Idei de decorare de Crăciun

Cadouri de Crăciun pentru tineri și bătrâni -13 idei pentru mici cadouri

suveniruri Crăciun idei originale mici cadouri

Nu numai copiii așteaptă cu nerăbdare mici surprize, mai ales în perioada Crăciunului. Cadourile mici, originale și iubitoare sunt foarte populare atât pentru copii, cât și pentru adulți, mai ales dacă sunt neașteptate și surprinzătoare. De aceea micile suveniruri sunt întotdeauna bine primite de Crăciun ca mulțumire sau cadou frumos. La urma urmei, festivalul anual este un moment de contemplare, dragoste și nu doar cadouri mari. Romantic sau amuzant, un mic ceva original poate fi doar lucrul acesta. Cu puțină creativitate și puțin efort, poți aduce bucurie mare celor dragi, colegilor sau vecinilor.

Cadouri de Crăciun pentru copii

suveniruri Crăciun idei originale set om de zăpadă diy

Ca mulțumire la atingere, ceva pentru gust sau pentru umor, tineri și bătrâni va fi fericit de atențiile frumoase. Micile cadouri din senin sunt adesea și mai frumoase și nu aveți nevoie de un motiv precis pentru ele. Mai ales când acestea sunt făcute individual pentru persoana respectivă și date din inimă, bucuria este cea mai mare. În cele ce urmează vă prezentăm 13 idei grozave pentru tineri și bătrâni, dintre care unele sau toate vă puteți crea singuri.

Cadouri de Crăciun pentru copii: un set de om de zăpadă de casă

suveniruri Crăciun idei originale diy set om de zăpadă

Copiii așteaptă întotdeauna cu nerăbdare zăpada și o așteaptă cu nerăbdare. Dacă ninge, mai presus de toate înseamnă mult joc pe zăpadă și este în sfârșit timpul să construiești un om de zăpadă. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, este și mai distractiv, deoarece omul de zăpadă este sigur că va fi foarte frumos. Deci, nu există o idee mai bună pentru un cadou de Crăciun decât un set de oameni de zăpadă.

suveniruri Crăciun idei originale diy set de pălărie om de zăpadă

Puteți proiecta cu ușurință un set de om de zăpadă obținând sau jucând toate accesoriile și împachetându-le frumos. Omul de zăpadă include în mod tradițional: ochii și zâmbetul din cărbune negru, nasul dintr-un morcov, o eșarfă roșie și o pălărie neagră. Cărbunele îl faci din pietre mici pe care le colorezi negru. Pentru nas, puteți folosi fie un morcov real, fie unul artificial. Puteți proiecta rapid pălăria și eșarfa din fetru de ambarcațiuni. Împachetați toate părțile frumos ca set. Îți poți implica și copilul în acest sens.

Cadouri de Crăciun pentru tineri și bătrâni: decorațiuni de brad de casă

suveniruri Crăciun idei originale bricolaj decorațiuni de Crăciun led tealight om de zăpadă

Cu doar câteva materiale puteți crea decorațiuni și bijuterii de Crăciun foarte bune pentru brad. Aici vă prezentăm o idee minunată care nu costă 3 euro. Pentru aceasta aveți nevoie de o lumină cu LED, pe care o veți găsi cu siguranță în orice magazin de un euro, niște panglică decorativă subțire și puțin cauciuc spumant negru. Accesoriile de care aveți nevoie sunt un pistol de adeziv fierbinte și un marker permanent negru.

Suveniruri pentru Crăciun: decorațiuni comestibile de Crăciun

suveniruri de Crăciun ideile originale fac singuri decorațiuni de Crăciun comestibile

De Crăciun există o mulțime de mâncăruri delicioase și dulciuri cărora cu greu le poți rezista. Ceea ce este extraordinar, însă, este atunci când decorul poate fi consumat și el. O idee cu adevărat amuzantă și originală este de a face un decor comestibil de Crăciun și de a-l oferi unui prieten ca suvenir umoristic. Aici vă prezentăm instrucțiuni pentru realizarea unei coroane făcute dintr-un cuier de sârmă și pastile.

Faceți o coroană de Crăciun cu acadele

suveniruri Crăciun idei originale comestibile decorațiuni de Crăciun cunună acadele

Mai întâi trebuie să modelați umerașul într-un cerc. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți clești și o găleată care are un diametru adecvat. Atașați acadele individuale la ambalajul de pe umerașul de haine cu ajutorul sârmei de ambarcațiuni. În cele din urmă, legați un arc mare și frumos în mijloc, unde ar trebui să fie agățat umerașul. Cel mai bine ar fi să folosiți bomboane de căpșuni și smântână în ambalaje transparente.

