Idei de tatuaje

Tatuaj pentru piept pentru femei – peste 60 de șabloane și idei superbe!

Mandala de idei pentru femei cu sân de tatuaj cu șablon de design pentru tatuaj de trandafir

Anul acesta este vorba despre modele de tatuaje minimaliste și mici. În plus față de tatuajele delicioase cu degetele și picioarele sau cele din spatele urechii, tatuajele pe piept câștigă tot mai multă popularitate. Această parte a corpului este deosebit de populară atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cu toate acestea, căutarea motivului potrivit poate fi uneori o adevărată provocare. V-ați decis deja un tatuaj nou și aveți nevoie de puțină inspirație? Apoi citiți mai departe – cele mai frumoase idei pentru tatuaje la sân pentru femei, precum și multe șabloane grozave pot fi găsite în articolul nostru!

Tatuaj piept pentru femei – Cât de dureros este?

Tatuaj pentru piept pentru șabloane pentru femei idei de ziceri despre tatuaje

Deoarece pragul durerii este diferit pentru toată lumea, subiectul durerii este foarte individual ca la orice alt tatuaj. Cu toate acestea, pielea de pe piept și stern este extrem de sensibilă și subțire, motiv pentru care această parte a corpului, împreună cu spatele, este una dintre cele mai dureroase dintre toate. Poate deveni foarte inconfortabil, mai ales sub piept și în zona coastelor. Vestea bună este că trupul se obișnuiește cu el după un timp. Dacă acesta este primul tău tatuaj, îți recomandăm să optezi pentru un design mai mic pentru moment.

Tatuaj pe piept pentru femei – la ce să acorde o atenție specială?

Tatuaj la piept pentru tatuaj de flori pentru femei cu idei de fluturi

Înainte de a vă decide un tatuaj pe piept și de a vă face o întâlnire în studioul de tatuaje, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare cu siguranță.

  • Amintiți-vă că abdomenul și pieptul sunt cele două părți ale corpului cele mai predispuse să se schimbe de-a lungul anilor. Sânii își vor schimba forma, mai ales după sarcină, sau dacă există modificări majore sau fluctuații în greutate și în timpul procesului natural de îmbătrânire.
  • Probabilitatea căderii țesutului conjunctiv este chiar mai mare dacă aveți sâni mari în mod natural.
  • Următoarele se aplică unui tatuaj de sân pentru femei "Mai puțin este mai mult." – Un motiv mai mic în culori moi arată mult mai bine și mai elegant decât un model mare în negru.
  • De asemenea, ar trebui să adaptați tatuajul la propriul stil – de exemplu, dacă preferați să vă îmbrăcați în nuanțe pastelate deschise, un tatuaj întunecat ar atrage prea multă atenție și în unele locuri de muncă acest lucru nu este atât de popular.

Tatuaj piept pentru femei – Aceste motive și modele sunt cele mai bune pentru acest lucru

Trandafiri de tatuaje cu flori, ceea ce înseamnă șabloane pentru femei de piept tatuaj

Un tatuaj pe piept vă poate evidenția partea feminină într-un mod excelent și unic. Este ideal atât pentru piesele de artă mai mari, cât și pentru cele mai mici și delicate. Cele mai populare motive pentru un tatuaj pe piept includ diverse mandale, flori și fluturi. Mai jos vă arătăm multe alte idei și șabloane grozave care ar putea să vă împodobească corpul.

Ziceri delicate și creative despre tatuaje 

Șabloane de zicale de tatuaje motive de tatuaj pentru femei mici

Dă tatuajului tău decolteu o notă foarte personală obținând fie un citat de inspirație dintr-o carte sau film, fie numele unei persoane dragi. Scrisorile sunt un clasic atemporal în lumea tatuajelor și, din motive întemeiate, ele arată foarte sofisticate și elegante. Zona din jurul laterale al cutiei toracice este potrivită în special pentru tatuajele pieptului. Indiferent dacă este mare sau mic – există suficient spațiu pentru tot ce este pe nervuri, iar posibilitățile de design în această zonă sunt nelimitate. Scrierea sub piept ar fi o altă opțiune excelentă. Cel mai bun lucru despre aceste tatuaje este că pot fi combinate în mod ideal cu alte motive – precum fluturi sau flori.

