. Cu acest design de tatuaje poți imortaliza un anumit moment din viața ta într-un mod excelent. Poate fi orice, de la aniversarea nunții sau o zi de naștere până la nașterea copilului tău sau moartea altcuiva.

 • Un tatuaj cu ceas de trandafir de obicei înseamnă viață și iubire.
 • Craniu de tatuaj cu ceas este considerat un simbol al morții și mortalității. Acest lucru întărește sentimentul că timpul este prețios și că ne duce întotdeauna la ultima noastră suflare.
 • Ceasul de buzunar poate fi folosit și pentru eternitate stai – indiferent unde mergem în viață, un lucru rămâne întotdeauna constant – timpul.

Simboluri de tatuaje și semnificația lor – ochi de tatuaj

Tatuaj ochi triunghi spate idei de design tatuaj pentru femei mici

Dacă sunteți o persoană spirituală, care este, de asemenea, interesată de misticism, atunci acest motiv pentru tatuaj ar fi doar lucrul pentru dvs. Tatuajul pentru ochi este un adevărat punct de atracție și poate fi combinat de minune cu alte simboluri sau fundaluri. Semnificația tatuajului pentru ochi reprezintă în mare parte omniscience, adevăr, cunoaștere, spirit și lumină.

 • Tot ceea ce privește tatuajul ochiului Semnificație – Acest tatuaj pentru ochi este, de asemenea, cunoscut sub numele de „ochiul lui Dumnezeu” sau „ochiul lui Dumnezeu” și reprezintă puterea, puterea și capacitatea de a prezice viitorul. Ochiul este înconjurat de o coroană de flori și închis de un triunghi. Triunghiul din acest motiv reprezintă cele trei elemente pământ, apă și aer și, de asemenea, pentru Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
 • Un tatuaj pentru ochi plâns simbolizează un moment trist din viața purtătorului.

Ochiul lui Horus și „al treilea ochi” tatuaje cu semnificație

Designul tatuajului ochilor înseamnă idei de tatuaje încheietura mâinii mici

 • Ochiul lui Horus provine din Egiptul antic și înseamnă „complet, întreg, intact și sănătos”. Mitologia spune că ochiul stâng al zeului luminii Horus a fost rupt de zeul Seth în timp ce cei doi luptau pentru tronul lui Osiris. Ca motiv pentru tatuaj, ochiul Horus reprezintă vindecarea și sănătatea și ca tatuaj pe spate – pentru protecție împotriva a tot ceea ce nu poate fi văzut cu ochii.
 • Tatuajul „Al treilea ochi” înseamnă – În hinduism, zeul Shiva este reprezentat cu un al treilea ochi între sprâncene. Ochiul este considerat poarta de acces către lumea interioară și reprezintă o conștiință superioară și o iluminare.

Înțelesul tatuajului trandafir

tatuaj trandafir rosu idei tatuaj umăr pentru femei tatuaj flori

Un tatuaj cu trandafir arată elegant, atemporal și modern și este unul dintre cele mai gravate motive din lume. Nu numai că floarea arată frumos, dar are și multe semnificații profunde. Cu toate acestea, acestea depind de mulți factori – culoarea florilor, numărul petalelor de trandafir și, bineînțeles, întregul design al tatuajelor.

 • Craniu cu trandafiri tatuaje cu semnificație – Craniul este un simbol pentru depășirea provocărilor și, în combinație cu un trandafir, reprezintă un nou început în viață.
 • Tatuaj cu trandafir cu ceas – După cum sa menționat mai devreme, ceasul ca tatuaj are multe semnificații diferite. Un ceas de buzunar fără indicator și un trandafir care îl împodobește simbolizează iubirea eternă.
 • Tatuaj cu trei trandafiri înseamnă iubire, viață și speranță.

tatuaj trandafiri negri semnificații idei tatuaj antebraț pentru femei mici

 • Tatuaj cu trandafir roșu simbolizează dragostea, pasiunea și romantismul.
 • Trandafiri roz reprezintă feminitatea, grația, inocența și eleganța. Multe femei care au cucerit cu succes cancerul de sân au adesea un trandafir roz combinat cu o panglică.
 • Tatuaj trandafiri negri – Culoarea neagră este întotdeauna asociată cu moartea și doliu. Cu acest design de tatuaje poți imortaliza o persoană dragă pe pielea ta într-un mod frumos.

Nu numai culorile, ci și forma trandafirului au semnificații diferite:

 • Când petalele sunt închise, tatuajul cu trandafir reprezintă un nou început.
 • O floare plină simbolizează succesul, creșterea, înțelepciunea și frumusețea.
 • Trandafirul ofilitor înseamnă iubire, pierdere sau moarte nerecomandată.

Înțelesul tatuajului craniului

Tatuaj craniu cu piept trandafir pentru idei de femei

Chiar dacă tatuajele craniului arată foarte înfiorător, motivul este foarte popular atât la bărbați, cât și la femei. Și s-ar putea să te surprindă puțin, dar semnificația tatuajului craniului nu este atât de negativă pe cât ai crede.

 • Lipsa vieții – La nivel mondial, craniul este un simbol pentru trecerea în viață și pentru probleme, griji sau gânduri negre. Un tatuaj cranian poate simboliza moartea unui prieten apropiat sau a unui membru al familiei pentru purtător.
 • Forța și schimbările pozitive – Ai finalizat un capitol dificil din viața ta sau ai depășit cu succes o boală gravă? Atunci sunteți bine sfătuiți cu acest motiv de tatuaj.
 • Simbol pentru apartenența la un anumit grup – Multe vedete rock sau motocicliști optează pentru un tatuaj de craniu și astfel subliniază propriul stil de viață.
 • Tatuaj craniu cu trandafiri denotați contrastul dintre viață și moarte sau între bine și rău.

