DIY

Realizați singuri decorațiuni de perete – 3 proiecte DIY cu instrucțiuni

Asigurați-vă personal decorarea pereților -instrucțiuni-cadru auriu-loc de muncă-sclipici

Pentru a aduce o gură de aer proaspăt și varietate în spațiul privat, bloggerii din întreaga lume prezintă idei imaginative pe care le puteți realiza la un preț rezonabil. De obicei te străduiești să obții o atmosferă specială și o atingere individuală în dormitor și la biroul de acasă, pentru că acolo ajungi. Cu ajutorul a trei proiecte de bricolaj alese manual, puteți crea proiecte accesibile și personalizate Decorarea pereților în sine do.

Realizați singuri decorațiuni de perete – design de perete inspirat în aur

Realizați singuri decorațiuni de perete -instrucțiuni-aur.cercuri-pumn afară

Pentru primele două proiecte DIY aveți nevoie de cercuri mici din hârtie lucioasă sau folie autoadezivă în aur. Alegeți dimensiunea cercurilor în funcție de zona pe care doriți să o acoperiți. De asemenea, sunteți binevenit să utilizați alte figuri geometrice sau inimi. Puteți obține aceste produse gata făcute în magazinul de artizanat sau le puteți scoate singuri din hârtie adecvată. Culoarea aurie nu este, de asemenea, o necesitate, deci puteți alege singură orice culoare.

Realizați singuri decorațiuni de perete – instrucțiuni

Realizați singur decorarea pereților -instrucțiuni-cercuri-aurii-pin

Pentru prima decorație imaginativă de perete aveți nevoie de un știft, de aceeași culoare cu figurile perforate. Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cadru dreptunghiular din spumă de poliester de orice grosime. De exemplu, îl veți lăsa să atârne peste locul de muncă, motiv pentru care ajustați dimensiunile în mod corespunzător. Apoi folie autoadezivă, în exemplul nostru de aur, cu care acoperiți cadrul din spumă de poliester.

Îndepărtați cercurile în aur, proiectați polistiren cu folie autoadezivă în aur

decorare-perete-face-it-yourself-instrucțiuni-cercuri-aur-spumă

Înainte de a fixa cercurile pe cadru, imaginați-vă de câte ați avea nevoie efectiv și câte acoperă un rând. Apoi, puteți purta pur și simplu cercurile din polistiren utilizând știfturile.

Fixați pe rama din polistirol cu ​​știfturi

decorare-perete-face-it-yourself-instrucțiuni-pin-aur-pin

Puterea poliuretanului trebuie să fie suficientă, astfel încât știftul să nu treacă complet.

Realizați singuri decorațiuni de perete – aranjați cercurile aurii uniform

decorare-de-perete-instrucțiuni-de-a-face-singur-tu-cercuri-aurii-cadru-spumă-poliester

Rezultatul final seamănă cu solzi aurii, strălucitori de pești, iar cadrul șic va fi cu siguranță cel care atrage atenția în cameră. Bloggerii de la Classy Cutter au atârnat rama peste birou și în interiorul ei scrie „Inspirație”.

Realizați singuri decorațiuni de perete reci – instrucțiuni în imagini de la Classy Clutter

decorare-perete-instrucțiuni-face-te-singur-aur-blogger-autor

Ar arăta și mai frumos dacă ai coordona elementele decorative din cameră sau din apartament în ceea ce privește culoarea și stilul. Culoarea aurie are un efect deosebit de dominant, motiv pentru care este combinată cu albul și poate fi găsită în alte accente de design, cum ar fi picioarele mesei și scaunului.

Realizați singuri decorațiuni de perete „aurii” – cercuri autoadezive 

decorare-perete-face-it-yourself-instrucțiuni-perforare-în-cercuri-aurii

Pentru următoarea decorație de perete „aurie” ai avea nevoie din nou de aceleași puncte sau cercuri. De data aceasta scoateți-l din folie autoadezivă, ceea ce vă va ușura munca manuală. Numărul exact nu este menționat, totul depinde de imaginația ta.

