Halloween, VIDEO

Halloween, VIDEO

Machiajul Reginei Inimilor pentru Halloween – Un ghid simplu cu machiaj

regina inimilor alcătuiește Alice în țara minunilor

Halloweenul este despre alegerea costumului potrivit. Machiajul potrivit vă ajută să vă puteți pune în pantofi. Dacă nu v-ați prezentat încă într-un machiaj Regina Inimilor, veți găsi aici idei de machiaj grozave și o idee de artizanat pentru accesorii (coroana). Cu câteva excepții, marea majoritate a aspirantei Regine a Inimilor și-a bazat privirea pe Regina malefică din Alice în Țara Minunilor. Personajul de carte a fost introdus pentru prima dată în 1865 în Aventurile lui Alice în Țara Minunilor, cunoscută acum în mod omniprezent sub numele de Alice în Țara Minunilor. Autorul englez Charles Lutwidge Dodgson a publicat romanul la acea vreme sub pseudonimul acum binecunoscut Lewis Carroll.

Alunecați-vă într-un machiaj Regina Inimilor pentru Halloween

machiajul reginei inimilor Alice în Țara Minunilor face ca tu să rezulte

În timp ce mulți tineri și unele fete mai în vârstă se identifică cu Alice, maniera și dispoziția reginei o fac una dintre cele mai memorabile personaje din istorie și un costum distractiv pentru petrecerile de Halloween. Așa cum am menționat mai devreme, majoritatea oamenilor folosesc regina medie a inimilor ca inspirație pentru costumul lor de Halloween.

Machiajul Herzkönigin conturează pleoapele inferioare, accentuând genele

Alții, pe de altă parte, își bazează aspectul pe desenul reginei inimilor într-un joc de cărți, ceea ce duce la un costum complet diferit. Deci, în această postare ne vom concentra asupra variantei din Alice în Țara Minunilor de Tim Burton. Este de departe cel mai popular dintre cele două și este distractiv să te strecori în machiajul excentric al Reginei Inimilor, să te machiezi și să te îmbraci așa.

Instrucțiuni pentru machiajul Reginei Inimilor

regina inimilor aplică machiaj alb, folosește un burete de machiaj întins pe față

Detaliile unice includ albastrul frumos din jurul ochilor și inima mică drăguță pe buze. Modul în care poți aplica rujul este foarte creativ și în același timp ușor, chiar și pentru cei neexperimentați. Tocmai forma inimii roșii este cea mai vizibilă ca punct culminant creativ al machiajului. În ceea ce privește fața, puteți crea un aspect de gheișă cu baza albă, precum și o notă foarte ușoară de roșu pe obraji..

regina inimilor costum machiaj machiaj culoare albastră aplică sprâncene

Așadar, mai întâi îmbrăcați-vă toată fața cu vopsea albă de machiaj, răspândind-o uniform cu bureți de machiaj. După aceea, vopsiți sprâncenele și aplicați vopsea albastră peste ele.

regina inimilor machiaj costum machiaj desen sprancene negre

Apoi, desenați sprâncenele negre suplimentare tipice pentru machiajul Reginei inimilor. Apoi, conturează pleoapa inferioară și subliniază din nou genele cu vopsea neagră.

regina inimilor costum machiaj machiaj buze formă inimă vopsea ruj culoare roșie

Puteți obține forma specială a inimii pe buze folosind ruj sau vopsea roșie sub formă de sânge fals sau o altă culoare de machiaj.

regina inimilor costum machiaj machiaj negru semn de naștere caracteristică tipică perie de vopsea

Urmează indispensabilul semn de naștere mic și negru sub unul dintre ochi, pe care îl puteți picta cu o pensulă. În plus, puteți desena și inimi mici pe roșu pe față.

decupați coroană carton galben foarfece dovleac lumânări linii ascuțite

Puteți face coroana pentru machiajul Reginei Inimilor tăind forma dintr-o bucată de carton galben. Încercați să obțineți linii drepte și puncte în timp ce faceți acest lucru.

coroana regină a inimilor conectează capetele folosind bandă adezivă

Tăiați „pietre prețioase” pentru coroană din carton roșu sub formă de două cercuri roșii și o piesă în formă de diamant. Apoi lipiți elementele suplimentare pe coroană.

regina inimilor costum machiaj machiaj albastru aplica culoare sprancene buze rosii semn de nastere

Conectați cele două capete cu banda. Pune-ți coroana și scufundă-te în lumea puterii magice!