Tatuaje cu sens – nu vezi nimic, nu auzi nimic, nu spune nimic, tatuaj

Vezi nimic nu auzi nimic nu spune nimic Tatuaje cu sens

Nu auzi nimic, nu vezi nimic, nu spune nimic – această zicală vine din Japonia și principiile sunt despre a nu te concentra asupra gândurilor rele și a privi peste cele rele. Inițial zicala era reprezentată de trei maimuțe – Mizaru, Kikazaru și Iwazaru, sau cunoscute și sub numele de cele trei maimuțe înțelepte. Dar puteți opta și pentru cranii, personaje de desene animate și orice vă place – în orice mod, acesta este un motiv de tatuaj foarte unic, cu o semnificație profundă.

Tatuaj cireș 

Tatuaje cu semnificație cireșe design tatuaj umăr idei tatuaje mici

Tatuajele cu cireșe sunt drăguțe și elegante și alegerea perfectă pentru oricine dorește să-și facă un tatuaj mic. Ca tatuaj, apare de obicei într-un pachet dublu și cu o tulpină verde și reprezintă feminitatea, puritatea, fericirea și frumusețea. Fructul în sine nu are o semnificație atât de profundă ca un motiv de tatuaj, cum ar fi copacul de cireș – în special în Japonia. Acolo reprezintă frumusețe, trecere, dar și un nou început și speranță.

Mai multe tatuaje cu semnificație – ce înseamnă tatuajele de stea?

Tatuaje de stele cu idei de tatuaje pe spate pentru femei

Pe spate, pe încheietura mâinii sau pe claviculă – tatuajul vedetei are ceva mistic și romantic și este un adevărat punct de atracție. Dar, de asemenea, semnificația tatuajului stea este foarte versatil.

 • Deoarece stelele apar doar noaptea, ele sunt adesea folosite ca simboluri pentru lupta împotriva întunericului și a răului vizualizat.
 • De asemenea, reprezintă Protecție și îndrumare. 
 • Lumina și speranța.
 • Pentagram Star Tattoo – Practic, pentagrama este o stea cu cinci colțuri și patru din cele cinci puncte simbolizează elementele pământ, apă, aer și foc, iar al cincilea reprezintă spiritul superior. În funcție de steaua îndreptată în sus sau în jos, ea are, de asemenea, semnificații diferite. Dacă vârful este îndreptat în sus, reprezintă protecție și echilibru și dacă arată în jos, pentagrama este la rândul ei interpretată ca un simbol al diavolului și este asociată cu scena satanică.
 • Steaua nautică nu doar împodobește pielea – apare iar și iar ca un plasture pe jachete sau veste de piele. Înțelesul său ca tatuaj derivă din utilizarea originală a simbolului – ca simbol pe hărțile nautice. Prin urmare, tatuajul cu stea nautică ar trebui să-l servească pe purtător în momentele și momentele dificile ca ajutor de orientare și să-l aducă la destinație.

tatuaj de trei stele, ceea ce înseamnă design minimalist al tatuajului încheieturii mâinii

 • Steaua lui David are o mare importanță în special pentru iudaism. Steaua cu șase colțuri este un simbol pentru unitatea pământului și a cerului sau pentru echilibrul dintre om și divin.
 • Tatuaj stele căzătoare – Dacă vedeți un tabac în noapte, puteți face o dorință – toată lumea știe superstiția. De aceea, tatuajele cu stele căzătoare au ceva magic, visător și special. Acest motiv pentru tatuaj este adesea considerat un fel de farmec norocos și este de obicei asociat cu un moment foarte special din viață. În plus, reprezintă și libertatea, pofta de rătăcire și spiritualitatea.

Simbolul infinitului tatuajului sens

Înțeles tatuaj design fluture infinit semn tatuaj idei pentru femei

Tatuajele cu simboluri Infinity au câștigat multă popularitate în ultimii ani și tot mai mulți oameni aleg să aibă designul înțepat într-o formă sau alta. Simbolul are multe semnificații diferite – unele au existat de secole, iar altele au apărut în ultimele decenii.

 • Cel mai adesea înseamnă „ iubire infinită și nelimitată, ceea ce îl face perfect pentru un tatuaj de partener sau prietenie.
 • Este, de asemenea, considerat un simbol pentru Armonia și echilibrul și ar trebui să-l ajute pe purtător să-și găsească echilibrul în viața sa.
 • În unele culturi, semnul infinitului reprezintă Renaştere și un nou început. 
 • Tatuaj dublu infinit este tatuajul partener perfect pentru două persoane care sunt complet diferite și încă se iubesc. Acest simbol este o modalitate excelentă de a vă imortaliza iubirea.
 • Ce înseamnă 8 ca tatuaj? – Numărul 8 înseamnă armonie, dreptate sau, de asemenea, înviere și regenerare.

Tatuaje ancorate cu semnificație

Ancoră care înseamnă idei de tatuaj de mână pentru femei Tendințe de tatuaj 2019

Ancora este un simbol cu ​​o istorie foarte lungă și datorită semnificației tatuajului profund al ancorei, tot mai mulți oameni aleg acest motiv.

 • În funcție de funcția sa, tatuajul ancora este primul pentru protecție și siguranță. 
 • Simbolizează Iubirea mării și a apei.
 • Cei care poartă un tatuaj de ancoră au de obicei unul caracter aventuros.
 • La fel, o ancoră pentru fidelitate eternă stand.
 • Tatuaj cu trandafir și ancoră simbolizează în general dragostea, loialitatea și onoarea.

