Halloween

Costum de groază pentru Halloween – 30 de idei înfricoșătoare din filme și jocuri

costum de groază filme pennywise idei de Halloween bărbați copii clovn

De Halloween, fantome, vampiri și alte creaturi înfiorătoare rătăcesc prin lume. Îmbrăcarea este distractivă atât pentru adulți, cât și pentru copii – dar după cel de-al treilea an, apare din nou întrebarea – ce costum de groază ar trebui să aleg anul acesta? Suntem bucuroși să venim în ajutor și să vă oferim câteva idei inspirate din filmele de groază clasice. Așadar, sunteți sigur că veți provoca senzație în Ziua Tuturor Sfinților și veți garanta că lăsați o impresie profundă asupra prietenilor și cunoștințelor. Cel mai bine, toate aceste personaje de film sunt ușor de recunoscut. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre!

Costum de groază pentru Halloween – Pennywise

costum de groază pennywise idei de filme de halloween

Povestea: Filmul „It” bazat pe romanul cu același nume de Stephen King a provocat senzație la nivel mondial în 2017. Personajul filmului „Pennywise”, o figură ciudată care atrage copiii mici în întunericul canalelor din orașul american Derry, a fost deosebit de popular. Actorul Bill Skarsgard a fost selectat pentru mutările sale pentru rol.

Costumul de groază al clovnului a fost inspirat din îmbrăcămintea Renașterii. Mânecile bufante, gulerele înalte și pomponele roșii au devenit semnele distinctive ale maleficului Pennywise. O perucă roșie și machiajul potrivit completează ținuta de Halloween.

Pentru cine este potrivit: Pentru bărbați și copii.

Costum de groază pentru Halloween – Jason Vorhees din seria de film „Vineri 13”

mască de costum de groază fă-ți de Halloween jason vorhees

Povestea: criminalul în serie psihopat Jason Vorhees joacă rolul principal în serialul american de film de groază „Vineri 13”. Motivele sale stau în copilărie – în acel moment a fost aruncat într-un lac de alți copii în timp ce stătea în tabăra de vacanță. În timp ce mama lui caută răzbunare pentru presupusa sa moarte în primul film, el însuși devine un criminal în celelalte.

Costumul de groază al lui Jason este foarte simplu – pantaloni murdari cu găuri și cămașă cu mâneci rupte din țesătură de in de culoare kaki, posibil un tricou alb, sângeros. În plus, o mască (este foarte specifică și ușor de recunoscut) și o macetă.

Pentru cine este costumul: bărbați și băieți.

Costum de groază pentru Halloween – inspirat din filmul „Visele ucigașe”

costum de groază femeile de Halloween te fac freddy krueger

Freddy Krueger este numele figurii malefice care poate manipula coșmarurile adolescenților și care ucide oamenii cu lame de cuțit în somn. În timp ce linia dintre realitate și vis se îmbină în film, tot mai mulți oameni sunt răniți. În cele din urmă, revine spectatorului să decidă dacă filmul este doar un vis sau nu.

Costumul de groază al lui Freddy constă dintr-o pălărie maro de fedora, o mănușă cu lamă, care a devenit marca comercială a criminalului și puloverul cu dungi orizontale roșii și verzi. Ținuta este destul de simplă și poate fi montată cu ușurință în ultimul minut înainte de petrecerea tematică horror.

Pentru cine este costumul: Atât femeile, cât și bărbații se pot transforma în Freddy pentru o noapte. Chiar și fără mască, figura malefică poate fi recunoscută de lame.

Costum de groază inspirat din filmul „Scream”

costum de groază idei de halloween film urla

Filmul american „Scream” a devenit un clasic al genului horror. Este vorba despre un criminal care îi terorizează pe locuitorii unui oraș mic. De mai multe ori în film regulile filmelor de groază sunt parodiate, regulile genului sunt reflectate și redefinite. Poate că tocmai aici se află marea popularitate a filmului, care este, de asemenea, foarte populară pentru fanii horrorului din zilele noastre.

Costumul de groază dintr-o privire: o haină cu glugă sau un bluzer cu glugă în negru, masca și un cuțit însângerat formează un ansamblu de groază eficient.

Pentru cine este potrivit: oricine se distrează îmbrăcat și are nevoie de un costum pentru Halloween.

