Idei de decorare de Crăciun

Asigurați-vă singur decorarea ghețarului – proiecte meșteșugărești minunate pentru decorațiuni eficiente de Crăciun

ornamente din piatră de cuarț decor de gheață de Crăciun tinker

Decorul de Crăciun este ceva care trebuie să se mute în fiecare apartament, astfel încât să apară un adevărat sentiment de Crăciun. Suntem bucuroși să săpăm adânc în imensa cutie de bricolaj și să creăm noi bijuteriile. Marile proiecte meșteșugărești ne fac să fim în starea de spirit în timp ce sunt create și arată excelent. Iarna, se formează adesea gheațe frumoase pe jgheaburi și garduri, reflectând frumusețea peisajului de iarnă. Dacă doriți să oferiți casei dvs. o notă strălucitoare, de iarnă, atunci puteți face singur o decorație de gheață șic, strălucitoare. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre de bricolaj.

Realizați decorațiuni elegante de gheață din strasuri

decor de gheață tinker strasuri sârmă iarna

Această frumoasă decorație de gheață îi va oferi pomului de Crăciun un farmec unic de iarnă. Ornamentele de casă care emană o notă de fier sunt rapid realizate și reflectă frumos lumina luminilor de zână care clipesc. Pentru producerea ornamentelor nobile aveți nevoie de pietre de stras sau pietre prețioase artificiale, sârmă de ambarcațiuni, lipici fierbinte și o pereche de clești. Combinația ornamentelor frumoase este foarte ușoară. Mai întâi tăiați o bucată de sârmă pentru ambarcațiuni de aproximativ 10 cm lungime și îndreptați-o cât mai drept posibil cu ajutorul cleștelor. Puneți o picătură de adeziv fierbinte pe un stras și așezați-l pe sârmă. Repetați procesul folosind pietre mai mici pentru partea inferioară a tenonului. Așteptați un moment până când cleiul se usucă și apoi îndoiți firul într-un cârlig pentru a fi agățat. De asemenea, sunteți binevenit să folosiți pietre colorate care înfrumusețează bradul cu tonuri frumoase de bijuterii. Unde ai atârna aceste minunate ornamente??

Faceți polei decorativi din plastic

decorațiune din gheață din plastic faceți-vă sticlă adeziv fierbinte sclipici

Dacă doriți să utilizați gheață pentru a evoca iluzia perfectă de iarnă, puteți folosi și căni de plastic foarte simple ca material. Pentru conurile minunate strălucitoare, veți avea nevoie de:

pahare de plastic transparente

Pudră de sclipici în albastru și violet

foarfece

Perforator

fire

gheațele tineri ornamente de Crăciun pahare de plastic sclipici lipici

Mai întâi, tăiați cana în jumătate. Apoi, tăiați triunghiuri din plastic care arată ca niște conuri reale. Punch gheațele în partea lor cea mai largă. Acum puteți decora polei. Puneți-le pe o bucată de hârtie și ungeți-le cu clei de ambarcațiuni. Apoi presară sclipici peste el. Copiii își pot asuma, de asemenea, această sarcină. Lăsați decorul de gheață să se usuce înainte de a face o ghirlandă din ea.

instrucțiuni gheață ornamente de decorare pulbere plastic sclipici pulbere

sticlă de plastic goală dungi decor de gheață faceți-vă ornamente

Glazuri decorative înșelătoare pot fi făcute și din sticle PET goale. Pentru producerea glafurilor decorative din plastic aveți nevoie de următoarele materiale:

sticlă PET mare, goală și curată

foarfece

Cuțit meșteșugăresc

Tealight

Pumn sau ac

Folosiți cuțitul de ambarcațiuni pentru a tăia partea inferioară și partea superioară a sticlei. Acum puteți tăia benzi largi din partea centrală rămasă. Aprindeți lumina de lumină și treceți bucata de plastic peste flacără, astfel încât plasticul să fie ușor încălzit. Nu trebuie să devină negru sau să se topească. Apoi începeți să rotiți bucata de plastic de la vârf în sus. Lucrați rapid pe măsură ce plasticul se răcește și se întărește repede. De asemenea, sunteți binevenit să atârnați țurțurile în grădină.