Frumoase tatuaje mandala pe piept

Șabloane de proiectare a tatuajelor Mandala pentru tatuaje Dekoltee

Frumos, elegant și imaginativ – mandalele sunt un alt motiv foarte popular pentru tatuajele pieptului. Arată cel mai frumos în zona de sub sân. Depinde de tine dacă tatuajul este adaptat la forma sânilor tăi, alungit sau îți împodobește corpul până la stomac. Nu există absolut limite în imaginația ta – orice îți place este permis! Dar, întrucât un tatuaj pe piept este, în principiu, întotdeauna foarte aproape de inimă, vă recomandăm să vă alocați puțin mai mult timp pentru a alege motivul potrivit – chiar trebuie să vă placă foarte mult și ar fi și mai bine dacă ar avea și un sens Are.

Florile feminine ca motiv pentru tatuajul pieptului pentru femei

Idei de tatuaje Dekoltee fluture cu design de tatuaje cu flori

Florile în toate dimensiunile și culorile diferite sunt printre cele mai populare modele de tatuaje și sunt perfecte pentru un tatuaj pe piept. Indiferent dacă este un crin înflorit moale sau un trandafir cu spini – acesta subliniază partea ta feminină. Tatuajele minimaliste au fost foarte la modă în ultimii ani și în același timp oferă multe avantaje – pe de o parte, trebuie gravate mai puține linii, ceea ce înseamnă automat mai puțină durere și, pe de altă parte, arată mult mai moale și mai fin.

Design de tatuaj de floarea-soarelui Semnificație Tatuaj piept femeie

Floarea-soarelui este, de asemenea, foarte binevenită pentru un tatuaj decolteu. Nu numai că acest motiv arată bine, dar are și o semnificație foarte profundă. În zilele noastre se folosește foarte des în legătură cu mediul și natura și este un simbol al iubirii, speranței și joie de vivre.

Tatuaj Phoenix piept pentru femei

Șabloane pentru piept tatuaj aripi semnificație motiv tatuaj Phoenix

Tatuajul Phoenix este un alt clasic atemporal, care este foarte popular atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Strapuns orizontal sub stern, arata extrem de elegant si se adapteaza minunat la silueta corpului tau. Un Phoenix reprezintă renăscerea, ciclul vieții și capacitatea de a atinge obiective înalte – tot ceea ce majoritatea oamenilor ar dori să își dorească.

Tatuaj piept femeie elefant mandala tatuaj design semnificație

Chiar dacă pieptul este una dintre cele mai dureroase părți ale corpului pentru un tatuaj, rezultatul merită cu siguranță la final. Este perfect pentru oricine dorește un tatuaj frumos și filigranat, dar îl poate ascunde din când în când, dacă este necesar. Nu este întotdeauna vizibil și atunci când o va face, va încânta absolut pe toți cei care o văd. Mai ales vara pe plajă va crea un factor wow și va atrage atenția tuturor. Combinați câteva stiluri de tatuaj și dați tatuajului pieptului dvs. și mai multă dimensiune și caracter.

Clivaj Tatuaj pentru femei 

Tatuaj pe piept pentru femei șabloane motive de tatuaje flori cu semnificație

Pentru ca un tatuaj să-și vină propriul, partea dreaptă a corpului joacă un rol foarte important pe lângă motiv. Un tatuaj între sâni este foarte îndrăzneț și potrivit doar pentru cei foarte curajoși dintre voi, dar totuși arată cool. O combinație a unei flori cu nuanțe deschise și linii fine arată foarte interesant și unic.

Cu un tatuaj pe piept, cicatricile unei mastectomii ascunde

Șabloane de design pentru tatuajul cancerului de sân, semnificație pentru tatuaj fluture

Multe femei optează pentru un tatuaj al sânilor după o mastectomie – astfel le acoperi cicatricile și le transformi în ornamente frumoase, păsări sau flori. Arată bine și îl ajută pe purtător să se simtă bine din nou în propriul corp. În SUA, organizația Personal Ink (P.ink) a dezvoltat chiar o aplicație în care fiecare femeie afectată poate încărca o imagine a propriilor sâni și încerca diferite motive pentru un tatuaj pe sân. Dacă cineva găsește motivul potrivit și dorește să-și decoreze corpul cu acesta, echipa dependentă de donație recomandă un tatuator din zonă care are deja experiență cu astfel de tatuaje.

Tatuaj de decolteare pește Koi 

Pește Koi Semnificație Șabloane de design pentru tatuaje Tatuaje în stil japonez

Tatuajele în stil japonez sunt foarte detaliate, de obicei au o semnificație foarte profundă și, prin urmare, cel mai probabil nu se vor demoda niciodată. Peștele Koi, cunoscut și sub numele de crap, este un motiv clasic de tatuaj japonez și este puternic legat de cultura și istoria japoneză. Reprezintă forța, curajul și asertivitatea. Deoarece un pește Koi este aproape întotdeauna înjunghiat înotând în sus, este perfect pentru un tatuaj pe piept.

