DIY

Fă-ți singur dopul de tragere – dop de vânt DIY pentru ușă sau fereastră acasă

fă-ți dopul de tracțiune fereastră ușoară a parbrizului acasă trage dungi colorate izolate iarnă eficiență energetică economisește costuri de încălzire

Ți-e frig când treci pe lângă ferestrele sau ușile din apartamentul tău? Dacă da, atunci ușa sau fereastra dvs. se scurge, ceea ce poate fi o problemă reală. Aerul rece și înghețat care vine din interior este ceva cu care încălzitorul trebuie să se confrunte. Acest lucru nu numai că poate dăuna sănătății dvs., dar poate duce și la facturi semnificative de încălzire. Probabil, de asemenea, simțiți că nu puteți face nimic în acest sens. Nu că proprietarul vă va lăsa să înlocuiți ferestrele, dar dacă faceți singur un dop de tracțiune, totul se poate schimba rapid. Astfel, puteți izola ușa de intrare și ferestrele din casă ieftin și, mai presus de toate, după cum doriți.

Asigurați-vă un dop de tracțiune – idei practice și elegante

faceți dopul de tracțiune singur bricolaj fereastră ușă fereastră artizanat acasă cactuți ghivece de flori parchet pisică

Dopul de tiraj este, de asemenea, cunoscut sub numele de coada ușii sau coada ferestrelor și puteți coase unul singur acasă. Sunt doar tuburi din țesătură pe care le puteți umple cu diverse materiale izolatoare. Este practic o pernă tubulară pe care o puteți așeza în partea de jos a ferestrei sau ușii, unde se produce cea mai mare parte a pierderii de energie. Crearea propriului design este un proiect DIY distractiv, ușor, care nu vă va necesita mult efort sau timp.

fă-ți dopul de tracțiune fereastra ușii windstopper de acasă combinați creativ butoanele din țesătură din țesătură

Dacă faceți singur un dop de tiraj, desenele dvs. vă vor ajuta să rămâneți calzi iarna și să economisiți bani în acest proces. Există, de asemenea, atât de multe stiluri și modele diferite, încât puteți personaliza cu siguranță câteva pentru a se potrivi decorului dvs. de casă.

faceți dopul de tracțiune singur fereastra ușii windstopper acasă tricou tapițerie pufoasă sport albastru roșu alb

De la un aspect rustic la un aspect lemnos sau chiar o blană artificială – îți poți lăsa imaginația să se elibereze. Lăsați sucurile creative să curgă și să faceți ceva care vă va menține casa izolată și frumoasă în același timp.

Faceți-vă singur dopul de tracțiune – patchwork

faceți dopul de tracțiune singur bricolaj fereastră ușă fereastră acasă țesătură țesătură țesătură alb și negru șarpe

Acest dop de tiraj pentru ușă poate adăuga o notă colorată casei dvs. în timpul zilelor de iarnă. Amestecați și combinați culorile și modelele la alegere pentru a obține rezultatul optim. Apoi pur și simplu coaseți țesăturile împreună pentru a crea forma și umpleți-o cu, de exemplu, coji de nucă zdrobite. Personalizați-vă propria lucrare sau adaptați-o la decorul existent, astfel încât timpul de iarnă să nu pară atât de trist.

Faceți un șarpe simplu de fereastră din țesătură

faceți dopul de tracțiune singur bricolaj fereastră ușă fereastră artizanat acasă foarfece orez materiale ac

De asemenea, poți face cu ușurință această variantă din orice culoare a țesăturii sau dintr-un model care se potrivește camerei tale. Umpleți-l cu orez, miez de porumb sau orice umplutură de pernă suficient de grea pentru a menține aerul rece afară din cameră.

Folosește șosete vechi

fă-ți dopul de tracțiune fereastra ușii de paravan de vânt acasă trage șosete vechi folosește vază floare

Creați ceva util din șosete uzate sau împerecheate făcând singuri un astfel de dop. Formați tuburi simple din țesătură, pe care le puteți umple apoi cu diverse umpluturi sau boabe. Apoi înfășurați șosetele într-un dop practic pentru vânt pentru uși sau ferestre.

faceți-vă dopul de tracțiune ușor fereastră ușă fereastră artizanat acasă cuddly iepuri croșetat tricot șosete de iarnă

Luați doar șosete vechi pufoase de iarnă și transformați-le într-un dop perfect pentru vânt. Folosiți popcorn și căptușeală pentru a-l umple și puneți-l lângă ușa curentă pentru a vă reduce facturile de energie.

Asigurați-vă singuri dopul de tragere cu două fețe

fă-ți dopul de tracțiune fereastra ușii de paravan de vânt acasă tinker puddelnudel dublu model de flori colorate

Această versiune imaginativă poate fi făcută, de exemplu, dintr-un tăiței de piscină tăiat în jumătate și apoi introdus într-o pernă sau o foaie pliată. Cel mai bine este să utilizați un știft de siguranță pentru a atașa tăiței la țesătură și a preveni alunecarea de sub ușă.

fă-ți dopul de tracțiune fereastră ușoară a parapetelor acasă trandafir ramură de copac imită aspectul lemnului covor

Tăiței pentru piscină sunt atât de flexibili și pot fi folosiți în atât de multe scopuri diferite. Pentru această oprire de tracțiune, pur și simplu tăiați tăiței de la piscină pentru a se potrivi sub ușă și apoi folosiți o husă de pernă sau o pernă pentru a crea o husă frumoasă pentru aceasta.

Un rând frumos de case pentru o senzație confortabilă

faceți dopul de tracțiune singur fereastra ușii de parbriz acasă feronerie tapițerie rând rând de case albastru alb podea din lemn

Un dop de tiraj care arată atât de adorabil și poate fi realizat din materiale de reciclare. Acesta arată ca un mic rând de case și dacă doriți ceva cu adevărat decorativ pentru a opri curenții, aceasta este o opțiune perfectă. Întregul lucru este destul de ușor de făcut și este un proiect minunat dacă doriți să folosiți materialul rămas din alte proiecte.

Coaseți-vă singuri teckelii

fă-ți dopul de tracțiune fereastra ușii de paravan de vânt acasă artizanat pescuit câinele de câine teckel evitarea frigului

Măsurați lățimea ușii sau ferestrei unde va trăi dopul de tiraj, astfel încât să știți cât timp va fi făcut câinele dvs. de cârnați. Alegeți modelul dorit și tăiați-l din hârtie sau țesătură, astfel încât să puteți modela urechile, capul și, eventual, amândoi câinelui. Apoi coaseți partea umplută împreună cu restul pentru a face un câine de cârnați pentru ușă sau fereastră.

fă-ți opritorul de tracțiune bricolaj fereastră ușă fereastră acasă tapițerie tapițerie rând de oi

Este greu să greșești când faci tu singur un dop. O varietate de materiale pentru față și umpluturi interioare fac treaba, astfel încât să puteți inventa și să utilizați bine materialul pe care îl aveți deja. Și cel mai bun dintre toate: reduceți costurile de încălzire și vă înfrumusețați casa.