decorați gheața faceți-vă singuri benzi din plastic sticlă goală pentru ambalaj

Decor de gheață Tinker din folie

folie de aluminiu ghirlandă gheață decorare tinker ornamente de Crăciun brad

Glazurii sunt, de asemenea, rapid înfășurate și vopsite din folie de aluminiu. Pur și simplu formați o bucată suficient de mare de folie de aluminiu cu mâinile sub formă de gheață și apoi decorați după conținutul inimii și pentru a se potrivi cu restul decorului. Produsele de curățat pentru țevi în culori frumoase sunt excelente pentru decorare.

gheață tinker sclipici aur bețișoare decorațiuni de Crăciun DIY

Următorul proiect de artizanat este o dovadă bună a modului în care obiectele de zi cu zi pot deveni frumoase decorațiuni pentru brad. Pentru a imita aceste ghețuri strălucitoare, veți avea nevoie de adeziv pentru ambarcațiuni, pudră sclipitoare, sârmă pentru ambarcațiuni, clești sau tăietori și bețișoare. Înfășurați o bucată de sârmă în jurul capătului gros al bățului de înghețată și faceți un cârlig cu capătul firului. Periați întregul bețișor cu adeziv manual și presărați sclipici peste el. Nu numai aurul arată grozav, ci și argintul și, de fapt, orice altă culoare ar conferi decorului elegant de Crăciun un farmec aparte.

decor de gheață tinker bețișoare lipici cleste sârmă ambarcațiuni sclipici pulbere

bricolaj decor de gheață tinker bețișoare de aur sclipici de Crăciun

Decor de gheață DIY din lipici fierbinte

decor de gheață tinker ghirlandă lipici fierbinte proiecte de artizanat de Crăciun

Această idee extraordinară pentru decorarea iernii poate părea ciudată la început, dar este ușor de implementat și este o modalitate excelentă de a aduce iarna înăuntru. Gheațele mici sunt un decor tematic potrivit pentru o petrecere cu tematică înghețată.

Decorația de ghețuri faceți singuri un fir de adeziv fierbinte

Pentru a face acest lucru, atașați o bucată de sfoară la o foaie de copt și întindeți adeziv fierbinte de-a lungul firului și în jos. Lăsați adezivul să se usuce și apoi scoateți țurțurile din tigaie. Puteți decora scaunele, masa și rafturile cu ghețurile delicate.

Creați o decorație de gheață cu borax

Decorarea ghețurilor faceți singuri instrucțiuni pentru curățarea țevilor borax

O soluție concentrată de borax și apă produce, de asemenea, cristale frumoase.

Materiale necesare:

borax

recipient de sticlă sau plastic adânc

Curățătoare de țevi

apă

linguriţă

Cuțit sau creion

decor de casă pentru ornamente de Crăciun gheare îndoire mărgele de sârmă

Luați o bucată lungă de curățator de țevi și formați o gheață din ea. Cel mai bine este să folosiți pluș flexibil în alb sau într-o altă culoare deschisă. Pentru a face soluția cristalină, amestecați trei linguri de borax într-o ceașcă de apă fierbinte. Pulberea de borax trebuie să se dizolve complet, așa că amestecați-o cu atenție. Desigur, puteți ajusta cantitatea în funcție de dimensiunea containerului. Legați gheața de curățare a țevilor de un cuțit și puneți-o în soluția de borax-apă. Lăsați recipientul să stea cel puțin 8 ore fără a-l muta. După un timp veți vedea cristalele crescând pe gheață. Odată ce țurțurile au dimensiunea dorită, scoateți-le din soluție și lăsați-le să se usuce pe prosoape de hârtie. Nu vă lăsați niciodată copiii nesupravegheați lângă containerul acestui proiect.

gheață decorare bricolaj proiecte de artizanat de iarnă hârtie ghirlande pompoane margele

decoratiile de gheata din hartie faceti personal ornamente de iarna

pietre de cuarț sârmă gheare ornamente de decorare faceți-vă de Crăciun