Tatuaj pentru piept pentru femei – Șabloane și idei mai frumoase

Dream catcher piept tatuaj pentru femei șabloane motiv mandala tatuaj Design de tatuaje pentru femei mici motive de tatuaj cu semnificație Motivarea tatuajelor pentru șabloane pentru femei Design de tatuaj la sân Sân de tatuaj femeie șablon fluture tatuaj design care înseamnă tendințe de tatuaj Tatuaj de molie însemnând șabloane de tatuaj decolteu Phoenix Tattoo Design Semnificație Șablon pentru piept cu aripi Tatuaj sub sâni șabloane design tatuaj mandala semnificație Șabloane de tatuaje pentru piept idei de design pentru tatuaje inimă și trandafiri Designul tatuajului moliei înseamnă motorul tatuajului fazele lunare geometrice Șabloane pentru piept cu tatuaje Mandala Idei de design pentru tatuaje cu diamante Design de tatuaj Mandala floare de lotus adică femeie tatuaj piept Tatuaje Mandala și Flori Șabloane motrice Trandafir Semnificație Șabloane pentru piept cu tatuaje Mandala design tatuaj trandafir Moth Tattoo înseamnă tatuaj motiv pentru femei flori Șablon de design pene tatuaj idei femeie tatuaj piept Șabloane de design pentru tatuaje mandala pentru femei Șabloane pentru piept cu tatuaje Mandala idei de design pentru tatuaje Tatuaj cu flori de trandafir, ceea ce înseamnă șabloane de tatuaje Dekoltee Designul tatuajelor fluture înseamnă tendințele tatuajelor pentru femei Șabloane de tatuaje cu flori tendințe de tatuaj femeie Tatuaj pentru piept pentru femei Șabloane de semnificație a peștilor Koi Tatuaj piept pentru femei idei șabloane de design de flori tatuaje Tatuaj piept pentru femeie semnificație design tatuaj pene Tatuaj pentru piept pentru șabloane de design pentru tatuaje de flori pentru femei Tatuaje piept femeie durere diamant șabloane de design Șabloane de tatuaje de flori și idei de design de tatuaje pentru femei mici Tatuaj piept pentru șabloane de design pentru tatuaje mandala pentru femei Tatuaj pentru piept pentru femei trandafiri șabloane de design pentru mandala Tatuaj la piept pentru femei tatuaj fluture motiv semnificație Tatuaj pentru piept pentru modele de femei design de tatuaje munți Tatuaj piept pentru șabloane pentru femei idei de proiectare tatuaje munți Decolteu tatuaj design femeie fluture tatuaj motiv semnificație Tatuaj piept femeie șablon tatuaj flori adică crin Tatuaj pentru piept pentru modele de femei, semnificație design tatuaj mandala Șabloane de tatuaje Dekoltee inimă cu design de tatuaj cu flori Dekoltee tattoo woman mandala tattoo design meaning Owl Tattoo Design Înțelesul pieptului Mandala Tattoo Șabloane pentru piept pentru tatuaje cu pene Tattoomotive femeie mică Șablon de design de tatuaj de pene tatuaj piept femeie mică Koi Pește Tatuaj Semnificație Șabloane Femeie Tatuaj Femeie Pește Koi înseamnă tatuaje în stil japonez Șabloane pentru piept tatuaj aripi semnificație motiv tatuaj Phoenix Șabloane cu motive de tatuaj cu pene inspirații de zvonuri despre tatuaje Motiv de tatuaj cu pene care înseamnă șabloane pentru piept cu tatuaje mandala Șabloane de proiectare lotus mandala tatuaj piept tatuaj pentru femei Idei de design pentru tatuaje mandala cu flori de lotus mici motive pentru tatuaje pentru femei Mandala cu trandafiri șabloane de proiectare tatuaje sub femei de sân Tatuaj Mandala Semnificație Șabloane de design de trandafiri lună Cufăr de tatuaj Mandala pentru femei șabloane cu motive de tatuaj cu flori de lotus Tendințe tatuaj Mandala șablon piept tatuaj, motiv tatuaj stil geometric Șabloane pentru piept cu tatuaje Mandala semnificație motiv pentru tatuaj cu pene