Semnificație cheie tatuaj

Înțeles cheie tatuaj antebraț tatuaj ziceri idei scurte

Majoritatea dintre noi știm vechea zicală – „Tu ești cheia inimii mele”. Și un tatuaj cu cheie inimă este modalitatea perfectă de a-ți exprima sentimentele și de a imortaliza dragostea pentru partenerul tău pe pielea ta. O idee foarte interesantă ar fi dacă lăsați doar cheia să înțepe și prietenul dvs. – încuietoarea potrivită. Dar există multe alte semnificații în spatele motivului cheie al tatuajului.

 • Poate fi pentru asta libertate stând după o perioadă de timp sau o relație în care te-ai simțit prins.
 • Nou început și schimbare
 • Paza si protectie
 • Un tatuaj cheie ar putea fi, de asemenea, folosit ca un Pomenirea unei persoane dragi a servi.

Simboluri interesante ale tatuajelor și semnificațiile lor – ce înseamnă un tatuaj pe cărți de joc?

Tatuaje cu 4 ași cu semnificație motiv pentru tatuaj antebraț mic

Ești aventuros și îți place să faci ceva nou? Atunci poate că acest design de tatuaj ar fi potrivit pentru tine! Semnificația generală și cea mai utilizată a tatuajului de card este norocul. Există o varietate de mâini de cărți diferite pe care le puteți înjunghia. Pentru a obține un tatuaj unic și foarte cool, puteți adăuga și alte elemente și simboluri la design. Zarurile, cireșele, bilele de 8 biliard sau potcoava sunt perfecte pentru asta – toate reprezintă noroc și succes în viață!

 • Chintă roială este cea mai bună mână pe care o poți avea în poker și conține cărțile Ace, King, Queen, Jack și 10, care sunt de același costum. Acest tatuaj simbolizează puterea, profitul și succesul.
 • Deoarece asul este cea mai mare carte, un 4 este Tatuaj Asi Un alt motiv foarte popular și reprezintă victoria, puterea și norocul.

Cool tatuaje cub cu sens

Idei de tatuaj de mână cu motiv de tatuaj cub pentru femei mici

Pe lângă cărțile de joc, un cub de tatuaje este, de asemenea, o alegere foarte bună pentru toți cărora le place să își asume riscuri în viață și doresc să scape de plictiseală. Acest motiv ar trebui să aducă purtătorului fericirea și succesul etern. În combinație cu alte motive, sensul tatuajului cub se schimbă, de asemenea.

 • Cuburi și trandafiri sunt deosebit de populare printre femei și reprezintă fericirea în dragoste.
 • Shamrocks și cuburi aduce fericirea în viață purtătorului.
 • Jucând cărți și zaruri sunt un design deosebit de interesant și interesant pentru tatuaje și reprezintă noroc în joc.

Înainte de a vă decide un tatuaj cu zaruri, ar trebui mai întâi să vă gândiți cu atenție la ce combinație de numere va arăta zarurile.

 • Numărul 7 este practic un număr norocos.
 • 13 simbolizează ghinionul și ghinionul, dar sunt mulți oameni care îl văd ca pe un număr personal norocos.
 • În jocul de cărți aduce un Dubla mai ales doar avantaje. Cu toate acestea, o dublă de 6 este cea mai mare victorie posibilă, în timp ce o dublă de 1 este considerată un eșec.

Tatuaj de mână

Tatuaje de mână cu motive semnificative pentru tatuaj antebraț pentru tendințele tatuajelor pentru femei 2019

În copilărie, am aflat că strângerea de mână este un simbol al respectului, prieteniei și păcii. Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai mulți oameni optează pentru un tatuaj de mână. Cu toate acestea, variațiile acestui motiv sunt infinite și în cele ce urmează vă vom informa despre cele mai populare motive de tatuaj de mână și semnificațiile acestora.

 • Tatuaj de mână de șarpe – În acest design de tatuaj, mâna este mușcată de un șarpe și simbolizează doar un singur lucru: nu trebuie să ai încredere oricui în nimeni.
 • Tatuaj mâini deschise – Există ceva magic și spiritual la un tatuaj cu două mâini deschise sau rugătoare. Ar putea fi o amintire a unei persoane decedate. Mulți oameni cred că tatuajul celor două mâini îi poate ajuta să treacă mai ușor vremurile grele din viață.

Tatuaj pe cruce

Trei cruci tatuaj pe umăr tendințe tatuaj 2019

Tatuajul încrucișat nu trebuie să lipsească din clasicele și cele mai populare tatuaje cu semnificație. În timp ce mulți oameni asociază motivul cu religia, semnificațiile sale sunt mult mai diverse și mai variate decât s-ar putea crede. De exemplu, semnificația trandafirului de cruce este un simbol al iubirii și al legăturii dintre feminin și masculin. Înainte de a vă face un tatuaj încrucișat, ar trebui mai întâi să întrebați dacă motivul este adecvat și permis – există câteva simboluri încrucișate, cum ar fi zvastica, care sunt interzise de lege.

 • Cu crucea clasică linia orizontală reprezintă pământul, iar linia verticală simbolizează cerul. Ca motiv al tatuajului, acesta reprezintă conexiunea dintre om și divin sau între cer și pământ.
 • Tatuaj Crucea de Fier Semnificație – Crucea pătrată cu colțuri ascuțite provine din Germania și a fost un premiu special de război prusac în secolul al XIX-lea. Cu toate acestea, din moment ce a fost folosit ca simbol militar în cel de-al treilea Reich, în prezent nu are o semnificație atât de pozitivă.

Simbol de tatuaj încrucișat care înseamnă trandafir design tatuaj braț superior femei

 • Tatuaj Ankh Cross – Ankh este un simbol egiptean antic care arată un pic ca o cheie. Reprezintă renaștere, viață și un nou început.
 • Tatuaj aripi încrucișate reprezintă moartea și mulți oameni au acest motiv gravat ca un suvenir al unei persoane decedate.
 • Upside Down Cross Significat – Crucea inversă este în mare parte asociată cu satanismul și inversarea valorilor creștine. Este cunoscută și sub numele de Crucea lui Petru – apostolul Petru, când a fost răstignit, a cerut să i se întoarcă crucea pentru că nu era vrednic să moară ca Isus.