Atașați cercurile la perete ca paiete și strălucesc

decoratiuni-perete-faceti-va-dumneavoastra-instructiuni-autoadezive-puncte-aurii

Lipiți punctele pe perete și apăsați pe ele astfel încât filmul să se lipească bine de suprafața peretelui din toate părțile. Ca ajutor, sunteți binevenit să utilizați un card de plastic sau un card bancar, care vă va ajuta cu lucrările precise.

Realizați singuri decorațiuni de perete – aranjați frumos rame goale, albe

decorarea pereților-faceți-vă-singuri-instrucțiuni-gol-cadru-foto-alb

Cercurile aurii pot fi aranjate haotic sau concentrate pe un colț al peretelui, în funcție de gustul dumneavoastră. Așa că va apărea ca și cum confetti strălucitori sunt împrăștiați pe perete.

Realizați singuri decorațiuni de perete pentru fete – în alb și auriu

decoratiuni-de-perete-faceti-va-dumneavoastra-instructiuni-rame-albe-cu-puncte-aurii

Cadrele goale, albe, de la sine, sunt, de asemenea, o idee bună pentru decorațiuni de perete la prețuri accesibile, pe care le puteți face singuri. Este recomandabil să alegeți un stil vintage cu un ornament magnific pe care îl pictați în alb. Sigur găsiți rarități fără sticlă sau cu anumite defecte pe piața de vechituri la un preț accesibil.

Realizați singuri decorațiuni de perete – model de solzi de pește în dormitor

Decorarea pereților-faceți-vă-singuri-instrucțiuni-solzi-pești-model-aur

Ultima idee de bricolaj imită solzii de pește, dar numai în funcție de modelul și dispunerea fragmentelor. Mai întâi luați în considerare cât de mare ar trebui să fie modelul sau grila, desigur în funcție de scara peretelui pe care doriți să îl decorați. Creați un șablon de cântare de pește și creați un model atrăgător pe perete.

Realizați singuri decorațiuni de perete – creați un șablon

creați-vă-propriul-perete-instrucțiuni-de-decorare-creați-pește-solzi-șablon

Când aranjați modelul, este mai bine să începeți de la centrul de proiectare. În exemplu, este un perete în spatele patului din dormitor, motiv pentru care modelul începe de la tăblie, din punctul în care este cel mai vizibil.

Tăiați „cântarele de pește” din hârtie de lemn folosind șablonul

Decorarea pereților-faceți-vă-singuri-instrucțiuni-solzi-de-pește-pumn-hârtie-din-lemn

Tăiați „cântarele de pește” din hârtie de lemn folosind șablonul. O puteți găsi în magazinul de artizanat sau, alternativ, puteți pune altceva în funcție de preferințe. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia solzii de pește și, dacă este necesar, măcinați puțin marginile pentru atingerea finală.

Fixați bandă adezivă față-verso pe spatele fiecărui cântar

decoratiuni-de-perete-faceti-va-dumneavoastra-instructiuni-solzi-de-pe-fata-dubla-banda-adeziva-din-hartie-din-lemn

Fixați solzii de pește cu aspect de lemn folosind bandă adezivă pe două fețe. Mai degrabă, puneți o bandă de montare care va dura cu siguranță. Lipiți piesele decorative pe loc și apăsați ferm pentru a le lipi.

Realizați singuri decorațiuni de perete – atașați solzii de pește la perete

decoratiuni-perete-faceti-va-dumneavoastra-instructiuni-solzi-din-lemn-dormitor

În funcție de situație, puteți lăsa unele zone libere sau completați cu culoare. Puteți desigur să copiați același model din alte materiale sau mai târziu să înlocuiți solzii de pește cu alții în culori. Alternativ, decorați doar o parte a peretelui și lăsați restul liber, doar cu contururi.

Modern Realizați singuri decorațiuni de perete pentru dormitor 

decoratiuni-perete-faceti-dumneavoastra-instructiuni-dormitor-solzi-cu-solzi

În dormitor, nuanțele deschise sunt mai populare, care creează o atmosferă proaspătă, veselă și au un efect relaxat. Atunci când decorați camera, este indicat să alegeți culori și forme care pot fi găsite în alte elemente. Acest lucru creează o imagine generală armonioasă, care arată uniform și nu este confuză.