dormitor

Renovarea dormitoarelor: la ce ar trebui să fii atent atunci când renovezi?

Dormitorul renovează patul tapițat al patului covor gri

Tapetul de pe perete este rupt, patul provoacă dureri de spate, iar restul mobilierului pare deja uzat? Atunci totul este clar: dormitorul dvs. are nevoie de renovare. Aici petreci majoritatea timpului acasă, astfel încât camera ar trebui să aibă un efect calmant și să ofere un confort optim. Dacă doriți să vă renovați propriul dormitor și să-i dați un aspect nou, există câțiva pași importanți de luat în considerare. Mai jos sunt sfaturi utile și câteva idei grozave pentru renovarea dormitorului.

Renovați dormitoarele și creați-vă propria oază de liniște

Sfaturi pentru remodelarea dormitorului decorarea mobilierului

Ați decis deja să vă renovați sau să vă modernizați dormitorul, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? În funcție de starea actuală, puteți renova complet sau doar parțial camera. În cazul unei renovări complete, pereții sunt revopsiți, podeaua este reașezată sau reparată și se cumpără mobilier nou. Dacă dormitorul este parțial renovat, este mai degrabă o piesă de mobilier nouă sau unele reparații cosmetice care ar trebui să împrospăteze camera..

Design de podea și perete în dormitor

Dormitorul remodelează pereții revopsiți

De obicei, pereții obțin un strat nou de vopsea chiar și cu cea mai mică renovare. Aduce o gură de aer proaspăt în cameră și o lasă să strălucească într-o nouă splendoare. Alegerea culorii potrivite joacă un rol major aici. Culoarea peretelui ar trebui să vă calmeze și să creeze o atmosferă confortabilă în cameră. Culorile subtile si calde sunt perfecte pentru dormitor si pot fi combinate bine cu materiale naturale precum lemnul sau piatra naturala. Cu toate acestea, contrastele puternice de culoare trebuie evitate, deoarece împiedică restul nopții.

Renovează dormitorul cu design modern, pat nou

Spre deosebire de vopseaua de perete, pardoseala este rar schimbată, chiar și cu renovări complete. Așezarea unui etaj nou este de obicei foarte costisitoare și mulți proprietari se lipsesc de el dacă nu este absolut necesar. Oricine a decis totuși un nou etaj în dormitor face alegerea potrivită cu parchet sau laminat. Lemnul sau aspectul său radiază căldură și confort și este perfect pentru camere precum dormitorul. O altă opțiune potrivită este podeaua din plută, care are un efect izolator și se simte foarte confortabil pe picioare.

Mobilierul potrivit pentru dormitor

Dormitor remodela tapet pardoseala pat nou

Mobilierul dormitorului nu trebuie doar să arate frumos, ci și să fie practic și confortabil. Iar cea mai importantă piesă de mobilier din zona de dormit este fără îndoială patul. Dacă doriți să renovați întregul dormitor, ar trebui bineînțeles să schimbați și patul și salteaua.

Atunci când vă alegeți noul pat, dimensiunea, confortul și, desigur, designul joacă un rol important. Vă recomandăm sisteme de pat întregi care constau dintr-o bază flexibilă și o saltea de sus potrivită. the paturi exclusive de la Schramm de exemplu, aveți un sistem cu două saltele de înaltă calitate, care susține fiecare parte a corpului. De asemenea, acestea se caracterizează printr-un design modern și oferă astfel o soluție excelentă pentru dormitorul recent renovat.

Dormitor renoveaza noptiera lampa vaza

Odată ce ai ales patul pentru dormitor, jumătate din muncă este terminată. Deoarece mobilierul din dormitor trebuie păstrat simplu. O noptieră, care poate avea unul sau două sertare de depozitare, este un plus practic pentru pat. Bineînțeles că aparține și o lampă de noapte. Cu o dimensiune a camerei de 16 metri pătrați sau mai mult, un dulap în cameră este, de asemenea, bine.

Dormitor renovează masa de noptieră a biroului interior

Șinele de haine deschise, teancurile de rufe, scândurile de călcat și echipamentele de fitness pur și simplu nu aparțin dormitorului. Dacă reproiectați această cameră, încercați să eliminați tot ceea ce este de prisos și să găsiți un alt loc pentru ea. În ceea ce privește micul loc de muncă din colț, ar fi indicat să îl mutați în sufragerie, de exemplu. Dormitorul ar trebui să fie conceput ca un loc de odihnă și relaxare și să nu fie un memento al stresului cotidian. Oricine dorește după un somn sănătos și odihnitor ar trebui, de asemenea, să alunge dispozitivele tehnice din dormitor.

Renovarea dormitoarelor și setarea accentelor

Renovarea dormitorului îl face confortabil gri

Mobilierul din dormitor poate fi simplu, dar în niciun caz plictisitor. Câteva elemente decorative aici și acolo sunt perfect fine și oferă camerei acel ceva sigur. Textile, de exemplu, pot fi folosite pentru a seta accente de culoare în cameră care creează o ambianță confortabilă. Una sau două plante de interior, pe de altă parte, conferă camerei un aspect natural și pot îmbunătăți calitatea aerului și, astfel, climatul interior.