Simboluri de tatuaje și semnificațiile lor – tatuaj de pasăre

Ce înseamnă tatuajele de înghițire cu sens

„Liber ca o pasăre” – de secole păsările au simbolizat libertatea și dorul de ea. Deci, un tatuaj de pasăre înseamnă:

 • libertate
 • Protecție și îndrumare spirituală
 • Familia și dragostea
 • pace
 • frumuseţe

Înțeles tattoo swallow

Ce înseamnă o rândunică ca un tatuaj motiv de tatuaj mic pentru femei

Cunoscute ca protectori și gardieni în multe tradiții și culturi, micuțele rândunele sunt un simbol al maternității, frumuseții și protecției. O rândunică de tatuaj este deosebit de populară în rândul femeilor. Indiferent dacă este alb-negru sau cu culoare în așa-numitul stil old school – arată foarte elegant și unic. Ce reprezintă de fapt rândunelele? Tatuajul rândunică înseamnă Fericire, dragoste și libertate. 

Tatuaj porumbei sens

design tatuaj porumbel alb cu idei de tatuaj pe umăr inimă pentru femei

Porumbelul simbolizează Duhul Sfânt și joacă un rol foarte important în creștinism. Din acest motiv, se potrivește perfect cu alte motive de tatuaj semnificative, cum ar fi o inimă, o cruce sau un tatuaj de mână. În principiu, este un simbol pentru:

 • libertate și pace
 • Sfantul Duh
 • Amuleta norocoasa
 • Tatuajul porumbelului alb reprezintă inocența și puritatea.

Tatuaje de pasăre cu semnificație – tatuajul vultur

Tatuaje vultur cu semnificație tendințe tatuaj design școală veche 2019

Vulturul este un animal regal și maiestuos și a fost animalul heraldic al Republicii Federale Germania din 1950. Chiar dacă un tatuaj de vultur arată cu adevărat uimitor, ar trebui să știți că tatuarea unui vultur imperial pe o zonă vizibilă, cum ar fi umărul sau pieptul, este o infracțiune. Deci, semnificația tatuajului vultur este:

 • conștiința de sine
 • Puterea și puterea
 • fericire

Înțeles owl tattoo

Ce reprezintă ideile drăguțe de tatuaj de picior de bufniță pentru femei

Există ceva mistic în bufniță și a fost venerat de multe culturi de secole. Cu aztecii și celții a fost considerat un mesager al morții care pare să obțină doar sufletul decedatului sau să anunțe o nenorocire. Ei bine, ce înseamnă o bufniță ca tatuaj? De exemplu, un tatuaj de bufniță în combinație cu un craniu face aluzie exact la acest simbolism. Frumoasa pasăre este, de asemenea, integrată în multe mandale și oferă fiecărui tatuaj o notă unică și mistică. Bufnița înseamnă mai ales:

 • Înțelepciune și spiritualitate
 • Mister și misticism
 • Grație
 • anxietate
 • Mesager al morții

Tatuaj de aripă

Tatuaj inimă cu aripi simbol tatuaj antebraț pentru femei mici

Extrem de elegant și de frumos – nu degeaba tatuajul aripii este unul dintre cele mai gravate motive dintre toate. Deoarece poate fi combinat în mod minunat cu multe alte elemente, vă puteți lăsa imaginația liberă și puteți crea un design unic, personal. Un tatuaj de aripă înseamnă în principal:

 • libertate
 • Pace și mântuire
 • Pierderea unei persoane dragi

Tatuaje cu semnificație – Ce înseamnă o pene ca tatuaj?

Idei de tatuaj cu curcubeu de pene design de tatuaj antebraț femei

Tatuajul cu pene are doar semnificații pozitive și din acest motiv motivul este foarte popular atât la bărbați, cât și la femei. Iată cele mai comune semnificații ale tatuajului cu pene:

 • Puritate și inocență
 • Curaj și speranță
 • libertate
 • înţelepciune

Semnificația tatuajului inimii

Idei de tatuaje pe inimă deschisă pentru bărbați mici

Un tatuaj pe inimă poate fi combinat bine cu multe alte motive. Vrei un tatuaj partener drăguț? De exemplu, o inimă cu 2 inele, care simbolizează căsătoria ta, este perfectă pentru asta. Aripile sau un porumbel, de asemenea, merg bine cu el. În funcție de tipul și designul tatuajului inimii, sensul se schimbă, de asemenea. Mai jos vă vom arăta cele mai populare simboluri ale tatuajelor inimii și semnificațiile acestora.

 • Tatuaj inima deschisă – Reprezintă durerea, durerea de dragoste sau alte momente negative din viață.
 • Inima cu săgeată este tatuajul perfect pentru toți cei care tocmai s-au îndrăgostit – la fel ca o săgeată, dragostea te-a lovit direct în inimă, total neașteptat.
 • Tatuaj de inimă negru este asociat cu durerea și moartea.
 • Tatuaj cu lacăt și inimă are un sens profund și foarte interesant. Arată că purtătorul și-a închis inima și așteaptă ca persoana potrivită să o deschidă.

Semnificație busolă tatuaj

Ancoră Busolă Tatuaj Semnificație Tendințele tatuajelor acuarelelor 2019

Toate simbolurile tatuajelor au o semnificație specifică și au fost folosite de mai multe secole. Acesta este și cazul tatuajului cu busolă – a fost folosit de militari și de marinari și a fost folosit pentru orientare. Poate fi folosit ca un singur tatuaj sau combinat cu alte simboluri. Cea mai comună semnificație a tatuajului busolei este, desigur, direcția și este un simbol că purtătorul a găsit calea corectă. Alte semnificații sunt:

 • Speranță și putere
 • Determinare
 • a avea incredere
 • Ancoră Busolă Tatuaj Semnificație – Deoarece ancora este un simbol important în creștinism, acest motiv reprezintă legătura dintre om și divin și pentru dragostea lui Dumnezeu.
 • Tatuaj busolă trandafir simbolizează pasiunea și căutarea unei mari iubiri.

