Idei de decorare de Crăciun

Idei de decor pentru Crăciun cu aramă ca culoare de accent – 16 inspirații

idei de deco pentru crăciunele de baloane-stele-motive-cupru-alb-artificial-zăpadă-brad

Faptul că oamenii decorează în culori metalice de Crăciun nu este de fapt nimic nou. De obicei argintul și aurul sunt utilizate în acest scop și combinate cu alte culori de Crăciun. Dar, deoarece cuprul este la modă chiar acum, puteți lua în considerare și acest metal atunci când decorați de Crăciun anul acesta. Cu culoarea sa roșiatică și caldă, cuprul se transformă rapid într-o culoare atractivă de accent care poate fi combinată cu orice altă culoare. Avem niște inspirații grozave și Idei de decor pentru Crăciun puneți împreună cu cupru pentru un sezon festiv confortabil. Încercați-le!

Idei de decor pentru Crăciun – decorațiuni de cupru pentru Crăciun

idei deco pentru craciun culoare cupru aramat decoratiuni brad motiv star

Decorul pomului de Crăciun din cupru arată deosebit de atractiv și elegant. Puteți alege între sfere lucioase și mate și alte forme. De asemenea, puteți crea un efect interesant dacă combinați ambele variante. Aceste idei de decorare pentru Crăciun își vin și ele atunci când bradul este decorat cu zăpadă artificială.

Idei de decor pentru Crăciun – combinați albul și cuprul

idei deco pentru decoratiuni brad alb cupru inspiratie decoratiuni

Pentru că albul ca culoare contrastantă este un mijloc minunat de a sublinia culoarea cuprului. În același timp, creează un aspect elegant care se potrivește cu orice stil de design interior. Bilele de brad de mai sus sunt, de asemenea, foarte frumoase. Ele sunt pe jumătate albe, pe jumătate de culoare cupru, cu linia despărțitoare decorată cu sclipici. Fie ca idei de decor pentru Crăciun pe fereastră, pentru brad, candelabru sau tavan – bijuteriile sunt foarte frumoase de privit în fiecare variantă.

Decoratiuni moderne de Craciun

idei deco pentru Crăciun cupru-metalic-aur-scandinav-brad-lumini-zână

Mai multe culori metalice pot fi, de asemenea, combinate între ele. Deci, dacă aveți în continuare decorațiuni din aur sau argint și ornamente pentru copaci, nu trebuie să le retrogradați la mansardă. Dar dimpotrivă! Suprafețele strălucitoare se potrivesc perfect, astfel încât să puteți completa vechile decorațiuni ale copacilor cu cele din cupru și să puneți în aplicare idei de decor interesante pentru Crăciun.

Realizați singuri decorațiuni de Crăciun

idei-de-decorare-craciun-bricolaj-faci-tu-singur-indoit-copac-sarma-de-cupru

Poate ai vrea să faci ceva interesant de Crăciun. Apoi, puteți utiliza sârmă de cupru în acest scop. Acesta este îndoit în orice formă și poate fi folosit ca ornament de copac. Orice ai face de Crăciun, un punct culminant este garantat. Ideile de decorare finisate pentru Crăciun pot fi ciocănite plat la sfârșit ca mai sus.

Decoratiuni de masa pentru Craciun din cupru

idei-deco-craciun-decoratiuni-masa-placa-de-cupru-castron-aur

Cuprul are, de asemenea, un efect deosebit de atractiv asupra mesei de banchet. Puteți folosi cuprul ca culoare principală acolo sau puteți adăuga câteva accente ici și colo. O placă de cupru poate asigura că alte decorațiuni precum șervețelul ușor cu inel de șervețel intră în propriile lor. Ideile excelente de decor pentru Crăciun sunt din nou combinații de cupru și alte metale.

Idei de decor pentru Crăciun și masă

idei-deco-Crăciun-decora-masa-de-masă-șervețel-de-cupru-inel-pahar

Dacă doriți să decorați cu aramă de Crăciun, un inel de cupru poate fi folosit de minune ca inel de șervețel. Poți chiar să faci asta singur. Pentru astfel de idei de decorare de Crăciun aveți nevoie doar de o bucată de cupru relativ îngustă și alungită, pe care o îndoiți cu un instrument rotund, de exemplu prin înfășurarea metalului în jurul unui băț de lemn.

Tacamurile din cupru ca decor pentru Crăciun

idei-deco-craciun-chic-banchet-tacamuri-de-cupru-vase-moderne

Dacă aveți veselă modernă, o puteți combina minunat cu tacâmuri de cupru. Cu cât felurile de mâncare sunt mai simple aici, cu atât mai bine. Pentru că astfel tacâmurile pot intra în propriile sale. Ideile de decorare grozave pentru Crăciun sunt vazele și felinarele pe care le puteți combina cu tacâmurile de pe masă, așa cum s-a făcut mai sus.

