Idei de decorare de Crăciun

Realizarea unui brad din hârtie: 26 de idei DIY pentru un mini brad

Pomul de Crăciun este considerat clasicul absolut pentru Crăciun, aparține pur și simplu decorului casei de iarnă și este garantat pentru a crește anticiparea sezonului festiv. Vă oferim o idee de bricolaj cu care dvs. și familia dvs. puteți obține spiritul de Crăciun: puteți crea un brad din hârtie și astfel puteți crea o atmosferă confortabilă în propriii dvs. pereți. Bradul de hârtie este o alternativă ieftină, prietenoasă cu copiii și animalele la decorațiunile de Crăciun din sticlă și un supliment extraordinar la decorațiunile de brad din lemn sau țesătură. Vă vom arăta 26 de instrucțiuni pas cu pas realizate din carton, filtre de cafea și hârtie de țesut. Lasă-te inspirat de idei și evocă o atmosferă primitoare și festivă!

Faceți un brad din hârtie: creați-vă propriul mini brad din carton

Hârtie pliantă pentru pomul de Crăciun Faceți un mini pom de Crăciun din carton și decorați-l cu sclipici

Decorațiunile de casă din hârtie conferă propriei case un farmec inconfundabil. Următoarele ghiduri de bricolaj pe care le-am pus la punct pentru dvs. sunt distracția perfectă în weekendurile ploioase pentru întreaga familie. Creați un mediu confortabil și primitor și lăsați copiii să ajute. Puteți împături brați de hârtie împreună și puteți face o ghirlandă din ei. Sau puteți aranja pomii de Crăciun în casă pe cămin, pe masă sau pe pervaz. Decorațiunile de Crăciun din hârtie rezistă mult timp și pot rezista fără probleme la căldură și frig.

Brad de Crăciun din hârtie: brad modern pentru decor în stilul „țării minunilor de iarnă”

Tăiați pomii de Crăciun din hârtie și împăturiți-i împreună Instrucțiuni și idei de bricolaj

Primul proiect de artizanat este gata în câteva minute și este ideal pentru începători complet sau pentru familiile cu copii de vârsta grădiniței. Acești brazi arată foarte modern și pot condimenta decorul în stil scandinav. Arată deosebit de eficiente în combinație cu figuri din lemn, cum ar fi renii, urșii polari și pinguinii. Puteți grupa mai mulți pomi de Crăciun de diferite dimensiuni în mijlocul mesei sau așezați un pomi de Crăciun din hârtie în fața fiecărei farfurii și scrieți numele oaspetelui pe el.

Tannenbaum hârtie tinker pe shashlik frigărui băț idei pentru mini pom de Crăciun

Pentru un pom de Crăciun din hârtie aveți nevoie de următoarele materiale: carton, foarfece, o frigăruie din lemn shashlik și cuburi de lemn cu o gaură pre-găurită în care se potrivește frigăruiul kebab. Încă ai nevoie de un lipici fierbinte, un creion cu radieră și un șablon pe care să le poți confecționa singur sau să le tipărești. Astfel se fac pomii de Crăciun: Pulverizați mai întâi frigăruiul shashlik și cubul de lemn cu spray auriu și lăsați-i să se usuce deoparte. Apoi transferați șablonul de trei ori pe carton, tăiați cele trei detalii și împăturiți-le în jumătate. Apoi lipiți cele trei detalii împreună cu lipici pentru hârtie și atașați-le la frigarui Schaschlick cu lipici fierbinte. Puteți grupa pomii de Crăciun finisați și le puteți monta pe cămin sau le puteți arăta ca soliști pe măsuța de cafea.

Fă-ți singur un pom de Crăciun din hârtie: ideea de artizanat cu hârtie creponată

Instrucțiuni pentru hârtie Tannenbaum Instrucțiuni pentru plasarea cărților din hârtie de șervețel

Următoarea idee de decor aduce varietate pe masa festivă. Acești copaci drăguți de Crăciun pot fi îmbrăcați în hârtie de șervețel și pot fi folosiți ca cărți de loc moderne. Sunt, de asemenea, decorul perfect pentru petrecerea companiei. Veți avea nevoie de următoarele materiale: hârtie creponată, un fineliner în argint, lipici, foarfece, frigarui Schaschlick, carton și bomboane de ciocolată ambalate individual.