Tatuaje unice cu semnificație – Tattoo Earth

Elementele pământului înseamnă semnificația motivului tatuajului pentru antebrațul femeilor

Un tatuaj cu pământ este frumos și poate fi realizat în multe moduri diferite. Mulți oameni aleg tatuajul cu 4 elemente ca motiv – apă, foc, aer și pământ.

 • Tatuajul cu apă înseamnă viață, inocență, puritate, putere, pace și renaștere.
 • Foc de tatuaj simbolizează pasiunea, iubirea, puterea, precum și pentru viață și moarte.

Tatuaj care înseamnă copac

Arborele vieții simboluri tatuaje și semnificațiile lor tatuaj umăr femeie

Copacii sunt robusti și durabili și, prin urmare, simbolizează natura și ciclul vieții. Un tatuaj cu copac are o semnificație foarte puternică și puternică, și anume:

 • Viață lungă și înțeleaptă
 • Legătura dintre natură și oameni
 • Renaștere și un nou început
 • Arborele vieții înseamnă tatuaj – Pentru celți, pomul vieții înseamnă nemurire și eternitate, iertare și răscumpărare, putere și protecție sau chiar creștere reușită în viață. În alte culturi, arborele vieții este văzut ca legătura dintre toată viața.

Înțeles tattoo butterfly

Design de tatuaj fluture 3D pentru idei de tatuaje pentru brațul superior pentru femei

Un tatuaj cu fluture arată modern, jucăuș și extrem de feminin și poate fi reprezentat într-o varietate de moduri. Tatuajele 3D cu fluture arată deosebit de la modă și drăguțe. Nu numai că un astfel de tatuaj este frumos, dar este plin de diverse semnificații.

 • Deci, un tatuaj cu fluture este mai presus de toate pentru ei Renașterea, noul început sau pentru puritate, dragoste și frumusețe. 
 • Un fluture de tatuaj cu un craniu este o combinație incredibil de frumoasă și simbolizează ciclul vieții.

Barca de navigat Tatuaj

Simboluri de tatuaj pentru brațul superior și semnificațiile acestora

Tatuajele de navă au o istorie lungă și sunt printre cele mai populare tatuaje cu semnificații. Deoarece majoritatea tatuajelor sunt foarte detaliate, acest motiv este perfect pentru un tatuaj la spate rece. Nava este adesea înjunghiată împreună cu alte elemente și simboluri precum ancore, pirați, busole sau săbii. În general, un tatuaj de navă înseamnă:

 • Nou inceput
 • fericire
 • independenţă
 • vitejie
 • Solidaritate cu natura și apa

Tatuaj dragon

Dragonii sunt creaturi mitice care sunt asociate în principal cu culturile din Orientul Îndepărtat. Un tatuaj de dragon arată foarte exotic și maiestuos și există o mulțime de semnificații diferite în spatele acestuia:

 • Puterea și puterea
 • înţelepciune
 • longevitate
 • Spiritualitate și liniște
 • prosperitate
 • Viață și moarte sau creație și distrugere

Tatuaje feminine cu semnificație – tatuaj Crin

Tatuaj crin tatuaj pe umăr pentru femei idei de design tatuaj

Fie că sunt crini, trandafiri sau altă floare – toate tatuajele cu flori arată elegant și adorabil. Crinul este una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume și este foarte strâns legată de creștinism – creștinii asociază floarea cu Fecioara Maria. Din acest motiv, semnificațiile crinului tatuajului sunt, de asemenea, doar pozitive:

 • dragoste
 • puritate
 • nevinovăţie
 • feminitate
 • fertilitate
 • efemeritate

Puncte de tatuaj 

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă trei puncte pe mână ca tatuaj? De cele mai multe ori, aceste tatuaje sunt asociate cu stilul de viață criminal și aparțin așa-numitelor tatuaje de închisoare. „Mi vida loca” înseamnă „viața mea nebună” în germană și aceasta este cea mai comună semnificație de tatuaj în 3 puncte. Este înțepată fie pe mână, fie lângă ochi, într-un model triunghiular. Prin acest tatuaj, purtătorul arată că a slujit în închisoare și a trăit o viață grea, totuși este mândru de el însuși. Dar, din moment ce numărul 3 simbolizează și Sfânta Treime a Tatălui, Fiul și Duhul Sfânt în creștinism, alți oameni aleg și un tatuaj cu puncte. Un tatuaj atât de mic și atât de multe semnificații care ar putea fi în spatele lui:

 • „Mi vida loca” – viața mea nebună
 • Credința, dragostea, speranța – aceste cuvinte pot fi reprezentate și sub forma unui tatuaj încrucișat.
 • Nu vezi nimic, nu auzi nimic, nu spune nimic.

Modele de tatuaje lotus

Idei de tatuaj mandala pentru femeile din antebraț

În multe culturi, în special în hinduism și budism, floarea de lotus este foarte importantă. Cu toate acestea, frumoasa floare nu este doar sacră, ci arată incredibil de frumoasă și este o alegere populară pentru tatuaje. Semnificațiile pe care le poate avea pentru purtător sunt următoarele:

 • Fidelitate și puritate
 • perfecţiune
 • Renaștere și un nou început
 • armonie
 • dragoste
 • nevinovăţie
 • Perseverență și persistență

Simbolurile tatuajelor și semnificația lor – lacrimă tatuaj și ce se află în spatele lor?