Costum de groază din filmul “Chucky – păpușa ucigașă”

costum de groază femei film halooween chucky do it yourself

Povestea: Filmul „Chucky – păpușa ucigașă” este despre criminalul în serie Charles Ray, care reușește să-și transfere fantoma într-o păpușă după moarte. Povestea păpușii Robert, care ar fi fost vrăjită de o magie voodoo și ar fi provocat incidente înfricoșătoare, a inspirat scenariul filmului.

Costumul este format din salopete de blugi, o cămașă / tricou / bluză cu dungi albastru-roșu-verde. Ținuta este completată de o perucă portocalie și bineînțeles machiajul cu cicatrici și lentile de contact colorate (albastru).

Pentru cine este potrivit costumul: femei, copii și fete.

Costume de Halloween pentru filmul de groază „Străinii”

costum de groază străini costum mască de Halloween creați-vă

Filmul de groază „Străinii” tratează frica fiecărui proprietar de casă – spărgătorii în haine normale și măștile prind un tânăr cuplu în casa lor îndepărtată. Teroare, crimă și tot ce urmează – fără niciun motiv. Filmul a fost foarte bine primit de fanii horrorului în 2008, iar o continuare a fost realizată în 2017.

Costumele: sunt foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. Lucrul special al filmului este că ucigașii sunt oameni complet normali. Femeile își ascund fețele în spatele măștilor pentru păpuși, bărbatul – o mască din țesătură făcută de sine. Desigur, ucigașii poartă cuțite și un topor drept accesorii.

Pentru cine este potrivit: toți cei care caută o ținută de Halloween și cărora le place să facă obiecte de artizanat.

Costum de groază pentru femei – Samara din filmul „Ring”

costum de groază inel samara femei halloween creați-vă

Fantoma malefică care a ascuns un blestem în caseta video și care îi bântuie pe toți cei care au văzut-o o dată și îi ucid în șapte zile se numește Samara. Ea caută răzbunare și nu poate găsi odihnă nici măcar în moarte. Filmul japonez “Ringu” și remake-ul “Ring” se bucură de o mare popularitate – în principal pentru că credințele japoneze despre fantome și morți diferă semnificativ de cele europene și americane.

Costumul: De când Samara a fost ucisă de tatăl ei, când era tânără, în filmul de groază, ea poartă o cămașă lungă de noapte albă. Poate că cel mai înspăimântător este părul ei lung și negru care îi cade peste față. De asemenea, sunt specifice mâinile lor albe care ajung la persoana pe care vor să o prindă. Chiar terifiant, nu-i așa??

Pentru cine este potrivit: femei și fete.

Costum de groază inspirat din filmul „Hellraiser – Poarta iadului”

filme de costume de groază hellraiser tor hoelle men

În filmul “Hellraiser – Poarta către Iad” un om descoperă din greșeală o cutie care deschide poarta către o altă lume – lumea zenobiților. Frank, așa se numește omul, este recrutat în această lume și trebuie să rămână acolo dacă nu bea sânge de la alți bărbați. Acesta nu este un vampir, ci un bărbat care încearcă disperat să se întoarcă la vechea sa viață. Este susținut de soția fratelui său, cu care are o aventură și care pentru el atrage și ucide bărbați în casa lui.

Costumul de groază este realizat în întregime din piele. Masca Zenobitei adaugă nuanțele finale tinutei constând dintr-o haină de piele cu guler înalt și pantaloni din piele.

Cui este pentru: bărbați și băieți.

Costume pentru seria de cult „Saw”

costum de groază puzzle clovn femei femei bărbați halloween

Filmat în 2004 cu un buget redus, filmul „Saw” este o dovadă definitivă că o poveste interesantă poate fi spusă cu puțină creativitate. Pe măsură ce complotul progresează, devine clar că un criminal în serie a legat doi bărbați într-o toaletă subterană. Pentru a supraviețui, fiecare om trebuie să-l omoare pe celălalt. Povestea este foarte interesantă și a început tendința către filme de groază în camere mici, cu doar câțiva actori.

costumul de groază a văzut ideea de Halloween te face ieftin

Costumul clovnului, care poartă un costum negru cu papion roșu, are lentile de contact roșii și a pictat două spirale pe obraji, poate fi cusut în cel mai scurt timp. Fața poate fi machiată, altfel hainele sunt destul de nepretențioase – toată lumea are cel puțin pantaloni negri și un blazer negru sau bolero în garderoba lor.