Faceți hârtie pentru țesături, creați idei pentru decorațiuni festive de masă, creați propriile cărți de loc

Așa se fac brazii dulci: Tăiați frigăruiul de cârnați în două. Tăiați mai multe benzi de 30 cm lungime și 5-6 cm lățime din hârtie creponată verde. Tăiați hârtia pe lungime 3 – 4 cm, lăsați o margine de 1 cm. Aplicați adeziv pentru hârtie și lemn pe margine și înfășurați banda în jurul frigaruiului shish kebab. Apăsați ușor cu degetele până se usucă lipiciul și apoi așezați frigăruiul shashlik într-o bomboană de ciocolată. Tăiați o carte de loc din carton și lipiți-o în partea de sus a pomului de Crăciun cu lipici. complet!

Împăturirea pomului de Crăciun din hârtie: decorarea pereților în format mare

Faceți un pom de Crăciun din hârtie și lipiți-l pe perete Instrucțiuni pas cu pas

Visezi la un brad mare, dar din păcate nu există spațiu pentru el? Următoarea idee de artizanat ar putea fi potrivită pentru dvs. Faceți un brad din hârtie și lipiți-l pe perete în sufragerie. Nu numai că arată foarte modern și elegant, dar este și foarte practic. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul de depozitare, deoarece, spre deosebire de un brad artificial, bradul de hârtie ocupă foarte puțin spațiu. În același timp, poate rezista foarte mult timp și, prin urmare, este foarte potrivit ca înlocuitor al unui adevărat pom de Crăciun. Singurul său dezavantaj: un brad de hârtie nu poate fi decorat. Dar puteți afișa decorațiunile festive ale pomului de Crăciun pe un scaun.

Faceți hârtie pentru brad, lipiți-o de perete Instrucțiuni pentru brad mare

Pentru bradul de hârtie, veți avea nevoie de 11 foi A4 verzi, bandă transparentă și o capsator. Puneți prima foaie pe masă și începeți să o pliați în lung. Apoi lipiți foaia A4 pe fundul peretelui. Continuați până când ați pliat toate foile de carton și le-ați atașat de perete cu banda. Puteți capsa vârful copacului împreună cu capsatorul și apoi îl puteți lipi de perete. Complet! Dacă ți-e poftă, poți decora bradul cu o stea din hârtie, o ghirlandă din pompe sau un șir de lumini. Iar de Crăciun puteți pur și simplu aranja cadourile în fața pomului de Crăciun.

Pom de Crăciun din hârtie: creați-vă propriul pom de Crăciun din hârtie de muzică

Realizați un pom de Crăciun din hârtie muzicală Instrucțiuni în câțiva pași simpli

Dacă doriți să decorați masa festivă în mod tradițional de Crăciun, atunci următoarea idee este pentru dvs. Realizați un pom de Crăciun din hârtie muzicală, care să dea decorațiunilor de masă de Crăciun o notă clasică. Ai nevoie doar de hârtie muzicală, hârtie sclipici sau carton alb, pudră sclipitoare, sfoară și, dacă dorești, vâsc, frunze de eucalipt sau flori proaspete cu care poți înfrumuseța și pomul de Crăciun. Pentru această idee de meșteșug, încă mai aveți nevoie de foarfece și lipici pentru hârtie.

Creați-vă propriul pom de Crăciun din hârtie muzicală, împăturiți conurile, decorați idei de artizanat cu copii de Crăciun

Așa se face frumosul pom de Crăciun: Mai întâi, faceți un con din hârtia muzicală și lipiți capetele împreună. Tăiați o stea din cartonul alb și presărați-o cu sclipici. Opțional, puteți decupa steaua din hârtie sclipici (disponibilă în toate magazinele de artizanat). Apoi lipiți steaua deasupra vârfului conului. Folosiți foarfeca pentru a tăia trei găuri mici în con și trageți astfel coarda. Apoi atașați florile sau ramurile de holly după aceea. Dacă doriți, puteți să decupați etichete din carton maro sau hârtie de ambalare și să le etichetați cu numele oaspeților. Așezați pomii de Crăciun ca cărți de loc pe farfuriile oaspeților.

