DIY

Proiectează-ți singur ghivece de flori – 20 de idei cu tehnica șervețelului

Ghivecele de flori proiectează propriile idei țesătură primăvară colorată

Florile fac o schimbare colorată în casă, mai ales primăvara când totul este în floare. Dar nu numai florile, ci și ghivecele lor de flori pot fi frumoase și colorate. Dacă doriți să decorați pervazul, balconul sau grădina atmosferic, atunci puteți Proiectează-ți propriile ghivece de flori și decorați. Există mai multe modalități de a face acest lucru, dar tehnica decoupage este probabil cea mai ușoară. Vă vom arăta tehnica cu țesături și câteva idei despre modul în care vă puteți proiecta ghivecele de flori individual.

Proiectează-ți propriile ghivece de flori – instrucțiuni de imagine

Proiectează-ți propriile ghivece de flori idei de șervețel din țesătură instrucțiuni tehnice

Ghivecele de lut și teracotă sunt cele mai bune pentru aceste proiecte DIY. Datorită suprafețelor lor aspre, lipiciul și vopseaua aderă mai bine. Așadar, aveți nevoie de ghivece de flori, resturi de țesături cu motive frumoase, colorate și lipici. Pentru a aduce o atmosferă frumoasă, asemănătoare primăverii în casă, alegeți ca motive florile de primăvară. Aplicați lipiciul în exteriorul ghiveciului și lipiți țesătura întinzându-l ușor pentru a evita ridurile. După ce vasele de flori decorate s-au uscat, pulverizați-le cu lac transparent pentru rezistență la intemperii. În acest fel, umezeala nu ar trebui să intre.

Proiectați și decorați ghivece de flori personal

Creați ghivece de flori idei motive de trandafiri din stofă

Dacă acoperiți doar fundul vasului cu țesătură, puteți vopsi marginea superioară cu vopsea acrilică. Legați o panglică de rafie, lipiți butoane mici sau margele pentru a vă face ghivecele cu flori și mai frumoase. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că ghivecele de flori decorate cu tehnica șervețelului sunt potrivite doar ca jardiniere. Dacă solul și planta sunt în contact cu peretele vasului, atunci apa se răspândește din interior spre exterior și motivul se poate desprinde în timp. Prin urmare, este recomandabil să nu plantați direct aceste ghivece de flori.

ghivece colorate pentru ierburile tale

Ghivece de flori decorați-vă idei țesături ierburi colorate

Cu tehnica șervețelului puteți crea singuri ghivece de flori colorate și le puteți planta cu plante de apartament sau ierburi frumoase. Motivele atmosferice pun imediat grădina dvs. de ierburi în centrul atenției și sunt perfecte ca un accent excelent în bucătărie. Puteți armoniza culorile și modelele cu designul pereților din bucătărie, creând în același timp un efect decorativ.

culori strălucitoare și modele frumoase

Proiectează-ți ghivece de flori șervețel tehnică idei motive

Jardiniere decorate nu numai că pot decora interiorul, ci și balconul sau terasa. Cu culori strălucitoare și motive frumoase, ele captează imediat ochiul și dau un accent jucăuș în fiecare zonă. Dacă intenționați să puneți o plantă cu flori în jardinieră, atunci puteți adapta decorul șervețelelor de pânză la culoarea florilor.

decorați doar fundul oalei

decora țesătura de lut decupaj palmier

Marginea vasului de lut este de obicei mai dificil de lipit cu țesătură decât partea inferioară, motiv pentru care este adesea lăsată fără decor. Din punct de vedere vizual, această decizie arată la fel de bine, deoarece marginea se armonizează cu coasterul în acest fel. Cu toate acestea, puteți vopsi marginea ghiveciului cu orice culoare sau o puteți decora cu o altă tehnică.

înfrumusețați cu panglică

ghivece de flori idei de proiectare argila banda de tesatura

Iată o idee drăguță pentru decorarea marginii ghivecelui cu flori. Pentru aceasta, se folosește bandă colorată din țesătură și lipită pe margine. Banda de țesătură ar trebui să fie puțin mai lată decât marginea pentru a o putea acoperi complet. Cu toate acestea, nu există limite în alegerea culorilor și a modelelor. Principalul lucru este că jardiniera arată frumos și se amestecă armonios în interior.

potrivit și pentru sticle de sticlă

ghivece de sticlă sticle idei de proiectare a țesăturii

Cu tehnologia și țesăturile șervețelului, puteți crea nu numai ghivece de flori, ci și condimentarea sticlelor simple de sticlă. Acestea sunt apoi perfecte ca niște vase de flori frumoase care vă pun cu succes florile tăiate în centrul atenției. În acest scop, pot fi folosite resturi de țesătură și șervețele și lipite pe sticlă cu adeziv și lac transparent. Cu aceeași țesătură pentru sticlele de sticlă și ghivecele de flori, puteți proiecta chiar și un set întreg pentru plantele de apartament.

decorați cu resturi de țesătură în culori naturale

Asigurați-vă propriile vase de flori pentru a îmbrăca țesătura

Dacă doriți să evocați un decor natural pentru apartament, atunci ghivecele pentru plantele de interior pot fi decorate cu țesături în culori naturale. Tonurile verzi și maro se referă la natură și creează un sentiment real de bunăstare în interior.

Acoperiți ghivecele complet cu țesătură

decorați-vă ghivece tehnice șervețel idei țesături

Dacă doriți, puteți, desigur, decora toate ghivecele de flori cu tehnica șervețelului. Acest lucru necesită ceva mai mult material și puțină abilitate. Nu uitați că aceste ghivece sunt potrivite doar ca ghivece de acoperire și nu trebuie plantate direct.

Proiectează-ți propriile ghivece de flori cu ziar

ghivece de flori idei de design ziare fluturi decoupage

Découpage permite ghivecelor simple de lut să fie transformate rapid și ușor în ghivece creative pentru plante de interior. În plus față de resturile de țesătură, șervețelele de hârtie și șervețelele din țesătură, pot fi utilizate și alte hârtii decorative. Cu ziarul, de exemplu, puteți obține un efect ludic de epocă, care se potrivește perfect cu o grădină romantică. Diverse motive de primăvară, cum ar fi fluturi și flori din hârtie, sunt potrivite ca decorare suplimentară pentru aceasta.

Proiectează un scaun de plantat cu ghivece de flori

Proiectează-ți propriile ghivece de flori idei scaun din țesătură decupaj

Doriți să creați singuri ghivece de flori și să creați singur un scaun de plantat, atunci o decorație cu tehnica șervețelului este perfectă. În acest fel, pot fi create modele foarte speciale și se poate evoca un decor minunat pentru balcon sau terasă. Puteți decora nu numai ghivecele, ci și scaunul cu plante cu modele drăguțe. Cel mai bine este să folosiți motive care se potrivesc bine și creează o imagine generală armonioasă.

ghivece de flori idei de design tesatura decor lipici

Cu tehnica șervețelului puteți crea singuri ghivece de flori mari și mici și puteți crea un decor atmosferic pentru casă și grădină. Lasă-te inspirat de ideile noastre și creează jardiniere originale pentru plantele și florile tale în ghivece!

Proiectează-ți propriile idei de țesături pentru decorarea ghivecelor de flori

ghivecele de flori decorează idei nasturi de țesături

ghivece de flori decora idei tesatura lipici ghiveci de lut

Asigurați-vă ghivece de flori decorați idei margele de trandafir

ghivece de flori decora idei model floral albastru alb

Asigurați-vă ghivece de flori decorați idei motive florale

ghivece de flori idei de design tesatura imbraca model floral