DIY

O masă de grădină DIY în design mozaic ca decor pentru grădină

masă-afară-fă-te-diy

Dacă designul grădinii dvs. poate folosi un retuș și nu aveți idei speciale, atunci nu mai trebuie să vă faceți griji sau să căutați alte variante.

O masă de grădină DIY în design mozaic ca decor pentru grădină

grădină-masă-scaune-patio-idee-proiectează-te

Vă vom oferi una grozavă Masă de grădină DIY în design mozaic ca decor pentru grădină inainte de, pe care le poți imita cu ușurință acasă. Proiectul nu este complicat, dar va fi nevoie de multă răbdare de la tine. Mozaicul poate fi proiectat pe orice blat de masă, cu condiția, desigur, să fie suficient de stabil pentru a susține greutatea pietrelor decorative. Nu vă lăsați păcăliți să credeți că rezultatul este prea dificil de obținut. Dar trebuie să știți că sunt necesare unele instrumente grele pentru a face acest lucru, sau cel puțin dacă acesta este cazul Masă de grădină DIY un picior metalic ca cel din fotografia de exemplu. În cele din urmă, totuși, veți obține un blat frumos de masă pe care îl puteți folosi pentru a vă împrospăta și decora grădina. Doar încercați și veți obține un decor minunat pentru grădină.

Masa elegantă de grădină DIY – materialele necesare

forme-mozaic-rupere-pietre-masă-bricolaj

Pentru a realiza acest proiect, veți avea nevoie de bucăți de mozaic, pietricele, plăci decorative sau bucăți de țiglă sau orice alt tip de material dur care poate rezista la capriciile vremii chiar și în exterior, în grădină sau pe terasă și nu este prea greu. Este o idee bună să proiectați blatul mesei cu mozaic de sticlă. Puteți găsi adezivul în orice magazin de bricolaj sau de construcții și ar trebui să fie potrivit pentru această sarcină. Veți avea nevoie și de un motiv. Puteți folosi cadrul de pe o masă veche din fier forjat sau alt metal ca bază. În cazul în care cadrul mesei nu are un vârf pe el, veți dori să reglați ceva care să poată suporta și greutatea plăcii sau a pietrei. Aceasta poate fi o placă de lemn, un MDF sau ceva similar.

Puteți utiliza vechiul cadru dintr-o masă stabilă ca bază

pietre-bază-metal-cadru-masă-însăși

 Design-ul

pietre-pietre-pietre-de-forma-rotunda-gata

 Un adeziv pentru gresie 

lipiți-vă-mozaic-lipici-masă-grădină

 Fixarea pietrelor

proiectare-pietre-mozaic-grădină-masă-idee

 Produsul finit 

masă-grădină-construiește-te-singur-instrucțiuni-bricolaj

 O privire asupra procesului de proiectare

bricolaj-masă-grădină-design-margine-pietre

 O sugestie

bricolaj-grădină-masă-plăci-plăci-selecție