Idei de tatuaje

Auto Love Tattoo: 25+ dintre cele mai frumoase tatuaje pozitive ale corpului pline de semnificație!

Există multe elemente care fac un tatuaj foarte special. Designul, amplasarea și tendințele tatuajelor joacă cu siguranță un rol important, dar nu trebuie uitat cel mai esențial lucru, și anume corpul. Tatuajele sunt literalmente artă corporală, iar pielea noastră este folosită ca o pânză pe care să ne exprimăm ideile, poveștile și pasiunile. Fie că este vorba de citate sau motive pline de semnificație – tatuajele sunt uneori cel mai bun mod posibil de a ne arăta sentimentele și gândurile. Având în vedere că jenarea corpului este o problemă larg răspândită, aspecte precum pozitivitatea corpului și acceptarea de sine au venit recent în prim plan. Deci, de ce să nu arăți și să experimentezi această nouă filozofie a vieții către lumea exterioară, făcându-ți un tatuaj frumos de iubire de sine? Dar ce este potrivit pentru un tatuaj pozitiv pentru corp și ce anume se află în spatele noii mișcări? Vă vom spune toate acestea mai jos!

Tatuaj antebraț femeie auto iubire tatuaj

Iubirea propriului corp este cel mai important lucru pentru a crește și a fi fericiți și cu toții avem nevoie de un mic memento că, în primul rând, trebuie să ne iubim și să ne respectăm. Să fii mereu perfect? Nu prea mai avem chef să facem asta! V-ați întrebat vreodată de ce toți acești influențatori de fitness arată atât de perfect pe Instagram și pe celelalte platforme? Acum, răspunsul este de obicei: ipostaze inteligente și pozitive gândite și Photoshop! Cu toate acestea, în ultimii ani, schimbarea semnificativă a modului în care corpurile sunt reprezentate în societate a devenit importantă. Trebuie să ne apropiem de noi înșine și de ceilalți cu dragoste, iertare, înțelegere și respect și să ne acceptăm pentru ceea ce suntem. Pentru că să fim sinceri – fiecare are defectele sale și nimeni nu este perfect. Indiferent dacă ați fost într-o călătorie de iubire de sine întreaga viață sau ați început să vă dați seama cât de important este: Tatuajele pozitive ale corpului sunt ideale pentru a ne reaminti zilnic să ne onorăm pe noi înșine și pe corpurile noastre.

Tatuaj de iubire de sine: ce înseamnă exact pozitivitatea corpului?

Designul tatuajului coapsei tatuaje pozitivitate corp femei

Desigur, stomacul ferm și fundul ferm arată frumos. Dar este vital să ai corpul perfect și să fii mereu în formă? Și cine determină cum ar trebui să arate corpul perfect? Suntem noi înșine sau ceilalți? Potrivit unui sondaj, aproximativ 20 la sută dintre femeile din Germania lasă social media și influențatorii de fitness să își influențeze percepția corpului și se străduiesc să fie subțiri și fără riduri. Da, știm și ce înseamnă să te compari mereu cu ceilalți și cât de greu poate fi să treci cu vederea presupusele noastre „defecte”. Din fericire, asta s-a schimbat încet, iar iubirea de sine fără compromisuri este noua tendință care inundă acum rețelele sociale.

Tatuaj de dragoste de sine însemnând cuvinte despre tatuaj pentru pozitivitatea corpului

Numai pe Instagram există mai mult de 5,5 milioane de sume sub hashtag #bodypositivity, iar tatuajul de iubire de sine este la modă printre toți fanii tatuajelor. Cu toate acestea, pozitivitatea corpului nu este un fenomen nou – deja în anii 1960 au existat inițiative precum „Sănătatea la fiecare dimensiune”, sau în limba germană – „Sănătatea la fiecare dimensiune”, iar mai multe campanii solicită ca corpurile grase să nu mai fie luate în considerare nesănătos și urât de văzut. Acum este vorba mai mult despre a ne vedea corpul ca pe ceva care este perfect minunat și că nu ar trebui să ne fie rușine de formele noastre. Indiferent dacă este vorba de o zicală sau mai degrabă un tatuaj de speranță – indiferent de designul pe care îl alegeți, tatuajele pozitive pentru corp înseamnă să tratați fiecare corp cu respect și să știți că toate tipurile de corp sunt la fel de valoroase. La urma urmei, corpul unei persoane nu ne spune nimic despre caracterul ei.

Idei de tatuaj de dragoste de sine ce este pozitivitatea corpului

Nu respectăm corpurile altora și nu suntem deosebit de amabili cu propriile noastre corpuri. Cât de des te-ai luptat cu diferite diete și cure de post doar pentru a pierde ultimele 2-3 kilograme? Cu toate acestea, în cel mai rău caz, căutarea perfecțiunii se poate încheia cu o tulburare mentală sau alimentară gravă. Deci, tatuajul de iubire de sine este modalitatea perfectă de a celebra acceptarea și corpul nostru și de a transforma presupusa slăbiciune într-o forță.

Tatuajele pozitive pentru corp sunt la modă

Tendința tatuajului pozitiv al corpului 2021 Tatuajele iubirii de sine

Cât de importantă este greutatea pe care ni-o arată cântarul? Greutatea este doar un număr și nu ar trebui să îi acordăm prea multă atenție. Desigur, este plăcut să fii slab și musculos, dar cu siguranță nu ar trebui să devină maximul nostru în viață. Tatuajele pozitive pentru corp sunt angajate în mod expres în justiția socială, diversitatea și acceptarea. Indiferent dacă sunt grase, subțiri, cu dizabilități etc. – toată lumea trebuie tratată cu respect. Și exact asta este sărbătorit cu tatuajul de iubire de sine – privirea iubitoare și binevoitoare către noi înșine.