Tatuaj lacrimă Amy Winehouse, ceea ce înseamnă o lacrimă tatuată sub ochi

Semnificația unei lacrimi tatuate sub ochi merge în două direcții complet diferite. Pe de o parte, simbolizează durerea și pierderea sau, ca tatuaj al unei închisori, înseamnă că purtătorul a comis o crimă. Numărul de lacrimi reprezintă crimele comise de el. Vedetele care au un tatuaj lacrimal includ Lil ‘Wayne și The Game, printre altele. Tatuajul lacrimal Amy Winehouse reprezintă durerea legată de închisoarea soțului ei și este menită să exprime compasiune.

Triunghi Tatuaj Semnificație

Idei tatuaj triunghi trandafir tatuaj antebraț femei

În creștinism, triunghiul reprezintă Sfânta Treime – Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

 • Tatuaj cu trei triunghiuri – Cele trei triunghiuri care se împletesc sunt cunoscute și sub numele de Valknut sau Walknut. Acesta este un simbol viking pe care războinicii îl purtau pe câmpul de luptă. Ca tatuaj, acesta înseamnă vitejie, putere, curaj și putere.
 • În funcție de locul în care se află vârful, se schimbă și semnificația tatuajului triunghiular. Când vârful este îndreptat în sus, acesta reprezintă dragostea, familia și speranța. Vârfurile descendente înseamnă mai ales tristețe și pierdere.

Tatuaj care înseamnă pânză de păianjen

Tatuaj care înseamnă design de tatuaj cot de pânză de păianjen pentru femei

La fel ca tatuajul cu puncte, pânza de păianjen ca motiv al tatuajului își are originile în închisoare.

 • Pânză de păianjen pe cot semnificând – Tatuajul cu pânză de păianjen este în cea mai mare parte asociat cu stilul de viață criminal. Numărul de fire reprezintă anii deserviți de purtător.
 • De-a lungul anilor, pânza de păianjen a devenit un motiv de tatuaj foarte popular și poate fi adaptată la multe părți ale corpului, inclusiv la gât, gât sau piept. Deoarece rețeaua conectează firele între ele, s-ar putea presupune că reprezintă coeziunea unui grup și poate funcționa bine ca un tatuaj de partener.

Semnificația tatuajului cu diamante

Tatuaje cu diamante cu semnificația motivului tatuajului brațului superior pentru femei mici

Diamantul a fost cu siguranță unul dintre cele mai fierbinți motive de tatuaj din ultimii ani. Fie ca un singur tatuaj sau în combinație cu alte modele și elemente – un tatuaj cu diamante arată frumos și elegant și există, de asemenea, multe semnificații:

 • Lux și frumusețe
 • Puterea și puterea
 • puritate
 • Unicitate și Eternitate
 • Loialitate eternă
 • Dezvoltare pozitivă
 • Protecție împotriva răului
 • curaj

Tatuaje cu semnificație – tatuaj avion de hârtie

Tatuaje avion din hârtie cu semnificație tatuaj antebraț design femei mici

Ești aventuros și vrei să descoperi lumea din nou în fiecare zi? Atunci un tatuaj de avion din hârtie ar fi potrivit pentru tine! Puteți citi mai multe despre semnificația tatuajului planului de hârtie în articolul nostru.

Înțelesul tatuajului Mandala

Tatuaj mandala cu semnul Om pe spate

Tatuajele Mandala provin din hinduism și budism și sunt foarte la modă anul acesta. Diferitele simboluri au semnificații diferite, dar, în general, o mandala ca un tatuaj transmite puterea sa magică purtătorului său și îl protejează de rău.

Înțelesul coroanei tatuajului

Idei tatuaj coroană motiv tatuaj braț superior pentru femei tatuaj trandafir mic

Te simți ca o regină? Atunci poate ar trebui să-ți faci un tatuaj de coroană! Ca motiv, poate fi reprezentat foarte versatil – puteți adăuga diamante, cristale sau flori. O inimă cu un tatuaj de coroană este, de asemenea, foarte populară în rândul femeilor. Coroana are următoarele semnificații:

 • Puterea și autoritatea
 • Lux și bogăție
 • Control
 • loialitate

punct şi virgulă sens

Punct și virgulă însemnând ziceri despre tatuaje iubirea de sine idei de tatuaje femei

Tatuajul cu punct și virgulă a fost făcut atât de popular de americanul Amy Bleuel. În 2013 a fondat „Proiectul punct și virgulă”, care are ca scop conștientizarea societății cu privire la problemele sinuciderii și depresiei.

 • Cuvântul punct și virgulă este definit după cum urmează: „Punctul și virgula ia o poziție de mijloc între punct și virgulă – dacă o virgulă se separă prea slab și un punct prea puternic – se utilizează punctul și virgula.” Și exact asta simbolizează ca tatuaj: purtătorul decide dacă încheie sau nu propoziția, adică viața sa, sau o lasă deschisă.
 • Un simbol atât de mic și, în același timp, o semnificație atât de puternică – tatuajul punct și virgulă este primul pentru Hope and joie de vivre. De asemenea, familia și prietenii oamenilor care s-au gândit la asta sau au încercat să se sinucidă poartă acest tatuaj ca un fel de sprijin.

Înțelesul tatuajului farului

Tatuaje cu semnificație Design de tatuaj far pentru femei a

Tatuajul farului este o idee foarte interesantă pentru oricine caută tatuaje unice și frumoase cu semnificație. Desenele sunt în mare parte colorate și puteți adăuga alte motive cu această temă. Acestea pot fi valuri de apă, ancore, stele, rândunele, porumbei și multe altele. Tatuaj fulger sau flori și pești, de asemenea, merge bine cu el. Există, de asemenea, multe semnificații în spatele unui tatuaj la far:

 • protecţie
 • Siguranță
 • speranţă
 • soarta
 • Farul ca tatuaj ar trebui să-i arate purtătorului modul corect în viață.

