Halloween, VIDEO

Mâncare cu degete pentru copii: 3 rețete delicioase pentru gustări sănătoase

Mâncarea degetelor pentru copii se toarnă biscuiți de sare

Indiferent dacă intenționați o petrecere de ziua copiilor sau doriți să îi surprindeți pe copii cu gustări delicioase pentru Halloween – aceste trei rețete pot fi servite în diferite ocazii și pot deveni punctul culminant al fiecărui bufet. Fețele de pâine – pisicile îi umplu pe cei mici cu șuncă, cremă de brânză și măsline, păianjenii din biscuiți și bețișoare de covrig sunt o gustare perfectă pentru mijloc, monștrii din mere, cremă de brânză și ciocolată au un gust minunat și sunt sănătoși. Rețetele detaliate, inclusiv instrucțiunile foto, pot fi găsite mai jos, în videoclipul de mai sus puteți urmări pregătirea pas cu pas.

Degete pentru copii: rețetă pentru monștrii din mere

Mâncare cu degete pentru copii gustare cu față de măr ziua de naștere sănătoasă

Următorii monștri din mere arată grozav la petrecerile de Halloween pentru copii mici. Delicatetea dulce este făcută din mere, ciocolată, semințe de floarea soarelui și cremă de brânză. În orice caz, trebuie mai întâi să topiți ciocolata într-o baie de apă.

Alimente pentru degete pentru copii monstru de ciocolată cu măr de semințe de floarea soarelui

Și așa sunt pregătiți monștrii drăguți: primul sfert merele, apoi tăiați o bucată mică din fiecare sfert. Puneți semințele de floarea soarelui în măr (a se vedea fotografia de mai sus).

mâncare pentru degete copii frotiu de mere ciocolată

Ungeți ciocolata pe măr (așa cum se arată în fotografia de mai sus). Tăiați o felie subțire din măr și puneți-o în gura monstrului.

mancare cu degetul pentru copii mar monstru reteta ciocolata frotiu

Fixează ochii din chipsuri de ciocolată cu cremă de brânză. Deliciosul desert este gata.

Mâncare cu degete pentru copii cremă de brânză frotiu ochi chipsuri de ciocolată

Mâncare cu degete pentru copii: pisică cu față la pisică

hrana pentru degete ingrediente pentru copii pisici fețe de pâine

Fețele de pâine trezesc pofta de mâncare a copiilor și sunt garantate pentru a face bucuria mesei. Dacă doriți să creați o pisică cu față de pâine, aveți nevoie de următoarele ingrediente: felii de pâine, boia, măsline negre, șuncă, unt, rozmarin.

mâncare cu degetele pentru copii tăiați felii de pâine

La început tăiați cercuri din feliile de pâine cu o ceașcă. Ai nevoie de o felie pentru fiecare față de pâine. Puteți crea un rulou pentru zilele de naștere ale copiilor pentru fiecare copil.

hrană pentru degete pentru copii boia de ardei

Pur și simplu ungeți untul pe pâine, miez de măsline și tăiați în jumătate. Ochii pisicii sunt făcuți din două jumătăți. Tăiați un triunghi din ardei – va servi drept nas.

hrana pentru copii cu frunze de rozmarin

Puteți folosi apoi rozmarinul pentru a face mustățile pisicii, iar urechile sunt tăiate din șuncă.

hrana pentru degete copii pisicile se confruntă cu role

Iar rezultatul final arată încântător de dulce – dar copiii se vor distra de două ori mai mult dacă puteți participa la pregătire. Dacă doriți, puteți înlocui unele dintre ingrediente cu alte legume de sezon.

Mâncare cu degetele de Halloween pentru copii: păianjeni amuzanți din biscuiți și bastoane de covrig

mâncare cu degetele biscuiți de Halloween bețișoare de sare măsline

Toți copiii adoră biscuiții și bastoanele de covrig – următoarea gustare este pregătită exact din ele. Pentru păianjenii din biscuiți aveți nevoie de următoarele ingrediente: cremă de brânză, măsline negre fără sâmburi, bastoane de covrig, biscuiți ovali.

finger food pentru copii păianjen ovale cracker cremă de brânză

Și așa se fac gustările sărate: pur și simplu ungeți brânza cremă pe un cracker, atașați-le bastoanele de covrig, acoperiți cu un al doilea cracker. Apăsați ferm împreună.

mâncare cu degete copii păianjen cremă brânză măsline ochi

Formați doi ochi din crema de brânză. Tăiați cercuri mici dintr-o măslină cu o paie de băut. Decorează ochii cu el. complet!

mâncare cu degetul pentru copii Halloween Halloween Crăciun de păianjen