Cui este destinat: bărbații și femeile pot imita aspectul.

Jocul Tronurilor Copiii pădurii au inspirat costumul de Halloween pentru femei

costume de Halloween filme de groază pentru femei

Copiii pădurii din emisiunea TV „Game of Thrones” sunt ființe joase, cu ochi mari și fețe rotunde. Potrivit legendei, provin de la oameni și trăiesc în zone de pădure.

În special femeile mici își pot confecționa ele însele un astfel de costum. Pur și simplu legați o rochie din țesătură de in în culoarea kaki cu frânghie, aplicați machiajul adecvat și petrecerea tematică poate începe.

Ideea pentru costumul de Halloween – Draugr Deathlord din jocul Skyrim

costum de groază idei de Halloween bărbați draugr deathlord

În popularul joc „Skyrim” oamenii luptă împotriva forțelor malefice și … dragoni. Desigur, costumele nu ar trebui să dezamăgească – sunt bogat ornamentate, puternic influențate de legendele scandinave și, desigur, arată înfiorător. Perfect pentru toți cei care ar dori să facă ei înșiși un costum elegant și unic.

Carrie din filmul cu același nume poartă o rochie albă și o coroană

costum de groază femeile Carrie fac idei de Halloween

O tânără de 16 ani care nu este înțeleasă și acceptată de colegii ei de clasă caută răzbunare. Dar ceea ce începe ca o dramă pentru adolescenți se dovedește a fi o poveste cu adevărat interesantă, tensiunea crește și ajunge la un sfârșit sângeros. O rochie roz cu curele de spaghete, sânge fals și o coroană – costumul de groază este gata.

În galeria foto de mai jos veți găsi sugestii mai interesante pentru costumele creative – le puteți face cu ușurință chiar și acasă. De cele mai multe ori, ai nevoie doar de o mască sau machiaj pentru a te transforma în personajul popular al filmului. Lasă-ți imaginația să fugă și surprinde-i pe toți cu o ținută de Halloween de succes!

Craniul din filmul „Coșmarul înainte de Crăciun” poartă un tricou cu model punctat și un blazer negru

costum de groază costum craniu idei halloween

Blestemul – fantoma lui Kayako Saeki bântuie noii rezidenți într-o rochie albă

filmele de costume de groază blestemă rochia albă

În filmul de cult „Purge”, ucigașii poartă măști 

masca de curățat costume de groază filme

Monahia din filmul cu același nume din 2018

costum de groază pentru a inspira călugărițele filme de Halloween

„Black Panther” este inspirată din banda desenată, costumul este extrem de impresionant

costum de groaza pantera neagra barbati halloween

Interpretările înfiorătoare ale unor filme precum „Alice în Țara Minunilor” sunt permise și de Halloween

costum de groază Alice în Țara Minunilor Halloween cupluri idei

Un film de groază poate puțin cunoscut, dar foarte interesant – „Satul Damnaților”

costum de groază femei copii Halloween înfricoșător sat blestemat

„Eduard cu mâinile foarfecelor” este absolut clasic 

costum de groază mâinile foarfece Edward

„Familia Addams” continuă să se bucure de o mare popularitate chiar și după atâția ani

costum de groază familie addams idei Halloween dress up

Diavolul însuși – machiajul joacă în mod clar rolul principal

costum de groaza dart vader ultima a doua idee femei halloween

Costume inspirate de Nintendo pentru copii 

costum de groază nintendo copii costume de halloween

Costum de Halloween inspirat din seria TV japoneză „Naruto: Obito Uchiha”

costum de groază filme japoneze naruto obito

Costum de vrăjitoare inspirat din filmul „Marea Vrăjitoare Mare” cu actrița Anjelica Huston

costum de groază vrăjitoare idei de jocuri asiatice

Filmul american „Străinii” are o continuare care a fost prezentată anul trecut

costum de groază străinii idei de mască de Halloween rapid

În Mexic există un festival anual al morților – măștile cu flori sunt caracteristice și au inspirat multe filme de groază

masca de costume de groază ziua morților mexico

Costum Skyrim din piele, inclusiv mască – așa lupți împotriva dragonii!

skyrim cosplay jocuri pe computer idei de halloween