Frumuseţe

Faceți-vă o mască de față cu quark – 11 rețete grozave

Mască de față cu quark-do-it-yourself-împotriva-cosului-pielii-impure

Cu produsele cosmetice finite, nu știi niciodată ce este înăuntru. Aditivi ascunși, otrăvuri sau orice altceva care poate provoca pielea roșiatică. De aceea, ingredientele naturale sunt importante pentru măștile de față. unu Mască de față cu caș de exemplu are multe avantaje și poate fi realizat rapid și ușor acasă. Quarkul este antiinflamator și calmează roșeața. Face minuni pentru cosuri și arsuri solare. Consultați rețetele noastre potrivite pentru fiecare tip de piele.

1. Mască de față cu caș și miere pentru pielea uscată

masca de fata-quark-do-it-yourself-miere-ulei

Se amestecă 3 linguri de quark cu o lingură de miere până când sunt cremoase și se aplică pe față. Îndepărtați cu un tampon de bumbac înmuiat în lapte cald după aproximativ 20 de minute și spălați ușor restul cu apă.

2. Mască de față cu quark și lămâie, minunată pentru tenul mixt

Mască de față-quark-do-it-yourself-rețetă-lămâi

Această mască de față hidratează pielea și contracarează porii mari. Se amestecă pur și simplu 2 linguri de quark cu 1 linguriță de suc de lămâie, se lasă să acționeze 15 minute și se spală cu apă călduță.

3. Mască de quark și mușețel

Mască de față cu ceai de quark-make-your-own-mușețel

Pentru a vă face singură această mască de față, aveți nevoie de 2 linguri de quark (40% grăsime) și o pungă de ceai cu ceai de mușețel. Faceți ceaiul de mușețel cu aproximativ 100 de mililitri de apă fierbinte. Apoi se lasă să se răcească și se amestecă cu quarkul. Aplicați pe față.

4. Mască de caș de castraveți

Mască de față cu caș-face-tu-castravete-ten proaspăt

Această mască de față cu caș este o mare cremă hidratantă! Pentru aceasta aveți nevoie de 2 linguri de quark (40%), 1 lingură de ulei de măsline și o bucată proaspătă de castravete. Se curăță castravetele și se amestecă cu quarkul. Adăugați ulei de măsline și aplicați pe față.

5. Mască de iaurt Quark pentru un ten proaspăt

mască de față-quark-fă-te-ia-iaurt

Se amestecă 3 linguri de quark, 2 linguri de iaurt, 15 picături de ulei de măsline și 1 gălbenuș de ou până la o masă netedă. Se amestecă energic. Aplicați masca pe față, lăsați-o să acționeze aproximativ 10 minute și apoi spălați-o cu apă călduță.

6. Mască de quark și pătrunjel pentru pielea sensibilă

mască de față-quark-do-it-yourself-patrunjel

Oricine are o piele solicitantă și sensibilă ar trebui să încerce cu siguranță această mască de netezire. Ai nevoie de 3 linguri de quark (40% conținut de grăsime) și o grămadă de pătrunjel. Tăiați mărunt pătrunjelul, bateți quarcul până se spumează și amestecați împreună. Puneți pasta pe față, lăsați-o să acționeze 30 de minute și spălați-o bine.

7. Mască de quark Matcha împotriva ridurilor

mască de față-quark-face-te-ceai-verde-matcha

Acoperiți 1 linguriță de ceai matcha cu apă fierbinte și lăsați-l să se absoarbă timp de 10 minute. Se amestecă cu 3 linguri de quark și se aplică. Acest amestec relaxează pielea și face minuni împotriva ridurilor.

8. Mască de quark de avocado pentru tenul uscat

Face-mask-quark-do-it-yourself-avocado

Avocado și quark sunt un duo puternic în lupta împotriva pielii uscate și calmează imediat pielea stresată. Se piure jumătate de avocado și se amestecă cu 2 linguri de quark. De asemenea, puteți adăuga puțin ulei de măsline.

9. Cojire de quark și tărâțe

mască de față-quark-do-it-yourself-tarate

Se amestecă 3 linguri de brânză de vaci cu o lingură de tărâțe și o linguriță de ulei de floarea soarelui. Această mască face pielea moale a bebelușului.

10. Mască de quark și ouă împotriva pielii pătate

mască de față-caș-ou-face-te-singur

Se amestecă 3 linguri de quark cu conținut scăzut de grăsimi cu un ou. Aplicați pe față cu o spatulă, lăsând zona din jurul ochilor și gurii libere. Se spală cu apă călduță după 15 minute.

11. Mască de față cu quark și papaya pentru un ten proaspăt

Mască de față-quark-papaya-miere-ulei de măsline-mix-lasă-să-lucreze-ingrediente

Purează 100 de grame de papaya și 1/2 avocado și amestecă bine cu 1 linguriță de miere, 1 gălbenuș de ou și 1 linguriță de ulei de măsline. Lasă-l să acționeze 15 minute