Decor de masa de Craciun cu cana de arama

idei-deco-Crăciun-cupru-metal-cup-can-can-wood-disc-stand

Sau ce zici să faci un desert pe care să îl poți servi în cupe de cupru? Delicatese congelate, în special, nu se topesc la fel de repede în recipientul metalic. Cu lemnul, puteți implementa și idei de decorare grozave pentru Crăciun, deoarece acest material natural merge minunat cu cuprul. Folosiți aceste două materiale pentru a crea aranjamente interesante pe masă.

Băuturi calde pentru iarnă

idei-deco-craciun-iarna-cacao-ciocolata-fierbinte-cana-de-cupru-rustic-marshmallows

Ceaiul și cacao sunt băuturi clasice iarna. Serviți-le în cupe de aramă așa. Ele sunt un element minunat pentru idei de decorare eficiente pentru Crăciun pe masă și vă aduc pe dumneavoastră și întreaga familie într-o iarnă nostalgică și o dispoziție de Crăciun. Creați un decor rustic cu această veselă.

Idei de decor pentru Crăciun – DIY cu cupru și beton

idei-deco-crăciun-masă-design-felinare-arame-vase-albe

De asemenea, puteți folosi betonul pentru ideile moderne de decorare de Crăciun. Decorațiunile din beton și cupru sunt foarte populare și le puteți face cu ușurință singur. Sfeșnice, vaze și felinare fabricate din aceste materiale nu sunt potrivite doar pentru sezonul de Crăciun, dar vă pot decora casa tot timpul anului.

Idei de decor pentru Crăciun – decorați ușa din față

idei-deco-crăciun-coroană-de-cupru-ușă-față-ușă-sclipici-ramuri

Ideile de decor pentru Advent și Crăciun din cupru sunt fără îndoială foarte impresionante. Și din moment ce tot ce sclipeste este deosebit de potrivit pentru sezonul de Crăciun, puteți face o astfel de coroană de ușă și o puteți folosi pentru a decora ușile, ferestrele sau pereții. Vă veți bucura de idei de decorare de Crăciun pentru fereastră atât în ​​interior, cât și în exterior.

Idei de decor pentru Crăciun – decorați confortabil camera de zi

idei-deco-crăciun-brad-figuri-de-design-moderne-masă laterală-comodă

Și aici puteți vedea o combinație interesantă de două culori metalice. În plus, există albul simplu, dar elegant. Și, deși acestea sunt idei de decorare foarte moderne pentru Crăciun, pomii de Crăciun din conuri radiază confort. Cifrele care sunt stabilite în grupuri sunt idei excelente de decorare de Crăciun pentru orice zonă din casă.

Idei de decorare de Crăciun cu sârmă de cupru

idei deco pentru tava de Craciun-oglinda-forma-sarma-cupru-brad verde

Deoarece cuprul este la modă, nu va trebui să căutați departe pentru a găsi decorațiuni adecvate. Decorațiunile de copac din sârmă de cupru nu numai că pot decora bradul, ci pot fi folosite și pentru proiectarea unei tăvi. Fanii meșteșugurilor pot, de asemenea, să facă singuri obiecte din sârmă și să își pună în aplicare propriile idei de decorare de Crăciun.

Împachetare cadou Tinker cu decorațiuni de Crăciun

idei-deco-cadouri-de-Crăciun-ambalare-clopote-cupru-design-hârtie-de-ambalat-metalică

Chiar și cadourile de Crăciun pot fi proiectate cu cupru. În acest fel, ambalajul nu numai că arată elegant, dar se adaptează și bradului decorat în ceea ce privește tema și culoarea. Folosiți hârtie de ambalat metalică sau decorați cadourile cu clopote de cupru. Vino cu idei originale de decor pentru Crăciun!

Idei de decorare de Crăciun pentru cadouri

idei-deco-pachet-de-Crăciun-idei-de-inspirație-zigzag-panglică-de-cupru

O altă variantă pentru ambalarea cadourilor sunt benzile de hârtie cu aspect de cupru. Data viitoare când faceți cumpărături, țineți cont de hârtia de ambalat adecvată și de diverse decorațiuni pe care le puteți folosi pentru a crea cadourile. În acest fel poți transforma singur cadourile în decorațiuni interesante. Începeți imediat! Este timpul să punem în aplicare ideile de decor pentru Crăciun!