DIY

Realizați singuri decorațiuni de grădină din sticlă: idei pentru figuri de sticlă frumoase!

Ai la subsol ochelari singulari sau vaze de cristal vechi pe care nu le mai folosești dar nici nu vrei să le arunci? Apoi, lăsați-vă inspirați de următoarele idei de reciclare pentru decorațiuni de grădină din sticlă! Aceste figurine originale de grădină sunt un mare proiect de artă de grădină chiar și pentru începători. Tot ce aveți nevoie sunt niște boluri, farfurii, vaze și boluri din sticlă, adezivul potrivit și dorința de a face obiecte de artizanat.

Realizați personal figurine de sticlă pentru grădină

Faceți-vă propria sticlă de grădină din sticlă

Este cu adevărat potrivită această artă a sticlei pentru a fi folosită în grădină? S-ar putea să vă întrebați dacă figurinele din sticlă sunt ușor de rupt și răspunsul este nu! Acestea sunt fabricate de obicei din sticlă foarte groasă. Pot supraviețui cu ușurință o cădere pe podeaua de grădină sau grădină (care sunt mult mai moi decât o podea cu gresie din casă). În plus, cifrele vor fi mai stabile dacă le sapi cu câțiva centimetri adânc în pământ. Un avantaj este că pot fi îndepărtate cu ușurință pentru curățare sau depozitare. Asigurați-vă că utilizați adezivul recomandat, astfel încât să poată rezista condițiilor meteorologice calde și reci în aer liber.

Folosiți vase vechi pentru a face decorațiuni de grădină

Materiale:

– Etansant siliconic exterior / adeziv siliconic. Cel mai bine este să folosiți adeziv siliconic transparent, impermeabil. Este oferit în cartușe sau în tuburi de stoarcere. În ciuda descrierii, aceasta nu devine complet clară după uscare, ceea ce poate deranja unii oameni. Alți horticultori spun că preferă să lucreze cu E6000, dar este mai fluid decât lipiciul siliconic.

Sticlărie uzată, care iti place. Verificați magazinele economice, vânzările de curți sau dulapurile de bucătărie.

Opțional: Stick pe decorațiuni. Asigurați-vă că acestea trebuie să fie și rezistente la intemperii. Cum ar fi marmuri cu fund plat, monede, bibelouri etc..

Cum să asamblați decorațiunile de grădină din sticlă

Realizați personal figurine de sticlă pentru grădină din vase de sticlă

Realizați singuri sculpturi din sticlă pentru grădină – Instrucțiuni:

1. Spălați și uscați paharele. De asemenea, puteți curăța bucățile de sticlă cu șervețele alcoolice. Pentru a obține o aderență optimă, suprafețele care trebuie lipite trebuie să fie curate, uscate și fără grăsimi.

2. Decideți dispunerea elementelor individuale: obiectele pe care doriți să le lipiți împreună trebuie să fie aproape una de alta.

3. Folosiți plăci mici de sticlă pentru a crea o suprafață plană între două vaze care altfel nu s-ar potrivi împreună.

4. Lucrați în secțiuni: Puneți piesele împreună în grupuri de două. Urmați instrucțiunile privind timpul de uscare. Numai după uscare le puneți împreună și lăsați totul să se usuce din nou.

Baie de pasăre din vaze și boluri de sticlă

Când opera de artă din sticlă este terminată, săpați baza la câțiva centimetri în pământ pentru ao menține stabilă. Dacă este necesar, puteți adăuga și câteva pietre mici în jurul bazei.

O baie frumoasă de păsări

Baie de păsări făcută de tine din vase de sticlă pentru grădină

În plus față de un stâlp decorativ, puteți construi, de asemenea, o baie de sticlă pentru păsări, plasând un castron sau o farfurie superficială deasupra. Când faceți cumpărături pentru boluri, rețineți că băile de păsări ar trebui să fie cu adevărat superficiale, deoarece păsările pot aluneca și se pot îneca în apă mai adâncă. Nu folosiți nimic mai adânc de 2 centimetri. Un jgheab de albine este, de asemenea, un proiect minunat dacă doriți să realizați singuri decorațiuni de grădină.