Înțelesul tatuajului leu

Tatuaj leu înseamnă idei de tatuaj pe umăr pentru femei

Leul ca rege al fiarelor este un clasic frumos și atemporal în lumea tatuajelor. Un tatuaj de leu este un simbol pentru un număr incredibil de lucruri:

 • Puterea și puterea
 • Victoria și harul
 • înţelepciune
 • Justiţie
 • loialitate
 • Familia și dragostea

Semnificație tatuaj umbrelă

Tatuaje umbrelă cu semnificație tatuaj pe umăr pentru femei mici

Unul dintre principalele motive pentru care tatuajele umbrelă au devenit atât de populare în ultima vreme este că pot fi înțepate în mai multe moduri diferite și puteți personaliza întregul tatuaj după propriul gust..

 • Umbrela ne protejează de ploaie și zăpadă și, prin urmare, este protecţie Probabil cel mai evident sens al tatuajului umbrelă.
 • O umbrelă poate fi folosită și pentru călătorie stand. Și nu – nu pentru că trebuie să ai întotdeauna o umbrelă cu tine, ci mai degrabă pentru că este folosită pentru a zbura în unele cărți și povești. Probabil că ai auzit sau nu de Marry Poppins?

Semnificație tatuaj curcubeu

Idei de tatuaje curcubeu tatuaje mici pentru femei

Dacă îți plac culorile, vrei să scapi de toate și ești în general o persoană fericită, un tatuaj curcubeu este o alegere excelentă pentru tine. Fie ca element principal sau ca fundal – de îndată ce îl privești, un curcubeu te pune într-o dispoziție bună. Prin urmare, reprezintă în principal Speranță, fericire și dragoste.

Tatuaj cu diamante

Design de tatuaj cu romb simboluri de tatuaje cu motive de tatuaj de trandafir semnificații

Tatuaj de șarpe

Tatuaje cu semn de șarpe cu flori tatuaj pe umăr

Tatuaj săgeată

Săgeată design tatuaj pentru femei idei tatuaj antebraț

Design tatuaj crin mandala tendințe tatuaj femei tatuaj coapsă motiv

Tatuaj cerc

Cercuri tatuaj design femei tatuaj braț superior idei mici

Păpușă de tatuaj

Design tatuaj marionetă pentru idei de tatuaje pe umăr pentru femei

Harta tatuajelor

Idei de tatuaje pe umăr pentru femei pentru femei

Tatuează ramura de măslin

Idei de tatuaj picior ramură de măslin pentru femei mici

Tatuaj cu balonul aerian

Idei de tatuaj cu umăr pentru baloane de aer pentru femei mici

Tatuaj pahar de vin

Idei amuzante de tatuaj de design de sticlă de vin pentru cele mai bune prietene

Scări de tatuaje

Tatuaje ceasuri scări idei de motive tatuaje pentru femei antebraț

Lumanare tatuaj

Tatuaje cu motiv de tatuaj cu lumânări semnificative pentru femei

Mai multe idei și inspirație pentru tatuaje cu semnificație

Idei de tatuaje cu zaruri tatuaje pentru picioare pentru femei mici

Idei de tatuaje cubice cărți de joc design tatuaj mic

Nu auzi nimic nu vezi nimic nu spune nimic Design tatuaj bufniță tatuaj motiv mic

Tatuaje cu semnificație tatuaj de pasăre pe umăr femei

Ce reprezintă ideile drăguțe de tatuaj de picior de bufniță pentru femei

Tatuaj pe piept pentru femeie semn de șarpe simbol

Hârtie Avion Design Tatuaj Idei mici pentru tatuaj antebraț pentru femei

Crucea cu aripi design tatuaj umăr tatuaj cu trandafiri

Simbolul crucii și semnificația lui tatuaj pe picior mic

Cerc tatuaj idei de tatuaje mici pentru femei

Idei de design pentru tatuaje cu carduri Joker motive de tatuaj pentru brațul superior și semnificația acestora

Simboluri de proiectare tatuaj far și semnificațiile lor idei tatuaj antebraț femeie

Tatuaje far cu motive de tatuaj semnificative pentru femei

Tatuaj leu design idei coapse tatuaje cu semnificație

Designul tatuajului cu balonul aerian înseamnă semnele simbolurilor tatuajului Idei de tatuaje pe umăr pentru femei

Motiv de tatuaj cu baloane pentru tatuaje pentru femei mici

Mandala tatuaj design maneca tatuaj pentru idei femei

nu auzi nimic nu vezi nimic nu spune nimic motiv tatuaj care înseamnă design tatuaj pisică

Înțeles ceas de buzunar tatuaj design ceas rupt simbol tatuaj

Nu vezi nimic, nu auzi nimic, nu spune nimic tatuaj modele de tatuaje pe umăr pentru femei

nu auzi nimic nu spune nimic nu vezi nimic design tatuaj adică idei de tatuaje războaie stele

Tatuaj care înseamnă arborele vieții înapoi idei de tatuaje mici

Tatuaj de pânză de păianjen înseamnă semnele tatuajelor închisorii simboluri trandafir motiv

Carti de joc tatuaje cu tatuaje semnificative pe picior idei femei

Design de tatuaj cu pânză de păianjen pentru simboluri de tatuaje pentru femei

Tatuaj pe claviculă pentru femei simboluri mici de tatuaje și semnificațiile lor

Punct și virgulă Semnificație Ziceri despre tatuaje Motivul inspirator al iubirii de sine

Cărți de joc cu simboluri și semnificații ale tatuajului cu design de tatuaj de trandafir