Creați-vă propriul pom de Crăciun din hârtie și rolă de bucătărie

Faceți hârtie pentru pomul de Crăciun Faceți-vă propriile conuri din carton și lipiți-le de rola de bucătărie

Dacă îți poți face singur un con, atunci vei reuși fără probleme și următoarea idee de artizanat. Este o alternativă la pomul de Crăciun realizat din hârtie muzicală. Aveți nevoie de coli A4 de carton în următoarele culori: 12 în verde închis, 10 în verde, 8 în verde iarbă, 6 în verde deschis și 4 în verde reseda. De asemenea, aveți nevoie de o panglică roșie din hârtie sclipici, trei role de hârtie de bucătărie, lipici fierbinte sau lipici pentru hârtie, bandă transparentă pe două fețe, foarfece sau un cuțit de artizanat.

Ideile și instrucțiunile pentru pomul de Crăciun Tinker cu carton și rolă de hârtie de bucătărie fac tu singur un pom de Crăciun mare

Așa se face bradul de Crăciun: Mai întâi, formează conuri din toate frunzele de carton. Lipiți șervețelele de hârtie una peste alta și lăsați-le să se usuce. Apoi mai întâi lipiți cele 12 conuri din carton verde închis în jurul rolei de prosop de hârtie. Apoi lipiți cele 10 conuri verzi din jurul rolei de bucătărie, lăsând un spațiu de 8 cm între primul și al doilea rând (adică între conurile verde închis și verde). Continuați cu iarba verde, apoi verde deschis și apoi conurile verzi reseda. Apoi lipiți panglica roșie în vârful copacului.

Pom de Crăciun din hârtie: pom de Crăciun pliant origami

Plierea hârtiei pomului de Crăciun Instrucțiuni DIY din carton pentru a plia un mini pom de Crăciun

Pasionaților de meșteșuguri care vor să-și decoreze masa de Crăciun în stil scandinav cu siguranță le va plăcea următoarea idee de meșteșug. Pomi de Crăciun fermecători pot fi pliați din carton sau hârtie origami. Dacă rezultatul final pare prea simplu pentru dvs., vă puteți decora și pomul de Crăciun cu o stea origami. Pomii de Crăciun din hârtie se încadrează armonios în decorațiunile de masă puriste și minimaliste și pot fi puse în scenă ca soliști sau grupați. Au un aspect deosebit de elegant atunci când sunt realizate din carton în diferite nuanțe ale aceleiași familii de culori.

Faceți un pom de Crăciun din hârtie creponată

Realizarea unui pom de Crăciun din hârtie de hârtie Instrucțiuni pentru decorarea ideilor de meșteșuguri de Crăciun pentru copii

Decorațiuni colorate și fermecătoare pot fi evocate din mătase sau hârtie creponată. Cu puțină îndemânare poți face și tu un brad modern. Vă vom explica cum să o faceți. Mai întâi creați un șablon și decupați două detalii din carton alb. Apoi decupați alte 20 de detalii din hârtie creponată sau de hârtie. Lipiți zece dintre ele pe primul și alte zece pe al doilea detaliu din carton. Apoi lipiți împreună cele două detalii din carton. Puteți pune în mod eficient pomul de Crăciun într-un mini coș din ratan cu iarbă artificială.

Faceți un copac de Crăciun din hârtie cu copiii

Pom de Crăciun Tinker Instrucțiuni din hârtie Detalii decupate Ideea de artizanat pentru cărțile de loc

Aveți copii la grădiniță sau la școala elementară? Atunci căutați cu siguranță activități recreative pentru weekendurile ploioase. Următoarea idee de artizanat pentru un brad de hârtie colorat este ideală pentru familiile cu copii. Aveți nevoie de următoarele materiale: Un șablon pentru pomul de Crăciun pe care îl puteți crea sau imprima singur, un șablon pentru stea, hârtie din carton sau sclipici în două tonuri și o foarfecă. Pur și simplu decupați șabloanele pentru pomul de Crăciun din hârtie din carton sau sclipici, apoi tăiați primul detaliu în partea de jos și al doilea – în partea de sus și conectați-le unul la celălalt. Apoi atașează steaua pe care ai tăiat-o din carton galben. Dacă doriți, puteți face copacii tanen din carton alb, iar copiii pot vopsi cartonul.

