dormitor

Tapet foto pădure în dormitor – idei pentru motive minunate în format mare

fotografie tapet pădure dormitor-scandinav-verde-mistic

În viața de zi cu zi suntem copleșiți de o mulțime de informații. De aceea, căutăm liniște și relaxare în propriile noastre pereți. Și mai ales în dormitor, care servește în primul rând pentru a vă relaxa propriul corp, doriți să vă simțiți bine. Dacă iubești natura și ai admirat întotdeauna frumusețea pădurilor, un tapet foto cu pădure ar arăta deosebit de bine în dormitorul tău. Datorită varietății de motive minunate, toată lumea poate găsi ceva potrivit gustului lor. Culorile pot fi, de asemenea, adaptate cu ușurință la mobilierul existent.

Efectul tapetului foto din pădure

fotografie-tapet-pădure-dormitor-pat gri-din lemn

Nu toată lumea are suficient timp sau ocazie să meargă la o plimbare în pădure. Dar în zilele noastre puteți aduce cu ușurință motivul pădurii în propriul dormitor. Pădurea este un simbol pentru ceva inconștient, magic și misterios. Reprezintă o evadare din viața cotidiană aglomerată și transmite o atmosferă liniștită. Pentru mulți oameni, aceste proprietăți sunt motivul pentru care aleg un motiv frumos de pădure ca design de perete în dormitor. Datorită dimensiunii lor, motivele arată mult mai impresionante. Acum par atât de realiste încât aproape crezi că poate auzi foșnetul frunzelor.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-conifere nordice

Cel mai bun lucru despre motivul pădurii este că este neutru în funcție de gen și poate fi adaptat oricărui stil de amenajare. Apropierea de natură ca laitmotiv apare în multe stiluri de viață. Indiferent dacă mobilierul dormitorului arată scandinav, rustic sau modern, un tapet foto forestier arată întotdeauna frumos. Pentru ca imaginea de ansamblu să pară armonioasă, culorile tapetului foto trebuie să fie potrivite cu schema de culori a camerei. Depinde de ceea ce este imprimat digital pe tapetul foto. Pădurea se schimbă pe parcursul anului și există o mare selecție de imagini care se potrivesc cu această temă.

Pictura murală pădure creează stări diferite

fotografie-tapet-pădure-dormitor-soare-conifere-vară

Pădurea este mult mai mult decât doar copaci și poate crea stări de spirit foarte diferite. Atunci când alegeți motivele, asigurați-vă că culorile întunecate pot avea un impact negativ asupra stării dvs. emoționale. O pictură murală de pădure din dormitor poate, de exemplu, să descrie următoarele scene:

fotografie-tapet-pădure-dormitor-soare-apus-de-soare-maro-alb-crem

  • Pădurea cu soare: Soarele ne trezește spiritele și este bun pentru suflet. În funcție de preferințele personale sau în funcție de apartenența la tipurile de dimineață sau tipurile de seară, puteți opta pentru roua dimineții sau apusul soarelui. Pădurea dimineața este minunată, mai ales că totul este atât de plăcut de proaspăt.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-zăpadă-ceață-mistică

  • Pădurea în ceață: Una ne apare imediat pădure mistică nordică. Asigurați-vă, totuși, că motivul ar putea părea misterios, dar și puțin întunecat.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-negru-alb-podea din lemn

  • Pădurea în alb și negru: Motivul este perfect pentru un dormitor într-un stil minimalist. Accentul nu se pune pe culori, ci pe nuanțe, forme și structuri.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-tropical-modern-mobilier-negru

  • Păduri tropicale sau o pădure de bambus: Aceste motive sunt perfecte atât pentru fanii călătoriilor, cât și pentru cei care doresc să integreze verdele luxuriant în interiorul lor.