Tatuaj pe gât idei mici de tatuaj de dragoste de sine

Cu toții ne dorim libertate și cu toții avem nevoie de iubire de sine. Trebuie să câștigi mai mulți bani, trebuie să arăți întotdeauna bine și subțire – majoritatea dintre noi ne simțim presați de societate tot timpul și asta afectează în cele din urmă psihicul și stima de sine. „Sunt suficient” – o propoziție atât de mică, cu un înțeles atât de profund. Acest tatuaj de iubire de sine este perfect pentru oricine i s-a spus anterior că trebuie să se schimbe pentru a se alătura societății. Servește ca un memento minunat că ar trebui să ne concentrăm asupra a ceea ce suntem și nu a ceea ce nu suntem sau a ceea ce nu avem.

Toți sunt frumoși

Tatuaje antebraț pentru femei tatuaj iubire de sine

Este prietena ta mai subțire decât tine și vrei să semeni atât de mult și cu ea? Adevărat? Te-ai gândit vreodată că acestui prieten i-ar plăcea să aibă pistrui drăguți? Cine spune că suntem prea grase, prea subțiri sau prea subțiri? Cu toții trebuie să învățăm să nu ne comparăm constant cu ceilalți. Pentru că adevărul este că fiecare persoană este frumoasă în felul său – indiferent de ceea ce spun toți ceilalți.

Alegeți un design pentru tatuajul de dragoste de sine care are o semnificație profundă pentru dvs.

Idei de tatuaje pe umeri pentru femei tendința de tatuaj de dragoste de sine

Frumos și subțire cu orice preț? Nu, mulțumesc! Prețul eforturilor pentru idealul de frumusețe poate avea uneori consecințe grave și, potrivit unui studiu realizat de Institutul Robert Koch, aproximativ 35% dintre fetele tinere prezintă semne ale unei tulburări alimentare. Din păcate, acest subiect este încă tabu. Dar oricine s-a luptat vreodată cu el știe cât de greu este să învingi acest „diavol interior”. Dar, odată ce ați reușit să vă recuperați, nu mai doriți decât să vă sărbătoriți realizarea. Un tatuaj de dragoste de sine cu simbolul Asociației Naționale a Tulburărilor Alimentare este o modalitate excelentă de a vă reaminti ce ați trecut și de ce ați făcut-o. Simbolizează libertatea nou descoperită și ne oferă forța și motivația de a nu renunța zi de zi.

Tatuaj de dragoste de sine: cele mai frumoase idei și motive pentru tatuajul pozitiv al corpului tău

ce este tatuajul iubirii de sine modele mici de tatuaje cu semnificație pentru femei

Toate curbele și formele corpului sunt frumoase și nu trebuie să ne schimbăm cu orice preț

Tendințele tatuajelor 2021 Idei de tatuaje pozitive pentru corp

Pentru ca ceilalți să ne respecte, trebuie să învățăm mai întâi să ne iubim și să ne onorăm

Tatuaje de dragoste de sine însemnând motive de tatuaj pentru antebraț pentru femei

Fii drăguț cu tine însuți și acceptă-ți corpul pentru cine este

Tatuaj de dragoste de sine cu semnificații despre tatuaje mici

Tatuajele de dragoste de sine ne încurajează să ne împăcăm cu noi înșine și să facem pace

Idei de tatuaj auto iubire tendințe de tatuaj 2021

Greutatea este doar un număr și nu indică caracterul unei persoane

Design spate tatuaj femei auto iubire tatuaj

Să te iubești – asta constituie adevărata frumusețe

Tatuaj trandafir design femeie auto iubire tatuaje

Tatuajele pozitive pentru corp, ca o amintire că corpul se schimbă și că este perfect

tatuaje mici cu semnificație pentru femei ceea ce este Body Positive Tattoo

Efectele unui tatuaj de iubire de sine pot fi uneori schimbătoare de viață

Tatuaje la încheietura mâinii Idei mici de tatuaj de dragoste de sine

Ar trebui să ne apropiem întotdeauna cu dragoste, înțelegere și respect

Femei tatuaj antebraț auto iubire tatuaje idei

„Self Love Club” ca tatuaj de prietenie pentru tine și cel mai bun prieten al tău

Idei de tatuaj de prietenie tatuaj de dragoste de sine

Lăsați toate gândurile și amintirile rele din trecut și concentrați-vă asupra viitorului

Tatuaje la picioare pentru femei Tendințe pozitive ale tatuajelor pentru corpul 2021

Cele mai multe tatuaje pozitive pentru corp sunt simple și simple, dar totuși pline de semnificație

Tendințele tatuajelor cu pozitivitate corporală 2021 Tatuaje mici cu femei semnificative

Toate formele corpului sunt frumoase

Idei de tatuaje pozitive pentru corp Iubirea de sine a tatuajelor cu semnificație

La sfârșitul zilei, este corpul tău și viața ta și tocmai asta înseamnă tatuajul iubirii de sine

Tendințele tatuajelor pozitive ale corpului 2021 Design de tatuaj pe umăr mic