Suveniruri pentru Crăciun: lumânare de sticlă decorată de Crăciun 

suveniruri Crăciun idei originale lumânare sticlă decora pentru Crăciun

O altă idee imaginativă care poate fi pusă în aplicare ca suvenir pentru Crăciun fără mari eforturi este decorarea lumânărilor convenționale de sticlă pentru Crăciun. Nu există limite la creativitate. Lumânările în alb, crem, maro, roșu și verde sau practic în culorile tipice de Crăciun, care pot fi făcute rapid chiar mai mult de Crăciun, sunt deosebit de potrivite.

Cadouri de Crăciun într-un pahar

suveniruri Crăciun idei originale cadou borcan rețetă ingrediente fursecuri de Crăciun

Când vă gândiți la idei originale de cadouri, cadourile imaginative din borcane sunt adesea o opțiune. Așadar, puteți împacheta lucruri mici selectate cu atenție într-un pahar pentru fiecare ocazie. Cel mai bine este să adaptezi atențiile amabile la persoana respectivă. Este deosebit de original să ambalați toate ingredientele necesare și rețeta, de exemplu, o rețetă simplă de cookie de Crăciun, într-un borcan. În acest fel, persoana care primește cadoul își poate coace propriile prăjituri delicioase.

Mică plantă ușor de întreținut

suveniruri Crăciun idei originale plante sticlă

Poate că darul perfect pentru cineva care se bucură de grădinărit, dar care nu are propria grădină sau o parte din grădină sunt plantele mici de pe ghiveci care ar prospera perfect pe pervazul ferestrei. Cactușii mici, suculentele și bonsaiurile de interior, care nu numai că sunt ușor de îngrijit, dar cresc și foarte lent, sunt deosebit de potrivite pentru acest lucru. Mai presus de toate, astfel de specii de plante au nevoie de multă lumină și prosperă foarte bine în vase foarte mici, cum ar fi cupe sau pahare mici.

Suveniruri pentru Crăciun: geantă de material de Crăciun

suveniruri Crăciun idei originale Crăciun geantă de bricolaj diy

O pungă de pânză este întotdeauna la îndemână. Este practic și mai ecologic decât pungile de plastic care sunt de obicei utilizate pentru cumpărături. Un suvenir frumos și în același timp extrem de funcțional pentru Crăciun este o frumoasă geantă din stofă pentru a decora de Crăciun. Pentru aceasta aveți nevoie de o geantă albă din stofă (fără decorațiuni), pe care o puteți cumpăra gata făcută sau cusută singură și, de asemenea, vopsea textilă, de ex. În roșu. Fie cu mână liberă sau cu ajutorul unui șablon, puteți crea un frumos „Crăciun fericit” “font sau un simbol frumos de Crăciun. După ce vopseaua s-a uscat, nu uitați să fixați spatele cu un fier de călcat.

Suveniruri de Crăciun: șosete

Crăciunul prezintă idei originale pentru a umple șosetele

Chiar dacă șosetele sunt privite în mare parte ca un cadou clișeu de Crăciun, depinde în principal de modul în care sunt prezentate. Dacă ați ales șosete de înaltă calitate cu motive frumoase de Crăciun și le-ați umplut cu mici surprize sau dulciuri și le-ați legat cu un arc minunat la sfârșit, atunci probabil că nu ar exista un suvenir frumos pentru tineri și bătrâni de Crăciun.

Un suvenir de Crăciun: o sticlă de vin bun

Crăciunul prezintă idei originale pentru ambalarea sticlelor de vin de Crăciun

Șosetele pot servi ca un fel de ambalaj original pentru o sticlă bună de vin sau o altă băutură pe care doriți să o oferiți ca cadou de Crăciun.

Cadouri de Crăciun pentru prietene

suveniruri Crăciun idei originale prietene frumusețe ambalaj lucruri

Delectați-vă prietenii cu cadouri frumoase de Crăciun, ambalând produse cosmetice mici într-un mod original. Aici vă prezentăm o idee pentru o ojă și pilă de unghii care sunt drăguțe legate cu o panglică.

Cadouri de Crăciun pentru soacră

suveniruri Crăciun idei originale ustensile de bucătărie aranjate ca noaptea

Dacă încă nu ai idee ce să-i oferi mamei, soacrei sau bunicii, avem o inspirație plăcută pentru tine aici. Ca un mic cadou, oferiți-le câteva ustensile de bucătărie funcționale și de înaltă calitate și ajutați-o pe gospodina cu experiență să-și reînnoiască vechile accesorii de bucătărie.