Pădurea are multe fațete

fotografie-tapet-pădure-dormitor-negru-alb-zăpadă-stil-cabană

Fiecare anotimp se caracterizează prin farmecul său deosebit. Ai un sezon preferat? Apoi, vă puteți bucura de ele pe tot parcursul anului în propriile patru pereți. Ori de câte ori vedeți tapetul foto cu copaci înfloriți, febra primăverii este trezită.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-primăvară-copaci-înfloriți

  • Pădurea primăvara: Pădurile de primăvară simbolizează energia și trezirea naturii pentru o viață nouă. Copacii de foioase înfloriți și minunatele frunze verzi luxuriante sunt pur și simplu creatoare de dispoziție și aduc o anumită culoare în joc. O atmosferă deosebit de romantică este creată în combinație cu flori de primăvară și păsări.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-bogat-verde-alb-mobilier

  • Pădurea vara: O pădure verde de vară este întotdeauna însorită și are un efect proaspăt și calmant. Detalii suplimentare, cum ar fi tufele de boabe sau animalele din pădure, asigură o compoziție realistă. De asemenea, puteți utiliza imagini fotomicrografice pentru a atrage atenția asupra micilor detalii. Motive precum frunzele cu roua de dimineață sau înghețul de brumă sunt perfecte în acest scop.

  • Pădurea de toamnă: Această perioadă a anului are scoruri cu multe culori intense. Zilele de ceață din toamnă sunt deosebit de pitorești. Datorită tonurilor calde de galben, portocaliu și roșu, totul nu arată întunecat, ci minunat de misterios.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-negru-alb-cu-zăpadă-conifere

  • pădure înzăpezită: Iarna este ceva foarte special. Pe lângă frig, zăpada simbolizează puritatea și pacea. Dacă culoarea albă domină mobilierul dormitorului dvs., puteți opta și pentru o pădure de mesteacăn de iarnă. Coaja albă de mesteacăn subliniază simplitatea și, în același timp, frumusețea extraordinară a naturii.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-ceață-mistică-nordică-modernă

Desigur, motivul pădurii poate fi combinat și cu alte elemente. Arată foarte frumos, de exemplu Cascadă în pădure sfarsit. Pădurea și munții trezește, de asemenea, sentimente frumoase și dă naștere la idei pentru noi experiențe și provocări.

Utilizări posibile ale pădurii de tapet foto din dormitor

fotografie-tapet-pădure-dormitor-ceață-gri-verde-metal-pat-cupru

Cu ajutorul unui tapet foto în format XXL, camerele mici pot fi păcălite să le facă să pară mai mari. Privirea într-o pădure aparent nesfârșită, de exemplu, creează un sentiment de profunzime. Cu toate acestea, pentru ca tapetul foto să se armonizeze armonios cu dormitorul trei aspecte fa-te observat: dimensiunea motivului, efectul său în cameră și locul potrivit pentru tapetul foto.

Tapetul cu motive trebuie să fie adaptat la dimensiunea peretelui dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă tapetul foto trebuie să acopere întregul perete al camerei. Fotografiile digitale realiste pe o scară de 1: 1 creează un mediu imaginar. Ca și cum ai putea privi prin perete în pădure. Cel mai bine este ca motivul dorit să fie făcut pe măsură pe tapet foto.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-ceață-masă-bușteni

De obicei, tapetul foto din pădure este așezat pe peretele din spatele patului. Cu toate acestea, este posibil să tapetați un alt perete din dormitor care are puțin sau deloc mobilier. Amplasarea mobilierului în fața peretelui decorat joacă un rol foarte important, astfel încât tapetul foto să-și desfășoare potențialul. Nu trebuie acoperit, iar motivele trebuie să rămână clar recunoscute. Motivele izbitoare se armonizează bine cu mobilierul simplu și se îmbină mai bine în această combinație.

fotografie-tapet-pădure-dormitor-ceață-scandinav

Dacă doriți să subliniați efectul tapetului foto, alegeți mobilier și accesorii pentru casă care să se potrivească bine cu tema pădurii. O masă cu trunchi de copac, de exemplu, este un adevărat punct de atracție și poate fi combinată cu alte piese de mobilier din lemn natural. Un covor verde shaggy amintește de o pajiște verde și creează accente casnice. Casele de păsări ca decorațiuni de perete completează perfect imaginea de ansamblu!

fotografie tapet-pădure-dormitor-mistic-scandinav-nordic

fotografie-tapet-pădure-dormitor-ceață-conifere-întuneric

fotografie-tapet-pădure-dormitor-negru-alb-frunze-copaci-de-foioase-pat din piele