Simboluri de tatuaj pentru brațul superior și semnificațiile acestora

Nave design tatuaj element de apă simbol tatuaj semnificații

Idei de tatuaj cheie pentru tatuaj pe spate mic pentru femei

Idei de tatuaje pe umăr pentru femei design de tatuaj pahar de vin mic

tatuaj inimă neagră semnificații idei tatuaje flori mici

Idei de tatuaje din spate pentru tendințele tatuajelor pentru femei 2019

Idei de tatuaje pe spate pentru inspirații de zvonuri despre tatuaje pentru femei

Designul tatuajelor cu trandafiri roșii pentru femei ce înseamnă tatuajele cu flori

Tatuaje de umbrelă cu idei de tatuaje pe umăr cu semnificație pentru femei

Idei de tatuaje Caterpillar femei tatuaj motor tatuaj femei

Idei de tatuaj curcubeu pentru femei mici

Umbrela tatuaj acuarelă tendințe tatuaj 2019

Săgeată design tatuaj braț superior simboluri tatuaj și semnificațiile lor

Toate semnele de design ale tatuajelor ochiului Însemnează tatuajul antebrațului Femeile motivante

Tatuaj Ochi În Triunghi Însemnând Idei Tatuaje Mâini Mici

Ochi în triunghi design tatuaj spate tatuaje pentru femei

Tatuaj ochi semnificații umbrelă tatuaj design femei mici

Idei simbol tatuaje cireșe tatuaje mici pentru femei

Tatuaj ochi design tatuaj ziceri idei scurte

Tatuează tot simbolul ochilor care văd motivul tatuajului coapsei pentru femei

Idei de tatuaj de cireșe cu design de tatuaj pentru femei mici

Craniu cireșe tatuaj design picior mic tatuaj femei

Craniu cu flori Tatuaje acuarele Idei de design pentru tatuaje

Tatuaj Trandafir Înțeles Ochii Idei de proiectare a tatuajelor pentru femei

Simboluri de tatuaj triunghi ochi tatuaj și semnificațiile lor

Tatuaje cu semnificație trandafir tatuaj cu ceas antebraț femei design tatuaj

Craniu cu design de tatuaj de coroană pentru idei de tatuaje pentru antebraț pentru femei

Craniu cu semnificații de trandafir Idei de tatuaj la spate pentru femei

Tatuaje cu ceas cu idei de tatuaje semnificative pentru femeile din antebraț

Craniu tatuaj design buzunar ceas motiv tatuaj pentru umăr

Proiectarea tatuajului craniului înseamnă craniul motorului tatuajului umărului cu trandafiri

ce face tatuajul cu trandafir negru pentru ideile femeilor

Motivul tatuajului pentru ochi plângând motivul tatuajului brațului superior pentru femei

Tatuaje plângătoare pentru ochi cu motive semnificative pentru tatuaje antebraț pentru femei mici

Crucea cu semnificații de trandafir Tatuaje la spate pentru femei mici

Tatuaje cu coapsa cu baloane aeriene cu tatuaje pe coapsă, cu semnificație pentru femei

Cheie cu idei de tatuaj pe glezna inimii pentru simboluri de tatuaje pentru femei semnificații

Proiectarea tatuajelor cu vele cu simboluri de tatuaje pentru femei și semnificațiile lor

Tatuaj cu design japonez de copac pe spate pentru femei

ce înseamnă simbolurile tatuajelor punct și virgulă și semnificația lor

Simbolurile tatuajelor și semnificațiile lor sprijină ideile de tatuaje pentru femei

Tatuaje cu semnificație design de tatuaj de mână pentru femei mici

Tatuajul clepsidră înseamnă idei de tatuaje pentru brațul superior pentru femei

Tatuaj Fluture Semnificații Idei de tatuaj pe umăr pentru femei

Tatuaj cărți de joc înseamnă simboluri tatuaj antebraț

Tatuaj semn infinit semnificații idei tatuaj încheietura tatuaje prietenie

Tatuează două mâini încrucișate simbolurile tatuajelor și semnificațiile lor

Tatuează două mâini ce înseamnă idei de tatuaj antebraț femeie

Lumanare design tatuaj cu ochi tatuaj idei antebrat femei

Tatuaje cu idei de tatuaj pe gleznă pentru femei mici

Tatuaje cu elemente de pământ care înseamnă tatuaj partea superioară a brațului

Tatuaje cu semnificație arborele vieții tatuaj în spate

Tatuaje cu semnificație Ancoră Design tatuaj Idei mici pentru antebraț

Simboluri de tatuaje și semnificația lor idei de design de tatuaj de mână femeie

Tatuaje cu semnificație motiv tatuaj cheie antebraț

Tatuaje cu semnificație fluture design tatuaj antebraț 3D tatuaj

Tatuaje cu semnificație trandafiri cu spini design tatuaj antebraț

Simbolurile tatuajului și semnificația lor Inima design tatuaj antebraț

Simbolurile tatuajelor și semnificația lor mâini deschise motiv tatuaj idei tatuaj încheietura mâinii

Simbolurile tatuajelor și semnificația lor ce înseamnă diamantele ca tatuaj

Idei de tatuaj pentru încheietura mâinii pentru designul tatuajului Infinity pentru cei mai buni prieteni

Simbolul infinitului care înseamnă motivul tatuajului ancorei brațului superior

Idei de proiectare tatuaj mâini motiv pentru tatuaj braț superior pentru bărbați

Idei de tatuaje pentru pahare de vin pentru designul tatuajelor pentru brațul superior al femeilor

Idei tatuaj inima design femeie spate tatuaje mici

ce înseamnă o busolă cu ancoră ca un design de tatuaj motiv pentru tatuaj antebraț

Nu aveți încredere în designul tatuajului nimănui, cu idei de tatuaj pe șarpele brațului superior

Idei de tatuaj manual pentru femei tatuaj curcubeu motiv