Gradinarit

Proiectare grădină – 19 sfaturi utile pentru designul perfect al grădinii

sfaturi utile pentru amenajarea terasei

Faceți ca grădina dvs. să arate modernă și captivantă. Perfect Proiectare grădină poate fi accesat rapid cu câteva sfaturi utile. În primul rând, ar trebui să împărțiți spațiul mai mare în zone mai mici. De exemplu, puteți marca zonele individuale de pe pajiște cu paturi de flori ca un fel de margini colorate care vă vor transmite cu siguranță un sentiment de fericire în grădina dvs..

Designul grădinii – atrageți atenția cu detalii izbitoare

sfaturi utile pentru amenajarea casei albastre

Așa că Proiectare grădină arată captivant și creativ, folosește bandă de gazon și transmite un sentiment de fericire. În plus, ai un sentiment aventuros ca și cum ai fi într-o călătorie de descoperire – nu știi niciodată ce vei afla.

Proiectare grădină – schimbă structura din când în când

sfaturi utile pentru marginea designului grădinii

Structura și conținutul sunt deosebit de importante pentru Proiectare grădină. Consistența speciilor de plante dă un sentiment de perfecțiune. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă să nu plantați în exces un tip de plantă în grădină, astfel încât designul să nu devină plictisitor. Pietrele netede ale râului creează un contrast frumos și servesc drept decor fabulos.

Crearea unei grădini – principii și idei de design într-un stil de casă la țară

41 de idei pentru o grădină mică – proiectați atunci când spațiul este limitat

Cum puteți profita la maximum de mica dvs. grădină

Faceți granițele grădinii interesante și interesante

sfaturi utile pentru proiectarea grădinilor Steinweg

Marginile clar definite conferă grădinii tale un aspect curat și proaspăt. Dar fii creativ și adaugă elemente de design Proiectare grădină. Folosind pietre, faceți o limită clară între gazon și plante care vor arăta ca apa curentă.

Elemente de artă pentru grădină

sfaturi utile pentru proiectarea grădinii mingea albastră

Folosiți idei creative și interesante pentru a adăuga un pic de artă în grădina dvs. Fie o sferă cu mozaic și particule de sticlă sau alte elemente creative, profitați de fiecare ocazie pentru a vă crea propria Proiectare grădină pentru a-l face izbitor și original.

Misca-te

sfaturi utile pentru amenajarea ierbii

Iarba decorativă este planta perfectă dacă doriți să creați mișcare în grădina dvs. Indiferent ce tip de gazon alegeți – blând cu frunze arcuite sau o iarbă de prerie cu frunze ascuțite – această idee originală va crea mai multă mișcare în grădină.

Puneți plantele împreună corect

sfaturi utile pentru amenajarea florilor de grădină

Puneți împreună o grădină uimitoare atunci când combinați specii de plante interesante. Căutați culori sau contraste izbitoare în structură. Imaginea prezintă o combinație foarte reușită între flori de plante violet și mușchi auriu. Ambele plante sunt foarte inteligent subliniate de planta sedum roșie.

Folosiți obiectele găsite

sfaturi utile pentru calea de proiectare a grădinii

Fă-ți a ta Proiectare grădină unic prin faptul că folosiți obiecte găsite pe stradă ca decorațiuni. Pot fi folosite diverse obiecte pierdute, cum ar fi benzi de cauciuc, bucăți de gard sau bucăți de oțel. Aceste obiecte găsite pot servi drept sculpturi sau decorațiuni de cale.

Se amestecă împreună plante comestibile

sfaturi utile pentru amenajarea designului grădinii

A ei Proiectare grădină se spune că profită de frumusețea plantelor comestibile. Simțiți-vă liber să integrați acest lucru în peisajul dvs. de grădină. Diferitele tipuri de salată sunt deosebit de atractive și nu numai că au un gust bun, dar sunt și un decor minunat și delicios pentru grădină.

Adăugați individualitate grădinii

sfaturi utile pentru arta designului grădinii

Ce nu trebuie să uiți atunci când proiectezi grădina este că grădina ar trebui să se potrivească cu personalitatea ta. Prin urmare, încercați să includeți elementele preferate în grădină. Acest lucru nu se aplică doar anumitor obiecte, ci și unor tipuri de plante și combinații de culori.

Nu te ține de regulă

sfaturi utile pentru amenajarea lumii plantelor

Ia Proiectare grădină nu prea serios. Distrează-te și simte-te liber să încalci regula. Cele mai înalte plante nu ar trebui să fie întotdeauna în fundal. Puneți câteva dintre acestea pe prima linie pentru a împrospăta zona.

Vederea din fereastră

sfaturi utile pentru plantele de amenajare a grădinii

Chiar și cei mai pasionați grădinari nu își petrec tot timpul departe de casă. Prin urmare, luați întotdeauna în considerare faptul că veți putea, de asemenea, să vă observați grădina din interiorul casei.

Specii de plante interesante

sfaturi utile pentru detalii de amenajare a grădinii

Includeți astfel de plante în grădina dvs. care sunt urmărite de aproape. De exemplu, frumusețea begoniei stă în tiparele sale mici, care nu pot fi văzute decât de aproape.

Fii uimit de culori

sfaturi utile pentru designul grădinii culori colorate

Frumoasa stradă de luncă roz din imagine arată deosebit de frumoasă doar sub ea însăși, dar devine rapid cea mai minunată plantă atunci când este plasată în fața unui gard albastru. Luați în considerare modul în care o plantă va arăta amestecată cu alte specii.

Utilizați recipientele pentru plante

sfaturi utile pentru ghiveciul de amenajare a grădinii

Recipientele pentru plantele de grădină sunt o idee excelentă dacă doriți întotdeauna să rearanjați plantele și să recreați pete colorate. Mergeți cu un pas mai departe prin potrivirea recipientelor cu culoarea florilor.

Nu uitați de frunzele colorate

sfaturi utile pentru frunzele de amenajare a grădinii

Culorile contrastante ale frunzelor pot fi uneori chiar mai impresionante decât florile. Unele plante au frunze frumoase în nuanțe de albastru-gri, precum și modele de culoare violet, așa cum se arată în imagine. Nu ratați ocazia de a folosi această idee originală.

Plante ușor de îngrijit

întreținerea ușoară a sfaturilor utile pentru proiectarea grădinilor

Un frumos Proiectare grădină poate fi foarte impresionant. Dar nu uitați să aveți grijă de asta. Pentru a nu avea probleme în această zonă, alegeți specii de plante ușor de îngrijit și adaptabile.

Fii atent la forme

sfaturi utile pentru decorarea designului grădinii

În timp ce mulți grădinari se concentrează pe culoarea plantelor, nu uitați să acordați atenție formelor. Folosește diferite forme pentru a sublinia avantajele grădinii tale.

Răsfățați-vă cu un loc de relaxare

sfaturi utile pentru relaxarea peisagistică

Asigurați-vă că veți avea ocazia să vă relaxați în grădina dvs. – doar așezați-vă și bucurați-vă de peisajul frumos.