Halloween, VIDEO

Machiajul Reginei Inimilor pentru Halloween – Un ghid simplu cu machiaj

regina inimilor alcătuiește Alice în țara minunilor

Halloweenul este despre alegerea costumului potrivit. Machiajul potrivit vă ajută să vă puteți pune în pantofi. Dacă nu v-ați prezentat încă într-un machiaj Regina Inimilor, veți găsi aici idei de machiaj grozave și o idee de artizanat pentru accesorii (coroana). Cu câteva excepții, marea majoritate a aspirantei Regine a Inimilor și-a bazat privirea pe Regina malefică din Alice în Țara Minunilor. Personajul de carte a fost introdus pentru prima dată în 1865 în Aventurile lui Alice în Țara Minunilor, cunoscută acum în mod omniprezent sub numele de Alice în Țara Minunilor. Autorul englez Charles Lutwidge Dodgson a publicat romanul la acea vreme sub pseudonimul acum binecunoscut Lewis Carroll.

Alunecați-vă într-un machiaj Regina Inimilor pentru Halloween

machiajul reginei inimilor Alice în Țara Minunilor face ca tu să rezulte

În timp ce mulți tineri și unele fete mai în vârstă se identifică cu Alice, maniera și dispoziția reginei o fac una dintre cele mai memorabile personaje din istorie și un costum distractiv pentru petrecerile de Halloween. Așa cum am menționat mai devreme, majoritatea oamenilor folosesc regina medie a inimilor ca inspirație pentru costumul lor de Halloween.

Machiajul Herzkönigin conturează pleoapele inferioare, accentuând genele

Alții, pe de altă parte, își bazează aspectul pe desenul reginei inimilor într-un joc de cărți, ceea ce duce la un costum complet diferit. Deci, în această postare ne vom concentra asupra variantei din Alice în Țara Minunilor de Tim Burton. Este de departe cel mai popular dintre cele două și este distractiv să te strecori în machiajul excentric al Reginei Inimilor, să te machiezi și să te îmbraci așa.

Instrucțiuni pentru machiajul Reginei Inimilor

regina inimilor aplică machiaj alb, folosește un burete de machiaj întins pe față

Detaliile unice includ albastrul frumos din jurul ochilor și inima mică drăguță pe buze. Modul în care poți aplica rujul este foarte creativ și în același timp ușor, chiar și pentru cei neexperimentați. Tocmai forma inimii roșii este cea mai vizibilă ca punct culminant creativ al machiajului. În ceea ce privește fața, puteți crea un aspect de gheișă cu baza albă, precum și o notă foarte ușoară de roșu pe obraji..

regina inimilor costum machiaj machiaj culoare albastră aplică sprâncene

Așadar, mai întâi îmbrăcați-vă toată fața cu vopsea albă de machiaj, răspândind-o uniform cu bureți de machiaj. După aceea, vopsiți sprâncenele și aplicați vopsea albastră peste ele.

regina inimilor machiaj costum machiaj desen sprancene negre

Apoi, desenați sprâncenele negre suplimentare tipice pentru machiajul Reginei inimilor. Apoi, conturează pleoapa inferioară și subliniază din nou genele cu vopsea neagră.

regina inimilor costum machiaj machiaj buze formă inimă vopsea ruj culoare roșie

Puteți obține forma specială a inimii pe buze folosind ruj sau vopsea roșie sub formă de sânge fals sau o altă culoare de machiaj.

regina inimilor costum machiaj machiaj negru semn de naștere caracteristică tipică perie de vopsea

Urmează indispensabilul semn de naștere mic și negru sub unul dintre ochi, pe care îl puteți picta cu o pensulă. În plus, puteți desena și inimi mici pe roșu pe față.

decupați coroană carton galben foarfece dovleac lumânări linii ascuțite

Puteți face coroana pentru machiajul Reginei Inimilor tăind forma dintr-o bucată de carton galben. Încercați să obțineți linii drepte și puncte în timp ce faceți acest lucru.

coroana regină a inimilor conectează capetele folosind bandă adezivă

Tăiați „pietre prețioase” pentru coroană din carton roșu sub formă de două cercuri roșii și o piesă în formă de diamant. Apoi lipiți elementele suplimentare pe coroană.

regina inimilor costum machiaj machiaj albastru aplica culoare sprancene buze rosii semn de nastere

Conectați cele două capete cu banda. Pune-ți coroana și scufundă-te în lumea puterii magice!