Halloween

Machiajul Spiderman – instrucțiuni și idei pentru copii și adulți

masca pictura fata spiderman frunte ochi

Vopsirea feței nu este doar o soluție excelentă de ultimă oră pentru Halloween și Mardi Gras, ci este și extrem de populară la petrecerile copiilor. Celor mici le place să se strecoare în rolurile de animale, personaje de film animat și creaturi mitice. Cele mai populare idei pentru pictura feței includ și supereroii, care salvează întotdeauna lumea cu superputerile lor. Astăzi vă vom arăta cum să vă compensați pentru dvs. sau pentru copilul dvs. ca Spiderman.

Alcătuiește copii ca Spiderman

pictura feței spiderman ochi obraji păianjen frunte

Pentru copii, deghizarea în Spiderman este un clasic la petreceri de costume. Nu numai băieților, ci și fetelor le place să îmbrace masca roșie și să-și imagineze că pot zbura și sta în jurul lor. O alternativă la costumul Spiderman este pictura feței, care funcționează foarte repede și se combină perfect cu îmbrăcămintea în culorile potrivite.

șablon de machiaj pentru machiajul spiderman

Aplicarea machiajului pe fața Spiderman nu este complicată și nu necesită mult timp. Chiar dacă nu aveți experiență în pictura feței, aspectul funcționează foarte bine la prima sau a doua încercare. Mai jos veți găsi instrucțiuni pas cu pas despre cum să aplicați rapid și ușor machiajul copilului dumneavoastră ca Spiderman. De asemenea, nu este necesar un șablon de machiaj.

Face painting Spiderman – Un ghid pas cu pas

Spiderman alcătuiește copii pe jumătate față

Posibilitățile pentru fața Spiderman sunt multe. Acest tutorial vă arată cum să pictați doar jumătate din față. Mai întâi, colectați materialele necesare:

  • vopsea de machiaj solubilă în alb, roșu și negru
  • Burete de machiaj
  • Pensulă rotundă, dimensiune. 3 și 5

instrucțiuni pentru pictura feței vopsea spiderman pentru ochi

Începeți cu o față curată. Apoi umeziți buretele și aplicați vopsea albă de machiaj picătură cu picătură în jurul ochilor. Contururile nu trebuie să fie perfecte în acest pas.

instrucțiuni pentru pictura feței spiderman cu fața roșie

Acum umeziți cealaltă parte a buretelui și înmuiați-l în vopseaua roșie. Căptușiți jumătate cu roșu de la față la nas, lăsând în afară ochiul și gura.

cum să faci machiaj copiilor ca instrucțiuni spiderman

Completați cu roșu în contururile vopsite până când culoarea este distribuită uniform. Apoi curățați contururile exterioare cu o cârpă umedă.

instrucțiuni de pictură a fețelor contururi negre spiderman

Cu pensula rotundă Gr. 5 și vopsea neagră, desenați un contur în mijlocul feței la începutul măștii, conturați marginea albă a ochiului în negru și vopsiți câteva linii pe obraji.

copil ca spiderman instrucțiuni de machiaj pânză de păianjen

Desenați câteva linii curbate între liniile negre pentru a crea scobiturile păianjenului.

instrucțiuni pictură față spiderman păianjen vopsea nas

În cele din urmă cu dimensiunea rotundă a pensulei. 3 desenează un păianjen mic pe nas. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să pictezi mai întâi un oval mic și unul mare, apoi patru picioare fiecare în stânga și în dreapta.

Dacă doriți, puteți vopsi cealaltă jumătate a feței folosind aceeași metodă pentru a crea o mască de față Spiderman completă.

Idei de pictură a feței ca inspirație

instrucțiuni pentru machiajul spiderman negru pentru copii

Toată lumea știe că costumul lui Peter Parker este în roșu, albastru și negru. Cu toate acestea, în cel de-al treilea film Spider-Man, există și o variantă a acestuia, și anume Black Spiderman. De fapt, el este mai mult un ticălos, motiv pentru care o astfel de mască este perfectă pentru Halloween. Dacă îți alcătuiești copilul drept Spiderman negru, ar trebui să înlocuiești doar culoarea roșie a machiajului cu negru și să pictezi pânza de păianjen alb sau gri.

idei de pictură a fețelor carnaval spiderman

Variantele pentru o pictură a feței ca Spiderman sunt numeroase. Desigur, te hotărăști singur dacă vrei să alcătuiești toată fața, jumătate din ea ca în instrucțiunile de mai sus sau doar o mască. În galeria foto de mai jos, puteți arunca o privire la câteva idei cu privire la modul de a pune ultimele atingeri aspectului Spiderman. Chiar și câteva puncte mici, linii și contururi pot schimba complet efectul general și rotunjesc frumos machiajul.

Spiderman alcătuiește sfaturi pentru idei de Halloween

idei pictura fata spiderman nas paianjen

precum petrecerea de ziua de naștere a carnavalului de machiaj spiderman

copil ca spiderman aplicând machiaj Halloween petrecere pentru copii

pictură față spiderman halloween carnaval deghizare

pictura feței sfaturi de față pentru spiderman

idei simple pictura fata masca spiderman

Spiderman machiază copiii mască ochii

spiderman mask halloween make up girl

spiderman face pictura pe frunte ochi

Alcătuiește adulți ca Spiderman

Spiderman make up mask mask halloween

Deși Spiderman este de obicei un bărbat, multe femei aleg și aspectul pentru Mardi Gras sau Halloween. Supereroul poate fi interpretat și ca o femeie, iar rezultatele sunt cu adevărat grozave. Câteva idei de inspirație și instrucțiuni pentru masca Spiderman găsiți mai jos.

Vopseste masca Spider-Man pe fata

instrucțiuni spiderman machiaj pas 1 machiaj ochi

Mai întâi curățați fața și machiați ochii. Este suficient un eyeliner, ceva rimel și eventual un fard de ochi ușor.

instrucțiuni machiajul spiderman pasul 2 vopsea-ți fața în roșu

Conturează zona în jurul ochilor și deasupra sprâncenelor în negru. Vopsiți jumătatea superioară a feței, inclusiv fruntea, roșie, lăsând în afară zona ochilor.

instrucțiuni spiderman machiaj pasul 3 vopsea dungi negre

Desenați dungi verticale pe mască cu vopsea neagră și o pensulă.

instrucțiuni pentru machiajul spiderman pasul 4 vopsea o pânză de păianjen

În cele din urmă, conectați cursele verticale cu linii curbe pentru a picta pânza de păianjen. complet!

Mai multe idei pentru femei

spiderman make up doamne se confruntă cu decolteu

Machiajul Spiderman – un aspect înfricoșător pentru Halloween

Dacă doriți un machiaj înfricoșător pentru Halloween, puteți lua în considerare una dintre ideile prezentate aici. Cu primul machiaj, Spiderman a primit niște răni cu ajutorul machiajului cu efect special, care face ca aspectul să fie prietenos cu Halloweenul. A doua noastră sugestie este Venom – versiunea malefică a supereroului descris în al treilea film.