Ai renunțat la fumat? Așa puteți reutiliza vechea scrumieră

Baie de pasăre cu scrumieră și vază de vitralii

Stație de hrănire a păsărilor

decor de gradina sticla colorata

O altă idee minunată pentru decorațiuni de grădină frumoase și practice sunt aceste hrănitoare pentru păsări din sticlă. Pentru obiecte de artizanat ai nevoie pur și simplu de o bonbonniere de epocă și de un sfeșnic sau de o vază îngustă.

Stație de hrănire a păsărilor din vas de bomboane de sticlă

Florile de sticlă sunt un adevărat ochi în patul de flori

Flori de sticlă ca niște dopuri de grădină frumoase

Reciclați farfurii, boluri sau sfeșnice nepotrivite în frumoase flori de grădină din sticlă. Aceste decorațiuni de grădină atrăgătoare sunt cu siguranță unice și nu trebuie udate!

Faceți-vă propria sticlă de grădină din sticlă

decor de gradina flori de sticla frumoase si ieftine

Cu cât florile de sticlă sunt mai colorate, cu atât mai bine. În acest fel, vă puteți distinge mai bine pe fundalul verde al grădinii. Pentru a picta plăcile, utilizați vopsea și creioane special concepute pentru vitralii.

Coaceți bucățile de sticlă pe sticlele colorate conform instrucțiunilor de coacere. (De regulă, aceasta este: coaceți pe șina superioară la 170 ° C timp de aproximativ 20 de minute.) Dar aveți grijă: foile foarte subțiri se pot sparge în cuptor. Și asigurați-vă că deschideți ferestrele sau porniți hota, deoarece culorile pot mirosi puternic la coacere. Opriți cuptorul și lăsați borcanele să se răcească complet înainte de a le scoate.

Flori de sticlă de casă ca decorațiuni de grădină

Așezați cea mai mare farfurie pe masă. Aplicați silicon pe partea inferioară a următoarei bucăți mai mari și apăsați-l pe placă. Continuați să aplicați silicon pe fundul fiecărei bucăți mai mici până când floarea este asamblată. Lăsați toată bucata să se usuce peste noapte.

A doua zi, aplicați silicon pe o vază mică care este plată pe o parte și apăsați vaza cu capul în jos pe spatele florii. Puteți utiliza o țeavă de cupru, metal sau PVC care se potrivește în deschidere pentru atașare. Lăsați-l să se usuce peste noapte.

Lipiți țeava în pământ, lipiți floarea pe țeavă și gata! Mai faceți câteva – florile de sticlă arată grozav în grupuri de două sau trei.

Bufniță de sticlă amuzantă

Fișă de grădină din sticlă bufnițe amuzante

Bufnița este un simbol al înțelepciunii și al cunoașterii și probabil și una dintre cele mai drăguțe păsări din lume. De asemenea, taie o siluetă fină ca decor de grădină. Cu ochii ei mari din boluri de sticlă colorate, arată incredibil de impresionant! Bufnița are două furci pentru picioare și o lingură pentru cioc.

Ciupercile de sticlă cresc în grădină

Realizați singuri decorațiuni de grădină din vase de sticlă

Aceste ciuperci drăguțe pot fi evocate din doar două elemente: un castron și o vază. Opțional, puteți umple vasele cu bile de sticlă sau pur și simplu puteți decora capetele ciupercilor după cum doriți.

Faceți-vă propriul decor de sticlă pentru grădină - ciuperci amuzante

Decorațiuni de grădină din sticlă: Îngeri păzitori pentru grădina ta

statui de grădină din sticlă

Acești îngeri grațioși sunt, de asemenea, excelenți ca decorațiuni de grădină din sticlă. Bolurile în formă de semilună sunt cele mai potrivite ca aripi, dar un aspect frumos poate fi obținut și cu două boluri mici.

Acești îngeri DIY pot fi folosiți și ca decorațiuni grave

sticlă pentru grădină realizată din vaze vechi

Fiecare înger de sticlă este unic

Decor din sticlă pentru grădină - frumoase figuri de înger

Clopote de vânt fabricate din materiale reciclate

Idee de upcycling cu boluri de sticlă și linguri vechi

Clopotele și clopotele de vânt pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale reciclate: CD-uri vechi, cutii, chei, răzătoare, tacâmuri vechi și multe altele. Lingurile și furculițele cu aspect vintage și diverse cristale decorative care sparg lumina de o mie de ori și o fac să strălucească să se potrivească cel mai bine cu ochelarii de clasă. De altfel, aceste clopote de vânt sunt ideale și pentru a ține porumbeii departe de balcon.