Faceți un pom de Crăciun dintr-o ceașcă de unică folosință

Tinker un pom de Crăciun dintr-o ceașcă de unică folosință cu nasturi decora idei meșteșugărești pentru copii

Greu de crezut, dar adevărat – cupele simple de unică folosință pot fi transformate în pomi de Crăciun veseli și colorați. Ai nevoie doar de lipici, o ceașcă de unică folosință, butoane de același model în culori și dimensiuni diferite, carton în verde și hârtie sclipitoare în aur. Tăiați o bandă largă din carton și folosiți-o pentru a înfășura ceașca de unică folosință. Apoi lipiți cele două capete ale cartonului împreună. Atașați butoanele la ceașcă. La final nu mai rămâne decât să tăiați o stea din hârtia aurie sclipitoare și să o așezați în mijlocul cupei. complet!

Faceți-vă un mini brad de Crăciun din filtre de cafea și lemn de drift 

Faceți-vă un mini pom de Crăciun din filtre de cafea

Îți plac decorațiunile vintage de Crăciun? Apoi următorul exemplu este pentru dvs. Aveți nevoie de ramuri de copaci, carton, felii de copaci, conuri de pin, hârtie muzicală, inimi și stele din filtre de lemn și cafea pentru a evoca acești mini brazi de Crăciun din hârtie. Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos și creați un decor minunat de Crăciun, care va adăuga o notă romantică propriilor dvs. pereți.

Faceți un pom de Crăciun din hârtie: creați-vă propriul pom de Crăciun din filtre de cafea

Fă-ți singur hârtie pentru pomul de Crăciun Faceți un mini pom de Crăciun din filtre de cafea și lipiți instrucțiunile pe placa de trunchi de copac

Realizați un pom de Crăciun din conuri de hârtie – Idee de artizanat rapid cu hârtie sclipici

Faceți hârtie pentru brad, decorați-o cu bucăți de hârtie de ambalaj și lipiți idei de meșteșuguri pentru copiii din școala elementară

Următorul pom de Crăciun din hârtie sclipitoare sau carton poate fi evocat în câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să decupați detaliile individuale și să faceți conuri din ele. Apoi, tot ce rămâne este să aranjați conurile unul peste celălalt.

Pom de Crăciun din hârtie și ghirlandă de hârtie asortată

Idei de hârtie Tannenbaum pentru a crea decorațiuni rapide de Crăciun

Un pom de Crăciun din hârtie încântă decorul mesei și completează decorul de Crăciun din casă. V-am arătat deja numeroase idei pentru un mini brad de Crăciun, de la modern la vintage. Deci, fiecare îl poate alege pe cel potrivit în funcție de propriile preferințe. În galeria foto de mai jos puteți găsi mai multe idei imaginative pentru decorațiuni creative de Crăciun pe care le puteți realiza împreună cu copiii și familia. Lasă-te inspirat, alege-ți proiectul de artizanat preferat și surprinde-ți oaspeții cu un mini brad de casă!

Faceți un pom de Crăciun din carton colorat 

Ideile de hârtie de hârtie Tannenbaum cu hârtie de ambalat decorează singur bradul de Crăciun pentru masa de Crăciun

Realizați-vă un pom de Crăciun din plăci de hârtie: Instrucțiuni

Hârtia Tannenbaum face singuri mini brad din farfurii de hârtie Instrucțiuni

Îndoiți bradul de origami din hârtie 20X20

Hârtie de copac de Crăciun pliază idei origami decorațiuni festive de masă

Îndoiți bradul din fâșii de carton

Pom de Crăciun bandă de hârtie tinker idei origami instrucțiuni de pliere

Instrucțiuni pas cu pas pentru Moș Crăciun realizate din carton 

Faceți singur un pom de Crăciun din bandă de hârtie. Instrucțiuni pentru un pom de Crăciun cu margele

Creați-vă propriul pom de Crăciun luminat: pom de Crăciun din carton și lampă Ikea

Pom de Crăciun Tinker din idei de hârtie pentru brad mare cu lampă Ikea

Instrucțiuni meșteșugărești pentru pomul de Crăciun din lampă Ikea și carton alb

Realizați un pom de Crăciun din hârtie cu instrucțiuni de iluminare a lămpii ikea