Read more
Halloween, VIDEO

Mâncare cu degete pentru copii: 3 rețete delicioase pentru gustări sănătoase

Mâncarea degetelor pentru copii se toarnă biscuiți de sare

Indiferent dacă intenționați o petrecere de ziua copiilor sau doriți să îi surprindeți pe copii cu gustări delicioase pentru Halloween – aceste trei rețete pot fi servite în diferite ocazii și pot deveni punctul culminant al fiecărui bufet. Fețele de pâine – pisicile îi umplu pe cei mici cu șuncă, cremă de brânză și măsline, păianjenii din biscuiți și bețișoare de covrig sunt o gustare perfectă pentru mijloc, monștrii din mere, cremă de brânză și ciocolată au un gust minunat și sunt sănătoși. Rețetele detaliate, inclusiv instrucțiunile foto, pot fi găsite mai jos, în videoclipul de mai sus puteți urmări pregătirea pas cu pas.

Degete pentru copii: rețetă pentru monștrii din mere

Mâncare cu degete pentru copii gustare cu față de măr ziua de naștere sănătoasă

Următorii monștri din mere arată grozav la petrecerile de Halloween pentru copii mici. Delicatetea dulce este făcută din mere, ciocolată, semințe de floarea soarelui și cremă de brânză. În orice caz, trebuie mai întâi să topiți ciocolata într-o baie de apă.

Alimente pentru degete pentru copii monstru de ciocolată cu măr de semințe de floarea soarelui

Și așa sunt pregătiți monștrii drăguți: primul sfert merele, apoi tăiați o bucată mică din fiecare sfert. Puneți semințele de floarea soarelui în măr (a se vedea fotografia de mai sus).

mâncare pentru degete copii frotiu de mere ciocolată

Ungeți ciocolata pe măr (așa cum se arată în fotografia de mai sus). Tăiați o felie subțire din măr și puneți-o în gura monstrului.

mancare cu degetul pentru copii mar monstru reteta ciocolata frotiu

Fixează ochii din chipsuri de ciocolată cu cremă de brânză. Deliciosul desert este gata.

Mâncare cu degete pentru copii cremă de brânză frotiu ochi chipsuri de ciocolată

Mâncare cu degete pentru copii: pisică cu față la pisică

hrana pentru degete ingrediente pentru copii pisici fețe de pâine

Fețele de pâine trezesc pofta de mâncare a copiilor și sunt garantate pentru a face bucuria mesei. Dacă doriți să creați o pisică cu față de pâine, aveți nevoie de următoarele ingrediente: felii de pâine, boia, măsline negre, șuncă, unt, rozmarin.

mâncare cu degetele pentru copii tăiați felii de pâine

La început tăiați cercuri din feliile de pâine cu o ceașcă. Ai nevoie de o felie pentru fiecare față de pâine. Puteți crea un rulou pentru zilele de naștere ale copiilor pentru fiecare copil.

hrană pentru degete pentru copii boia de ardei

Pur și simplu ungeți untul pe pâine, miez de măsline și tăiați în jumătate. Ochii pisicii sunt făcuți din două jumătăți. Tăiați un triunghi din ardei – va servi drept nas.

hrana pentru copii cu frunze de rozmarin

Puteți folosi apoi rozmarinul pentru a face mustățile pisicii, iar urechile sunt tăiate din șuncă.

hrana pentru degete copii pisicile se confruntă cu role

Iar rezultatul final arată încântător de dulce – dar copiii se vor distra de două ori mai mult dacă puteți participa la pregătire. Dacă doriți, puteți înlocui unele dintre ingrediente cu alte legume de sezon.

Mâncare cu degetele de Halloween pentru copii: păianjeni amuzanți din biscuiți și bastoane de covrig

mâncare cu degetele biscuiți de Halloween bețișoare de sare măsline

Toți copiii adoră biscuiții și bastoanele de covrig – următoarea gustare este pregătită exact din ele. Pentru păianjenii din biscuiți aveți nevoie de următoarele ingrediente: cremă de brânză, măsline negre fără sâmburi, bastoane de covrig, biscuiți ovali.

finger food pentru copii păianjen ovale cracker cremă de brânză

Și așa se fac gustările sărate: pur și simplu ungeți brânza cremă pe un cracker, atașați-le bastoanele de covrig, acoperiți cu un al doilea cracker. Apăsați ferm împreună.

mâncare cu degete copii păianjen cremă brânză măsline ochi

Formați doi ochi din crema de brânză. Tăiați cercuri mici dintr-o măslină cu o paie de băut. Decorează ochii cu el. complet!

mâncare cu degetul pentru copii Halloween Halloween Crăciun de păianjen

Read more